Politika

69 feliratkozó

29 napja
JéBé Green Bay Packers 8 049
Mondtam én, hogy az egész világ minket akar megtámadni, ellehetetleníteni. Szerintem Lölőt akarják, hogy klónozni tudják. Adjuk oda inkább.
 www.facebook.com/100064552699787/posts/1383099163851827/?app=fbl
Matthew99
Most hagyjuk hogy mennyire realis de nem ez a dolga amugy? Le kell mindjart szopni ezert? Imadom ezt a kivagyi stilust amibe ez az ember belekerult, pedig regen amikor a Trash Talkban volt vendeg meg kedveltem is😄
29 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 418 — Invisible man
Mondtam én, hogy az egész világ minket akar megtámadni, ellehetetleníteni. Szerintem Lölőt akarják, hogy klónozni tudják. Adjuk oda inkább.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/666728531_1383099130518497_8278148880358365654_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx550x688&ctp=s550x688&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=YXR-txyfy1MQ7kNvwFxlgy7&_nc_oc=AdrQUEXnkyaVYg5TDMuZWbd4Q4kamDirnufIqiXaUgkN1iGKESCnik4OQsrjfMPuFqg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=sBcqHgVIO5or8WEepXXsEQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5zRLCkXR3EoNnMDbJorNfwi3rLNGeq0FiGmYMwmxfD4g&oe=6A03F888
Szeretlek Magyarország
A miniszter a Washington Post információira reagált. https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szijjarto-titkosszolgalatok-lehallgatas-hezbollah/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
29 napja
Stez SMU Mustangs 48 364 — Whoops, looks like something went wrong.
4 éve ilyenkor ki mit érzett? Én nagyon vártam a választást és jó eloerzetem volt, aztán jó a valóság vagon agyonbaszni
KB23
Soha nem ereztem - sem negy, sem nyolc, etc eve - akkora gyuloletet, haragkeltest, szandekos hergelest es feszultseget ugy altalanosan az orszagban, mint az elmult ket honapban.

Raadasul igy 37 evesen raeszmeltem, hogy egy oriasi ovodaban elek, ahol van ket oldal, az egyik komolyan veheto dolgokkal jon elo, amire a masik oldaltol egyetlen egy alkalommal nem talalkoztam felnott reakcioval. Korulbelul azon az ertelmi szinten vagyunk - es az egesz orszagot huzzak is magukkal sajnos -, amikor az a oldal ramutat bizonyitekokkal, hogy a b oldal hazudott, amire a b oldal meg ravagja, hogy "oke, de te meg ronda vagy!" Az ertelmi szint mindent alulmul mostanra.

Eddig is undorito es visszataszito volt, ami ment, de mostanra ez uj melyseget ert el, pontosan azzal, hogy a hergelest es az undorito szemelyeskedes felvaltotta a "tegyunk ugy, mintha profik lennenk kampanyt", sikeresen at lett itatva a hetkoznapi emberekbe is, es mar minden arrol szol, hogy az emberek is gyulolkodnek. Gyulolkodnek a boltban, az utcakon, az interneten.

Negy eve is volt feszko, mentek a hazudozasok, egymas mocskolasa, de korantsem volt ilyesmi hangulat peldaul. Nem fortyogott mindenki a gyulolettol. Jo-jo, akkor valodi ellenfele sem volt az uralkodonak, de hat na.

29 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 908 — #NoStress
Czeglédy Csaba visszalépett, ez meg lepett.
Nomac
Engem nem.
Ha te ültél volna hosszú hónapokat börtönben, és első fokon kaptál volna 7 évet, ami ellen ráadásul az ügyész súlyosbításért fellebbezett, neked is fontosabb lenne a kormányváltás, mint egy harmadik hely Feri kedvéért.

29 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 908 — #NoStress
 444.hu/2026/04/09/egy-ujabb-kormanyparti-elorejelzes-szerint-nemcsak-vitalyos-menczer-es-nemeth-balazs-de-tuzson-bence-is-elbukja-egyeniben-a-valasztast

😁
warr_b
A söprés ilyen.
Négy évvel ezelőtti adatok, meg "beágyazottságok", "ez mindig fideszes körzet volt", és hasonlók mind mennek a kukába.

Ez a 2006-os egyéni egyéni ovk nyertesek:

Ez meg a 2010-es:

Ki gondolta volna, hogy pl. egy Miskolcon, BP belvárosában vagy Szegeden nyer a Fidesz, meg ha a teljes népességben tudható is volt a győzelmük, akár kétharmaddal is? Előtte senki. De ha tényleg árad a Tisza, akkor mindent visz. Nem tud kicsit áradni.

Az élet nem habostorta...

29 napja
Beki New York Jets 2 725
4 éve ilyenkor ki mit érzett? Én nagyon vártam a választást és jó eloerzetem volt, aztán jó a valóság vagon agyonbaszni
KB23
ugyanígy voltam én is. Bár tény h így pár nappal vasárnap előtt egyedül arra mernék fogadni h Fidesz 2/3 nem lesz.
29 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
Akkor jöhetnek azok a bizonyítékok amiket Pálinkás ígért ha tagadják a valóságot.

