Politika
69 feliratkozó
28 napja
Ez kb olyan, hogy van olyan ffi aki szétüti az asszonyt, ha valami rosszat tesz és van aki még csak csúnyát se mer szólni.Van aki lehallgatja, van akinek meg se fordul a fejében 😀
NB2
28 napja
mennyi eselyt lattok arra, hogy a MHM lesz a merleg nyelve?fidesz tobbsegre egyszeruen nem latok eselyt, a tisza 2/3ban nem merek bizni, igy szamomra az egyetlen igazi felelem, az hogy a fidesz+MHM egyutt koalicioban le tudja nyomni a tiszat. erre van realis szemmel lathato esely a szakertok szerint? 😅
28 napja
Így van, alap hogy visz az ember saját tollat.Lehet saját tollat vinni a szavazáshoz?Sőt kötelező! 😄 Több helyről hallottam, hogy megpróbálnak trükközni a tollakkal
Találtam egy Fideszes tollat itthon, élvezet lenne azzal behúzni az X-et 😀
ervinator
KB23

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
28 napja
www.theguardian.com/commentisfree/2026/apr/10/victor-orban-hungary-peter-magyar-liberal-democracy-fideszEzt a cikket tegyük el négy évre, kiváncsi leszek, mi válik be belőle.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
28 napja
Itthon élnek, barátokhoz mentek 😊Lesznek izgalmas rush-ok: a húgom családostul vasárnap reggel indul haza Németországból, őket egy kiadós dugó választja el a voksolástól.Hazajohetnek meg? Radio1-en ment most egy reklam hogy nemeteknel mar a katonakoru lakossag csak kulon engedellyel hagyhatja el az orszagot mert haborura keszules van. 🫡
Egy haverom pedig aznap délután öt körül száll le Dániából, az futólépés lesz.
Dzsokijuing
JéBé
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
28 napja
Lesznek izgalmas rush-ok: a húgom családostul vasárnap reggel indul haza Németországból, őket egy kiadós dugó választja el a voksolástól.Hazajohetnek meg? Radio1-en ment most egy reklam hogy nemeteknel mar a katonakoru lakossag csak kulon engedellyel hagyhatja el az orszagot mert haborura keszules van. 🫡
Egy haverom pedig aznap délután öt körül száll le Dániából, az futólépés lesz.
Dzsokijuing
Szerkesztette: JéBé
28 napja
telex.hu/video/2026/04/10/magyar-peter-orban-viktor-kampany-vege-gyor-debrecenA videóban azok a legszebb részek, mikor nem tudod eldönteni, hogy fideszes vagy tiszás beszél.
Az alkesz fejű tiszás mondjuk csúnya volt.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
28 napja
Egy hónapja írtam: azért nem tudjuk, hogy meddig mennek el, mert nem volt még rá példa. Ez kb olyan, hogy van olyan ffi aki szétüti az asszonyt, ha valami rosszat tesz és van aki még csak csúnyát se mer szólni. Ha nem voltál még olyan szituban nem tudod, hogy meddig megy el az illető. Ugyanez van OV-nál is.Én is bízom, hogy egy szint alá már nem süllyed, főleg, hogy nincs mögötte kellő hatalmi erő. Sehol egy többszázezres titkosrendőrség, se egy több milliós rendőr és katonai egységek.
28 napja
Lehet saját tollat vinni a szavazáshoz?Sőt kötelező! 😄 Több helyről hallottam, hogy megpróbálnak trükközni a tollakkal
Találtam egy Fideszes tollat itthon, élvezet lenne azzal behúzni az X-et 😀
ervinator
28 napja
Lehet saját tollat vinni a szavazáshoz? Találtam egy Fideszes tollat itthon, élvezet lenne azzal behúzni az X-et 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
28 napja
Lesznek izgalmas rush-ok: a húgom családostul vasárnap reggel indul haza Németországból, őket egy kiadós dugó választja el a voksolástól.Egy haverom pedig aznap délután öt körül száll le Dániából, az futólépés lesz.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
28 napja
ha valaki akar még tiszás tollat nyugati aluljáróban megtalál 😀
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
28 napja
10 liter? Azt milyen autóval? 😊Mivel benzint említett kittli, ezért a sok km-re való tekintettel inkább a 10 liter körüli fogyasztást tartottam reálisnak, de nyilván ez is vezetési stílus és vérmérséklet kérdése.7 literes fogyazstassal az inkabb 6400 km havonta.Miért, te nem mégy ~4.500 km-t havonta?Az átlag magyar autós havi 48 ezret spórol meg?Épp számolgattam.
