Politika
70 feliratkozó
27 napja
Most jön a Pálinka dal.
27 napja
Nyilvan, kellenek most ezek de azert vicces Gundalfot igy latni. De Petofi egy nemzeti unnepet tett magaeva mint szimbolum szoval oke.Én csípem a markáns, látványos üzeneteket, jelképeket.Ez menő volt.Meno de kicsit sok😄
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Cooper Kupp a színpadon 😄
27 napja
Én csípem a markáns, látványos üzeneteket, jelképeket.Ez menő volt.Meno de kicsit sok😄
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
27 napja
Mi a Bajza utcáig jutottunk el.Jó volt a hangulat a hang ocska volt de így is élvezetes volt látni és érezni ezt.
Mindenkin beszélt mindenkivel és tele van reménnyel!
Jó volt a kivetített OV beszéd meg a MIB Putyin 😊
27 napja
A "Mi így vonulunk be a történelembe" pedig ótentikus lett volna.Mindenki egyenlő. Új dal.Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Azt gondoltam a végére lesznek a legtöbben, de már kiürült az Andrássy is, a Dózsa György is, kurva hideg lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Mindenki egyenlő. Új dal.Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Azt gondoltam a végére lesznek a legtöbben, de már kiürült az Andrássy is, a Dózsa György is, kurva hideg lehet.
27 napja
Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
27 napja
Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
27 napja
Tibike: "Én endorszálok.Te endorszálsz?
Ő endorszál?
Nem kenyerem az endorszálás.
Korán endorszáltam, későn ismertem meg.
Kétszer mérj, soha ne endorszálj!
Árgus szemekkel, kritikusan, részrehajlás nélkül fogom követni egy esetleges Magyar-kormány minden rezdülését. Lassan, tűnődve, kétkedve figyelem a Tiszát, próbálok csalás nélkül szétnézni könnyedén, de ilyen könnyű választás előtt még nem álltam.
Aki nem a Tiszára szavaz, az Putyinra és Pócs Jánosra, Andi táskájára, Lázár János kastélyára, Deutsch Tamás gondolataira, Matolcsy fiára, a Bayer showra meg a hatvanpusztai vízilovakra szavaz.
Szerintem.
endorse (ige): nyilvánosan kiáll valaki mellett."
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
27 napja
Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.
27 napja
Bródynak vissza kell adnia az összes díját? 😀
27 napja
Úgyis meleg lett volna Los Angelesben 😀Bazzeg eskuszom Kozmixot hallottam vartam mar Lalat.Kozmosz amúgy jó, kedvencem a Schmitt Pálról írt számuk.
JéBé
deyell
27 napja
Kind of 😄 Giorgot birom pont o nincs itt.Carson coma volt mar egyebkent?Most jön
JéBé
bcsarli, Udvari Főkóstoló
27 napja
Carson coma volt mar egyebkent?Most jön
JéBé
27 napja
Ez a bőrkabát nem a Tarlós Pipitől került ide? 😀
27 napja
Carson coma volt mar egyebkent?
27 napja
Bazzeg eskuszom Kozmixot hallottam vartam mar Lalat.Kozmosz amúgy jó, kedvencem a Schmitt Pálról írt számuk.
JéBé
built for this shit
27 napja
A mosoly alapján el is kapta:Neki aztán nem tudsz a szemèbe hazudni ès ő se a tièdbe, 😀😀🤪 az őszinte kapcsolat alapja 🤣
www.facebook.com/share/r/1CmWVCxpdf/
Matthew99
27 napja
Bazzeg eskuszom Kozmixot hallottam vartam mar Lalat.