telex.hu/belfold/2026/04/09/kormanyinfo-gulyas-gergely-csad-katonai-misszio-honvedelmi-miniszterium-orban-gaspar
29 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
29 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 168 — The Mathematician
 444.hu/2026/04/09/kurvaanyad1-adolf-1234567-tobb-szaz-ilyen-es-ehhez-hasonlo-kormanyzati-jelszo-kering-az-interneten-a-bellingcat-nyomozasa-szerint
NB2
Nekem bonyolult jelszavam volt anno a külügyben

| EliHofQB,DaddyofTomBrady |
csebi
Elképesztő, még most is sikerült vele belépnem 😊
Dzsokijuing
Amúgy viccen kívül nálunk még van olyan cucc amibe be tudok lépni olyan exkolléga user/pass-ával, aki úgy 18 éve nem dolgozik már a cégnél 😂
warr_b
wind canada és 3uk konkrétan a stock user/password kombókat használta amihez ott volt a doksiban hogy "CHANGE IT FOR YOUR OWN SAFETY"
persze nem tették meg
mikor kellett nekik segíteni valamiben akkor volt pislogás mikor simán beléptem mer sürgős volt ők meg próbálták felktelteni a kollégát aki tudja a jelszót

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
29 napja
esanders10 Denver Broncos 957
Jól gondolom hogy a Fidesz a vasárnapi napon, az első adatok és eredmények megérkezése után (cirka 15% feldolgozottságnál) állhat kb a legjobban? És onnan csak nyílni fog az olló? Ergo ha már az elején csoda történik, és esetleg hátrányban lesznek, akkor we're in for a ride?
29 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Czeglédy Csaba visszalépett, ez meg lepett.
29 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
 444.hu/2026/04/09/kurvaanyad1-adolf-1234567-tobb-szaz-ilyen-es-ehhez-hasonlo-kormanyzati-jelszo-kering-az-interneten-a-bellingcat-nyomozasa-szerint
NB2

csebi
Gagyi. se szám, se speckó karakter, nem csoda hogy Szerjózsáék könnyen feltörték!
warr_b
A vessző az specko karakter

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
29 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 642 — beers & Packers
Hogy érzitek magatokat?🙂 Nekem már görcsben van a gyomrom.
nagylaza, főpohárnok
várom a fél 12-es műszakzárást, geci unalmas a nap
Löfli
Ha ennyire unatkozol, akkor esetleg tippelhetnél az általad szervezett játékban.🙂
29 napja
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
NB2

csebi
Dzsokijuing
Amúgy viccen kívül nálunk még van olyan cucc amibe be tudok lépni olyan exkolléga user/pass-ával, aki úgy 18 éve nem dolgozik már a cégnél 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
29 napja
Duff Seattle Seahawks 3 501
nagylaza, főpohárnok
Global csapat tagjakent nekem szinte csak kulfoldi kollegaim vannak (nemet, amcsi, spanyol, svajc).

Kerdeztek, hogy mi varhato a valasztason, mert nyilvan azert olvassak a nemzetkozi hireket, es hat megvan a velemenyuk "Mr. Orban"-rol, de azt, hogy milyen a kozhangulat, meg ugy en bloc a tenyleges eselyeket nem tudjak.

Annyit tudtam mondani, hogy one way or another de nagyon masnapos leszek hetfon, szoval elore is sorry.
29 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
A szavazókörösök pusszantank:

telex.hu/belfold/2026/04/09/czegledy-csaba-visszalepes-vas-1-oevk

😄

Szerkesztette: dande2
29 napja
rva 4 667 — Me for President!
nagylaza, főpohárnok
én egy jót kajáltam, szóval minden oké
csak napközben gondolok a politikára, amikor megnyitom ezt a fórumot.
az idő többi részében igyekszem tudatosan kerülni, már a felugró értesítéseket is kikapcsoltam a telefonon. tévét ugye eleve nem nézünk.

nem izgulok, mert ha nem a Tisza nyer, akkor még idén költözünk nyugatra.
29 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 768 — Saturday Night Lights
NB2

csebi

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 845 — zászló zászló szív
nagylaza, főpohárnok
Négy napja a srácaimmal vagyok, kevés időm van politikával foglalkozni, de mondjuk egy éjszaka alatt álmodtam azzal, hogy Tisaz 2/3, meg hogy Fidesz 2/3, és így váltogatva.

Közben lélekben már fordulok rá a midtermsre 🙂

29 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 357 — je suis poloska
Volt kollegám kutyapárt alapítótag, K. Gergely közeli spanja.

Kérdeztem az ebek uráról, szerinte gagyi propagandaanyag, ahol már a készítő is tudja hogy full kamu az egész, csak azt a szeletét mutatja az egésznek ami alkalmas a lejáratásra. Mindazonáltal a Kutyáknak szerinte is jót tenne egy 1% alatti eredmény, hiszen eleve el sem kellett volna indulni, mivel a Kutyapártnak már semmi értelme pártként funkcionálni, szóval a videó céljával végülis egyetért.
eaglesmcnabb
én meghallgatnék olyan tagot is, aki nem K. Gergely közeli spanja, csak a tisztánlátás kedvéért.
deyell
Én is, csak olyat nem ismerek. Egébként ő már rég nem tag.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
29 napja
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 444.hu/2026/04/09/egy-ujabb-kormanyparti-elorejelzes-szerint-nemcsak-vitalyos-menczer-es-nemeth-balazs-de-tuzson-bence-is-elbukja-egyeniben-a-valasztast

😁

29 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 953 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
nagylaza, főpohárnok
várom a fél 12-es műszakzárást, geci unalmas a nap

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
29 napja
NB2

csebi
Gagyi. se szám, se speckó karakter, nem csoda hogy Szerjózsáék könnyen feltörték!

29 napja
NB2

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
29 napja
 telex.hu/gazdasag/2026/04/09/benzin-gazolaj-uzemanyag-tankolas-kampany-propaganda

Jó lövés, bedobás!
warr_b
Épp mondtam is barátoknak h mekkorát csalódtam a kormányzati tájékoztatásban