Politika

70 feliratkozó

26 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
Lóreggel Kiezmán!
Nedves hallgatóim
S most gyüjjön a 4 szavas mondatok mestere - a hipófejű, - a salétromtorkú, -a Bálvány!
Bili pls....
Bili
 youtu.be/ASJslJHe494?is=Ac7l8P_XJrNTctJH

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Húú nagyon össze van esve Orbán
Nomac
nyúzott, de sajnos nem tűnik szomorúnak
Josszi
Ne írj ilyeneket.
Nincs kedvem szomorkodni.

26 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
Nomac
Vérzik az ínye?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nomac
Josszi
Lehet tudja, hogy mi lesz.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 366 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nomac
Josszi
Nekem elég, ha este az lesz.
26 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Nomac

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
26 napja
Gyér heni, kuki, Curtis trió vadhajtasok alapra, JESSZUS ATYA ÚR ISTEN.

Én azt hittem hogy a cringemeterem már korábban ki lett maxolva, aha, meg a nagy faszt.
Gyerekek, ez kurva jó 😂
Azért a meme aranybánya hiányozni fog 😞
esanders10
Azért van annak egy diszkrét bája, amikor a vadhajtások, ami egy széljobbos banda csinál mulatós zenét...és még van benne scooteres döpp-dödödöpp is 😀

Erős felhozatal, de nem tudnak megingatni, én a DK-ra teszem a voksom, engem a Klára meggyőzött. 😛
Lúdas Solymi

Őszentsége Sobri Jóska
Az a baj, hogy kinézem belőle, hogy itt marad kísérteni a közéletben, mint Thürmer Gyula.
resistance is futile
itt fogja huhogni a baloldaliság képviseletét , közben meg tárlatvezető lesz az Apró-villában?

26 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
26 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
Bódi Mátyás, a Választási földrajz elemzője a Telex élő választási műsorában arról beszélt, „egészen brutális”, 3,46 százalékos részvételi adatok látszanak a választás első óráiban, amelyek nagyjából egybevágnak a saját tapasztalataival is. Elmondása szerint a részvétel országosan viszonylag egyenletes, ugyanakkor Budapest kiemelkedik: „általában gyengébbek szoktak lenni a fővárosban korán”, most viszont kifejezetten magas az aktivitás.

Ezzel szemben a kistelepülések mutatják a leggyengébb adatokat, ami különösen szokatlan, mert korábban épp ezek a területek számítottak a legaktívabbnak. Az elemző kiemelte a budapesti agglomerációt is, ahol szintén nagyon erős a részvétel. Úgy fogalmazott: „ha én lennék a Fidesz kampányfőnöke, nem biztosan örülnék ezeknek az eredményeknek”.

26 napja
Itt a rendszer működtetőit kell felelősségre vonni, a rendszert szabályozni és akkor a lopásra is sokkal kevesebb lehetőség lesz illetve mindenki kétszer meggondolja majd, hogy belemenjen-e ilyenbe.

Továbbá logikád szerint akkor kár bárkire is szavazni, hisz ezek ugyanazok...és míg a Tiszától még nem láttunk gyanús eseteket vagy pénz elsíbolást, összefonódást, az MKKP-s Kovács Gergőnél ezek már előjöttek és eddig nem tudta mindezt megnyugtatóan cáfolni.
...
Veled egyszerűen az a probléma, hogy esélyt se adsz a változásra, hanem megint csak a saját ideológiád fogságában senyvedsz és fogsz is az elkövetkezendő hosszú-hosszú években, hisz innen, ahol most vannak, az MKKP-nak nehéz lesz visszajönni.
Lúdas Solymi
Veled meg az, hogy ugyanolyan naív vagy, mint eddig.
Csak ezen a héten 3 különböző szektorbeli embertől hallottam, hogy már mennek az egyeztetések MP embereivel, tervezik a leosztásokat, matekolnak ezerrel, vagyis nem az igazság és a szeretet rendszerét tervezik kiépíteni, hanem készülnek működtetni egy Orbán nélküli NER-t, ami teljesen logikus és életszerű.
És ettől még igaz, hogy "ha csak tizedével kevesebbet lopnak", meg "legalább maradunk az EU-ban", vagy "de nem Bohár meg Deák fejét kell nézni" és "nem Lölö nyer minden közbeszerzést" de azért ne csináljunk úgy, mintha hétfőtől, vagy akár szeptembertől beköszöntene a Kanaán, kifordulna sarkaiból a világ, visszafele folynának a folyók, mert erről szó sincs, hanem arról van szó, hogy Orbénéknál már tulcsordult és ömlik a szar mindenhonnan, ez a projekt becsődölt, MP-ék meg visszaléphetnek párat, dobhatnak újra, de attól meg ugyanazt a monopolyt játszák.
Őszentsége Sobri Jóska
Jóskadémon, adjál már egy kis időt az új hatalomnak, nem mantrázd már a "bennfentes"-nek tűnő infóidat a 3 különböző szektorbeli embertől, netán Radnaival vagy Tóth Péterrel beszélgetsz? tudod ilyenkor felbukkanak a magukat kijáróembernek feltüntető arcok mindenhol ha valós kapcsolat nincs is mögöttük, nem kell mindent beszopni amit a zuglói piacon hallasz
Josszi
Adok nekik 4 évet holnap, de ha senki se informálna soha semmiről, akkoris pont ezt gondolnám, nem egy akváriumban vagy biciklibelsőben élek, éltem, mégiscsak politikusokról beszélünk, üzletemberekről, pénzről, hatalomról, az élet pedig nem egy hollywoodi film vagy gyerekmese, 30 éves kor fölött ne legyünk már naívak és idealisták.
Ha a szavazók nem "hinnének", akkor 2010 óta már kétszer leváltottak volna Orbánt is, meg már azt is, aki a helyére jött. De aki hinni akar annak szíve joga, ahogy nekem is a mantrázás.
Nehogy most szektásodj be, még úgymaradsz öregkorodra. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
de ha nekem messiásom lesz akkor üdvözülök 😀

26 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 916 — Steelers fan
Hvg oldalan 3.46%os reszvetelu arany van 7ig.
Beki
Ez eddig nagyon bíztató
ervinator
Négy éve is azt hittük h a viszonylag magas részvétel az ellenzéknek jó aztán mi lett abból.

Btw Máltán is jöttek az emberek, várnunk is kellett egy picit meg utánunk is már jöttek egyből.
csebi
Hat ha rekord reszvetel lesz es kiderul h Fidesz tudott ekkora extrat mozgositani. Itt tenyleg fel kell adni minden remenyt.
Beki
Simán lehet, hogy az eleje a Fidesznek szól.
OV-ék is megmondták, hogy keljenek korán és menjenek szavazni.

Ez is csak egy kampányfogás, hisz ha az emberek azt látják, hogy megint vezetnek és most sokkal, akkor lehet h nem mennek el, mert minek.
Miközben simán lehet h ennyi volt benne a részükről és a következő 2-3 méréskor meg már átveszi a Tisza az egészet.

Plusz reggel könnyebben le lehet intézni a láncszavazásokat, stb., szerintem.
Lúdas Solymi
Próbálok a lehető legfinomabban fogalmazni. A láncszavazásban leginkább érintett emberek nem a korán kelésről híresek, tekintve hogy reggelente nem szokásuk munkába járni.
Tarsi
Az megvan azèrt, hogy mennek értük és még az ágyból is kiverik őket, ha úgy alakul? 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
26 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
Kezdődik a kedvencem a jegyzőkönyvbe vett rendkívüliségek:

Pakolás közben megbotlott és elesett egy szavazatszámláló bizottsági tag Pest megye 019. számú szavazókörében, Szigetszentmiklóson. Az ínye kicsit vérezni kezdett, de gond nélkül tudja folytatni a munkát. Az munkatársai leültették, és jegelték a sérülését.
26 napja
Porsan Las Vegas Raiders 258
Hova tűnt Lázár? Az elmúlt pár napban mintha nem is létezne? Talán már Dubaiban van?
Nomac
Szerintem csak késik a vonata!
bogjosi
 www.youtube.com/watch?v=6N-GjBP9J-I&list=RD6N-GjBP9J-I&start_radio=1
26 napja
Ez elég vicces, ahogy az újságírók követik MP-t a telex-n 😀 😀
26 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Próbálok a lehető legfinomabban fogalmazni. A láncszavazásban leginkább érintett emberek nem a korán kelésről híresek, tekintve hogy reggelente nem szokásuk munkába járni.
Tarsi
Vasárnap mondjuk szerintem inkább azon múlik, hogy a szombat estét ki, mivel töltötte - még ezekben a rétegekben is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 640 — Sworn to the Dark
Szerintetek a településtípusok szerint részvételi adatok beárazhatják a végeredményt?
Mondjuk egy nagyvárosi 80%, egy középvárosi 70% és egy falusi 70% körüli részvétel előrevetíthet egy Tisza-győzelmet még a számlálás előtt?
Dzsokijuing
Jelezhet, de nem csak a Tiszáét. Ha nagyjából mindenütt hasonló arányban nő a részvétel mint a megszokott, az bár nem a településtípusi adatok miatt, de a Tiszának kedvez. Ha hasonló arányban netán csökkenne, az meg a Fidesznek. Legalábbis eddig az alacsonyabb részvétel nekik kedvezett.

