Politika

70 feliratkozó

27 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 642 — beers & Packers
egeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszara
mate93
Órák óta ömlik a nép az Andrássy úton a Hősök tere felé, vannak, akik a Nyugatitól mennek gyalog, mert tele a 4-6-os. Tiszta Vúdsztok. Lassan én is indulok.🙂
27 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 953 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
végre valami normális zene

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
Beki New York Jets 2 721
 www.economx.hu/belfold/2026/04/10/egeszsegugy-osszeomlas-betegek-varolistak-orvoshiany-eltitkolt-palyazatok/
27 napja
dawyd728 4 215
Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.

Mondjuk a Medián agymenésénél egy fokkal reálisabb, ez kétségtelen.
Kampman
wut?
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.

Szóval nehezen képzelek el egy tiszás többségű Bács-Kiskunt, az egyik legmasszívabban fideszes/kisgazda/mdf-es megye volt mindig.
Kampman
Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..
Teljesen megváltozott a fidesz és így a szavazótábora is. Aki elvből szavazott a Fideszre vagy protest szavazott az MSZP ellen '98 és '06 között az ma biztos nem Fideszre szavaz. Persze vannak olyanok, akik törzsként tekintenek egy pártra és tűzön-vízen keresztül követik a pártjukat, de azok szerintem kisebbségben vannak a társadalomban. Akiknek csak az számít, hogy a korábban kiválasztódott kedvenc csapatuk nyerjen bármi áron. Akit nem az boldogít, h a köztes 4 évben az általa választott vezetők milyen szinten képviselték őt és az ő érdekeit, hanem csak az, h az ő csapata nyerjen, és érezze azt az eufóriát ami egy választási győzelemmel jár..
28 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 906 — #NoStress
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.

Kampman
wut?
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.

Szóval nehezen képzelek el egy tiszás többségű Bács-Kiskunt, az egyik legmasszívabban fideszes/kisgazda/mdf-es megye volt mindig.
Kampman
Ahogy valószínűleg most is.
És ezek a "jobboldaliak" most MP-re szavaznak.
Baloldalnak a Tiszát már csak a sosemmúló gyurcsánytakaroggy-flowba ragadt tájékozatlan vérfideszesek mondják.

28 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 845 — zászló zászló szív
Ha már a komolyanvehetőséget említed, a poszt is kb annyira vehető komolyan mint a "mester". Megtalálta a zsák a foltját.
Top kommenttel értek egyet.
dawyd728
Persze, csak szép pillanatkép volt. Az egész beszélgetés tragédia.

Egyébként közben az egész USA attól szenved, hogy a kaja milyen drága, de azért a németek nem szenvednek a magas tojás árak miatt.

PPP-n nézve (az sokkal reálisabb, mint a nominal GDP) németek valahol középmezőnyben vannak. De egyébként bármikor élnék inkább a német vidéken, mint a vele kb. egy szinten lévő Ohio vidéki részén...

28 napja
mate93 New Orleans Saints 584
egeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszara
28 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10

Kampman
wut?
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda

28 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 765 — Saturday Night Lights
Szerintem nem vagyok egyedül, amikor némi kajánsággal várom, hogy mit fognak kezdeni a NER bukása után a társutas értelmiségiek. Avagy azok a hontpolgárok, akik egyenként, jobb meggyőződésük ellenére kéredzkedtek fel a rendszer szekerére, hogy aprópénzre, hírtv interjúkra, atv műsorra, haknira stb. váltsák az értelmüket. Mert azt meg kell mondani, hogy nem hülye gyerekekről van szó. Ők nagyon is tudták, tudják, hogy mi ez a rezsim, és hogy ők mire vállalkoznak. Hosszú távú karrier-döntést hoztak, amikor elköteleződtek.
ozibozi
Nem vagy egyedül, nehéz megállni a kajánságot, bár én próbálok nem érzelmileg belevonódni. Alapból kisstílűnek érzem a kárörömöt, sose szerettem, próbálom elkerülni. Most is így lesz, döntően csak annyit kívánok, hogy a politikai elit takarodjon el, a slepp nem érdekel. Ha megél a piacról, vagy akad neres aki fizeti, tőlem nyomja tovább. Csak ne közpénzből.

Azért lesz pár akit majd jó érzéssel nézek meg. Hont az egyik. Fura, mert értelmes faszi, és én az értelmes faszikat nem szoktam utálni akkor sem, ha úgy dönt, hogy besorol ide vagy oda. Attól még lehet érdekeset mondani. Azért van a bögyömben, mert amióta MP megjelent, nem képes a nevén hívni, csak mindig valami lenéző, cinikus "a megváltó" meg hasonló jelzőkkel utal rá. Ez annyira kisstílű, hogy megér egy kaján mosolyt. És nagyjából ennyi is. A Bayer féle arcok már nem érdekelnek, annyi energiát se akarok rászánni, hogy kárörvendjek.

Ha valamit sokkal jobban kívánok / szeretnék a kárörömnél az az, hogy néhány területen - közbeszerzések ahol lehet, MNB ügy, végrehajtók, gyermekvédelem - másszanak utána a legnagyobb bűnözőknek és legalább párat csukjanak le, de jó alaposan, húzós időre. Nem vendettát akarok, csak annyit, hogy működjön elrettentésként a következő generáció számára. Kelljen végre fosni fehér gallérral is, ne csak annak legyen következménye, ha átlag Mari néni nem fizeti be a számlát.
peterk2005 udvari bolond
Sajnos Honttal néha összefutok a Kisüzemben, nála a társutasság közismert szenvedélyek finanszírozására kell.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 953 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
kész, betelt a pohár, elírták a nevemet, nem szavazok Viktorra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
28 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
Nem vendettát akarok, csak annyit, hogy működjön elrettentésként a következő generáció számára.
peterk2005 udvari bolond
Pedig vendettára lenne igény, és az lenne az igazán elrettentő hatású, nem egy-két balek (Zuschlag) leültetése.

Tepper takarodj!
28 napja
dawyd728 4 215
Tölgyessy fan klubnak küldeném, hogy mennyire vehető komolyan a "mester":

Ahogy már írtam, kéretik fenntartásokkal kezelni, amiket mond (a kommentekben is megy a nagy mentegetőzés, de a lényeg, hogy ordítóan sok hülyeséget beszél, csak mivel logikusnak tűnik, amit mond, ebből kifolyólag okosnak látszik)
Gyurma Pappa
Ha már a komolyanvehetőséget említed, a poszt is kb annyira vehető komolyan mint a "mester". Megtalálta a zsák a foltját.
Top kommenttel értek egyet.
28 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tölgyessy fan klubnak küldeném, hogy mennyire vehető komolyan a "mester":

Ahogy már írtam, kéretik fenntartásokkal kezelni, amiket mond (a kommentekben is megy a nagy mentegetőzés, de a lényeg, hogy ordítóan sok hülyeséget beszél, csak mivel logikusnak tűnik, amit mond, ebből kifolyólag okosnak látszik)
Gyurma Pappa
Mondjuk itt azért elég nyilvánvaló volt, hogy az egy főre eső számokról beszélt. Ha nem is mondta ki, azért ezen a szinten fel lehet tételezni, hogy egy 80 milliós ország és egy mondjuk 5-6 milliós állam GDP-jét nem totalban hasonlítja össze.

(Egyébként egyetértek. Én is azt értem Tölgyessyn, hogy öregszik. Kezd felszínes lenni, vannak elég hülye összehasonlításai. Például ugyanebben az előadásban a Fidesz kormány teljesítményét úgy dícsérte meg, hogy az MSZP időkből kivette a 2004-2010 időszakot és összehasonlította a Fidesz éra 2010-2019 időszakával. És volt még pár ilyen nonszensz dolga. Ettől függetlenül én még mindig szívesen meghallgatom.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
28 napja
xrace77 Denver Broncos 4 722
Hamarosan kezdődik!
28 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 166 — The Mathematician
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10

Kampman
wut?
DK fog nyerni?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
28 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem nem vagyok egyedül, amikor némi kajánsággal várom, hogy mit fognak kezdeni a NER bukása után a társutas értelmiségiek. Avagy azok a hontpolgárok, akik egyenként, jobb meggyőződésük ellenére kéredzkedtek fel a rendszer szekerére, hogy aprópénzre, hírtv interjúkra, atv műsorra, haknira stb. váltsák az értelmüket. Mert azt meg kell mondani, hogy nem hülye gyerekekről van szó. Ők nagyon is tudták, tudják, hogy mi ez a rezsim, és hogy ők mire vállalkoznak. Hosszú távú karrier-döntést hoztak, amikor elköteleződtek.
ozibozi
Nem vagy egyedül, nehéz megállni a kajánságot, bár én próbálok nem érzelmileg belevonódni. Alapból kisstílűnek érzem a kárörömöt, sose szerettem, próbálom elkerülni. Most is így lesz, döntően csak annyit kívánok, hogy a politikai elit takarodjon el, a slepp nem érdekel. Ha megél a piacról, vagy akad neres aki fizeti, tőlem nyomja tovább. Csak ne közpénzből.

Azért lesz pár akit majd jó érzéssel nézek meg. Hont az egyik. Fura, mert értelmes faszi, és én az értelmes faszikat nem szoktam utálni akkor sem, ha úgy dönt, hogy besorol ide vagy oda. Attól még lehet érdekeset mondani. Azért van a bögyömben, mert amióta MP megjelent, nem képes a nevén hívni, csak mindig valami lenéző, cinikus "a megváltó" meg hasonló jelzőkkel utal rá. Ez annyira kisstílű, hogy megér egy kaján mosolyt. És nagyjából ennyi is. A Bayer féle arcok már nem érdekelnek, annyi energiát se akarok rászánni, hogy kárörvendjek.

Ha valamit sokkal jobban kívánok / szeretnék a kárörömnél az az, hogy néhány területen - közbeszerzések ahol lehet, MNB ügy, végrehajtók, gyermekvédelem - másszanak utána a legnagyobb bűnözőknek és legalább párat csukjanak le, de jó alaposan, húzós időre. Nem vendettát akarok, csak annyit, hogy működjön elrettentésként a következő generáció számára. Kelljen végre fosni fehér gallérral is, ne csak annak legyen következménye, ha átlag Mari néni nem fizeti be a számlát.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
28 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10

28 napja
esanders10 Denver Broncos 957
 hvg.hu/itthon/20260410_21-kutatokozpont-kozvelemeny-kutatas-bekes-2-tisza-part-gombar-david-fidesz?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwdGRjcARF3PVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR7xV1N-RBk2yInlCfcYgdb-b-L6K2-xQbhDAu0CXZdmWB0JW6Gdw41Mos9R2w_aem_86bh1nNB77g1rQH8mplPGw
28 napja
Közben ex-Vajnáné is átállt:  24.hu/szorakozas/2026/04/10/rathonyi-palacsik-timea-ellenzeki-kampanyvideok/

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
28 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
 24.hu/belfold/2026/04/09/orban-viktor-debrecen-orszagjaras/
Negritis, a vajda
Biztos ami biztos a város legkisebb terére szervezte a főnök. 200 ember ha elfér ott. Elég sokatmondó ez egy full fideszes városban. Ráadásul a csapó utcának háttal rakták a színpadot, ahol 5x annyian férnek el a forumig legalább.
Nemes samu09
Jaja, Dósa Nádor. Kevéske.

MP meg ugye holnap 18-tól ott zár. Gondolom Kossuth tér, és tele lesz.
Brouwerij van de Vrij
MP az egyetem téren lesz a főépület előtt. Ott azért van hely bőven. Ha meg a győrihez hasonló áradás lesz akkor tele rakják az egyetem sugárutat.
28 napja
Egy újabb Cápa
ozibozi
Az a Sharka Kata.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
28 napja
rva 4 667 — Me for President!
 www.facebook.com/share/1UTKWcufoD/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
ez a jóember a tévés szereplésen kívül csinál egyébként bármi mást? a vizes bizniszt már eladta, nem?
28 napja
ozibozi New York Giants 21 500
Egy újabb Cápa
28 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
 telex.hu/belfold/2026/04/10/domotor-csaba-fidesz-demokracia-kozpont-a-tiszas-valasztasi-csalasok-megakadalyozasa

Najó 😀
Gyurma Pappa
Azzal támadják az ellenfelet, amit ők csinálnak 2134215. felvonás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
28 napja
ozibozi New York Giants 21 500
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/668033845_1264709935847684_6846429390655254986_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1080x1350&ctp=p600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=cbNb5yOTb1cQ7kNvwEb2AVH&_nc_oc=AdqT0uRnmKHaOzjzOFen--P82LoQnItcJ2vG7mYDucko48xFiVZL1AGdoSptPoQsZgc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Ut5xRVggEzBOMvkTLmZMWw&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5g9E6SLrQ3xpv7wrOjYCZXiKTkPSmACYM8sWeYsGdlug&oe=6A03DFF9
Partizán
Korábban elzárkózott a politikai nyilatkozatoktól, ma mégis a Fidesz elleni szavazásra buzdított Balogh Levente nagyvállalkozó, a Cápák között című tévéműsor egyik állandó szereplője. Ma este a...