Politika
70 feliratkozó
25 napja
Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...Sokan nem szeretik Nyugaton a helyi liberális kormányokat, ezért belelátnak egy idealizált képet egy külföldibe, akinek az országában jó eséllyel sose jártak, a nyelvét pedig nem beszélik.
Nomac
Nem szokatlan jelenség.
Szerkesztette: Kampman
25 napja
Eddig nem volt nálam atrocitás. Valaki találkozott már valami kifogásolható eseménnyel? Meg egy órát vigyázok aztán alszom egy nagyot.szatyor fing is szavazott már
Nem néztem, ezek szerint MP és OV is leadta a szavazatát? Volt valami érdekes? Főni beszedte a nyugtatókat?
KB23
24.hu/belfold/2026/04/12/valasztas-2026-elo-hirfolyam/
én megyek mikor haverék magukhoz térnek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...Odaadjuk nekik szivesen.
Nomac
25 napja
ma az egyik legnagyobb szlovrn portalon kurvw hosszu cikk orbanrol es a szavazasrol.a komkentek 90%orban tamogatoEngem is hívogattak a lengyel beszállítóink az utóbbi hetekben.
tegnap egy ciprusi ujsagban nagy cikk.
a vilag rank figyel magyarokra
YoungZeeZee
Úgymond "érdeklődtek". Pár perc beszélgetés után kinyögték, hogy változást szeretnének.
Szerkesztette: Kampman
25 napja
Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...
25 napja
Hajrá Tisza, hajrá fiatalok.Az én 6 éves kislányom majdnem elsírta magát, mikor megkérdeztem, hogy eljön-e velem szavazni a mamával való játék helyett, így inkább meghallgattuk együtt a Jégvarázsból a "sorsod szerencsés" című remek dalt 😊
Én még dolgozok, aztán edzünk a lányommal majd együtt megyünk szavazni (ő még sajnos csak mint kisérő).
Az ő jövője a tét, hogy egy normális világban tudjon majd élni.
Szemét tolvaj, korrupt fidesz.
Ma menniük kell.
Bazzani
Nincsenek illúzióim, de a remény hal meg utoljára.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
YoungZeeZee
9 630
ma az egyik legnagyobb szlovrn portalon kurvw hosszu cikk orbanrol es a szavazasrol.a komkentek 90%orban tamogatotegnap egy ciprusi ujsagban nagy cikk.
a vilag rank figyel magyarokra
25 napja
Egy 2 evessel marhara nehez elindulni, de a szavazokorben makunk volt mert senki nem volt eppen bent. Szerencsere 2 perc alatt letudtuk. Egy dolgor kifogasoltam, hogy nem volt kirakva orosz zászló.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Na 6 db áradó erdélyi levélszavazat is leadva, plusz asszony húga is Tiszára szavazott, organikusan utálja a fideszt, nem kellett kérjük rá (remélem az ő szavazatát nem csalja el az RMDSZ). Nagyszülőket meg nem regisztráltuk be egyik családban sem, az -4 szavazat a Fidesznek 😀 Aszódon a fideszes polgi férje is ott volt a bizottságban, azért benyögtem nekik hogy Áradjon. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
26 napja
Nagyot – mondta arra kérdésre, mekkora vereséget kell elszenvednie ahhoz, hogy lemondjon. Hozzátette, amennyiben Magyar Péter nyer, gratulálni fog neki, „én mindig betartottam a civilizációs szabályokat”. Másik kérdésre, hogy alábecsülte-e Magyar Pétert, azt felelte: „senkit se becsülünk alá”.Mocskos hazug senkiházi.
Este remelem kiderul tartja-e a szavat
Beki
Ú, de szeretném ha erre ráébresztenék az embereket, hogy mennyire átvágta őket az ilyen szövegekkel...
26 napja
Na en is mar raaradtam a szavazolapra. Brutal kitablazta az iskola bejaratot a fidesz ami full szabalytalan, de senki nem fogja leszedni.

