Politika
70 feliratkozó
25 napja
4 év alatt milyen félelmeidet váltottak konkrétan ők valóra?Félni?be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
de ez már 1.2M ember. kemény bazdmeg.
petey
gabokocka
Klárikáékra is ráfér a pofon.
Bazzani
Kenny
Én attol félek ha bemennek.
Bazzani
25 napja
Ki a tokom szavaz dk-ra es azon belül dobrev klarara? Megyek az utcan, es a különféle feluleteken meglátom, olyan gonosz auraja es megjelenése van, hogy kiváltja belőlem az ingert, hogy szajon vagnam. 💥🥊
Őszentsége Sobri Jóska
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
25 napja
Én stílusosan a névre gravírozott kolis ballagási tollal választottam rendszert. Lista DK egyéni Munkáspárt, ahogy kell 🤣
Szavazási tracklistem: music.youtube.com/watch?v=ZtK35cI88hc&si=xcb1apzJgq0ddZel
Poloska vagyok.
25 napja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.ez komoly?? és hogyan, miből tundak megélni, mit tudnak dolgozni??
Nálunk sógorék családja össznépien hozta magát, vagyis az idióta agyhalott formáját.
Tiszára akart szavazni mindenki.
Ebből lett sógor 1 tisza, a másik papír meglepte, azt mondja azt gondolta az nem számít, így behúzott valakit random. Valami Pétert. Mondanom sem kell, nincs ilyen keresztnevű jelölt abban a OEVK-ben. Szóval azt se tudja kire szavazott.
Az anyjának a Mi Hazánkra sikerült mindkét lapon, mert hát a mi hazánk és azt a tisza képviseli.
A tesójának érvénytelen lett, mert mindkét lapon ikszelt hármat. Ő annyira hülye, hogy választ se tud adni miért tette.
Kisegítőiskolába jártak, az anyjuk is félküllős. A 6ból lett 1 db Tisza, 2 Mi Hazánk és 1 random.
És hány ilyen ostoba gyökér lehet még, akinek semennyi agya nincs..
topin
25 napja
Ezek jelek..Bócsa fideszes polgármestere a Tiszára szavazott
A Bács-Kiskun vármegyében lévő Bócsa polgármestere, Szőke-Tóth Mihály a Facebookra posztolta ki, hogy ő is elment szavazni. „Az orosz befolyás ellen, az európai értékek mellett teszem le a voksomat. A gyenge kormányzati teljesítmény és az azt elfedni próbáló háborús félelemkeltés helyett egy építkezni akaró, jövőképet adó, a nemzet számára a reményt jelentő közösséget támogatom. Kezdjünk Tiszta lappal!”
Szőke-Tóth Mihály 2024-ben 71,15 százalékkal (587 szavazat) nyerte meg a polgármester-választást. Akkor a kormánypártok támogatását élvezte. Bócsa a Kiskunfélegyházai választókörzethez tartozik. A választói kedve szinte megegyezik az országos átlaggal.
25 napja
Az egy random még lehet azLesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.nézd a jó oldalát, egyikük sem szavazott a fideszre.
Nálunk sógorék családja össznépien hozta magát, vagyis az idióta agyhalott formáját.
Ebből lett sógor 1 tisza, a másik papír meglepte, azt mondja azt gondolta az nem számít, így behúzott valakit random. Valami Pétert. Mondanom sem kell, nincs ilyen keresztnevű jelölt abban a OEVK-ben. Szóval azt se tudja kire szavazott.
Az anyjának a Mi Hazánkra sikerült mindkét lapon, mert hát a mi hazánk és azt a tisza képviseli.
A tesójának érvénytelen lett, mert mindkét lapon ikszelt hármat. Ő annyira hülye, hogy választ se tud adni miért tette.
Kisegítőiskolába jártak, az anyjuk is félküllős. A 6ból lett 1 db Tisza, 2 Mi Hazánk és 1 random.
topin
deyell
25 napja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.Ja de félküllősből odaát is vannak bőven.
topin
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.nézd a jó oldalát, egyikük sem szavazott a fideszre.
topin
built for this shit
25 napja
nah faszom mikor belövöm a partizánt akkor lép Pogátsa 😕Ugye tudod hogy Youtubeon visszatekerhető az adás? 😊
Negritis, a vajda
25 napja
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.Nálunk sógorék családja össznépien hozta magát, vagyis az idióta agyhalott formáját.
25 napja
Nem ismerős. Ki ez?mtva volt vezére.
www.facebook.com/share/v/1Hak9L2yam/
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Félni?be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
petey
gabokocka
Bazzani
Kenny
Én attol félek ha bemennek.
25 napja
Nem ismerős. Ki ez?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Schiffer abban borult meg, hogy nem ő lett a megváltó. Már pedig ha ő, a nagyonokos jogtudós nem lett az, akkor ne is legyen senki más sem.Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...Hruscsov is volt hős a nyugaton, önmagában ez semmit nem jelent. Ugyanakkor mégis, de - ahogy Kampman is írta - nem magyar probléma, hanem azt jelzi, hogy másutt is vannak gondok, és könnyebb eladni a populista konteókat.
Nomac
Engem jobban ledöbbent, hogy egy Schiffer András képes eljutni oda, hogy őszintén, komolyan Pfizer Der Leyenezik, mélyállamozik és közben sajnálja, hogy az "igazi baloldal" - a Munkáspárt - nem tudott elindulni. Vagyis értelmes emberek is el tudnak jutni ide úgy, hogy egyébként nincsenek megélhetési, egészségügyi, stb. gondjaik. Csak "úgy simán" meborulnak.
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Nem félünk, remélünk 😊be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
petey
gabokocka
Bazzani
Kenny
25 napja
Na en is mar raaradtam a szavazolapra.Küldd be Wáberernek, hátha kapsz pénzt
Brutal kitablazta az iskola bejaratot a fidesz ami full szabalytalan, de senki nem fogja leszedni.
beltazor
ma az egyik legnagyobb szlovrn portalon kurvw hosszu cikk orbanrol es a szavazasrol.a komkentek 90%orban tamogatoKellene nekik szólni, hogy OV puszipajtása a szerbeknek, lehet megváltozna a véleményük.
tegnap egy ciprusi ujsagban nagy cikk.
a vilag rank figyel magyarokra
YoungZeeZee
25 napja
be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
petey
gabokocka
Bazzani
25 napja
Igen, én is kb. oda tippelem a mostani adatok alapján.Most lett realitás a 75% környéke.Ebből 80% feletti részvétel leszHa netán tényleg az lesz, két órás meme videót lehet majd csinálni abból, ahogy a szakértők Hahn Endrét hülyézük. 😊
gabokocka
(Szerintem amúgy nem lesz. Le fog ez csengeni. Rekord lesz, de bőven 80 alatt.)
peterk2005 udvari bolond
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Ebből 80% feletti részvétel lesz110%, de ebből 30 a halottak, akik felkeltek a sírból megvédeni Viktort és a hazát! 😊
gabokocka
25 napja
Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
petey
gabokocka
25 napja
25 napja
Leadtam. Csak a Tisza.Ami jó hír, hogy előttem és utánam is akik jöttek, suttogtak hogy rendszerváltás kell.
Bizakodok
25 napja
Jász nagykun szolnok megye beindultMegindultak a megszálló csapatok Lakitelek elfoglalására?
Bruce
25 napja
nah faszom mikor belövöm a partizánt akkor lép Pogátsa 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!