Hát hogyneeeeee. 😀😀😀
Mikey
95-ös átlag ára 702.-
Védett ára 595 -
Különbség 107.-
Ebből, hogy a tökömbe jön ki a 48 ezer neki?
kittli
szaba
Toca
szaba
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
28 napja
keresettferi.hu/Milyen Feri?Feri te vagy az?Amúgy, mást is hívogatnak, hogy menjen szavazni a fideszre és a képviselőjére vasárnap?Engem Klárika zaklat.....
Feleségemet állandóan keresik ilyenekkel, ezt már meg is szoktuk. Azt hittük eddig, hogy a faterja miatt vannak meg nekik régről az adatai. Ő amúgy alapból kb semmire nem ad meg semmi ilyesmit, mégis úgy hívták, hogy a férjezett nevén szólították. Ez azt jelenti, hogy max 4 éves az adatbázisuk amiből dolgoznak.
Kerestem már amúgy neki erre megoldást, de azt mondta, hogy ezt a pár napot már kibírja. Aha, persze... Meg is kapta tőlem ezt a mémet. 😀
dugo93
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
petey
28 napja
1990 óta minden választást időben megtartottak. Tudom, hogy csak mert bizonyos dolgok egy bizonyos rendszer szerint működnek, attól még nincs kőbe vésve, hogy nem lehet változás, csak sajnos van egy rossz szokásom, hogy sokáig tudok visszaemlékezni és látom magam előtt a 2010-es konteós jobbikos ismerőseimet, akik szintén azzal hergelték egymást egész tavasszal, hogy Gyurcsány-Bajnai valami balhét csinál, tuti nem lesz választás vagy ha lesz nekik nem tetsző eredmény, akkor majd elbarikádozzák a parlamentet, stb.Nem akarom ismételgetni magam, de te hány olyan estre emlékszel, amikor addig tabunak számító dolgokat megléptek, miközben mindenki azt mondogatta, hogy "na ezt már biztos nem merik"azért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködésÉn igazán nem akarok senkit se megbántani, sem politikailag, sem személyesen, de lényegében egy a szokásoshoz képest alsó-közepes szintű, de hónapok óta kétségtelenül következetesen tolt Sobri-trollkodáson ("nem lesznek választások") hergelte fel magát az egész mélyen tisztelt topik.
Josszi
Kampman
Kb hány vörös vonalat léptek át az elmúlt 10 évben, különösebb következmény nélkül?
Gondolod hogy majd pont a legnagyobb horderejű dologban fogják vissza magukat?
Semennyire nem bizom ebben a rendszerben, és szó szerint bármit kinezek belőlük. Tettek érte hogy így gondoljam.
Jan
28 napja
Milyen Feri?Feri te vagy az?Amúgy, mást is hívogatnak, hogy menjen szavazni a fideszre és a képviselőjére vasárnap?Engem Klárika zaklat.....
Feleségemet állandóan keresik ilyenekkel, ezt már meg is szoktuk. Azt hittük eddig, hogy a faterja miatt vannak meg nekik régről az adatai. Ő amúgy alapból kb semmire nem ad meg semmi ilyesmit, mégis úgy hívták, hogy a férjezett nevén szólították. Ez azt jelenti, hogy max 4 éves az adatbázisuk amiből dolgoznak.
Kerestem már amúgy neki erre megoldást, de azt mondta, hogy ezt a pár napot már kibírja. Aha, persze... Meg is kapta tőlem ezt a mémet. 😀
dugo93
Negritis, a vajda
28 napja
A tiszások is kezdenek átkattanni. Ma szembejött egy aktivista, hogy tudom-e, hogy ez lesz életem legfontosabb döntése.Amúgy, mást is hívogatnak, hogy menjen szavazni a fideszre és a képviselőjére vasárnap?Engem Klárika zaklat.....
dugo93
Mondtam, hogy az életdöntéseim más polcon voltak/vannak, de nyugi, ott leszek.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
28 napja
Mivel benzint említett kittli, ezért a sok km-re való tekintettel inkább a 10 liter körüli fogyasztást tartottam reálisnak, de nyilván ez is vezetési stílus és vérmérséklet kérdése.7 literes fogyazstassal az inkabb 6400 km havonta.Miért, te nem mégy ~4.500 km-t havonta?Az átlag magyar autós havi 48 ezret spórol meg?Épp számolgattam.
Hát hogyneeeeee. 😀😀😀
Mikey
95-ös átlag ára 702.-
Védett ára 595 -
Különbség 107.-
Ebből, hogy a tökömbe jön ki a 48 ezer neki?
kittli
szaba
Toca
28 napja
Nem akarom ismételgetni magam, de te hány olyan estre emlékszel, amikor addig tabunak számító dolgokat megléptek, miközben mindenki azt mondogatta, hogy "na ezt már biztos nem merik"azért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködésÉn igazán nem akarok senkit se megbántani, sem politikailag, sem személyesen, de lényegében egy a szokásoshoz képest alsó-közepes szintű, de hónapok óta kétségtelenül következetesen tolt Sobri-trollkodáson ("nem lesznek választások") hergelte fel magát az egész mélyen tisztelt topik.
