Politika
70 feliratkozó
27 napja
A nézettség nem nagyon megy 90 fölé, toöbbet gondoltam volnaSok az üresjárat, hosszúak az átállások, gyenge a host, tompa a közönség, szét van csúszva ez az egész, se nem tüntetés, se nem koncert, nem volt ez így jó ötlet.
ozibozi
Jobb lett volna egy 2 órás folyamatos koncert egyetlen zenekarral, tele session zenészekkel, jön 10 nagyobb név 2-3 számos medleykre, pörög az egész, aztán a legvégén valami beszéd.
De végtére is nem vagyok 16 éves, lehet nekik pont így jó, tudnak közben posztolgatni, meg dumcsizni.
27 napja
A nézettség nem nagyon megy 90 fölé, toöbbet gondoltam volnaMi alapján számoltad ki ? 😀
ozibozi
27 napja
A Nyerstől a Horrornéger kurva jó volt 😄A Nyers jó volt, a Belmondo meh.Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.Apa és fia. Czutor Zoli volt a Nyers meg a Belmondo frontembere.
steelwolf
Sose volt A-kategória.
Őszentsége Sobri Jóska
Gyurma Pappa

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
A nézettség nem nagyon megy 90 fölé, toöbbet gondoltam volna
27 napja
itt picit szétcsúszott a hang, reméljük csak a youtube-on 😀Pajor démonizálta a technikát.
gamerkr
27 napja
itt picit szétcsúszott a hang, reméljük csak a youtube-on 😀
27 napja
Tolna3 -ami most már Tolna2 néven fut-, az régebben Bonyhád-Bátaszék, jelenleg Bonyhád-Dombóvár soha nem adott balos képviselőt.A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Mondjuk a Medián agymenésénél egy fokkal reálisabb, ez kétségtelen.
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Szóval nehezen képzelek el egy tiszás többségű Bács-Kiskunt, az egyik legmasszívabban fideszes/kisgazda/mdf-es megye volt mindig.
Kampman
Teljesen megváltozott a fidesz és így a szavazótábora is. Aki elvből szavazott a Fideszre vagy protest szavazott az MSZP ellen '98 és '06 között az ma biztos nem Fideszre szavaz. Persze vannak olyanok, akik törzsként tekintenek egy pártra és tűzön-vízen keresztül követik a pártjukat, de azok szerintem kisebbségben vannak a társadalomban. Akiknek csak az számít, hogy a korábban kiválasztódott kedvenc csapatuk nyerjen bármi áron. Akit nem az boldogít, h a köztes 4 évben az általa választott vezetők milyen szinten képviselték őt és az ő érdekeit, hanem csak az, h az ő csapata nyerjen, és érezze azt az eufóriát ami egy választási győzelemmel jár..
dawyd728
Kampman
1990- független ( Agrárszövetség vagy mi)
1994-ugyanaz, csak a faszi ciklus közben átült az mszp frakcióba, és ezzel nullázta is a politikai pályafutását
1998- Potápi (fidesz) tavalyi váratlan haláláig
2025- időközin sima fidesz-- igaz nagyon alacsony részvétellel, és tisza nem indult
Nem tudom Dombovár mennyire kavarja meg a képet, de itt Bonyhád környékén nem igazán van rendszerváltó hangulat. ez a rész sima fidesz lesz megint, mint 98-óta mindig.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
27 napja
Az öreg előadók eddig nagyon "tájidegenek" ezen a koncerten.Ennyire fos Laár Bábu vagy előadást...
Sickratman is balfaszkodott.
Mondjuk Menyhárt az Menyhárt, ő hozta a 35-40 évvel ezelőtti feelinget, az jó produkció volt, de ránézésre a legtöbben most látták, hallották életükben először.
Ráadásul amikor közönséget mutatnak lehet kb.18 év az átlagéletkor.
De a legfosszabb ötlet ezt a sótlan, erőltetett Tóth Jakabot megtenni hostnak... még konferálni, hypeoltatni se tud, pedig az 1.0-ás műsorvezetői szint.
27 napja
A Nyers jó volt, a Belmondo meh.Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.Apa és fia. Czutor Zoli volt a Nyers meg a Belmondo frontembere.
steelwolf
Sose volt A-kategória.
Őszentsége Sobri Jóska

27 napja
dawyd728
4 215
Fidesz az elmúlt 10 évben valóban jobboldali volt? Nem csak a korábbi jobboldaliságuk miatt jobb híján szavaztak rájuk a polgári, jobboldali, konzervatív szavazók? Most van olyan ellenfél, aki úgy szól hozzájuk, aki elmegy közéjük, aki 2010 előtti fidesz szólamokat harsog, aki rezonál a térség értékrendjével.. Ez már nem az elefántcsonttoronyból politizáló roncsellenzék, akik mindig megfejtették, h le kell menni vidékre és beszélgetni kell az ottani emberekkel.., akiknek homlokára volt írva, h tájidegenek arrafelé.. Ezekkel szemben választották Orbánt.. Ettől még szerintem az általad felsorolt rendszerváltást követő jobboldali pártok értékvilágától már 18-ban is messze volt a fidesz.A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Szóval nehezen képzelek el egy tiszás többségű Bács-Kiskunt, az egyik legmasszívabban fideszes/kisgazda/mdf-es megye volt mindig.
Kampman
Teljesen megváltozott a fidesz és így a szavazótábora is. Aki elvből szavazott a Fideszre vagy protest szavazott az MSZP ellen '98 és '06 között az ma biztos nem Fideszre szavaz. Persze vannak olyanok, akik törzsként tekintenek egy pártra és tűzön-vízen keresztül követik a pártjukat, de azok szerintem kisebbségben vannak a társadalomban. Akiknek csak az számít, hogy a korábban kiválasztódott kedvenc csapatuk nyerjen bármi áron. Akit nem az boldogít, h a köztes 4 évben az általa választott vezetők milyen szinten képviselték őt és az ő érdekeit, hanem csak az, h az ő csapata nyerjen, és érezze azt az eufóriát ami egy választási győzelemmel jár..
dawyd728
Kampman
27 napja
Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.Apa és fia. Czutor Zoli volt a Nyers meg a Belmondo frontembere.
steelwolf
Sose volt A-kategória.
27 napja
A régi fidesz és az említett korábbi jobbos pártok értékrendjét most a Tisza képviseli. Mi ezen a meglepő?A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Kampman
dawyd728
Kampman
27 napja
Nem vagyok otthonos ebbe, most vmi Czutor fivérek zenéltek, hatalmas 💩, mint vmi rossz paródia lenne.Este Fradi-meccs, lehetnek meg izgi dolgok.megkockaztatom, hogy itt kozel fel millio ember lesz az este vegere.lebénul a város, hajnalig buli a körúton, aztán jönnek a TEK-esek
a hosok tere, andrassy, dozsa gyorgy ut csordultig televan a legi felvetelek alapjan. vartam, hogy sokan lesznek, de ez megdobbento
mate93
Löfli
Stez
27 napja
Remélem Orbán Grúziás mondatait is be fogják játszani!
27 napja
Este Fradi-meccs, lehetnek meg izgi dolgok.megkockaztatom, hogy itt kozel fel millio ember lesz az este vegere.lebénul a város, hajnalig buli a körúton, aztán jönnek a TEK-esek
a hosok tere, andrassy, dozsa gyorgy ut csordultig televan a legi felvetelek alapjan. vartam, hogy sokan lesznek, de ez megdobbento
mate93
Löfli
27 napja
megkockaztatom, hogy itt kozel fel millio ember lesz az este vegere.lebénul a város, hajnalig buli a körúton, aztán jönnek a TEK-esek
mate93

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
A szavazótáborok persze cserélődtek és ez néha a körzetek színeiben is megmutatkozik (budai elit kerületek ma már nem fideszesek, miközben Salgótarján 2010 óta az), de azért bizonyos körzetek a rendszerváltás óta akkor is azonos képet mutattak. Angyalföld mindig MSZP-s volt, Bács-Kiskun meg szinte mindig fideszes vagy a beléjük integrált korábbi jobbos pártokra szavazott.Honnan veszed, h a 90-es évek tipikus fideszes, kisgazda, mdf szavazója ma fidesz-kdnp szavazó? Sokkal több hasonlóság van a mostani fidesz szavazó és a 2010, de főleg 2002 előtti mszp szavazó között, mint a mostani fideszes és akkori fideszes között... Az akkori panelprolizás pl ma elképzelhetetlen lenne. Ott van a városi törzsbázisa ma a fidesznek.. De a sor folytatható a budai elit kerületekkel is, amik a legtiszásabbak pedig pl 2006-ban durván azok voltak a legfideszesebbek..A hagyományos kategóriák szerint beszéltem, persze félreérthető, ha az ember logikusan belegondol.wut?Taktikai szavazás is frissült, egyúttal ez már a végső előrejelzés. 85-21A tévedés jogát továbbra is fenntartva egészen bizarrnak tűnik a full balos Bács-Kiskun megye.
Hol kell aláírni? ☺️
esanders10
Kampman
DK fog nyerni?
Negritis, a vajda
Kampman
dawyd728
27 napja
megkockaztatom, hogy itt kozel fel millio ember lesz az este vegere.a hosok tere, andrassy, dozsa gyorgy ut csordultig televan a legi felvetelek alapjan. vartam, hogy sokan lesznek, de ez megdobbento
27 napja
Én is csak még beugrok beerselectionbeegeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszaraÓrák óta ömlik a nép az Andrássy úton a Hősök tere felé, vannak, akik a Nyugatitól mennek gyalog, mert tele a 4-6-os. Tiszta Vúdsztok. Lassan én is indulok.🙂
mate93
nagylaza, főpohárnok
27 napja
Európa Kiadóvégre valami normális zenemár a Központi Hatalom? arra vártam hogy a DPK számukat fogják játszani. aztán csak eljátszották legalább a refrént
Löfli
deyell

Don't blink!
27 napja
remélem Puskinba eljutok azért 😀egeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszaraÓrák óta ömlik a nép az Andrássy úton a Hősök tere felé, vannak, akik a Nyugatitól mennek gyalog, mert tele a 4-6-os. Tiszta Vúdsztok. Lassan én is indulok.🙂
mate93
nagylaza, főpohárnok

Don't blink!
27 napja
végre valami normális zenemár a Központi Hatalom? arra vártam hogy a DPK számukat fogják játszani. aztán csak eljátszották legalább a refrént
Löfli
built for this shit
27 napja
Ha jó idő lenne, akkor mi lenneegeszen elkepeszto, hogy mennyien vannak mar most a hosok teren. 6 orakor itt 100 ezer+ ember lesz. jo latni, hogy vegre valahara megmozdult az orszag 2026 tavaszaraÓrák óta ömlik a nép az Andrássy úton a Hősök tere felé, vannak, akik a Nyugatitól mennek gyalog, mert tele a 4-6-os. Tiszta Vúdsztok. Lassan én is indulok.🙂
mate93
nagylaza, főpohárnok