Politika
70 feliratkozó
27 napja
24.hu/kozelet/2026/04/10/kreml-fidesz-valasztasi-vereseg/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Tudom láttam, de neki itt lenne a helye egy ideális világban. Mondjuk egy ideális világban nem lenne ilyen koncert.Funk már volt.ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
zacknorb
Pep71
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.Mondta a vlogjaban, hogy emiatt nem fog hazajönni most Izraelből, de nem is tudna.
Sebii
De írt egy új dalt.
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Funk már volt.ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
zacknorb
Pep71
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.Mondta a vlogjaban, hogy emiatt nem fog hazajönni most Izraelből, de nem is tudna.
Sebii
De írt egy új dalt.
27 napja
Partizános volt aztán solo + hvgKi a speaker? Miskolci azt mar tudom. 😀Tóth Jakab
Toca
bobi0092
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
B+, nem OV mondta, hogy agyagba kell döngölni a kommunistákat, pláne nem az újratemetésen, hanem Németh Zsolt Zalaegerszegen.
27 napja
Ki a speaker? Miskolci azt mar tudom. 😀
27 napja
xddddddddddddd keresett a rém, a herém 😀😀😀
27 napja
Titkon remélek egy Bobafett meglepetés fellépőt.
27 napja
ízlés dolga, de ez zeneileg elég szar és a közönséget figyelő kamerán sem nagyon látom, hogy be lennének zsongva.
27 napja
ki volt írva, hogy ott lesz 😀 én bírom, vannak jó számai 😀Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
zacknorb
27 napja
Redai mondjuk pont az.A pirus kapucnis nem Reday Gabor a Keleten nyugaton / itt es akkor podcastbol?Szélsőközepes a tag, meg a tesója is, so simán lehet bármelyik
JéBé
zacknorb
27 napja
Krúbi meg Funk volt már?Funk nem úgy volt hogy nem lesz pl a Hősök miatt?
Pep71
Poloska vagyok.
27 napja
Krúbi meg Funk volt már?
27 napja
A pirus kapucnis nem Reday Gabor a Keleten nyugaton / itt es akkor podcastbol?Szélsőközepes a tag, meg a tesója is, so simán lehet bármelyik
JéBé
Poloska vagyok.
27 napja
A pirus kapucnis nem Reday Gabor a Keleten nyugaton / itt es akkor podcastbol?
27 napja
Nah a fiam szerint van pár jó rap itthonEgyetértek. Ráadasul elég réteg a zene és a magyar rap továbbra is meh…A nézettség nem nagyon megy 90 fölé, toöbbet gondoltam volnaSok az üresjárat, hosszúak az átállások, gyenge a host, tompa a közönség, szét van csúszva ez az egész, se nem tüntetés, se nem koncert, nem volt ez így jó ötlet.
ozibozi
Jobb lett volna egy 2 órás folyamatos koncert egyetlen zenekarral, tele session zenészekkel, jön 10 nagyobb név 2-3 számos medleykre, pörög az egész, aztán a legvégén valami beszéd.
De végtére is nem vagyok 16 éves, lehet nekik pont így jó, tudnak közben posztolgatni, meg dumcsizni.
Őszentsége Sobri Jóska
Nehéz ezzel sok embert megfogni online pláne mikor a műsorvezető keveri a szavakat.
Toca
27 napja
Majd Azi robbantja.A nézettség nem nagyon megy 90 fölé, toöbbet gondoltam volnaSok az üresjárat, hosszúak az átállások, gyenge a host, tompa a közönség, szét van csúszva ez az egész, se nem tüntetés, se nem koncert, nem volt ez így jó ötlet.
ozibozi
Jobb lett volna egy 2 órás folyamatos koncert egyetlen zenekarral, tele session zenészekkel, jön 10 nagyobb név 2-3 számos medleykre, pörög az egész, aztán a legvégén valami beszéd.
De végtére is nem vagyok 16 éves, lehet nekik pont így jó, tudnak közben posztolgatni, meg dumcsizni.
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Egyetértek. Ráadasul elég réteg a zene és a magyar rap továbbra is meh…A nézettség nem nagyon megy 90 fölé, toöbbet gondoltam volnaSok az üresjárat, hosszúak az átállások, gyenge a host, tompa a közönség, szét van csúszva ez az egész, se nem tüntetés, se nem koncert, nem volt ez így jó ötlet.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Nehéz ezzel sok embert megfogni online pláne mikor a műsorvezető keveri a szavakat.
27 napja
444.hu/2026/04/10/meszaros-lorinc-mar-nem-is-volt-tulajdonos-a-v-hidben-amikor-az-marciusban-szinte-az-utolso-fillerjet-is-atutalta-neki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
27 napja
Most értem vissza a Hősök teréről, azaz: odáig nem sikerült eljutnom. Az Andrássyn nagyon besűrűsödtünk, ezért helyismerettel rendelkező trükkös csávóként arra gondoltam, kerülök egyet, és a párhuzamos Délibáb utcán közelítem meg a helyszínt. Na, baszhattam, a Felvonulási tér (Ötvenhatosok tere) felől sem sikerült átvágnom, ott is több tízezren gyűltek. Nem tudom, a közvetítésben mennyire jön át, de észvesztően nagy a tömeg. Ha azt mondom, hogy 100 ezren vannak, akkor jócskán alulbecsülöm a létszámot. És még mindig jönnek.
27 napja
Najrotikba és ezvót, vagy csináljanak neki valami külön ketrecet, vagy zenéljenek - eskü a Vígmisi jobb, ha egykis speedel megtolnák maislenne neurotikitt picit szétcsúszott a hang, reméljük csak a youtube-on 😀Pajor démonizálta a technikát.
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
Zenekar meg reflex nélkül volt ijen bajos a buzievagy meg lármester
Shamégegyszer leergyázod a nyerset búcsúzz el a heréidtól
A konferansz kurvaszar, egyetértünk
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak