Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Tolna 3 fordult14 szavazat a különbség per pill, de jah a végére fordulni fog viszonylag simán
de ezek vissza fognak majd fordulni a levelekkel
zacknorb
2 hónapja
Hungary 🇭🇺 Poland 🇵🇱 Europe 🇪🇺
— Donald Tusk (@donaldtusk) April 12, 2026
Back together! Glorious victory, dear friends! Ruszkik haza!
2 hónapja
Tolna 2 és 3, Szabolcs 6 fix fordul még
2 hónapja
Tolna 3 fordultde ezek vissza fognak majd fordulni a levelekkel
2 hónapja
"Nem lehet visszamenőleges hatállyal törvénykezni""Ez a kormányzás az uszításra meg a gyűlöletkeltésre fog épülni"
2 hónapja
MP éjjel-nappal hazudik, és már elkezdtek attól rettegni, hogy a hír tv-nél kihúzzák a dugót 😀Imádom gajdicsottótMit tol?
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
Imádom ezt a műsort most, mennyire nem érzik az ironiát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Végre valaki megértett, köszönöm.Szaud-Arábiából neki aztán mind1, ő a bank pénzén játszik.Szóval ebben bíztál 😀Mekkora cliffhanger lenne, ha Varga Judit összejönne megint a Petyával 😀Én gondolkoztam azon, hogy vajon nem-e egy fideszes trükk lesz ez, hogy a kétharmados győzelem után keresik MP-t, sehol senki, aztán egyszer csak megjelenik a Fidesz-rendezvényen, lepacsizik Viktorral, összeölelkezik Judittal, Viktor meg belenéz a kamerába, 10 millió magyar szemébe:
eaglesmcnabb
Tényleg elhittétek, ti hülyék?
Kampman
Jakehomer
Sixo
2 hónapja
Szaud-Arábiából neki aztán mind1, ő a bank pénzén játszik.Szóval ebben bíztál 😀Mekkora cliffhanger lenne, ha Varga Judit összejönne megint a Petyával 😀Én gondolkoztam azon, hogy vajon nem-e egy fideszes trükk lesz ez, hogy a kétharmados győzelem után keresik MP-t, sehol senki, aztán egyszer csak megjelenik a Fidesz-rendezvényen, lepacsizik Viktorral, összeölelkezik Judittal, Viktor meg belenéz a kamerába, 10 millió magyar szemébe:
eaglesmcnabb
Kampman
Jakehomer
2 hónapja
mikor jogállamiságról pofáznak a hírtv-ben 😀 priceless 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Elitta az agyát....Imádom gajdicsottótA csávó tényleg nem érti.
r.baggio
somoskovig
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Sligovicát szerette régenImádom gajdicsottótMit tol?
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
2 hónapja
szerintem lsd-tImádom gajdicsottótMit tol?
r.baggio
Brouwerij van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
reméljük megszűnik és nem átalakulminden megváltozik.. megszűnik ez a kibaszott propaganda, egyelőre még elhinni se nagyon tudomHa ő eltakarodik klub közeléből, már megérte.Persze, csak a betolt zset ki fogjak onnan szedni gyorsan, meg ugye az elnok urasag, vagy milyen pozicioba kerult csavonk, velhetoen sokaig nem marad. XdMár most az...Tényleg mostantöl a magyar kormány Magyar kormâny lesz. 😀Viszont a Honved meg... Szemetdomb ujra. Xd
iktriad
Stez
iktriad
Stez
NSO-n is milyen sírás lesz a pogácsás vezetésével....
iktriad
Szesze
2 hónapja
Imádom gajdicsottótMit tol?
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
minden megváltozik.. megszűnik ez a kibaszott propaganda, egyelőre még elhinni se nagyon tudomHa ő eltakarodik klub közeléből, már megérte.Persze, csak a betolt zset ki fogjak onnan szedni gyorsan, meg ugye az elnok urasag, vagy milyen pozicioba kerult csavonk, velhetoen sokaig nem marad. XdMár most az...Tényleg mostantöl a magyar kormány Magyar kormâny lesz. 😀Viszont a Honved meg... Szemetdomb ujra. Xd
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
2 hónapja
Az aszódi polgármester rokonai még próbálják elcsalni a lehetetlent, 95%-os feldolgozás, a mi szavazókörünkben meg még semmi. 😀Pedig az utolsó pár napi kampányvideók már eltüntek Szilvi oldaláról. Még ma is rakott ki, remek érzékkel a szavazókörnél
eaglesmcnabb
2 hónapja
Hat meglepne, ha az o _vezetesevel_ lenne.Ha ő eltakarodik klub közeléből, már megérte.Persze, csak a betolt zset ki fogjak onnan szedni gyorsan, meg ugye az elnok urasag, vagy milyen pozicioba kerult csavonk, velhetoen sokaig nem marad. XdMár most az...Tényleg mostantöl a magyar kormány Magyar kormâny lesz. 😀Viszont a Honved meg... Szemetdomb ujra. Xd
iktriad
Stez
iktriad
Stez
iktriad
2 hónapja
Nagyon 😊Szóval ebben bíztál 😀Mekkora cliffhanger lenne, ha Varga Judit összejönne megint a Petyával 😀Én gondolkoztam azon, hogy vajon nem-e egy fideszes trükk lesz ez, hogy a kétharmados győzelem után keresik MP-t, sehol senki, aztán egyszer csak megjelenik a Fidesz-rendezvényen, lepacsizik Viktorral, összeölelkezik Judittal, Viktor meg belenéz a kamerába, 10 millió magyar szemébe:
eaglesmcnabb
Kampman
Jakehomer
2 hónapja
A cica nácik hova dörgölöznek?vityáékhoz
Janek
megint csak mp-nek sikerült beszólni
2 hónapja
Imádom gajdicsottót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ha ő eltakarodik klub közeléből, már megérte.Persze, csak a betolt zset ki fogjak onnan szedni gyorsan, meg ugye az elnok urasag, vagy milyen pozicioba kerult csavonk, velhetoen sokaig nem marad. XdMár most az...Tényleg mostantöl a magyar kormány Magyar kormâny lesz. 😀Viszont a Honved meg... Szemetdomb ujra. Xd
iktriad
Stez
iktriad
Stez
2 hónapja
Szóval ebben bíztál 😀Mekkora cliffhanger lenne, ha Varga Judit összejönne megint a Petyával 😀Én gondolkoztam azon, hogy vajon nem-e egy fideszes trükk lesz ez, hogy a kétharmados győzelem után keresik MP-t, sehol senki, aztán egyszer csak megjelenik a Fidesz-rendezvényen, lepacsizik Viktorral, összeölelkezik Judittal, Viktor meg belenéz a kamerába, 10 millió magyar szemébe:
eaglesmcnabb
Kampman
Tepper takarodj!
2 hónapja
Az aszódi polgármester rokonai még próbálják elcsalni a lehetetlent, 95%-os feldolgozás, a mi szavazókörünkben meg még semmi. 😀nálunk pont ez volt, de kijött a Tiszás 56,97%
eaglesmcnabb