Politika
70 feliratkozó
27 napja
a here miatt azért egypáran kibuktak, NER csicskák rá is repültek rögtönIgen, azt ki lehetett volna hagyni. Mondjuk nem hiszem, hogy sokat számítana. Arra jó lesz, hogy majd ezt hallgathatom a vasárnapi kaján. 😀
NB2
dugo93
27 napja
a here miatt azért egypáran kibuktak, NER csicskák rá is repültek rögtönIgen, azt ki lehetett volna hagyni. Mondjuk nem hiszem, hogy sokat számítana. Arra jó lesz, hogy majd ezt hallgathatom a vasárnapi kaján. 😀
NB2
27 napja
a here miatt azért egypáran kibuktak, NER csicskák rá is repültek rögtönEz nem volt okos ertem en hogy Hosok koncerten ez ok de lehetett volna ennyi esze Eckunek hogy itt most ezt nem kene mert vegtelen municio.
NB2
27 napja
A.Quimby után Azariah-znak... ez nem a 30/40+ korosztály rendezvénye...az "átvezető" zenékkel kompenzálnak Puzsérék 😀
gyurczi
27 napja
a here miatt azért egypáran kibuktak, NER csicskák rá is repültek rögtönHát ott elég sokan szeretik, Szajer, Kocsis, GG, Deák D., és hol van még a sor vége.
NB2
27 napja
A.Quimby után Azariah-znak... ez nem a 30/40+ korosztály rendezvénye...Hát nem.
gyurczi
Rengeteg fiatalt, tizenévest láttam Bp-n, hogy jöttek-mentek.
Ha valóban lesz váltás, akkor nekik ez nagy élmény lesz majd.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
27 napja
a here miatt azért egypáran kibuktak, NER csicskák rá is repültek rögtönGondolom Deák Dani volt az első, mint a téma szakértője.
NB2
27 napja
A.Quimby után Azariah-znak... ez nem a 30/40+ korosztály rendezvénye...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
27 napja
a here miatt azért egypáran kibuktak, NER csicskák rá is repültek rögtön
27 napja
Azahriah volt/van/lesz?
27 napja
Lehet mótvá, de Vilmányi Benett verse igen erős volt.
dugo93
27 napja
Ha már ők lemondták a felkérést, hogy ma ott legyenek, legalább ez legyen itt tőlük.Nem, de ha az szerepel benne hogy bezzeg régen, az azért elég boomer.Puzsér Robi képes volt ezt a topicot is elbaszniHa valamira azt mondják szar akkor az boomer? 😀
Mindenhonnan csak a boomer nyafogás ömlik 😅
zacknorb
Elég Fidesz logika ez 😛
Toca
zacknorb
youtu.be/jaqZs8lP0c8?si=Cio9LbDF7tP-W-cn
27 napja
Lehet mótvá, de Vilmányi Benett verse igen erős volt.Petőfibül nem tudunk kimozogni
dugo93

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
27 napja
Most jön a Pálinka dal.
27 napja
Nyilvan, kellenek most ezek de azert vicces Gundalfot igy latni. De Petofi egy nemzeti unnepet tett magaeva mint szimbolum szoval oke.Én csípem a markáns, látványos üzeneteket, jelképeket.Ez menő volt.Meno de kicsit sok😄
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Cooper Kupp a színpadon 😄
27 napja
Én csípem a markáns, látványos üzeneteket, jelképeket.Ez menő volt.Meno de kicsit sok😄
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
27 napja
Mi a Bajza utcáig jutottunk el.Jó volt a hangulat a hang ocska volt de így is élvezetes volt látni és érezni ezt.
Mindenkin beszélt mindenkivel és tele van reménnyel!
Jó volt a kivetített OV beszéd meg a MIB Putyin 😊
27 napja
A "Mi így vonulunk be a történelembe" pedig ótentikus lett volna.Mindenki egyenlő. Új dal.Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Azt gondoltam a végére lesznek a legtöbben, de már kiürült az Andrássy is, a Dózsa György is, kurva hideg lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
27 napja
Mindenki egyenlő. Új dal.Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Azt gondoltam a végére lesznek a legtöbben, de már kiürült az Andrássy is, a Dózsa György is, kurva hideg lehet.
27 napja
Az Európa Kiadótól mi vót?Nem értettem, hogy miert nem ezt nyomták Menyhárték. Átengedték a fiataloknak.Ivan and the parazol Mocskos idok feldolgozas mondjuk nagyot menne.legjobb 😊
JéBé
gamerkr
Őszentsége Sobri Jóska