Politika
70 feliratkozó
27 napja
A mosoly alapján el is kapta:Azért ez elég övön aluli volt.
www.facebook.com/share/r/1CmWVCxpdf/
Matthew99
27 napja
Fever333 lenne király végig
27 napja
A mosoly alapján el is kapta:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
27 napja
Nekem 1-2 rapper száma, nagyon megragadt pl. Gyurma Mc, Anonim Mc, Rhyme Project, TM.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
Mégha nem is futottak be nagy karriert!?
De a mai napig hallgatok Deegot és Tibbaht.
27 napja
Akkor, hogy ne legyen boomer: ennél már csak jobb jöhet majd.Nem, de ha az szerepel benne hogy bezzeg régen, az azért elég boomer.Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszniHa valamira azt mondják szar akkor az boomer? 😀
Mindenhonnan csak a boomer nyafogás ömlik 😅
zacknorb
Elég Fidesz logika ez 😛
Toca
zacknorb
27 napja
Betonnak vannak kopogos szamai olyan szoveggel hogy az kezdetet idez, nem mondom hogy az egesz eletmu ilyen de o tudja a szintet. De ez nagyon off mar😄oké, én elfogult vagyok, a mai rapet nem bírom meghallgatni, amerikait sem, magyart sem. nálam az igazi hiphop a 90-es évek NY/NJ boom bap.Beton Hofi van ott sztem, de amugy igen.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
JéBé
deyell
27 napja
Nem, de ha az szerepel benne hogy bezzeg régen, az azért elég boomer.Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszniHa valamira azt mondják szar akkor az boomer? 😀
zacknorb
Elég Fidesz logika ez 😛
Toca
Poloska vagyok.
27 napja
Na végre Dénes!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
27 napja
Elvileg 9-kor lesz Azi addig filmezek 😀
27 napja
Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszniHa valamira azt mondják szar akkor az boomer? 😀
zacknorb
Elég Fidesz logika ez 😛
27 napja
Akkor a Sisi riasztott el tízezer nézőt?Mindjárt meglesz a 100 ezer néző.Krúbin volt 105-110k
SBL
Toca
27 napja
oké, én elfogult vagyok, a mai rapet nem bírom meghallgatni, amerikait sem, magyart sem. nálam az igazi hiphop a 90-es évek NY/NJ boom bap.Beton Hofi van ott sztem, de amugy igen.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
JéBé
built for this shit
27 napja
Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszniMindenhonnan csak a boomer nyafogás ömlik 😅
Poloska vagyok.
27 napja
Jó PIcsának nincsen párja
27 napja
A hip-hop zene világviszonylatban elképesztő lejtőn van, de ez nem manapság indult el.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
27 napja
Beton Hofi van ott sztem, de amugy igen.dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
steelwolf
Negritis, a vajda
deyell
27 napja
dehát ha tényleg jobb volt. Akkezdet Phiait nem überelik a maiak.Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
steelwolf
Negritis, a vajda
built for this shit
27 napja
Ránézek 😉Biztos öreg vagyok.volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
steelwolf
deyell
27 napja
Nem leszek Krubi hívő/hallgató, de azért ő legalább látszik, hogy összerakta és van érzéke hozzá.Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀Nekem nem megy. 😊 Pedig próbálok nyitott lenni, annak idején Ossian, Moby dick, Auróra, Leukemia, VHK és sok sok más is mind megvolt, de már nem. Egyszerűen nekem zeneileg akkora f#s a többség, hogy még az időnként egyébként egész jó szöveg se tudja megmenteni. 😊
Toca
(Nyilván van pár kivétel és persze Azahriah egy zseni, a többség nekem fogyaszthatatlan.)
peterk2005 udvari bolond
Meg a háttérzenéje se olyan fos volt mint a többi.
De totál egyetértek veled, pláne mikor a rap a suttyóskodásról szól valami random letöltött alappal. 😀
27 napja
Biztos öreg vagyok.öreg vagy és régen minden jobb volt érzésed van 😊
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
volt gyújtsuk fel a parlamentet, legyen szép a naplemente?Biztos öreg vagyok.volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
steelwolf
deyell
Don't talk the walk, Walk the talk!
27 napja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀Nekem nem megy. 😊 Pedig próbálok nyitott lenni, annak idején Ossian, Moby dick, Auróra, Leukemia, VHK és sok sok más is mind megvolt, de már nem. Egyszerűen nekem zeneileg akkora f#s a többség, hogy még az időnként egyébként egész jó szöveg se tudja megmenteni. 😊
Toca
(Nyilván van pár kivétel és persze Azahriah egy zseni, a többség nekem fogyaszthatatlan.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
27 napja
Ezt a Sisit sohasem értettem mire fel kell hypeolni. Jobban idegesít mint bármelyik volt OTL-es.Azt hittem csak nekem fáj. Kösz 😀
Nulla flow, rendesen bassza a fülem a hangja, szöveg is max egy gyenge közepes, nála még Detto is sokkal jobb, mert legalább nem nagyképű, és a szövegei is jobbak.
Request az egyetlen csaj aki tud rappelni idehaza.
eaglesmcnabb