Politika

70 feliratkozó

25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Ebből 80% feletti részvétel lesz
gabokocka
én 81-et tippeltem.

de ez már 1.2M ember. kemény bazdmeg.
petey
Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós lesz
gabokocka
Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.
Klárikáékra is ráfér a pofon.
Bazzani
be fognak menni, nagyon könnyedén, emiatt nem kell félni.
Kenny
Félni?
Én attol félek ha bemennek.
Bazzani
4 év alatt milyen félelmeidet váltottak konkrétan ők valóra?

25 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 689 — 🏈🐬🐂🤘🏽

Őszentsége Sobri Jóska
Ki a tokom szavaz dk-ra es azon belül dobrev klarara? Megyek az utcan, es a különféle feluleteken meglátom, olyan gonosz auraja es megjelenése van, hogy kiváltja belőlem az ingert, hogy szajon vagnam. 💥🥊

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

25 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 961 — Kinek mit intézett a kormánya
Én stílusosan a névre gravírozott kolis ballagási tollal választottam rendszert.
Lista DK egyéni Munkáspárt, ahogy kell 🤣
Szavazási tracklistem:  music.youtube.com/watch?v=ZtK35cI88hc&si=xcb1apzJgq0ddZel

Poloska vagyok.
25 napja
Pep71 Green Bay Packers 3 644
Lesz sok érvénytelen meg meglepetés szavazat is.
Nálunk sógorék családja össznépien hozta magát, vagyis az idióta agyhalott formáját.
Tiszára akart szavazni mindenki.

Ebből lett sógor 1 tisza, a másik papír meglepte, azt mondja azt gondolta az nem számít, így behúzott valakit random. Valami Pétert. Mondanom sem kell, nincs ilyen keresztnevű jelölt abban a OEVK-ben. Szóval azt se tudja kire szavazott.

Az anyjának a Mi Hazánkra sikerült mindkét lapon, mert hát a mi hazánk és azt a tisza képviseli.

A tesójának érvénytelen lett, mert mindkét lapon ikszelt hármat. Ő annyira hülye, hogy választ se tud adni miért tette.

Kisegítőiskolába jártak, az anyjuk is félküllős. A 6ból lett 1 db Tisza, 2 Mi Hazánk és 1 random.

És hány ilyen ostoba gyökér lehet még, akinek semennyi agya nincs..
topin
ez komoly?? és hogyan, miből tundak megélni, mit tudnak dolgozni??
25 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Ezek jelek..

Bócsa fideszes polgármestere a Tiszára szavazott
A Bács-Kiskun vármegyében lévő Bócsa polgármestere, Szőke-Tóth Mihály a Facebookra posztolta ki, hogy ő is elment szavazni. „Az orosz befolyás ellen, az európai értékek mellett teszem le a voksomat. A gyenge kormányzati teljesítmény és az azt elfedni próbáló háborús félelemkeltés helyett egy építkezni akaró, jövőképet adó, a nemzet számára a reményt jelentő közösséget támogatom. Kezdjünk Tiszta lappal!”

Szőke-Tóth Mihály 2024-ben 71,15 százalékkal (587 szavazat) nyerte meg a polgármester-választást. Akkor a kormánypártok támogatását élvezte. Bócsa a Kiskunfélegyházai választókörzethez tartozik. A választói kedve szinte megegyezik az országos átlaggal.
25 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 684 — Cowboys fan
Nálunk sógorék családja össznépien hozta magát, vagyis az idióta agyhalott formáját.

Ebből lett sógor 1 tisza, a másik papír meglepte, azt mondja azt gondolta az nem számít, így behúzott valakit random. Valami Pétert. Mondanom sem kell, nincs ilyen keresztnevű jelölt abban a OEVK-ben. Szóval azt se tudja kire szavazott.

Az anyjának a Mi Hazánkra sikerült mindkét lapon, mert hát a mi hazánk és azt a tisza képviseli.

A tesójának érvénytelen lett, mert mindkét lapon ikszelt hármat. Ő annyira hülye, hogy választ se tud adni miért tette.

Kisegítőiskolába jártak, az anyjuk is félküllős. A 6ból lett 1 db Tisza, 2 Mi Hazánk és 1 random.

topin
nézd a jó oldalát, egyikük sem szavazott a fideszre.
deyell
Az egy random még lehet az
25 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 352 — je suis poloska

topin
Ja de félküllősből odaát is vannak bőven.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 640 — Sworn to the Dark

topin
nézd a jó oldalát, egyikük sem szavazott a fideszre.

built for this shit

25 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839
nah faszom mikor belövöm a partizánt akkor lép Pogátsa 😕
Negritis, a vajda
Ugye tudod hogy Youtubeon visszatekerhető az adás? 😊
25 napja
topin New England Patriots 2 352

25 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 640 — Sworn to the Dark

built for this shit

25 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Nem ismerős. Ki ez?
 www.facebook.com/share/v/1Hak9L2yam/
peterk2005 udvari bolond
mtva volt vezére.

25 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
gabokocka
én 81-et tippeltem.

petey
Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós lesz
gabokocka
Bazzani
Kenny
Félni?
Én attol félek ha bemennek.

25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem ismerős. Ki ez?
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/665577959_1334130921860636_4098777983694279166_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=sUPzbA3S_4UQ7kNvwHReQPS&_nc_oc=AdozTvSCYwMm_8tNWg8tBsWDpX_yut8j3r7k1EKfRFXwPymvmD8meaqkuGES8NGPG-k&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=EQ7D3XXCad1ifkH4bwr3Zg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6be63jC3dny2ekRSZBVP_QvsLaOsp6Ob_7pvqVkQZKIg&oe=6A00DE36
852.999 Aufrufe · 39.008 Reaktionen | KÖSZÖNÖM! FRISSÍTÉS: egy születésnapi buliba menet, út közben csináltam ezt a videót. Az ismerőseimnek szerettem volna elmondani, hogy hosszas bizonytalankodás után döntöttem. Bíztam benne, hogy ha van még közöttük aki bizonytalan, esetleg hatok rá, elmegy szavazni. A kampány alatt kitettem már pár videót, ami az ismerőseimen kívül eljutott néhány ezer emberhez. Sejtettem, hogy ezt is nézik majd ennyien, de azt nem sejtettem, hogy ekkorát megy. Többezer facebook felhaszáló kezdte megosztani. Éjfélkor átlépte a nézettség a százezret, vasárnap reggel már 200 ezernél járt. Ismeretlenek írtak rám messengeren, hogy köszönik, és küldték a kora reggeli szavazós fotóikat. Ekkor kapta fel és osztotta meg néhány online újság. Urnazárásig 400 ezren láttátok. Én akkor már úton voltam. Magyar Péter győzelmi beszédét az osztrák-német határnál félreállva néztem. Azt hittem, ahogy jött, úgy el is múlik a 15 perces hírnév, de azóta 700 ezer fölé emelkedett a megtekintések száma. Köszönöm. Lelkesen posztolok tovább. Kamionsofőrként keresem a kenyerem és közben újságíró lehetek. Ingyen, mindenféle anyagi érdektől és befolyástól mentesen. Felelős magyar állampolgárként, hogy még egy rendszerváltást ne csesszünk el. Szabad költészet. Szabad vers. Szabad választani. #orbán #orbanviktor #fidesz #tisza #magyarpéter #választás #szavazas #rendszervaltas #mtva | Tibor Bognár
KÖSZÖNÖM! FRISSÍTÉS: egy születésnapi buliba menet, út közben csináltam ezt a videót. Az ismerőseimnek szerettem volna elmondani, hogy hosszas bizonytalankodás után döntöttem. Bíztam benne, hogy ha...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...
Nomac
Hruscsov is volt hős a nyugaton, önmagában ez semmit nem jelent. Ugyanakkor mégis, de - ahogy Kampman is írta - nem magyar probléma, hanem azt jelzi, hogy másutt is vannak gondok, és könnyebb eladni a populista konteókat.

Engem jobban ledöbbent, hogy egy Schiffer András képes eljutni oda, hogy őszintén, komolyan Pfizer Der Leyenezik, mélyállamozik és közben sajnálja, hogy az "igazi baloldal" - a Munkáspárt - nem tudott elindulni. Vagyis értelmes emberek is el tudnak jutni ide úgy, hogy egyébként nincsenek megélhetési, egészségügyi, stb. gondjaik. Csak "úgy simán" meborulnak.
peterk2005 udvari bolond
Schiffer abban borult meg, hogy nem ő lett a megváltó. Már pedig ha ő, a nagyonokos jogtudós nem lett az, akkor ne is legyen senki más sem.
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
gabokocka
én 81-et tippeltem.

petey
gabokocka
Bazzani
Kenny
Nem félünk, remélünk 😊

25 napja
Na en is mar raaradtam a szavazolapra.
Brutal kitablazta az iskola bejaratot a fidesz ami full szabalytalan, de senki nem fogja leszedni.
beltazor
Küldd be Wáberernek, hátha kapsz pénzt

ma az egyik legnagyobb szlovrn portalon kurvw hosszu cikk orbanrol es a szavazasrol.a komkentek 90%orban tamogato
tegnap egy ciprusi ujsagban nagy cikk.
a vilag rank figyel magyarokra
YoungZeeZee
Kellene nekik szólni, hogy OV puszipajtása a szerbeknek, lehet megváltozna a véleményük.
25 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
gabokocka
én 81-et tippeltem.

petey
gabokocka
Bazzani

25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
gabokocka
Ha netán tényleg az lesz, két órás meme videót lehet majd csinálni abból, ahogy a szakértők Hahn Endrét hülyézük. 😊

(Szerintem amúgy nem lesz. Le fog ez csengeni. Rekord lesz, de bőven 80 alatt.)
peterk2005 udvari bolond
Most lett realitás a 75% környéke.
MC12
Igen, én is kb. oda tippelem a mostani adatok alapján.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
gabokocka
110%, de ebből 30 a halottak, akik felkeltek a sírból megvédeni Viktort és a hazát! 😊

25 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
gabokocka
én 81-et tippeltem.

petey
gabokocka

25 napja
ozibozi New York Giants 21 500
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/649250991_1335766338474696_794151103927999688_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=Sw-DOo4hX_YQ7kNvwFBfTsC&_nc_oc=AdondgpjzTok8oi7ZyWI3DQiLqy_3AC2K7iWaS4DsVMZfCvwEdIyoI_mAz4y9TSa080&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Mv_x-OIivMiUES3ipClTAg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5B9c-qo7ZTWkDqj5RVAQhtCqdAIvSgfo7IgVRzC0Fs9g&oe=6A00E596
842.738 Aufrufe · 34.522 Reaktionen | Óriás igazolások!!!! | Lengyel Tamás
Óriás igazolások!!!!
25 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Leadtam. Csak a Tisza.
Ami jó hír, hogy előttem és utánam is akik jöttek, suttogtak hogy rendszerváltás kell.
Bizakodok
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Jász nagykun szolnok megye beindult
Bruce
Megindultak a megszálló csapatok Lakitelek elfoglalására?

25 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 155 — The Mathematician
nah faszom mikor belövöm a partizánt akkor lép Pogátsa 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!