Josszi
Kampman
Kb hány vörös vonalat léptek át az elmúlt 10 évben, különösebb következmény nélkül?
Gondolod hogy majd pont a legnagyobb horderejű dologban fogják vissza magukat?
Semennyire nem bizom ebben a rendszerben, és szó szerint bármit kinezek belőlük. Tettek érte hogy így gondoljam.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
28 napja
indul a jinx? 😊Sztem ez azt jelenti h nyer a FideszÉn speciel rohadtul nem aggódok ezen mert minek.szerintem ez sokunkban meglévő félelemazért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködésÉn igazán nem akarok senkit se megbántani, sem politikailag, sem személyesen, de lényegében egy a szokásoshoz képest alsó-közepes szintű, de hónapok óta kétségtelenül következetesen tolt Sobri-trollkodáson ("nem lesznek választások") hergelte fel magát az egész mélyen tisztelt topik.
Josszi
Kampman
Josszi
Ha aggódok van ráhatásom az eseményekre? Nincs
Megtörténhet? Meg, majd akkor a Tisza B terv jön, nem tudjuk még mi az, de biztos lehetsz benne, hogy van nekik.
Én továbbra sem hiszem, hogy Orbán ehhez elég tökös, egyszerűen nincs elég tamogotatottsága.
Toca
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
28 napja
231 340-nél tart a levélszavazatok száma a Nemzeti Választási Iroda (NVI) péntek reggeli adatai szerint. Folyamatosan ellenőrzik őket, az eddig felbontottak közül 147 ezerben volt érvényes az azonosító nyilatkozat. 32 628-at közvetlenül, levélben juttattak el az NVI-hez, 198 712-t pedig a külképviseleteken adtak le.Csütörtök reggel 192 ezernél állt a számláló, tehát egy nap alatt csaknem 40 ezer új levélszavazatot adtak le.

28 napja
Lesz 2/3?Sztem ez azt jelenti h nyer a FideszÉn speciel rohadtul nem aggódok ezen mert minek.szerintem ez sokunkban meglévő félelemazért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködésÉn igazán nem akarok senkit se megbántani, sem politikailag, sem személyesen, de lényegében egy a szokásoshoz képest alsó-közepes szintű, de hónapok óta kétségtelenül következetesen tolt Sobri-trollkodáson ("nem lesznek választások") hergelte fel magát az egész mélyen tisztelt topik.
Josszi
Kampman
Josszi
Megtörténhet? Meg, majd akkor a Tisza B terv jön, nem tudjuk még mi az, de biztos lehetsz benne, hogy van nekik.
Én továbbra sem hiszem, hogy Orbán ehhez elég tökös, egyszerűen nincs elég tamogotatottsága.
Toca
csebi

28 napja
Sztem ez azt jelenti h nyer a FideszÉn speciel rohadtul nem aggódok ezen mert minek.szerintem ez sokunkban meglévő félelemazért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködésÉn igazán nem akarok senkit se megbántani, sem politikailag, sem személyesen, de lényegében egy a szokásoshoz képest alsó-közepes szintű, de hónapok óta kétségtelenül következetesen tolt Sobri-trollkodáson ("nem lesznek választások") hergelte fel magát az egész mélyen tisztelt topik.
Josszi
Kampman
Josszi
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
28 napja
Én speciel rohadtul nem aggódok ezen mert minek.szerintem ez sokunkban meglévő félelemazért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködésÉn igazán nem akarok senkit se megbántani, sem politikailag, sem személyesen, de lényegében egy a szokásoshoz képest alsó-közepes szintű, de hónapok óta kétségtelenül következetesen tolt Sobri-trollkodáson ("nem lesznek választások") hergelte fel magát az egész mélyen tisztelt topik.
Josszi
Kampman
Josszi
28 napja
szerintem ez sokunkban meglévő félelemazért tegye fel a kezét aki nem beszorított segglyukkal aludta át az éjszakát, most meg megy az örömködésÉn igazán nem akarok senkit se megbántani, sem politikailag, sem személyesen, de lényegében egy a szokásoshoz képest alsó-közepes szintű, de hónapok óta kétségtelenül következetesen tolt Sobri-trollkodáson ("nem lesznek választások") hergelte fel magát az egész mélyen tisztelt topik.
Josszi
Kampman
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!