Politika
70 feliratkozó
26 napja
www.youtube.com/watch?v=6N-GjBP9J-I&list=RD6N-GjBP9J-I&start_radio=1Hova tűnt Lázár? Az elmúlt pár napban mintha nem is létezne? Talán már Dubaiban van?Szerintem csak késik a vonata!
Nomac
bogjosi
26 napja
Ez elég vicces, ahogy az újságírók követik MP-t a telex-n 😀 😀
26 napja
Próbálok a lehető legfinomabban fogalmazni. A láncszavazásban leginkább érintett emberek nem a korán kelésről híresek, tekintve hogy reggelente nem szokásuk munkába járni.Vasárnap mondjuk szerintem inkább azon múlik, hogy a szombat estét ki, mivel töltötte - még ezekben a rétegekben is. 😊
Tarsi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
2018-ban és 2022-ben a kistelepüléseken illetve a fidesznek kedvezőbb helyeken nőtt a részvétel. 2018-ban már délelőtt megvoltak ezek az adatok, nyilatkozott is erről a kolostormalac, hogy a falvakban miért mentek ennyien szavazni. 2022-ben késő délután mentem szavazni, és a részvételi adatokat látva biztos voltam, hogy megint a fidesz nyer. most is hasonló időpontban megyek szavazni, nem szeretném ugyanezt megint megélni.Szerintetek a településtípusok szerint részvételi adatok beárazhatják a végeredményt?Jelezhet, de nem csak a Tiszáét. Ha nagyjából mindenütt hasonló arányban nő a részvétel mint a megszokott, az bár nem a településtípusi adatok miatt, de a Tiszának kedvez. Ha hasonló arányban netán csökkenne, az meg a Fidesznek. Legalábbis eddig az alacsonyabb részvétel nekik kedvezett.
Mondjuk egy nagyvárosi 80%, egy középvárosi 70% és egy falusi 70% körüli részvétel előrevetíthet egy Tisza-győzelmet még a számlálás előtt?
Dzsokijuing
Ha netán feltűnően eltérne a településtípusonkénti részvétel a korábban megszokottól, az nem lenne jó jel, mert az inkább manipulációra utalna, mint mozgósítási eltérésre. Szerintem. Úgyhogy reméljük ilyen nem lesz.
peterk2005 udvari bolond
built for this shit
26 napja
Hova tűnt Lázár? Az elmúlt pár napban mintha nem is létezne? Talán már Dubaiban van?Én úgy tudom ott volt a kisbuszban Orbánnal az utolsó körúton tegnap. Legalábbis valamelyik elemző a záró napi összefoglalójában említette, hogy kampány stratégiailag nem érti, hogy miért nem osztotta meg a Fidesz a három fő arcát hogy háromszor annyi helyszínre eljussanak, miért mentek együtt Orbánnal. (Azt hiszem a kontrollon volt, de lehet, hogy partizán).
Nomac

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
Az lehet de most kapnanak egy plusz csavaros kiflit meg a csomagot utana 😀Próbálok a lehető legfinomabban fogalmazni. A láncszavazásban leginkább érintett emberek nem a korán kelésről híresek, tekintve hogy reggelente nem szokásuk munkába járni.Simán lehet, hogy az eleje a Fidesznek szól.Hat ha rekord reszvetel lesz es kiderul h Fidesz tudott ekkora extrat mozgositani. Itt tenyleg fel kell adni minden remenyt.Négy éve is azt hittük h a viszonylag magas részvétel az ellenzéknek jó aztán mi lett abból.Hvg oldalan 3.46%os reszvetelu arany van 7ig.Ez eddig nagyon bíztató
Beki
ervinator
Btw Máltán is jöttek az emberek, várnunk is kellett egy picit meg utánunk is már jöttek egyből.
csebi
Beki
OV-ék is megmondták, hogy keljenek korán és menjenek szavazni.
Ez is csak egy kampányfogás, hisz ha az emberek azt látják, hogy megint vezetnek és most sokkal, akkor lehet h nem mennek el, mert minek.
