Politika
69 feliratkozó
29 napja
Mondtam én, hogy az egész világ minket akar megtámadni, ellehetetleníteni. Szerintem Lölőt akarják, hogy klónozni tudják. Adjuk oda inkább.Most hagyjuk hogy mennyire realis de nem ez a dolga amugy? Le kell mindjart szopni ezert? Imadom ezt a kivagyi stilust amibe ez az ember belekerult, pedig regen amikor a Trash Talkban volt vendeg meg kedveltem is😄
www.facebook.com/100064552699787/posts/1383099163851827/?app=fbl
Matthew99
29 napja
Mondtam én, hogy az egész világ minket akar megtámadni, ellehetetleníteni. Szerintem Lölőt akarják, hogy klónozni tudják. Adjuk oda inkább.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
29 napja
4 éve ilyenkor ki mit érzett? Én nagyon vártam a választást és jó eloerzetem volt, aztán jó a valóság vagon agyonbaszniSoha nem ereztem - sem negy, sem nyolc, etc eve - akkora gyuloletet, haragkeltest, szandekos hergelest es feszultseget ugy altalanosan az orszagban, mint az elmult ket honapban.
KB23
Raadasul igy 37 evesen raeszmeltem, hogy egy oriasi ovodaban elek, ahol van ket oldal, az egyik komolyan veheto dolgokkal jon elo, amire a masik oldaltol egyetlen egy alkalommal nem talalkoztam felnott reakcioval. Korulbelul azon az ertelmi szinten vagyunk - es az egesz orszagot huzzak is magukkal sajnos -, amikor az a oldal ramutat bizonyitekokkal, hogy a b oldal hazudott, amire a b oldal meg ravagja, hogy "oke, de te meg ronda vagy!" Az ertelmi szint mindent alulmul mostanra.
Eddig is undorito es visszataszito volt, ami ment, de mostanra ez uj melyseget ert el, pontosan azzal, hogy a hergelest es az undorito szemelyeskedes felvaltotta a "tegyunk ugy, mintha profik lennenk kampanyt", sikeresen at lett itatva a hetkoznapi emberekbe is, es mar minden arrol szol, hogy az emberek is gyulolkodnek. Gyulolkodnek a boltban, az utcakon, az interneten.
Negy eve is volt feszko, mentek a hazudozasok, egymas mocskolasa, de korantsem volt ilyesmi hangulat peldaul. Nem fortyogott mindenki a gyulolettol. Jo-jo, akkor valodi ellenfele sem volt az uralkodonak, de hat na.
29 napja
Czeglédy Csaba visszalépett, ez meg lepett.Engem nem.
Nomac
Ha te ültél volna hosszú hónapokat börtönben, és első fokon kaptál volna 7 évet, ami ellen ráadásul az ügyész súlyosbításért fellebbezett, neked is fontosabb lenne a kormányváltás, mint egy harmadik hely Feri kedvéért.
29 napja
444.hu/2026/04/09/egy-ujabb-kormanyparti-elorejelzes-szerint-nemcsak-vitalyos-menczer-es-nemeth-balazs-de-tuzson-bence-is-elbukja-egyeniben-a-valasztastA söprés ilyen.
😁
warr_b
Négy évvel ezelőtti adatok, meg "beágyazottságok", "ez mindig fideszes körzet volt", és hasonlók mind mennek a kukába.
Ez a 2006-os egyéni egyéni ovk nyertesek:

Ez meg a 2010-es:

Ki gondolta volna, hogy pl. egy Miskolcon, BP belvárosában vagy Szegeden nyer a Fidesz, meg ha a teljes népességben tudható is volt a győzelmük, akár kétharmaddal is? Előtte senki. De ha tényleg árad a Tisza, akkor mindent visz. Nem tud kicsit áradni.

