Politika
70 feliratkozó
27 napja
Biztos öreg vagyok.volt ma NKS is, ami top magyar underground rap.
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
built for this shit
27 napja
Biztos öreg vagyok.Krubi amugy nemrossz nem ezek legerosebb szamai.
20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
steelwolf
27 napja
Ezt a Sisit sohasem értettem mire fel kell hypeolni. Jobban idegesít mint bármelyik volt OTL-es.Nulla flow, rendesen bassza a fülem a hangja, szöveg is max egy gyenge közepes, nála még Detto is sokkal jobb, mert legalább nem nagyképű, és a szövegei is jobbak.
Request az egyetlen csaj aki tud rappelni idehaza.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
27 napja
Ez a Sisi elég gagyi…
27 napja
Biztos öreg vagyok.20-25 éve hallgattam az akkori Hip-hop underground zenéket, de számomra a mai napig ezek a Krúbi félék nincsenek azon a szinten.
27 napja
abból kiindulva amit Robi mondott Marcinál kevés embert hívtak ők direktbe, nagy része magától jelentkezett egy dallal ami aktuálisEletemben először Krúbit hallgatok. 😀én is, de ez a performansz teljesen korrekt
Toca
AMondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.nem hívták meg vagy nem akart ott lenni?
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
Kirakta storyba hogy sokan kérdezik hogy miért nem lesz ott, és akkor írta rá válaszban.
eaglesmcnabb
lehet itt is ebből indult a félreértés
de az is lehet hogy simán nem szeretik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
Látszik, hogy készült és beletette az energiát. Nem volt rossz.Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀én is, de ez a performansz teljesen korrekt
Toca
AMondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.nem hívták meg vagy nem akart ott lenni?
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
Kirakta storyba hogy sokan kérdezik hogy miért nem lesz ott, és akkor írta rá válaszban.
eaglesmcnabb
27 napja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀én is, de ez a performansz teljesen korrekt
Toca
eaglesmcnabb
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
27 napja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀fókuszcsoport műsorok miatt már tzuti hallottam pár számát, de meg vagyok nélküle 😀
Toca
27 napja
Mondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.nem hívták meg vagy nem akart ott lenni?
eaglesmcnabb
27 napja
Shabat Shalom bekoszones utan free Palestina igazi plot twistEgy igazi fasz.
JéBé
27 napja
Eletemben először Krúbit hallgatok. 😀
27 napja
Na Krúbi
Don't talk the walk, Walk the talk!
27 napja
Mondhatni a kedvenc közéleti személyiségem Puzsér, de megbocsáthatatlan számomra, hogy Siskát meg se hívták, úgy hogy kb 25 éve szidja Vityát folyamatosan, ráadásul tehetségben/tudásban top3 rapper még most is, a tehetségtelen napraforgó Hősöket pedig igen.
27 napja
Shabat Shalom bekoszones utan free Palestina igazi plot twist
27 napja
De meglett a 90k fekszenek le a gyerekek 😀De jó lenne egy Majka Csurran, cseppen egy ilyen tömeg előtt.RTL nem engedte
Nomac
ozibozi
27 napja
De jó lenne egy Majka Csurran, cseppen egy ilyen tömeg előtt.RTL nem engedte
Nomac
27 napja
24.hu/kozelet/2026/04/10/kreml-fidesz-valasztasi-vereseg/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Tudom láttam, de neki itt lenne a helye egy ideális világban. Mondjuk egy ideális világban nem lenne ilyen koncert.Funk már volt.ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
zacknorb
Pep71
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.Mondta a vlogjaban, hogy emiatt nem fog hazajönni most Izraelből, de nem is tudna.
Sebii
De írt egy új dalt.
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Funk már volt.ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
zacknorb
Pep71
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.Mondta a vlogjaban, hogy emiatt nem fog hazajönni most Izraelből, de nem is tudna.
Sebii
De írt egy új dalt.
27 napja
Partizános volt aztán solo + hvgKi a speaker? Miskolci azt mar tudom. 😀Tóth Jakab
Toca
bobi0092