Miközben simán lehet h ennyi volt benne a részükről és a következő 2-3 méréskor meg már átveszi a Tisza az egészet.
Plusz reggel könnyebben le lehet intézni a láncszavazásokat, stb., szerintem.
Lúdas Solymi
Tarsi
De amugy ja, kivancsi vqgyok h hany helyen fognak ilyen esetek kibukni.
26 napja
Hova tűnt Lázár? Az elmúlt pár napban mintha nem is létezne? Talán már Dubaiban van?Tegnap a Szentháromság téren mondott beszédet
Nomac

26 napja
Hova tűnt Lázár? Az elmúlt pár napban mintha nem is létezne? Talán már Dubaiban van?Szerintem csak késik a vonata!
Nomac
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Szerintetek a településtípusok szerint részvételi adatok beárazhatják a végeredményt?Jelezhet, de nem csak a Tiszáét. Ha nagyjából mindenütt hasonló arányban nő a részvétel mint a megszokott, az bár nem a településtípusi adatok miatt, de a Tiszának kedvez. Ha hasonló arányban netán csökkenne, az meg a Fidesznek. Legalábbis eddig az alacsonyabb részvétel nekik kedvezett.
Mondjuk egy nagyvárosi 80%, egy középvárosi 70% és egy falusi 70% körüli részvétel előrevetíthet egy Tisza-győzelmet még a számlálás előtt?
Dzsokijuing
Ha netán feltűnően eltérne a településtípusonkénti részvétel a korábban megszokottól, az nem lenne jó jel, mert az inkább manipulációra utalna, mint mozgósítási eltérésre. Szerintem. Úgyhogy reméljük ilyen nem lesz.

26 napja
Hova tűnt Lázár? Az elmúlt pár napban mintha nem is létezne? Talán már Dubaiban van?
26 napja
36 év után indulok áradni.Világi program! Hasonló kitekerésben gondolkodok (HHH/Normafa), de a Paris-Roubaix is érdekel, szóval még nem tudom mi legyen. 😊
Utána szerintem kitekerek a Bükk fennsíkra, mert ott térerő sincs. Majd délután ránézek hogy hogy állunk 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szavazat leadva! Rengetegen voltak, szerencsére gyms megyei senki, így sorban állás nélkül behívtak...konkrétan a parkolás volt a legnehezebb feladat 😀 (92-es szavazókör)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Próbálok a lehető legfinomabban fogalmazni. A láncszavazásban leginkább érintett emberek nem a korán kelésről híresek, tekintve hogy reggelente nem szokásuk munkába járni.Simán lehet, hogy az eleje a Fidesznek szól.Hat ha rekord reszvetel lesz es kiderul h Fidesz tudott ekkora extrat mozgositani. Itt tenyleg fel kell adni minden remenyt.Négy éve is azt hittük h a viszonylag magas részvétel az ellenzéknek jó aztán mi lett abból.Hvg oldalan 3.46%os reszvetelu arany van 7ig.Ez eddig nagyon bíztató
Beki
ervinator
Btw Máltán is jöttek az emberek, várnunk is kellett egy picit meg utánunk is már jöttek egyből.
csebi
Beki
Ez is csak egy kampányfogás, hisz ha az emberek azt látják, hogy megint vezetnek és most sokkal, akkor lehet h nem mennek el, mert minek.
Miközben simán lehet h ennyi volt benne a részükről és a következő 2-3 méréskor meg már átveszi a Tisza az egészet.
Lúdas Solymi
26 napja
Török Gábor is a Tiszára voksol, mondjuk kellett hozzá néhány körmondat: telex.hu/belfold/2026/04/11/torok-gabor-valasztasok-egyparti-szemelykozpontu-kormanyzas
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
Egyébként a felfokozott kampány miatt szerintem sokan annyira fel vannak / voltak már az este is pörögve hogy mentek hajnalban lendületből szavazni.Az majdnem duplája a 4 évvel ezelőtti adatoknakAkkor ma egy 120-130% közötti részvétel várható?
gabokocka
Platypus
A netes kommentekből legalábbis sok helyen a fiatalabb szavazókkal emelkedett a részvétel.