Ha netán feltűnően eltérne a településtípusonkénti részvétel a korábban megszokottól, az nem lenne jó jel, mert az inkább manipulációra utalna, mint mozgósítási eltérésre. Szerintem. Úgyhogy reméljük ilyen nem lesz.
peterk2005 udvari bolond
2018-ban és 2022-ben a kistelepüléseken illetve a fidesznek kedvezőbb helyeken nőtt a részvétel. 2018-ban már délelőtt megvoltak ezek az adatok, nyilatkozott is erről a kolostormalac, hogy a falvakban miért mentek ennyien szavazni. 2022-ben késő délután mentem szavazni, és a részvételi adatokat látva biztos voltam, hogy megint a fidesz nyer. most is hasonló időpontban megyek szavazni, nem szeretném ugyanezt megint megélni.

built for this shit

26 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hova tűnt Lázár? Az elmúlt pár napban mintha nem is létezne? Talán már Dubaiban van?
Nomac
Én úgy tudom ott volt a kisbuszban Orbánnal az utolsó körúton tegnap. Legalábbis valamelyik elemző a záró napi összefoglalójában említette, hogy kampány stratégiailag nem érti, hogy miért nem osztotta meg a Fidesz a három fő arcát hogy háromszor annyi helyszínre eljussanak, miért mentek együtt Orbánnal. (Azt hiszem a kontrollon volt, de lehet, hogy partizán).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 260
Beki
Ez eddig nagyon bíztató
ervinator
Négy éve is azt hittük h a viszonylag magas részvétel az ellenzéknek jó aztán mi lett abból.

Btw Máltán is jöttek az emberek, várnunk is kellett egy picit meg utánunk is már jöttek egyből.
csebi
Hat ha rekord reszvetel lesz es kiderul h Fidesz tudott ekkora extrat mozgositani. Itt tenyleg fel kell adni minden remenyt.
Beki

Ez is csak egy kampányfogás, hisz ha az emberek azt látják, hogy megint vezetnek és most sokkal, akkor lehet h nem mennek el, mert minek.
Miközben simán lehet h ennyi volt benne a részükről és a következő 2-3 méréskor meg már átveszi a Tisza az egészet.

Lúdas Solymi
Tarsi
Az lehet de most kapnanak egy plusz csavaros kiflit meg a csomagot utana 😀

De amugy ja, kivancsi vqgyok h hany helyen fognak ilyen esetek kibukni.
26 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
Nomac
Tegnap a Szentháromság téren mondott beszédet

26 napja
bogjosi New England Patriots 2 256
Nomac
Szerintem csak késik a vonata!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Szerintetek a településtípusok szerint részvételi adatok beárazhatják a végeredményt?
Mondjuk egy nagyvárosi 80%, egy középvárosi 70% és egy falusi 70% körüli részvétel előrevetíthet egy Tisza-győzelmet még a számlálás előtt?
Dzsokijuing
Jelezhet, de nem csak a Tiszáét. Ha nagyjából mindenütt hasonló arányban nő a részvétel mint a megszokott, az bár nem a településtípusi adatok miatt, de a Tiszának kedvez. Ha hasonló arányban netán csökkenne, az meg a Fidesznek. Legalábbis eddig az alacsonyabb részvétel nekik kedvezett.

Ha netán feltűnően eltérne a településtípusonkénti részvétel a korábban megszokottól, az nem lenne jó jel, mert az inkább manipulációra utalna, mint mozgósítási eltérésre. Szerintem. Úgyhogy reméljük ilyen nem lesz.

26 napja
26 napja
bogjosi New England Patriots 2 256
36 év után indulok áradni.
Utána szerintem kitekerek a Bükk fennsíkra, mert ott térerő sincs. Majd délután ránézek hogy hogy állunk 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Világi program! Hasonló kitekerésben gondolkodok (HHH/Normafa), de a Paris-Roubaix is érdekel, szóval még nem tudom mi legyen. 😊
Szavazat leadva! Rengetegen voltak, szerencsére gyms megyei senki, így sorban állás nélkül behívtak...konkrétan a parkolás volt a legnehezebb feladat 😀 (92-es szavazókör)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 754
Beki
Ez eddig nagyon bíztató
ervinator

csebi
Beki

Lúdas Solymi
26 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 760 — Saturday Night Lights
Török Gábor is a Tiszára voksol, mondjuk kellett hozzá néhány körmondat:  telex.hu/belfold/2026/04/11/torok-gabor-valasztasok-egyparti-szemelykozpontu-kormanyzas

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)