Politika

70 feliratkozó

26 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
az eredménykövetés nagy része a discordon menjen pls, főleg este 7 után, szerintem követhetőbb is, plusz talán így nem hal le az oldal

discord.gg/JYgACEGh

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha holnap újra nyer a Fidesz...
Mire számíthatunk a következő 4 évben?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
BELARUS
gyurczi
Ha holnap nyer a Fidesz, akkor már most Belarusz vagyunk, csak még nem szembesültünk vele.
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanerre gondoltam én is. Megnéztem mindkét kampányzárót, és az alapján nem is Belarusznak kellene lennünk, hanem valami szürre-államnak, hogy itt a Fidesz nyerhessen. Ezek mindketten nem csak a számokat látják, de a lehetőségeik határaival is tisztában vannak. Hogy mit tudhat ő és a másik, meddig képes ill. hajlandó elmenni ő és a másik. És mindezek tudatában egyikük lényegében egy miniszterelnöki székfoglaló beszédet tartott, a másik meg előadva egy mixet a kötelező azért jók vagyunk, ne csüggedjetek-ből és a fos ez a világ bassza meg, mindenki ellenünk van-ból, lényegében leköszönt a posztjáról.

Viszont Orbánon azt látom, hogy miközben mostanra teljesen elhiszi a saját maga által kreált világot, aközben a harci kedve megvan. Ez az ember, ha rajta múlik, akkor teljes erővel a küllők közé szurkáló bot módba fog és akar váltani. A nagy kérdés, hogy a sleppje mennyire lesz hajlandó ebben részt venni úgy, hogy ők lesznek alkalmasint a bot. És ebben a játékban alkalmasint a bot törhet, repedhet, nem a kéz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
Reggeli után elmegyek szavazni. Eljön velem a 16 éves fiam aki sajnálja hogy nem szavazhat… aztán eszünk egy jót és indulhat a draft amiben a tiszának drukkolok !

26 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 901 — #NoStress
És mi következik ebből számunkra?
Őszentsége Sobri Jóska
Fogalmam sincs mi következik ebből, csak egy ilyen érzés / gondolat jelent meg bennem azokból az olvasmányélményeimből / podcastokból / elemzői megszólalásból amiket hallgattam az elmúlt napokban.
Hogy attól hogy valami nagyon hangos, sok embert mozgat, nagyon vizuális még nem biztos hogy elegendő egy választáson a győzelemhez, pláne nem itthon.
bobi0092
Ha ezek a te érzéseid, akkor ezek a te érzéseid, de proaktívan cselekedni csak az érzéseiddel kapcsolatban tudsz, nem azok kiváltóokaival.
Chill.

26 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
 youtu.be/qFiNYbB1r2Q?is=Qoz40_N8BoC45z-N
AGGGGGYGÁÁÁÁZT!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
hát nemtom, MP tolna ennyi energiával egy kampányt, ha úgyis tudná hogy kikap? ráadásul ilyen magabiztosan? szerintem nem. neki az arcára van írva minden, amit gondol.
talán a 4-en olvastam, hogy egy Tiszás kampánystáb tag azt leakelte, hogy nem hittek a szemüknek, amikor meglátták olyan helyeken a stabil vezetést, amiről nem gondolták volna, hogy meglehet vagy szoros lesz. csak nem kamuznak be ilyet.

ezzel szemben a pohos nem tud mást puffogtatni, csak hogy háború meg ukrajna, mint egy megfáradt felhúzós játék, aki tudja hogy lejárt az ideje, csak csinálni kell., hátha..
sehol nem voltak az eddigi gunyoros és pikírt megjegyzései, amiket akkor osztott amikor tudta, hogy semmi esélye az ellenfélnek, nyugodtan a sárba lehet döngölni.

nekem ez jött le ezen a héten.

26 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
kitartás mindenkinek a következő 24 órához, de úgyis el fog húzódni májusig ez a szar

legyen discord szerver, ha lefagyna az oldal?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 366 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Őszentsége Sobri Jóska
Fogalmam sincs mi következik ebből, csak egy ilyen érzés / gondolat jelent meg bennem azokból az olvasmányélményeimből / podcastokból / elemzői megszólalásból amiket hallgattam az elmúlt napokban.
Hogy attól hogy valami nagyon hangos, sok embert mozgat, nagyon vizuális még nem biztos hogy elegendő egy választáson a győzelemhez, pláne nem itthon.
bobi0092
Ha az elmúlt évek itthon az átlagembernek nagyon is jól érezhetően egyre rosszabb élethelyzete mellett ugyanez a társadalmi osztály tényleg azt akarja, hogy tovább folytatódjon ez a szar, ugyanazokkal az arcokkal, akik a hőbörgésen, kioktatáson, riogatáson és arcoskodáson kívűl másra nem képesek, akkor tényleg nincs értelme a parlamentális demokráciának Magyarországon.

Szerkesztette: iktriad
26 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
Itt vannak a tippjeim holnapra:

Részvétel: 79,8%

Listás szavazás:

Tisza 56,0 %
Fidesz 35,2 %
MHM 7,3 %
DK 0,8%
MKKP 0,7%

Egyéni választás:

Tisza 88 mandátum
Fidesz 18 mandátum

Egyebek:

- Tisza 2/3
- Bóna Szabolcs nyeri a Győr 03-at
- Hadházy csak 3. lesz a körzetében 20% alatt
Shilkor
Nagyon pozitív vagy.
Én meg egyre jobban hiszem h nem lesz Tisza W.
steelwolf
Őő miről maradtunk le?
Csak azt ne mondd hogy Viktor túl magabiztosnak tűnt, mert falnak megyek😀
esanders10
Stockholm szindróma, csak a szoki

26 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Őszentsége Sobri Jóska
26 napja
20% feldolgozottságnál mindenki parázás, hogy marad a kormány, aztán Gyurma Pappa beírás hogy nyugizás mindenkinél, a zsákfalukban van feldolgozás először, a nagyvárosokból adatok érkezés később mert ott lassabban feldolgozás.
Adatok folyamatos érkezés, megállapítás hogy fiatalok szavazni el nem menés bezzeg a külhoniak elmenés és a fideszesek is mert buszoztatás. Közben Mi hazánk eredményre rácsodálkozás.
Idegbenlevés, hogy mégiscsak működik a gyűlöletkeltés és az ukrajnázás, Zelenszkij pedig az új Soros. Egyetlen örömlevés, hogy Dobrev Klára parlamenten kívül maradás. Kovács Gergely élőben zöld cigaretta elszívás a kutyás sajtótájékoztatón és azon vitatkozás ez a kínosabb vagy DajcsTominak levés.
Végül Sobri megállapítás hogy ő ezt az egészet nagyon élvezés.
bobi0092
A beidézett részt még mindig érzem.

Valamiért nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy a hangos, újdonságnak ható TISZA hangulat miatt, 2026ban már nem túl divatos Fidesz szavazónak lenni => de ettől még a választói számosságuk + a rendszer nekik kedvezősége (körzethatárok, külhoni szavazatok, nemzetiségi +1) elegendő lesz egy szűk mandátum többségre.
A fiatalabb korosztálynak és a városiaknak mindig nagyobb láthatósága van akár közvéleménykutatások, akár az általános hangulat meghatározásában.
bobi0092

26 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
20% feldolgozottságnál mindenki parázás, hogy marad a kormány, aztán Gyurma Pappa beírás hogy nyugizás mindenkinél, a zsákfalukban van feldolgozás először, a nagyvárosokból adatok érkezés később mert ott lassabban feldolgozás.
Adatok folyamatos érkezés, megállapítás hogy fiatalok szavazni el nem menés bezzeg a külhoniak elmenés és a fideszesek is mert buszoztatás. Közben Mi hazánk eredményre rácsodálkozás.
Idegbenlevés, hogy mégiscsak működik a gyűlöletkeltés és az ukrajnázás, Zelenszkij pedig az új Soros. Egyetlen örömlevés, hogy Dobrev Klára parlamenten kívül maradás. Kovács Gergely élőben zöld cigaretta elszívás a kutyás sajtótájékoztatón és azon vitatkozás ez a kínosabb vagy DajcsTominak levés.
Végül Sobri megállapítás hogy ő ezt az egészet nagyon élvezés.
bobi0092
A beidézett részt még mindig érzem.

