Politika
64 feliratkozó
4 hónapja
Ha a kormány tud szólni a MOL-nak, hogy ne emeljen árat, nekem lenne még pár javaslatom, például a kedvenc borkereskedőmnek is szólhatnának, vagy esetleg az éttermeknek, ahova járok. Gergő, lista nálam, priviben küldöm!
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
Gerendainak kéne vissza becsszóra hogy megoldja, aha.Ha annyira jó biznisz lenne gondolom lett volna rá jelentkező, ha müködésre nincs pénze a fővárosnak biztos hogy egy fesztivált kéne megtolni hogy aztán mások zsebébe tolják a profitot a zemberek pénzéből? most komolyan kimarad a 2026-os fesztívál.. és?
Várja meg a főváros mi lesz a választás eredménye aztán vagy megoldják a ner közeli körök hogy legyen vagy nem
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
4 hónapja
en 2014ben voltam egy szombaton mikor talan faithless volt, de nekem sincsen meg minden tisztan ...Na, hát akkor a Sziget így kuka. Én nem voltam soha, szóval nekem nincs érzelmi kötődésem hozzá, de az, hogy a két nagy párt frakciójából egyiknek se volt annyi gerince, hogy megnyomja a "Nem" gombot, ha már eldöntötték, hogy ki akarják nyírni, hanem csak tartózkodni sikerült...index.hu/kultur/zene/2019/07/02/gerendai_karoly_kampanybeszednek_nincs_helye_a_fesztivalon_de_az_orban-video_nem_az_volt/
StormST
ha akarják megoldják, ha nem akkor se fongom sajnálni
én 2x voltam
2004ben végig és 2008ban Maidenre
talán ~2015 környékén is voltam egy hétvégét de ott vannak ködös dolgok 😊
amúgy ez egy elég durva trend:
www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2025/10/sziget-fesztival-europa-megszunes
covid, infláció és persze az hogy a fiatalok körében más a fogyasztás szóval a popzenei cuccok nem mennek olyan jól
Negritis, a vajda
amire nagyon vartam, hogy egyszer sikerulne/sikerult volna nekik idehozni Eminemet. arra kimentem volna egyedul akar ugyis, hogy innen Maltarol is csak ezert hazautazok. kar erte kivalo ugynok volt.
azon meg nem huzom fel magam, hogy sem a fidesz sem a tisza nem mert donteni az ugyben. vegulis egyik kutya masik eb.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Na, hát akkor a Sziget így kuka. Én nem voltam soha, szóval nekem nincs érzelmi kötődésem hozzá, de az, hogy a két nagy párt frakciójából egyiknek se volt annyi gerince, hogy megnyomja a "Nem" gombot, ha már eldöntötték, hogy ki akarják nyírni, hanem csak tartózkodni sikerült...index.hu/kultur/zene/2019/07/02/gerendai_karoly_kampanybeszednek_nincs_helye_a_fesztivalon_de_az_orban-video_nem_az_volt/
StormST
ha akarják megoldják, ha nem akkor se fongom sajnálni
én 2x voltam
2004ben végig és 2008ban Maidenre
talán ~2015 környékén is voltam egy hétvégét de ott vannak ködös dolgok 😊
amúgy ez egy elég durva trend:
www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2025/10/sziget-fesztival-europa-megszunes
covid, infláció és persze az hogy a fiatalok körében más a fogyasztás szóval a popzenei cuccok nem mennek olyan jól
4 hónapja
Na, hát akkor a Sziget így kuka. Én nem voltam soha, szóval nekem nincs érzelmi kötődésem hozzá, de az, hogy a két nagy párt frakciójából egyiknek se volt annyi gerince, hogy megnyomja a "Nem" gombot, ha már eldöntötték, hogy ki akarják nyírni, hanem csak tartózkodni sikerült...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
Szerintem itt is a tendenciát érdemes megnézni. 2025: 79. (0,50)
2024: 73. (0,51)
2023: 73. (0,51)
2022: 73. (0,52)
2021: 69. (0,52)
2020: 60. (0,53)
2019: 57. (0,53)
2017-18: 50. (0,55)
2016: 48. (0,57)
2015: 36. (0,58)
Folyamatosan romlik a helyzet ahogy telik az idő, tehát összességében ezen szempontok alapján az irány rossz.
A saját szempontjaim szerint is rossz az irány, de az szubjektív.
4 hónapja
Igaz, hogy konkrétan a 79-et bele kellett volna venni a cikkbe, de az rögtön az elején kiderül, hogy Mo. hol helyezkedik el a listán (középmezőny alsó fele). Az általad említett "rend és biztonság" fontos dolog, de a jogállamiság szempontjából kevéssé meghatározó.Order and Securityben meg 20. helyen vagyunk, megelőzve Németországot, Új-Zélandot, az USA-t, UK-t, Kínát, Franciaországot.Ajánlom a figyelmes olvasást:Mondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Szóval még nem értük l a pohár alját 😀
Kájzerszóze
Afganisztán, akit a telex szerint épphogy előzünk meg utolsó előtti.
Független, objektív sajtó... lehet, de tök hülye.
worldjusticeproject.org/rule-of-law-index/global
Őszentsége Sobri Jóska
"Magyarország legnagyobb gyengesége a lista szerint a Kormányzati hatáskörök korlátozása volt 0,35 ponttal, amivel a lista aljához igen közel szerepelünk.
Ezt az értéket nézve a 143 ország közül a 123. helyet foglaljuk el, mindössze négy hellyel előzve meg az összesítettben utolsó Afganisztánt."
Ki a tök hülye?
nagylaza, főpohárnok
Nyolc szempont van, ebből jön egy összegzés. Ha nem manipulálni akarsz, akkor csak ez az egy a releváns, mivel a 8 listán 20-tól a 123-ig felbukkanunk mindenhol, illetve valahova csak leírod a 79-es számot, nem pedig belebiggyeszted az "Ezt az értéket nézve" kitételt.
Elfogadom, ha te nem a tök hülyére következtetsz, hanem a manipulatívra.
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Order and Securityben meg 20. helyen vagyunk, megelőzve Németországot, Új-Zélandot, az USA-t, UK-t, Kínát, Franciaországot.Ajánlom a figyelmes olvasást:Mondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
"Magyarország legnagyobb gyengesége a lista szerint a Kormányzati hatáskörök korlátozása volt 0,35 ponttal, amivel a lista aljához igen közel szerepelünk.
Ezt az értéket nézve a 143 ország közül a 123. helyet foglaljuk el, mindössze négy hellyel előzve meg az összesítettben utolsó Afganisztánt."
Ki a tök hülye?
nagylaza, főpohárnok
Nyolc szempont van, ebből jön egy összegzés. Ha nem manipulálni akarsz, akkor csak ez az egy a releváns, mivel a 8 listán 20-tól a 123-ig felbukkanunk mindenhol, illetve valahova csak leírod a 79-es számot, nem pedig belebiggyeszted az "Ezt az értéket nézve" kitételt.
Elfogadom, ha te nem a tök hülyére következtetsz, hanem a manipulatívra.
4 hónapja
Ajánlom a figyelmes olvasást:Mondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
Ki a tök hülye?
4 hónapja
444.hu/2025/10/29/levont-a-kormany-a-fovaros-szamlajarol-62-milliard-forintot-karacsony-szerint-ez-mar-a-halalos-dofes

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Ha nincs elég kattintás akkor cseszhetik a besorolást a reklám piaconÉn nem szeretem a telexet, elismerem a munkájukat de túl sok szar cikk ahol állítanak valami clickbait dolgot majd kiderül hogy fingjuk sincs a témárólA HVG le tud olvasni egy listát.HVG 79et írMondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/itthon/20251028_Magyarorszagon-a-legrosszabb-a-jogallamisag-helyzete-az-EU-ban-allitja-egy-friss-jogallamisagi-jelentes
Negritis, a vajda
Én csípem a telexet, de nem értem, hogy ilyen "bakik" hogy jelenhetnek meg. Ami tényállítás szerepel a cikkben mind valótlan. Ennyire hülyék?
Őszentsége Sobri Jóska
A videós felület budget 444
Negritis, a vajda
4 hónapja
Igen, a "Constraints on Government Powers" kategóriában.A 123. az már egy bizonyos szempont szerinti leszűrés szerint vanA HVG le tud olvasni egy listát.HVG 79et írMondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
hvg.hu/itthon/20251028_Magyarorszagon-a-legrosszabb-a-jogallamisag-helyzete-az-EU-ban-allitja-egy-friss-jogallamisagi-jelentes
Negritis, a vajda
Én csípem a telexet, de nem értem, hogy ilyen "bakik" hogy jelenhetnek meg. Ami tényállítás szerepel a cikkben mind valótlan. Ennyire hülyék?
Őszentsége Sobri Jóska
Wester
De arra meg a 0.50-es érték nem igaz.
Egy nagy katyvasz a cikk számok tekintetében. Másról meg nem szól.
4 hónapja
Én nem szeretem a telexet, elismerem a munkájukat de túl sok szar cikk ahol állítanak valami clickbait dolgot majd kiderül hogy fingjuk sincs a témárólA HVG le tud olvasni egy listát.HVG 79et írMondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
A videós felület budget 444
4 hónapja
A 123. az már egy bizonyos szempont szerinti leszűrés szerint vanA HVG le tud olvasni egy listát.HVG 79et írMondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Lesz ez még így se!
4 hónapja
A HVG le tud olvasni egy listát.HVG 79et írMondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
4 hónapja
Komolyan nem a lista vehető, hanem azok az országok akik az elején vannak.
4 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025youtu.be/A3I8BISQfWc?si=4tal1BVfIKFl1GQJ
Bravó.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Ezek a listák alsó hangon 20 de inkább 30 éve komolyanvehetetlenek, ha egyáltalán valaha komolyanvehetők voltak. Most arról nem beszélve, hogy elég ránézni a támogatói listára hogy lássuk, ezt a listát ki fizeti.Mondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
HVG 79et írMondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
Mondjuk ha ránézel az eredeti cikkre ami a telexesből is kattintható, az árnyalja a képet annyiban, hogy 79 az a 123. Vagy kongóiak írnak a telexbe.telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b
Kájzerszóze
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
4 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025Not great, not terrible
Bravó.
warr_b
Tepper takarodj!
4 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025123. hely a 143-ból 😀 csodás teljesítmény!
Bravó.
warr_b

4 hónapja
telex.hu/kulfold/2025/10/29/jogallamisag-wjp-rule-of-law-index-2025Bravó.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"