Politika
69 feliratkozó
28 napja
Egy újabb CápaAz a Sharka Kata.
ozibozi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
www.facebook.com/share/1UTKWcufoD/?mibextid=wwXIfrez a jóember a tévés szereplésen kívül csinál egyébként bármi mást? a vizes bizniszt már eladta, nem?
ozibozi
28 napja
Egy újabb Cápa
28 napja
telex.hu/belfold/2026/04/10/domotor-csaba-fidesz-demokracia-kozpont-a-tiszas-valasztasi-csalasok-megakadalyozasaAzzal támadják az ellenfelet, amit ők csinálnak 2134215. felvonás.
Najó 😀
Gyurma Pappa

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
28 napja
28 napja
Illetve meg elovehetik a szlogent h “a haza nem lehet ellenzekben”.egész idáig ott volt
Lúdas Solymi
28 napja
a Tisza már korlátozza is a sávszélt. ilyen gonoszak ezek.telex.hu/belfold/2026/04/10/domotor-csaba-fidesz-demokracia-kozpont-a-tiszas-valasztasi-csalasok-megakadalyozasa14 mp 🦾
😀 tökre jogos egy ilyet csinálni, Csabi 😀
petey
Gyurma Pappa
28 napja
Sztereó megosztás 😄
28 napja
telex.hu/belfold/2026/04/10/domotor-csaba-fidesz-demokracia-kozpont-a-tiszas-valasztasi-csalasok-megakadalyozasa14 mp 🦾
😀 tökre jogos egy ilyet csinálni, Csabi 😀
petey

28 napja
telex.hu/belfold/2026/04/10/domotor-csaba-fidesz-demokracia-kozpont-a-tiszas-valasztasi-csalasok-megakadalyozasa😀 tökre jogos egy ilyet csinálni, Csabi 😀
28 napja
Elnézést Biztos úr.Ahogy már írtam, kéretik fenntartásokkal kezelni, amiket mondd (a kommentekben is megy a nagy mentegetőzés, de a lényeg, hogy ordítóan sok hülyeséget beszél, csak mivel logikusnak tűnik, amit mondd, ebből kifolyólag okosnak látszik)Mit mondjak?
Gyurma Pappa
szaba
A másodikat el is nézted. Ezekkel a d szavakkal gondom van, a kitűnő érettségim majdnem ráment, szerencsére a bizottság elnöke odáig volt a törimért, meg a többi tanár is mellettem érvelt, így az egy súlyos nyelvtan hiba nem húztam le
Szerkesztette: Gyurma Pappa

