Politika

70 feliratkozó

25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...
Nomac
Sokan nem szeretik Nyugaton a helyi liberális kormányokat, ezért belelátnak egy idealizált képet egy külföldibe, akinek az országában jó eséllyel sose jártak, a nyelvét pedig nem beszélik.

Nem szokatlan jelenség.

Szerkesztette: Kampman

25 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 155 — The Mathematician
Eddig nem volt nálam atrocitás. Valaki találkozott már valami kifogásolható eseménnyel? Meg egy órát vigyázok aztán alszom egy nagyot.
Nem néztem, ezek szerint MP és OV is leadta a szavazatát? Volt valami érdekes? Főni beszedte a nyugtatókat?
KB23
szatyor fing is szavazott már

24.hu/belfold/2026/04/12/valasztas-2026-elo-hirfolyam/

én megyek mikor haverék magukhoz térnek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
25 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...
Nomac
Odaadjuk nekik szivesen.

25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
ma az egyik legnagyobb szlovrn portalon kurvw hosszu cikk orbanrol es a szavazasrol.a komkentek 90%orban tamogato
tegnap egy ciprusi ujsagban nagy cikk.
a vilag rank figyel magyarokra
YoungZeeZee
Engem is hívogattak a lengyel beszállítóink az utóbbi hetekben.
Úgymond "érdeklődtek". Pár perc beszélgetés után kinyögték, hogy változást szeretnének.

Szerkesztette: Kampman

25 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
25 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Hajrá Tisza, hajrá fiatalok.
Én még dolgozok, aztán edzünk a lányommal majd együtt megyünk szavazni (ő még sajnos csak mint kisérő).
Az ő jövője a tét, hogy egy normális világban tudjon majd élni.
Szemét tolvaj, korrupt fidesz.
Ma menniük kell.
Bazzani
Az én 6 éves kislányom majdnem elsírta magát, mikor megkérdeztem, hogy eljön-e velem szavazni a mamával való játék helyett, így inkább meghallgattuk együtt a Jégvarázsból a "sorsod szerencsés" című remek dalt 😊

Nincsenek illúzióim, de a remény hal meg utoljára.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
YoungZeeZee 9 630
ma az egyik legnagyobb szlovrn portalon kurvw hosszu cikk orbanrol es a szavazasrol.a komkentek 90%orban tamogato
tegnap egy ciprusi ujsagban nagy cikk.
a vilag rank figyel magyarokra
25 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Egy 2 evessel marhara nehez elindulni, de a szavazokorben makunk volt mert senki nem volt eppen bent. Szerencsere 2 perc alatt letudtuk. Egy dolgor kifogasoltam, hogy nem volt kirakva orosz zászló.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 352 — je suis poloska
Na 6 db áradó erdélyi levélszavazat is leadva, plusz asszony húga is Tiszára szavazott, organikusan utálja a fideszt, nem kellett kérjük rá (remélem az ő szavazatát nem csalja el az RMDSZ). Nagyszülőket meg nem regisztráltuk be egyik családban sem, az -4 szavazat a Fidesznek 😀

Aszódon a fideszes polgi férje is ott volt a bizottságban, azért benyögtem nekik hogy Áradjon. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
26 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 260
Nagyot – mondta arra kérdésre, mekkora vereséget kell elszenvednie ahhoz, hogy lemondjon. Hozzátette, amennyiben Magyar Péter nyer, gratulálni fog neki, „én mindig betartottam a civilizációs szabályokat”. Másik kérdésre, hogy alábecsülte-e Magyar Pétert, azt felelte: „senkit se becsülünk alá”.

Este remelem kiderul tartja-e a szavat
Beki
Mocskos hazug senkiházi.
Ú, de szeretném ha erre ráébresztenék az embereket, hogy mennyire átvágta őket az ilyen szövegekkel...
26 napja
Beki New York Jets 2 719
 hvg.hu/itthon/20260412_az-ellenzeki-szavazokorzetekben-az-atlagnal-tobben-a-fideszesekben-kevesebben-mentek-el-reggel-7-ig
26 napja
beltazor Michigan Wolverines 2 951 — Pfizer & Moderna fan
Na en is mar raaradtam a szavazolapra.
Brutal kitablazta az iskola bejaratot a fidesz ami full szabalytalan, de senki nem fogja leszedni.

26 napja
Beki New York Jets 2 719
Nagyot – mondta arra kérdésre, mekkora vereséget kell elszenvednie ahhoz, hogy lemondjon. Hozzátette, amennyiben Magyar Péter nyer, gratulálni fog neki, „én mindig betartottam a civilizációs szabályokat”. Másik kérdésre, hogy alábecsülte-e Magyar Pétert, azt felelte: „senkit se becsülünk alá”.