26 napja
Az meg mi a faszom hogy alapítványon keresztül 80 hűtőt osztogat Tuzson. telex.hu/belfold/2026/04/11/tuzson-bence-egenus-alapitvany-hutoket-osztogatHa beépíthető és fagyasztó nélküli, engem érdekel.
Porsan
Szerkesztette: szaba
26 napja
Az majdnem duplája a 4 évvel ezelőtti adatoknakAkkor ma egy 120-130% közötti részvétel várható?
gabokocka
26 napja
Hann jósolt rekord részvételt és Tisza 2/3ot...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
26 napja
Este TVben melyik csatornan varhato ertelmes szakertes/eredmenykovetes? (Bowl, m1 poenokat hagyjuk)A legelején kevés adatra és projekciókra készülve is Partizánt ajánlok.
Beki
Vagy nézz egy új Heti Hetest azzal elmegy az idő és utána magasabb feldolgozottságból lehet többet ér már jósolni
26 napja
Az meg mi a faszom hogy alapítványon keresztül 80 hűtőt osztogat Tuzson. telex.hu/belfold/2026/04/11/tuzson-bence-egenus-alapitvany-hutoket-osztogat
26 napja
Kidobott az ágy engem is, úgyhogy akkor már letudtam gyorsan a szavazást, szerencsére 3 perc sétára volt. Meglepően sok ember járkált az utcán így kora reggel.
26 napja
Este TVben melyik csatornan varhato ertelmes szakertes/eredmenykovetes? (Bowl, m1 poenokat hagyjuk)
26 napja
Simán lehet, hogy az eleje a Fidesznek szól.Hat ha rekord reszvetel lesz es kiderul h Fidesz tudott ekkora extrat mozgositani. Itt tenyleg fel kell adni minden remenyt.Négy éve is azt hittük h a viszonylag magas részvétel az ellenzéknek jó aztán mi lett abból.Hvg oldalan 3.46%os reszvetelu arany van 7ig.Ez eddig nagyon bíztató
Beki
ervinator
csebi
Beki
26 napja
Szép új világ várható, amennyiben maradnak a g*cik...ha valakinek lenne kétsége mi várhatóÉs igen ez is az egyik ok, amiért takarodjanak. Egy miniszterelnök nem fenyegethet, poloskázhat senkit aki nem azt szeretné amit ő kigondol. Azt már más rendszernek hívják, nem demokráciának. Én meg olyat nem akarok.
Orbán elszámoltatást ígért Szabó és Pálinkás kiugrása kapcsán
Orbán Viktor interjút adott Igazság órája című online műsor vasárnapi adásában, amelyet pénteken rögzítettek. Ebben közölte, bűncselekmény az, ha az állami szolgálatból - jellemzően a fegyveres testületekből - „ugranak ki” az emberek, ki is adta, hogy ezeknek a magatartásoknak a jogi minősítését végezzék el, tárják föl, és ha kell, induljanak eljárások a választás után.
Hozzátette: a hadseregből, a rendőrségtől, a titkosszolgálattól és gazdasági versenyhivataltól kiugrott emberekkel kapcsolatban „összehangoltságot” lát. A miniszterelnök ezzel egyértelműen Szabó Bence volt nyomóznak és Pálinkás Szilveszter volt honvéd századosnak üzent, akik a rendszer korruptságáról az elmúlt hetekben tálaltak ki.
„Egyáltalán nem lennék meglepve, ha ezek mögött majd nemzetközi titkosszolgálati kapcsolatokat találnánk”- fogalmazott a miniszterelnök.
A kormányfő szerint az, hogy ezek az emberek ezt a választás előtt tették meg, „számítás” és „rossz kalkuláció” de „jön majd a kutyára a dér, mert a választás estéjén ki fog derülni, hogy rossz lóra tettek számításból”. (MTI)
petey
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May