Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
tényleg volt egy ilyen is. Emlékeztek erre? Mi vagyunk azok a senkik. pic.twitter.com/8QIEWpmRWT
— Pete (@splendid_pete) April 12, 2026
2 hónapja
semennyit, csak annyi pénz mozog, hogy csomó számla későn érkezik be meg csúszásban van xdMennyi pénzt kell visszafizetni?huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
Heisman nádor
xrace77
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Debrecenben tele a főtér. Tűzijáték. Rángatják le a fideszes plakátokat. Nem gondoltam volna hogy ilyet látok majd Debrecenben.
2 hónapja
Az én legközelebbi tippem Hadházi lett 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Nem én sírok, te sírsz. Neki mekkora sorsforditó áldás a mai nap? Konkrétan sírok. pic.twitter.com/9yWRbF9kzt
— Pete (@splendid_pete) April 12, 2026
2 hónapja
na elszívok egy ünneplős cigit, aztán nekiállok kiértékelni az eredményeket, lehet lesz benne pár hiba 😀 az egyéni jóslatos résznél kiemelem, amiket eltaláltatok.a Művész mozis tippjáték győztese pedig @vpi, összesen kilencen voltak az utolsó sávban, két film el is maradt, valamiért ma nem volt kedve az embereknek mozizni, nem is értem.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Mennyi pénzt kell visszafizetni?huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
Heisman nádor
2 hónapja
ami a pártcsapatokkal szokott történniJó, jó.. de mi lesz a TAO-val????????Es a Fradival, az NB I-gyel, etc..
😃😃
Imádom az egészet, hulla fáradt vagyok, de nem tudok elaludni.
Hányan pakolhatnak most?
😅
JC6 (Mr. Miele)
Stez
2 hónapja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬hát 1% nélkül nehéz lesz
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬Rosszabb, mint a hírtv?
Löfli
Tepper takarodj!
2 hónapja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬mit írnak, kiírnak adománygyűjtést a kampánytámogatás visszafizetésére?
Löfli
built for this shit
2 hónapja
huhh, benéztem a zuglói mkkp-s messenger csoportba, hát nem kellett volna 😬

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Dagobert bácsi
333
Én meg arra hogy mennek a börtönbeKérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....Én arra számítok, hogy holnaptól Lézer elkezdi fúrni az öreget.
csi77
Nemes samu09
2 hónapja
Kérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....Én arra számítok, hogy holnaptól Lézer elkezdi fúrni az öreget.
csi77
2 hónapja
Az éjszaka első vesztese (hosszú sorozat lesz):#1 Mráz Ágoston Sámuel, Nézőpont intézet.
Még tegnap is ezt írta:
"A Fidesz győzelmére számítok… …mert három a magyar igazság.
-Mozgósítás: JD Vance látogatása a Fidesznek kedvező témát helyezett a napirendre 2 napig, s az emelkedő energiaárak is minden választóban erősíthette a Fidesz számára
-Ellenfél demobilizációja: Orbán Viktor több interjút is adott olyan felületeken és olyan üzenetekkel, amelyet a középen állók olvasnak. Ezek alapján elvégezte a tőle telhető maximumot, amellyel az irányába szított indulatok ellen tehető. A rendszerbontó koncert „here-ügye” a klasszikus ki nem kényszerített hiba kategóriájába tartozik, s a Fidesz kampányától függetlenül alkalmas lehet a Tisza peremszavazóinak elbizonytalanítására.
-Választási földrajz: itt nem történt semmi olyan esemény, amely megváltoztatta volna a verseny állását. Így reálisan feltételezhető, hogy a választókerületek többségét a kormánypártok jelöltjei fogják megnyerni."
A Nézőpont Intézet vége, soha az életben nem fog nekik senki fizetni kutatásért.
Hann Endre bácsi kiütéssel nyert.
Jó propagandista voltál Ágoston, de nem kár érted.
2 hónapja
Kérdés, hogy mi lesz a Fideszben ezután, mert ekkora zakót még nem kaptak. vajon lesz e váltás.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Partizán tippje szerint az flip leszArra gondoltam, hogy ha a körzetet el is bukja, a családja továbbra is uralni fogja Bogátot.és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
Kampman
deyell
Bár ha ilyen verést kapott a Fidesz, lehet, hogy 2029-ben ott is lejár az ideje.
Annak azért örültem, hogy Nyírbátor polgármesteri pozíciójába beletört a foga annak idején.
Kampman
2 hónapja
Ma már csak egy senkiwww.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi
ender1112
2 hónapja
A felesége Ildikót.....Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
fake.id
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ty Gibbs is nyert NASCAR-ban. Ma sok az első bálozó. 😀Ez egy másik Ildikó. Meg akkor volt állítólag a grazi egészségügyi kitérő!Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
fake.id
2 hónapja
Azért egy valakiről méltatlanul kevés szó esik: Kapitány István.Amióta a pali belépett a Tiszába, olyan kampányt tolt a megnyerő stílusával hogy szerintem rengeteg szavazatot hozott, bőven neki (is) köszönhető a siker.
2 hónapja
Kriptofideszes bohóc.www.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi
ender1112
2 hónapja
Arra gondoltam, hogy ha a körzetet el is bukja, a családja továbbra is uralni fogja Bogátot.és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
Kampman
deyell
Bár ha ilyen verést kapott a Fidesz, lehet, hogy 2029-ben ott is lejár az ideje.
Annak azért örültem, hogy Nyírbátor polgármesteri pozíciójába beletört a foga annak idején.
Szerkesztette: Kampman
2 hónapja
www.facebook.com/share/p/187hXUNt2Z/?mibextid=wwXIfrEz ki?
ozibozi