28 napja
Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21Hol kell aláírni? ☺️
28 napja
És tényleg baszki, 2. sor...akkor nem haluztam be, hogy ő is ott volt a pohosunk mögött 15-én...telex.hu/belfold/2026/04/10/mtva-trollfoci-antal-adrian-igazgato-kinevezesMondjuk ha kormányváltás lenne nem tudom az MTVA mennyire lenne letekerve...
Van az a pénz na...
gyurczi
bobi0092
petey
28 napja
akkor nem haluztam be, hogy ő is ott volt a pohosunk mögött 15-én...telex.hu/belfold/2026/04/10/mtva-trollfoci-antal-adrian-igazgato-kinevezesMondjuk ha kormányváltás lenne nem tudom az MTVA mennyire lenne letekerve...
Van az a pénz na...
gyurczi
bobi0092
28 napja
Egy ilyet kb nulla mozdulattal vissza is lehet vonni24.hu/kozelet/2026/04/10/vitezy-david-nepsziget-3000-lakas/Most láttam, a k. anyjukat!
3000 lakás és 56 méteres épületek a Népszigetre, közlekedési fejlesztések és garanciák nélkül – két nappal a választások előtt egy ilyen beruházás nemzetgazdaságilag kiemeltté nyilvánításáról döntött tegnap éjjel közzétett rendeletében a kormány – számolt be róla Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
28 napja
telex.hu/belfold/2026/04/10/mtva-trollfoci-antal-adrian-igazgato-kinevezesMondjuk ha kormányváltás lenne nem tudom az MTVA mennyire lenne letekerve...
Van az a pénz na...
gyurczi
28 napja
Ahogy már írtam, kéretik fenntartásokkal kezelni, amiket mondd (a kommentekben is megy a nagy mentegetőzés, de a lényeg, hogy ordítóan sok hülyeséget beszél, csak mivel logikusnak tűnik, amit mondd, ebből kifolyólag okosnak látszik)Mit mondjak?
Gyurma Pappa
28 napja
telex.hu/belfold/2026/04/09/waberer-gyorgy-szamosvolgyi-peter-satoraljaujhely-polgarmesterUgat a polgi, majd elmegy a Waberer városi uszodába úszni, amibe 1-1.5 milliárdot tett bele Wáberer György.
28 napja
Tölgyessy fan klubnak küldeném, hogy mennyire vehető komolyan a "mester":Ahogy már írtam, kéretik fenntartásokkal kezelni, amiket mond (a kommentekben is megy a nagy mentegetőzés, de a lényeg, hogy ordítóan sok hülyeséget beszél, csak mivel logikusnak tűnik, amit mond, ebből kifolyólag okosnak látszik)
Szerkesztette: Gyurma Pappa

28 napja
Szinte teljesen kiürítették Orbánék az államkasszát a választás előtt, március végén sosem volt ekkora a hiányTegnap hallottam, hogy pl. a hazai kutatási alap idei előirányzatát is sikerült papíron elkölteni. Ez nem azt jelenti, hogy ki is fizették, de idénre újabb kötelezettségvállalás már nem tehető.
Az szép. A legfontosabb rész pont zárójelben:
(Érdekesség: tavaly november végéig nem jött össze ekkora deficit.)
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
24.hu/kozelet/2026/04/10/vitezy-david-nepsziget-3000-lakas/Most láttam, a k. anyjukat!
3000 lakás és 56 méteres épületek a Népszigetre, közlekedési fejlesztések és garanciák nélkül – két nappal a választások előtt egy ilyen beruházás nemzetgazdaságilag kiemeltté nyilvánításáról döntött tegnap éjjel közzétett rendeletében a kormány – számolt be róla Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.
warr_b
28 napja
Csak leírtam hogy mekkora hazafi is lehetne belőle.Amúgy arra gondoltam h ha belül is azt merik h vezet a Tisza akkor vajon elgondolkodnake azon hogy végső megoldásként egy sikeres onmerenylettel (ahol OV meghal) tudjak megakadályozni hogy ukrán barat kormány alakuljon Magyarországon.Ő ehhez beszari. Nem az a rendszer lényege, hogy ő belőle halott hős legyen.
Ha OV életét áldozná a hazaért azert az elég komoly tett lenne, oda kerülne a legnagyobb államférfiak köze
csebi
resistance is futile
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
28 napja
telex.hu/belfold/2026/04/10/mtva-trollfoci-antal-adrian-igazgato-kinevezesVan az a pénz na...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
28 napja
Nem csak nekem jutott ez eszembe, hanem Majkának is:Buda Péter meg még azért Rácz Andris is.Nekem ez a Rendszerbontó koncert tűnik kockázatosnak. Nehogy ott történjen valami. Lehet hogy én kombinálom túl, de ebből a hatalomból bármit kinézek.És mi történik, amit nem tud mindkét oldal a híveknek megfelelően keretezni?
Matthew99
Ilyenkor már nincsenek bizonytalanok. Vagy ha vannak, őket sem egy este fogja meggyőzni.
Plusz a nyilvánosságot már nem tudják elég hatékonyan tematizálni. Minden az elmúlt hetekben visszahullott rájuk. Buda Péternek köszönettel
Gyurma Pappa
Brouwerij van de Vrij

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.