Valamiért nem hagy nyugodni az a gondolat, hogy a hangos, újdonságnak ható TISZA hangulat miatt, 2026ban már nem túl divatos Fidesz szavazónak lenni => de ettől még a választói számosságuk + a rendszer nekik kedvezősége (körzethatárok, külhoni szavazatok, nemzetiségi +1) elegendő lesz egy szűk mandátum többségre.
A fiatalabb korosztálynak és a városiaknak mindig nagyobb láthatósága van akár közvéleménykutatások, akár az általános hangulat meghatározásában.
26 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 549
Tökéletes tartalom

www.youtube.com/watch?v=vVlxCvKlntc
Gyurma Pappa
Jön a Tisza cat-harmad?
26 napja
BELARUS
gyurczi
Ha holnap nyer a Fidesz, akkor már most Belarusz vagyunk, csak még nem szembesültünk vele.

26 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 879 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Tovább futjuk a fehéroroszországgá válás útját.
A lator oevk-k megkapják a "jussukat", ahogy Kocsis Máté megjósolta előre. Nem lesz itt semmi látnivaló továbbra se.
Maximum több útlevelet váltanak ki az elkövetkezendő hetekben.

26 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Hát ez attól is függ, hogy mennyivel nyer, ha nyer. Sajnos én még mindig úgy gondolom, hogy nyerni fognak, de talán tényleg csak minimális különbséggel. De ez lehet, hogy pont fordítva lesz, és a tisza fog nyerni annyival. 2/3 szerintem itt nem lesz senkinek.

Most mondjuk kicsit fura volt nekem a debreceni jelenés, kint voltam én is, de nem éljenezni, szimpla nézőként. Sokkal, de tényleg kurvára sokkal többen voltak DEBRECENBEN a tisza rendezvényén, mint a fideszén. Ebben a rohadt nagy fideszes városban. Persze ez sem jelent még semmit, simán nyerhet így is erre a fidesz, de intő jelenség volt ez. Lehet az akksi gyár itt is végre megtette a hatását?
26 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 763 — C-lver'N'Blacc
Viccet felre téve, valszeg kicsit megcsappan a létszám.. akik meg maradnak, taknyosra lesznek szoptatva.szoval remélem nem lesz ilyen! Holnap eltakarodnak.

Just Win Baby!
26 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hogy külföldről fogok ide kommentelni
JC6 (Mr. Miele)
Ezen már én is gondolkodtam.... Családostól.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
warr_b Washington Commanders 29 859 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mindig Tóth Gabi fogja énekelni a himnuszt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 763 — C-lver'N'Blacc
Nem Eckü tartja a kormanyinfot.

Just Win Baby!
26 napja
gyurczi New York Giants 2 674 — Giants fan
BELARUS

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
26 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Hogy külföldről fogok ide kommentelni
26 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Akkor erre a kérdésre hétfőn már oroszul kell válaszolni.

26 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Na akkor egy tipp, de még sosem voltam ennyire bizonytalan.
Az első kétharmadot szerintem mindenki látta előre, annak a megtippelésében nem volt teljesítmény, a többinél mindig azt mondtam, hogy nyer a Fidesz, de kétharmad nélkül. Most tényleg kb. mindent el tudok képzelni, persze a Medián-féle ordenáré kamut leszámítva.

Egyéni eredmények
Fidesz 56
Tisza 50

Lista
Tisza 46
Fidesz 43
Mihazánk 6
DK 4
Kutyák 1

A valasztas2026.com kalkulátora erre azt hozta ki nekem, hogy
Fidesz 99 képviselő
Tisza 95
Mihazánk 5
Nemzetiségi 1

Bár a csatolt térképen Csornát a Tiszának adta, szóval már ebben sem hiszek.

Na majd meglátjuk.

Holnap egyéniben kutyák, listán mihazánk.