Este remelem kiderul tartja-e a szavat
26 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
Eddig nem volt nálam atrocitás. Valaki találkozott már valami kifogásolható eseménnyel? Meg egy órát vigyázok aztán alszom egy nagyot.
Nem néztem, ezek szerint MP és OV is leadta a szavazatát? Volt valami érdekes? Főni beszedte a nyugtatókat?
26 napja
Beki New York Jets 2 719
Este a kocsmában mondták haverjaim, hogy mennek 7 körül már, de ez a részvételi adat nagyon erős
zacknorb
9 oras beszedes lesz h estig ki tarthat-e a lendulet
26 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintetek a településtípusok szerint részvételi adatok beárazhatják a végeredményt?
Mondjuk egy nagyvárosi 80%, egy középvárosi 70% és egy falusi 70% körüli részvétel előrevetíthet egy Tisza-győzelmet még a számlálás előtt?
Dzsokijuing
Jelezhet, de nem csak a Tiszáét. Ha nagyjából mindenütt hasonló arányban nő a részvétel mint a megszokott, az bár nem a településtípusi adatok miatt, de a Tiszának kedvez. Ha hasonló arányban netán csökkenne, az meg a Fidesznek. Legalábbis eddig az alacsonyabb részvétel nekik kedvezett.

Ha netán feltűnően eltérne a településtípusonkénti részvétel a korábban megszokottól, az nem lenne jó jel, mert az inkább manipulációra utalna, mint mozgósítási eltérésre. Szerintem. Úgyhogy reméljük ilyen nem lesz.
peterk2005 udvari bolond
2018-ban és 2022-ben a kistelepüléseken illetve a fidesznek kedvezőbb helyeken nőtt a részvétel. 2018-ban már délelőtt megvoltak ezek az adatok, nyilatkozott is erről a kolostormalac, hogy a falvakban miért mentek ennyien szavazni. 2022-ben késő délután mentem szavazni, és a részvételi adatokat látva biztos voltam, hogy megint a fidesz nyer. most is hasonló időpontban megyek szavazni, nem szeretném ugyanezt megint megélni.
deyell
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Úgy lett volna helyes, hogy "ha nagyon eltér a korábbiak alapján most várhatótól". Az előző választáson a fiatalok és az ellenzék (jellemzően városi lakók) kedve fokozatosan elment a szavazástól, a kormánypártiak mozgósítása meg maxra pötgött, ez okozta az eltérést. Ezt egyébként a közvélemény kutatások is előre jelezték, így várható is volt. Most más várható, most a felmérések szerint a fiatalok és az ellenzéki szavazók sose voltak még ennyire motiváltak, így "alapból" a városi szavazó arányok lesznek magasak.

Ha ennek ellenkezője lenne - most is a falu nő meg jobban - az nekem manipulációra (ipari méretű szavazatvásárlásra, vagy hasonlóra) utalna. De nem hiszem. Most jöttem haza, leszavaztam, és 16 év után most először láttam olyant, hogy a szavazó körben más kitűzők is vannak, mint fidesz. Most voltak, mint a hat szavazó körben (az önkormi épületben volt mind a hat, mindegyikbe bekukkantottam) ott volt a 2-2. És az épületen kívül is. Ha ez van általánosan, akkor bár nyilván meg nem állítja a szavazat vásárlást, de azért sokskra hatással lehet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
peach Atlanta Falcons 15 880 — a new hope (again)
stresszes nap lesz ez. ma szentendre skanzen, utána go home, késő délután megy majd a voks a tiszára. akik amúgy hívtak tegnap és azután érdeklődtek, hogy kb mikor megyünk szavazni. mikor mondtam h késő délután/kora este annak valamiért örültek. 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
26 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 640 — Sworn to the Dark
anyám volt szavazni reggel 6-kor Kaposváron, ő is azt mondta, hogy sosem látott ennyi embert ilyenkor, alig tudott hol megállni autóval.

built for this shit

26 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 961 — Kinek mit intézett a kormánya
Este a kocsmában mondták haverjaim, hogy mennek 7 körül már, de ez a részvételi adat nagyon erős

Poloska vagyok.
26 napja
bogjosi New England Patriots 2 255
Csak a szoki, megvádolni azzal a másikat, amit ők maguk csinálnak 😊
 telex.hu/belfold/2026/04/12/fidesz-feljelentest-tesz-a-tisza-allitolagos-roma-szavazatvasarlasa-miatt
(persze, oldaltól függetlenül vizsgálják ki és büntessék, ha ilyen történik)

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
Beki New York Jets 2 719
A nagy részvételi arány szerintem a mihasznáknak sem kedvez.
Szerencsére.
Bazzani
Igen, ezt tobb elemzo irta. Adnam ha Toroczkainak le kellene mondania.
26 napja
A nagy részvételi arány szerintem a mihasznáknak sem kedvez.
Szerencsére.

26 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
Lóreggel Kiezmán!
Nedves hallgatóim
S most gyüjjön a 4 szavas mondatok mestere - a hipófejű, - a salétromtorkú, -a Bálvány!
Bili pls....
Bili
 youtu.be/ASJslJHe494?is=Ac7l8P_XJrNTctJH

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
Húú nagyon össze van esve Orbán
Nomac
nyúzott, de sajnos nem tűnik szomorúnak
Josszi
Ne írj ilyeneket.
Nincs kedvem szomorkodni.

26 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
Húú nagyon össze van esve Orbán
Nomac
Vérzik az ínye?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak