Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Állítólag akkor verte rommá Ildikótorbán vs lendvai fight night when?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Ugyanez volt nálam is a szitu.Akkor voltam első szavazó 😁😁😁 és akkor még MSZP-re szavaztam....olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
2 hónapja
és az átjelentkezők? és a külföldiek?Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
Kampman
built for this shit
2 hónapja
Állítólag akkor verte rommá Ildikót vagy amikor Feri elverte mint buzi a faszátPedig az még jófajta volt. Utána bolondult meg, hogy elvesztette a 2006os választást.olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?A nyírbogáti uradalomban megmarad ő még egy darabig.
deyell
Bár ahogy néztem ott is alig nyertek.
2 hónapja
Pedig az még jófajta volt. Utána bolondult meg, hogy elvesztette a 2006os választást.olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
2 hónapja
98-2002 :polyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány lesznem akarom leírni, hány éves voltam 2010ben
Löfli
Amúgy én már Orbán alatt születtem
zacknorb
nekem bőven elég az, ha személyit kér tőlem a 26 éves kislány ismerkedéskor, mert nem hiszi el xd
2 hónapja
Akkor voltam első szavazó 😁😁😁 és akkor még MSZP-re szavaztam....olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nyírbátor megfordul ugye, és eltakarodik a bajszos geci?
built for this shit
2 hónapja
olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszÉn szerencsére 2002-ben már szavaztam OV ellen.
Löfli
2 hónapja
Sobri ahogy nézem épp ezt teszi.Remélem lesz valaki, aki az EGÉSZ mai eredménykövető összes hsz-t elolvassa! Max respekt(vv4laci) neki.Te szoktál ilyeneket visszaolvasni egyedül.
iktriad
Sixo
2 hónapja
az egyébként tényleg az, a 3xet addig tudtam poénra venni. akkor esett le, hogy ezt már nem lehet visszacsinálni és nem mentem el a saját születésnap ünnepléseimre. mondjuk utána azért jobb lett már, nem fogtam fel ekkora tragédiánakidén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
2 hónapja
Eszméletlen hangulat van az utcákon. Igaz, a pesti rakpartol, a parlamentnél hallgattuk végig magyar peter beszedet, de tisztán lehetett hallani, s az udvrialgas ily messzisegbol meg misztikusabb es felemelobb volt. Megannyi faklya fénye ragyogta be a Batthyány teret, jelezven, hogy új kor es remény köszönt be.Megannyi autós es motoros kürtölt, az emberek eljeneztek az utcan, zaszlot lobogtattak, tuzijatekot lőttek, tépik le a fideszes/dk/mihazank plakatokat. A filmekben lattam ilyet, mikor egy elnyomó rezsim után felszabadulnak az emberek. Éjfél elmúlt, de a zeng meg mindig a belvaros. Szallingoznak az emberek, rikkantanak es udvrialgasban kiáltják: “VEGE VAN, KICSI!”
Szerintem ‘89 lehetett hasonlo, ugyan nemileg konzervativabb verzióban - gondolom nem volt techno/rave parti a parlament elott.
Fantasztikus (es egyben szomoru is), hogy ezt meg kellett élnem.
Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fenyre derül. ❤️🤍💚
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Partizánon anti-tisza kontent 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
#Löfliimmáraggastyánidén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
2 hónapja
Mi másfél éve élünk Fehérváron, a család jelentős része Dinnyés. Sok közöm nincs ehhez a környékhez, de ennek piszkosul örültem.elhiheted hogy én néztem a legnagyobbat, amikor kijöttek az első számok.Fejér 01 érdekes lesz, 4 éve 2500 szavazattal kapott többet Vargha Márton Rolandnál. Csiszárt nem ismerik annyira de Varghát kurvára utálják, mert soha nem látja senki, max ilyenkor. sajnos nem látom, hogy itt megverik a Fideszt.Ezt muszáj volt visszakeresnem.
Fejér 02-ben Törő is kábé be van betonozva, pedig aztán ő sem csinál semmit. na jó bejelentette, hogy 2038-ra elkészül a 81-est kiváltó M akérmennyi. amit mér hihetegetnek vagy 30 éve.
Fejér 03 - Tessely. őt sem verik meg. 30e+ szavazt baszaki.
Fejér04 - Újváros hozható, az erősen csücskös volt
Fejér 05 - esélytelen
petey
Totális obliteráció.
shawnka
enyhe ráutalás volt egy 21 felmérés, hogy vezethetnek de hogy ennyire?
Törő meg Tessely tényleg bástyák voltak.
kurvára örülök.
petey
2 hónapja
De 10 éve is annyinak nézett ki.oszt még durvább, hogy élőben kinézel vagy 34-nekidén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
eaglesmcnabb
2 hónapja
oszt még durvább, hogy élőben kinézel vagy 34-nekidén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Jó, jó.. de mi lesz a TAO-val????????Es a Fradival, az NB I-gyel, etc..
😃😃
Imádom az egészet, hulla fáradt vagyok, de nem tudok elaludni.
Hányan pakolhatnak most?
😅
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
neked úgy mindig jó ötleteid vannak a problémákraKeresztre feszítsünk? Hátha az segít elviselni.idén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
Sixo
2 hónapja
Keresztre feszítsünk? Hátha az segít elviselni.idén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2
Löfli
2 hónapja
olyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány lesznem akarom leírni, hány éves voltam 2010ben
Löfli
Amúgy én már Orbán alatt születtem
2 hónapja
idén léptem krisztusi korba, szörnyű érzésolyan szürreális, hogy a felnőtt életemben először nem Fidesz kormány leszde fiatal vagy vazze 😊
Löfli
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!