Politika
70 feliratkozó
26 napja
Hat ha rekord reszvetel lesz es kiderul h Fidesz tudott ekkora extrat mozgositani. Itt tenyleg fel kell adni minden remenyt.Négy éve is azt hittük h a viszonylag magas részvétel az ellenzéknek jó aztán mi lett abból.Hvg oldalan 3.46%os reszvetelu arany van 7ig.Ez eddig nagyon bíztató
Beki
ervinator
Btw Máltán is jöttek az emberek, várnunk is kellett egy picit meg utánunk is már jöttek egyből.
csebi
26 napja
Négy éve is azt hittük h a viszonylag magas részvétel az ellenzéknek jó aztán mi lett abból.Hvg oldalan 3.46%os reszvetelu arany van 7ig.Ez eddig nagyon bíztató
Beki
ervinator
Btw Máltán is jöttek az emberek, várnunk is kellett egy picit meg utánunk is már jöttek egyből.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
Hvg oldalan 3.46%os reszvetelu arany van 7ig.Ez eddig nagyon bíztató
Beki
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
26 napja
Az majdnem duplája a 4 évvel ezelőtti adatoknak
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
26 napja
Hvg oldalan 3.46%os reszvetelu arany van 7ig.
26 napja
Éjszakai plakátozas a program, csajom álmos, nem jön velem, mondom akkor csinálom szólóban. Éppen szenvedem fel az elsőt lábujjhegyen állva, amikor megjelenik egy nálam fél fejjel magasabb csupa mosoly tini, kérdezi a lány hogy segíthet-e.
Neki hála az összes plakát vagy 25 centivel feljebb került 😂
Mint kiderült a kezdetektől követi MP-t, és idén szavazhat először, és reggel az urna előtt is ő akar lenni az első. 😊
Basszunk ma oda egy gang tackle-t a rendszernek!
26 napja
Egyébként ennyire rosszak lennének a mérési adatok vagy van valami csalási forma, esemény amiről tud?ha valakinek lenne kétsége mi várhatóÉs igen ez is az egyik ok, amiért takarodjanak. Egy miniszterelnök nem fenyegethet, poloskázhat senkit aki nem azt szeretné amit ő kigondol. Azt már más rendszernek hívják, nem demokráciának. Én meg olyat nem akarok.
Orbán elszámoltatást ígért Szabó és Pálinkás kiugrása kapcsán
Orbán Viktor interjút adott Igazság órája című online műsor vasárnapi adásában, amelyet pénteken rögzítettek. Ebben közölte, bűncselekmény az, ha az állami szolgálatból - jellemzően a fegyveres testületekből - „ugranak ki” az emberek, ki is adta, hogy ezeknek a magatartásoknak a jogi minősítését végezzék el, tárják föl, és ha kell, induljanak eljárások a választás után.
Hozzátette: a hadseregből, a rendőrségtől, a titkosszolgálattól és gazdasági versenyhivataltól kiugrott emberekkel kapcsolatban „összehangoltságot” lát. A miniszterelnök ezzel egyértelműen Szabó Bence volt nyomóznak és Pálinkás Szilveszter volt honvéd századosnak üzent, akik a rendszer korruptságáról az elmúlt hetekben tálaltak ki.
„Egyáltalán nem lennék meglepve, ha ezek mögött majd nemzetközi titkosszolgálati kapcsolatokat találnánk”- fogalmazott a miniszterelnök.
A kormányfő szerint az, hogy ezek az emberek ezt a választás előtt tették meg, „számítás” és „rossz kalkuláció” de „jön majd a kutyára a dér, mert a választás estéjén ki fog derülni, hogy rossz lóra tettek számításból”. (MTI)
petey
Matthew99
Vagy csak annyira hamisították neki is a számokat meg a hangulatot mint az oroszoknak az ukrán háború előtt?
Esetleg csak direkt fenyeget, hogy elbizonytalanítsa az embereket a szavazástól?
Szerkesztette: Lúdas Solymi
26 napja
Mikor jönnek az első részvételi adatok? 7 vagy 9?Elősző a kávézási adatok: 3
Nomac

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
7:20-7:30-körül jön a 7:00-ás, és így tovább 2 óránként.Mikor jönnek az első részvételi adatok? 7 vagy 9?7
Nomac
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
26 napja
Szerintetek a településtípusok szerint részvételi adatok beárazhatják a végeredményt?Sokat fog jelenteni, de nem mindent. Mi a kistelepüléseken jól állunk, de más pl Pest megye és más Nógrád. De szerintem a partizán majd tippelget, okosabb emberek lesznek ott,
Mondjuk egy nagyvárosi 80%, egy középvárosi 70% és egy falusi 70% körüli részvétel előrevetíthet egy Tisza-győzelmet még a számlálás előtt?
Dzsokijuing
26 napja
ha valakinek lenne kétsége mi várhatóÉs igen ez is az egyik ok, amiért takarodjanak. Egy miniszterelnök nem fenyegethet, poloskázhat senkit aki nem azt szeretné amit ő kigondol. Azt már más rendszernek hívják, nem demokráciának. Én meg olyat nem akarok.
Orbán elszámoltatást ígért Szabó és Pálinkás kiugrása kapcsán
Orbán Viktor interjút adott Igazság órája című online műsor vasárnapi adásában, amelyet pénteken rögzítettek. Ebben közölte, bűncselekmény az, ha az állami szolgálatból - jellemzően a fegyveres testületekből - „ugranak ki” az emberek, ki is adta, hogy ezeknek a magatartásoknak a jogi minősítését végezzék el, tárják föl, és ha kell, induljanak eljárások a választás után.
Hozzátette: a hadseregből, a rendőrségtől, a titkosszolgálattól és gazdasági versenyhivataltól kiugrott emberekkel kapcsolatban „összehangoltságot” lát. A miniszterelnök ezzel egyértelműen Szabó Bence volt nyomóznak és Pálinkás Szilveszter volt honvéd századosnak üzent, akik a rendszer korruptságáról az elmúlt hetekben tálaltak ki.
„Egyáltalán nem lennék meglepve, ha ezek mögött majd nemzetközi titkosszolgálati kapcsolatokat találnánk”- fogalmazott a miniszterelnök.
A kormányfő szerint az, hogy ezek az emberek ezt a választás előtt tették meg, „számítás” és „rossz kalkuláció” de „jön majd a kutyára a dér, mert a választás estéjén ki fog derülni, hogy rossz lóra tettek számításból”. (MTI)
petey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
26 napja
Szerintetek a településtípusok szerint részvételi adatok beárazhatják a végeredményt?Mondjuk egy nagyvárosi 80%, egy középvárosi 70% és egy falusi 70% körüli részvétel előrevetíthet egy Tisza-győzelmet még a számlálás előtt?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
Mikor jönnek az első részvételi adatok? 7 vagy 9?
26 napja
Ja igen, akkor már legyen itt a vers is, hm aktuálisabb mint gondoltam 😛József Attila -
Szöveggyűjtemény
LEVEGŐT!
Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott
hazafelé menet?
A gyepre éppen langy sötétség szállott,
mint bársony-permeteg
és lábom alatt álmatlan forogtak,
ütött gyermekként csendesen morogtak
a sovány levelek.
Fürkészve, körben guggoltak a bokrok
a város peremén.
Az őszi szél köztük vigyázva botlott.
A hűvös televény
a lámpák felé lesett gyanakvóan;
vadkácsa riadt hápogva a tóban,
amerre mentem én.
Épp azt gondoltam, rám törhet, ki érti,
e táj oly elhagyott.
S im váratlan előbukkant egy férfi,
de tovább baktatott.
Utána néztem. Kifoszthatna engem,
hisz védekezni nincsen semmi kedvem,
mig nyomorult vagyok.
Számon tarthatják, mit telefonoztam
s mikor, miért, kinek.
Aktákba irják, miről álmodoztam
s azt is, ki érti meg.
És nem sejthetem, mikor lesz elég ok
előkotorni azt a kartotékot,
mely jogom sérti meg.
És az országban a törékeny falvak
- anyám ott született -
az eleven jog fájáról lehulltak,
mint itt e levelek
s ha rájuk hág a felnőtt balszerencse,
mind megcsörren, hogy nyomorát jelentse
s elporlik, szétpereg.
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet.
Lelkem nem ily honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.
Sem népet, amely retteg, hogyha választ,
szemét lesütve fontol sanda választ
és vidul, ha toroz.
Én nem ilyennek képzeltem a rendet.
Pedig hát engemet
sokszor nem is tudtam, hogy miért, vertek,
mint apró gyermeket,
ki ugrott volna egy jó szóra nyomban.
Én tudtam - messze anyám, rokonom van,
ezek idegenek.
Felnőttem már. Szaporodik fogamban
az idegen anyag,
mint szivemben a halál. De jogom van
és lélek vagy agyag
még nem vagyok s nem oly becses az irhám,
hogy érett fővel szótlanul kibirnám,
ha nem vagyok szabad!
Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!
Szerkesztette: dande2
26 napja
ha valakinek lenne kétsége mi várhatóOrbán elszámoltatást ígért Szabó és Pálinkás kiugrása kapcsán
26 napja
Reggel a ház előtt, most vagy soha felirat, végig a szavazókörig tele volt írva a beton. Áradjon, Tisza jelek, mocskos Fidesz. Nem Budapesten fog múlni ez a választás!
26 napja
Simán benne van h puntert húzunk megint az első körbenHungary on the clockletrade a 2. körbe, találkozunk holnap
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
26 napja
Reszemrol megtettem egy szavazat formajaban amit tudtam h a dagadek ne maradjon.
26 napja
Boabeten mostSzoros!
MP 1.28
OV 2.50
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Akkor induljunk! A 9 éves fiam fogja behúzni az x-eket a Tiszara. Itt most az O jövőről is döntünk!Nekem a kisebbik 9, de nagyobbik most töltötte a 18-at(március 21) első szavazó! És tudja mit akar😊😊😊😊
KB23
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
A GM Game draft is azon lesz pontosan egy hét múlva. 😀az eredménykövetés nagy része a discordon menjen pls, főleg este 7 után, szerintem követhetőbb is, plusz talán így nem hal le az oldalBooomer vagyok hagyjál már discorddal!! 😀
discord.gg/JYgACEGh
Löfli
Toca