Az élet nem habostorta...
29 napja
4 éve ilyenkor ki mit érzett? Én nagyon vártam a választást és jó eloerzetem volt, aztán jó a valóság vagon agyonbaszniugyanígy voltam én is. Bár tény h így pár nappal vasárnap előtt egyedül arra mernék fogadni h Fidesz 2/3 nem lesz.
KB23
29 napja
Akkor jöhetnek azok a bizonyítékok amiket Pálinkás ígért ha tagadják a valóságot.telex.hu/belfold/2026/04/09/kormanyinfo-gulyas-gergely-csad-katonai-misszio-honvedelmi-miniszterium-orban-gaspar
29 napja
4 éve ilyenkor ki mit érzett? Én nagyon vártam a választást és jó eloerzetem volt, aztán jó a valóság vagon agyonbaszni
29 napja
wind canada és 3uk konkrétan a stock user/password kombókat használta amihez ott volt a doksiban hogy "CHANGE IT FOR YOUR OWN SAFETY"Amúgy viccen kívül nálunk még van olyan cucc amibe be tudok lépni olyan exkolléga user/pass-ával, aki úgy 18 éve nem dolgozik már a cégnél 😂Elképesztő, még most is sikerült vele belépnem 😊444.hu/2026/04/09/kurvaanyad1-adolf-1234567-tobb-szaz-ilyen-es-ehhez-hasonlo-kormanyzati-jelszo-kering-az-interneten-a-bellingcat-nyomozasa-szerintNekem bonyolult jelszavam volt anno a külügyben
NB2
| EliHofQB,DaddyofTomBrady |
csebi
Dzsokijuing
warr_b
persze nem tették meg
mikor kellett nekik segíteni valamiben akkor volt pislogás mikor simán beléptem mer sürgős volt ők meg próbálták felktelteni a kollégát aki tudja a jelszót
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
29 napja
Jól gondolom hogy a Fidesz a vasárnapi napon, az első adatok és eredmények megérkezése után (cirka 15% feldolgozottságnál) állhat kb a legjobban? És onnan csak nyílni fog az olló? Ergo ha már az elején csoda történik, és esetleg hátrányban lesznek, akkor we're in for a ride?
29 napja
Czeglédy Csaba visszalépett, ez meg lepett.
29 napja
A vessző az specko karakterGagyi. se szám, se speckó karakter, nem csoda hogy Szerjózsáék könnyen feltörték!444.hu/2026/04/09/kurvaanyad1-adolf-1234567-tobb-szaz-ilyen-es-ehhez-hasonlo-kormanyzati-jelszo-kering-az-interneten-a-bellingcat-nyomozasa-szerintNekem bonyolult jelszavam volt anno a külügyben
NB2
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
29 napja
Ha ennyire unatkozol, akkor esetleg tippelhetnél az általad szervezett játékban.🙂Hogy érzitek magatokat?🙂 Nekem már görcsben van a gyomrom.várom a fél 12-es műszakzárást, geci unalmas a nap
nagylaza, főpohárnok
Löfli
29 napja
Amúgy viccen kívül nálunk még van olyan cucc amibe be tudok lépni olyan exkolléga user/pass-ával, aki úgy 18 éve nem dolgozik már a cégnél 😂Elképesztő, még most is sikerült vele belépnem 😊444.hu/2026/04/09/kurvaanyad1-adolf-1234567-tobb-szaz-ilyen-es-ehhez-hasonlo-kormanyzati-jelszo-kering-az-interneten-a-bellingcat-nyomozasa-szerintNekem bonyolult jelszavam volt anno a külügyben
NB2
csebi
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
29 napja
Hogy érzitek magatokat?🙂 Nekem már görcsben van a gyomrom.Global csapat tagjakent nekem szinte csak kulfoldi kollegaim vannak (nemet, amcsi, spanyol, svajc).
nagylaza, főpohárnok
Kerdeztek, hogy mi varhato a valasztason, mert nyilvan azert olvassak a nemzetkozi hireket, es hat megvan a velemenyuk "Mr. Orban"-rol, de azt, hogy milyen a kozhangulat, meg ugy en bloc a tenyleges eselyeket nem tudjak.
Annyit tudtam mondani, hogy one way or another de nagyon masnapos leszek hetfon, szoval elore is sorry.
29 napja
A szavazókörösök pusszantank:telex.hu/belfold/2026/04/09/czegledy-csaba-visszalepes-vas-1-oevk
😄
Szerkesztette: dande2
29 napja
Hogy érzitek magatokat?🙂 Nekem már görcsben van a gyomrom.én egy jót kajáltam, szóval minden oké
nagylaza, főpohárnok
csak napközben gondolok a politikára, amikor megnyitom ezt a fórumot.
az idő többi részében igyekszem tudatosan kerülni, már a felugró értesítéseket is kikapcsoltam a telefonon. tévét ugye eleve nem nézünk.
nem izgulok, mert ha nem a Tisza nyer, akkor még idén költözünk nyugatra.
29 napja
Elképesztő, még most is sikerült vele belépnem 😊444.hu/2026/04/09/kurvaanyad1-adolf-1234567-tobb-szaz-ilyen-es-ehhez-hasonlo-kormanyzati-jelszo-kering-az-interneten-a-bellingcat-nyomozasa-szerintNekem bonyolult jelszavam volt anno a külügyben
NB2
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
29 napja
Hogy érzitek magatokat?🙂 Nekem már görcsben van a gyomrom.Négy napja a srácaimmal vagyok, kevés időm van politikával foglalkozni, de mondjuk egy éjszaka alatt álmodtam azzal, hogy Tisaz 2/3, meg hogy Fidesz 2/3, és így váltogatva.
nagylaza, főpohárnok
Közben lélekben már fordulok rá a midtermsre 🙂

29 napja
Én is, csak olyat nem ismerek. Egébként ő már rég nem tag.Volt kollegám kutyapárt alapítótag, K. Gergely közeli spanja.én meghallgatnék olyan tagot is, aki nem K. Gergely közeli spanja, csak a tisztánlátás kedvéért.
Kérdeztem az ebek uráról, szerinte gagyi propagandaanyag, ahol már a készítő is tudja hogy full kamu az egész, csak azt a szeletét mutatja az egésznek ami alkalmas a lejáratásra. Mindazonáltal a Kutyáknak szerinte is jót tenne egy 1% alatti eredmény, hiszen eleve el sem kellett volna indulni, mivel a Kutyapártnak már semmi értelme pártként funkcionálni, szóval a videó céljával végülis egyetért.
eaglesmcnabb
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
29 napja
444.hu/2026/04/09/egy-ujabb-kormanyparti-elorejelzes-szerint-nemcsak-vitalyos-menczer-es-nemeth-balazs-de-tuzson-bence-is-elbukja-egyeniben-a-valasztast😁

29 napja
Hogy érzitek magatokat?🙂 Nekem már görcsben van a gyomrom.várom a fél 12-es műszakzárást, geci unalmas a nap
nagylaza, főpohárnok

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
29 napja
Gagyi. se szám, se speckó karakter, nem csoda hogy Szerjózsáék könnyen feltörték!444.hu/2026/04/09/kurvaanyad1-adolf-1234567-tobb-szaz-ilyen-es-ehhez-hasonlo-kormanyzati-jelszo-kering-az-interneten-a-bellingcat-nyomozasa-szerintNekem bonyolult jelszavam volt anno a külügyben
NB2
csebi

29 napja
444.hu/2026/04/09/kurvaanyad1-adolf-1234567-tobb-szaz-ilyen-es-ehhez-hasonlo-kormanyzati-jelszo-kering-az-interneten-a-bellingcat-nyomozasa-szerintNekem bonyolult jelszavam volt anno a külügyben
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
29 napja
telex.hu/gazdasag/2026/04/09/benzin-gazolaj-uzemanyag-tankolas-kampany-propagandaÉpp mondtam is barátoknak h mekkorát csalódtam a kormányzati tájékoztatásban
Jó lövés, bedobás!
warr_b