26 napja
Nagyot – mondta arra kérdésre, mekkora vereséget kell elszenvednie ahhoz, hogy lemondjon. Hozzátette, amennyiben Magyar Péter nyer, gratulálni fog neki, „én mindig betartottam a civilizációs szabályokat”. Másik kérdésre, hogy alábecsülte-e Magyar Pétert, azt felelte: „senkit se becsülünk alá”.Este remelem kiderul tartja-e a szavat
26 napja
Eddig nem volt nálam atrocitás. Valaki találkozott már valami kifogásolható eseménnyel? Meg egy órát vigyázok aztán alszom egy nagyot.Nem néztem, ezek szerint MP és OV is leadta a szavazatát? Volt valami érdekes? Főni beszedte a nyugtatókat?
26 napja
Este a kocsmában mondták haverjaim, hogy mennek 7 körül már, de ez a részvételi adat nagyon erős9 oras beszedes lesz h estig ki tarthat-e a lendulet
zacknorb
26 napja
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Úgy lett volna helyes, hogy "ha nagyon eltér a korábbiak alapján most várhatótól". Az előző választáson a fiatalok és az ellenzék (jellemzően városi lakók) kedve fokozatosan elment a szavazástól, a kormánypártiak mozgósítása meg maxra pötgött, ez okozta az eltérést. Ezt egyébként a közvélemény kutatások is előre jelezték, így várható is volt. Most más várható, most a felmérések szerint a fiatalok és az ellenzéki szavazók sose voltak még ennyire motiváltak, így "alapból" a városi szavazó arányok lesznek magasak.2018-ban és 2022-ben a kistelepüléseken illetve a fidesznek kedvezőbb helyeken nőtt a részvétel. 2018-ban már délelőtt megvoltak ezek az adatok, nyilatkozott is erről a kolostormalac, hogy a falvakban miért mentek ennyien szavazni. 2022-ben késő délután mentem szavazni, és a részvételi adatokat látva biztos voltam, hogy megint a fidesz nyer. most is hasonló időpontban megyek szavazni, nem szeretném ugyanezt megint megélni.Szerintetek a településtípusok szerint részvételi adatok beárazhatják a végeredményt?Jelezhet, de nem csak a Tiszáét. Ha nagyjából mindenütt hasonló arányban nő a részvétel mint a megszokott, az bár nem a településtípusi adatok miatt, de a Tiszának kedvez. Ha hasonló arányban netán csökkenne, az meg a Fidesznek. Legalábbis eddig az alacsonyabb részvétel nekik kedvezett.
Mondjuk egy nagyvárosi 80%, egy középvárosi 70% és egy falusi 70% körüli részvétel előrevetíthet egy Tisza-győzelmet még a számlálás előtt?
Dzsokijuing
Ha netán feltűnően eltérne a településtípusonkénti részvétel a korábban megszokottól, az nem lenne jó jel, mert az inkább manipulációra utalna, mint mozgósítási eltérésre. Szerintem. Úgyhogy reméljük ilyen nem lesz.
peterk2005 udvari bolond
deyell
Ha ennek ellenkezője lenne - most is a falu nő meg jobban - az nekem manipulációra (ipari méretű szavazatvásárlásra, vagy hasonlóra) utalna. De nem hiszem. Most jöttem haza, leszavaztam, és 16 év után most először láttam olyant, hogy a szavazó körben más kitűzők is vannak, mint fidesz. Most voltak, mint a hat szavazó körben (az önkormi épületben volt mind a hat, mindegyikbe bekukkantottam) ott volt a 2-2. És az épületen kívül is. Ha ez van általánosan, akkor bár nyilván meg nem állítja a szavazat vásárlást, de azért sokskra hatással lehet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
stresszes nap lesz ez. ma szentendre skanzen, utána go home, késő délután megy majd a voks a tiszára. akik amúgy hívtak tegnap és azután érdeklődtek, hogy kb mikor megyünk szavazni. mikor mondtam h késő délután/kora este annak valamiért örültek. 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
26 napja
anyám volt szavazni reggel 6-kor Kaposváron, ő is azt mondta, hogy sosem látott ennyi embert ilyenkor, alig tudott hol megállni autóval.
built for this shit
26 napja
Este a kocsmában mondták haverjaim, hogy mennek 7 körül már, de ez a részvételi adat nagyon erős
Poloska vagyok.
26 napja
Csak a szoki, megvádolni azzal a másikat, amit ők maguk csinálnak 😊telex.hu/belfold/2026/04/12/fidesz-feljelentest-tesz-a-tisza-allitolagos-roma-szavazatvasarlasa-miatt
(persze, oldaltól függetlenül vizsgálják ki és büntessék, ha ilyen történik)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
26 napja
A nagy részvételi arány szerintem a mihasznáknak sem kedvez.Igen, ezt tobb elemzo irta. Adnam ha Toroczkainak le kellene mondania.
Szerencsére.
Bazzani
26 napja
A nagy részvételi arány szerintem a mihasznáknak sem kedvez.Szerencsére.
26 napja
Lóreggel Kiezmán!Nedves hallgatóim
S most gyüjjön a 4 szavas mondatok mestere - a hipófejű, - a salétromtorkú, -a Bálvány!
Bili pls....
Bili
youtu.be/ASJslJHe494?is=Ac7l8P_XJrNTctJH

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
Ne írj ilyeneket.Húú nagyon össze van esve Orbánnyúzott, de sajnos nem tűnik szomorúnak
Nomac
Josszi
Nincs kedvem szomorkodni.
26 napja
Húú nagyon össze van esve OrbánVérzik az ínye?
Nomac

Aki nem hiszi, annak utánajárnak