Politika

69 feliratkozó

28 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 767 — Saturday Night Lights
Egy újabb Cápa
ozibozi
Az a Sharka Kata.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
rva 4 667 — Me for President!
 www.facebook.com/share/1UTKWcufoD/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
ez a jóember a tévés szereplésen kívül csinál egyébként bármi mást? a vizes bizniszt már eladta, nem?
28 napja
ozibozi New York Giants 21 500
Egy újabb Cápa
28 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
 telex.hu/belfold/2026/04/10/domotor-csaba-fidesz-demokracia-kozpont-a-tiszas-valasztasi-csalasok-megakadalyozasa

Najó 😀
Gyurma Pappa
Azzal támadják az ellenfelet, amit ők csinálnak 2134215. felvonás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
28 napja
ozibozi New York Giants 21 500
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/668033845_1264709935847684_6846429390655254986_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1080x1350&ctp=p600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=cbNb5yOTb1cQ7kNvwEb2AVH&_nc_oc=AdqT0uRnmKHaOzjzOFen--P82LoQnItcJ2vG7mYDucko48xFiVZL1AGdoSptPoQsZgc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Ut5xRVggEzBOMvkTLmZMWw&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5g9E6SLrQ3xpv7wrOjYCZXiKTkPSmACYM8sWeYsGdlug&oe=6A03DFF9
Partizán
Korábban elzárkózott a politikai nyilatkozatoktól, ma mégis a Fidesz elleni szavazásra buzdított Balogh Levente nagyvállalkozó, a Cápák között című tévéműsor egyik állandó szereplője. Ma este a...
28 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 690 — Cowboys fan
Illetve meg elovehetik a szlogent h “a haza nem lehet ellenzekben”.
Lúdas Solymi
egész idáig ott volt
28 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 647 — Csodabogár
 telex.hu/belfold/2026/04/10/domotor-csaba-fidesz-demokracia-kozpont-a-tiszas-valasztasi-csalasok-megakadalyozasa

😀 tökre jogos egy ilyet csinálni, Csabi 😀
petey
14 mp 🦾
Gyurma Pappa
a Tisza már korlátozza is a sávszélt. ilyen gonoszak ezek.

28 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
Sztereó megosztás 😄
28 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 845 — zászló zászló szív

petey
14 mp 🦾

28 napja

28 napja

Najó 😀

28 napja
Ahogy már írtam, kéretik fenntartásokkal kezelni, amiket mondd (a kommentekben is megy a nagy mentegetőzés, de a lényeg, hogy ordítóan sok hülyeséget beszél, csak mivel logikusnak tűnik, amit mondd, ebből kifolyólag okosnak látszik)
Gyurma Pappa
Mit mondjak?
szaba
Elnézést Biztos úr.

A másodikat el is nézted. Ezekkel a d szavakkal gondom van, a kitűnő érettségim majdnem ráment, szerencsére a bizottság elnöke odáig volt a törimért, meg a többi tanár is mellettem érvelt, így az egy súlyos nyelvtan hiba nem húztam le

Szerkesztette: Gyurma Pappa

28 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21
Hol kell aláírni? ☺️
28 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 880 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
 telex.hu/belfold/2026/04/10/mtva-trollfoci-antal-adrian-igazgato-kinevezes

Van az a pénz na...
gyurczi
Mondjuk ha kormányváltás lenne nem tudom az MTVA mennyire lenne letekerve...
bobi0092
akkor nem haluztam be, hogy ő is ott volt a pohosunk mögött 15-én...
petey
És tényleg baszki, 2. sor...

28 napja

Van az a pénz na...
gyurczi
bobi0092
akkor nem haluztam be, hogy ő is ott volt a pohosunk mögött 15-én...

28 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
 24.hu/kozelet/2026/04/10/vitezy-david-nepsziget-3000-lakas/

3000 lakás és 56 méteres épületek a Népszigetre, közlekedési fejlesztések és garanciák nélkül – két nappal a választások előtt egy ilyen beruházás nemzetgazdaságilag kiemeltté nyilvánításáról döntött tegnap éjjel közzétett rendeletében a kormány – számolt be róla Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.
warr_b
Most láttam, a k. anyjukat!
nagylaza, főpohárnok
Egy ilyet kb nulla mozdulattal vissza is lehet vonni

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
28 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839

Van az a pénz na...
gyurczi
28 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 687
Ahogy már írtam, kéretik fenntartásokkal kezelni, amiket mondd (a kommentekben is megy a nagy mentegetőzés, de a lényeg, hogy ordítóan sok hülyeséget beszél, csak mivel logikusnak tűnik, amit mondd, ebből kifolyólag okosnak látszik)
Gyurma Pappa
Mit mondjak?
28 napja
Toca Minnesota Vikings 20 541 — Vikings fan
 telex.hu/belfold/2026/04/09/waberer-gyorgy-szamosvolgyi-peter-satoraljaujhely-polgarmester

Ugat a polgi, majd elmegy a Waberer városi uszodába úszni, amibe 1-1.5 milliárdot tett bele Wáberer György.
28 napja
Tölgyessy fan klubnak küldeném, hogy mennyire vehető komolyan a "mester":

Ahogy már írtam, kéretik fenntartásokkal kezelni, amiket mond (a kommentekben is megy a nagy mentegetőzés, de a lényeg, hogy ordítóan sok hülyeséget beszél, csak mivel logikusnak tűnik, amit mond, ebből kifolyólag okosnak látszik)

Szerkesztette: Gyurma Pappa

28 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 767 — Saturday Night Lights
Szinte teljesen kiürítették Orbánék az államkasszát a választás előtt, március végén sosem volt ekkora a hiány

Az szép. A legfontosabb rész pont zárójelben:

(Érdekesség: tavaly november végéig nem jött össze ekkora deficit.)
Mikey
Tegnap hallottam, hogy pl. a hazai kutatási alap idei előirányzatát is sikerült papíron elkölteni. Ez nem azt jelenti, hogy ki is fizették, de idénre újabb kötelezettségvállalás már nem tehető.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 642 — beers & Packers
 24.hu/kozelet/2026/04/10/vitezy-david-nepsziget-3000-lakas/

3000 lakás és 56 méteres épületek a Népszigetre, közlekedési fejlesztések és garanciák nélkül – két nappal a választások előtt egy ilyen beruházás nemzetgazdaságilag kiemeltté nyilvánításáról döntött tegnap éjjel közzétett rendeletében a kormány – számolt be róla Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.
warr_b
Most láttam, a k. anyjukat!
28 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Amúgy arra gondoltam h ha belül is azt merik h vezet a Tisza akkor vajon elgondolkodnake azon hogy végső megoldásként egy sikeres onmerenylettel (ahol OV meghal) tudjak megakadályozni hogy ukrán barat kormány alakuljon Magyarországon.
Ha OV életét áldozná a hazaért azert az elég komoly tett lenne, oda kerülne a legnagyobb államférfiak köze
csebi
Ő ehhez beszari. Nem az a rendszer lényege, hogy ő belőle halott hős legyen.
resistance is futile
Csak leírtam hogy mekkora hazafi is lehetne belőle.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
28 napja
gyurczi New York Giants 2 676 — Giants fan

Van az a pénz na...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
28 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
Nekem ez a Rendszerbontó koncert tűnik kockázatosnak. Nehogy ott történjen valami. Lehet hogy én kombinálom túl, de ebből a hatalomból bármit kinézek.
Matthew99
És mi történik, amit nem tud mindkét oldal a híveknek megfelelően keretezni?

Ilyenkor már nincsenek bizonytalanok. Vagy ha vannak, őket sem egy este fogja meggyőzni.

Plusz a nyilvánosságot már nem tudják elég hatékonyan tematizálni. Minden az elmúlt hetekben visszahullott rájuk. Buda Péternek köszönettel
Gyurma Pappa
Buda Péter meg még azért Rácz Andris is.
Brouwerij van de Vrij
Nem csak nekem jutott ez eszembe, hanem Majkának is:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.