Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Próbáltak a 2002-es vereség utáni dolgaikból erőt meríteni, de ez a bukta összehasonlíthatatlan azzal.Ugy bucsuztak, hogy holnap is itt lesznek es beszelnek. Itt azert felrohogtem. XdAkkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
ozibozi
Stez
2 hónapja
A mai nap kimenetelének egyik legnagyobb hatású embere felé is jár a kalapemelés. A big, big shoutout to @panyiszabolcs for his incredible work, which made a critical difference. Hope to see him in Budapest soon.
— Michael Weiss (@michaeldweiss) April 12, 2026
2 hónapja
Pedig figyelmeztettek rá, hogy ne hagyjuk, hogy ő nevessen a végénZelenszkij magyarul írt X-en, jön az antiszuverén, globalista kormányzás!Egeszen szurrealis, ami a hir tvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mi van ott?
Stez
Toca
r.baggio
Tepper takarodj!
2 hónapja
mi volt? 😀Remélem nem a vége előtt egy perccel nyomtad ki 😀Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Akcidens
188
Tisztelet a hősöknek🤣Akkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
ozibozi
2 hónapja
Ugy bucsuztak, hogy holnap is itt lesznek es beszelnek. Itt azert felrohogtem. XdAkkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
ozibozi
2 hónapja
Seszták, Tállai, Koncz, Czunyiné, Pócs, Hoppál, Takács Péter, Pogácsás, Demeter Zoltán. de szép lesz nélkületek az új országgyűlés.
built for this shit
2 hónapja
Remélem nem a vége előtt egy perccel nyomtad ki 😀Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Vége is lett...és még azt mondják, hogy nem fogják kibekkelni 😀Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
Mit, ti szerencsétlenek, el fogtok tűnni a süllyesztőben 😀
2 hónapja
Akkor a végéig birtad mert vége van😂Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
somoskovig
2 hónapja
Lakner és Ruff síráshoz közel, nagyon bírom őket és a velük együtt sokat dolgozókat az elmúlt 16 évből...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
2 hónapja
Gajdics a magyar einsteinEddig bírtam a hír tv-t, ez most már nagyon-nagyon cringe. 😀
Akcidens
2 hónapja
Keresem Bayer sírásat de nem találomNyugi. Következő pár hét úgyis arról fog szólni ahogy sir majd
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Na mostmar valaki mondja, el, hova tunt a Peti? Marmint a honvedos?fr24.com/AAE151/3f30ea1a
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Jakab posztja is nagyot ment 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Valahova repülNa mostmar valaki mondja, el, hova tunt a Peti? Marmint a honvedos?Biztos megint Dzsudzsival van.
Stez
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Keresem Bayer sírásat de nem találom
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Na mostmar valaki mondja, el, hova tunt a Peti? Marmint a honvedos?Biztos megint Dzsudzsival van.
Stez
2 hónapja
Akcidens
188
Gajdics a magyar einstein
2 hónapja
Ja, lehet sokan nem értették, ahol most szoros Fidesz az fog Tiszára fordulni 3 helyen minimum (Tolna 2 Tolna 3 Szabolcs 6)
2 hónapja
A kormány listáját megmondta már?Zelenszkij magyarul írt X-en, jön az antiszuverén, globalista kormányzás!Egeszen szurrealis, ami a hir tvn megy. A szavakat nem talalom erre a szintre, hogy ez igy tenyleg valos, amit ezek lenyomnak orak ota.Mi van ott?
Stez
Toca
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Na mostmar valaki mondja, el, hova tunt a Peti? Marmint a honvedos?
2 hónapja
140-141 lesz szerintem isPartizánnál 141et jósoltak nemrég.Remélem mindennel együtt megmarad 133simán megmarad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kampman
Sixo