Politika

64 feliratkozó

4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 350 — beers & Packers
Ezen is meglepődött most mindenki

hvg.hu/itthon/20251109_Szalay-Bobrovniczky-Magyarorszag-HIMARS-raketakat-vasarolna-Amerikatol
r.baggio
Szigorúan a béke kedvéért, ofkorsz...
StormST
Nagyon szomorú, hogy még mindig nem tudod kell mélységekben értelmezni, mit jelent a "békeharc".
4 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hernádi Zsolt: A washingtoni megállapodás nélkül kritikus mértékben emelkedett volna az üzemanyag ára

Bocs hogy nem olvasok vissza de elmehetnek a büdös…. Oda…
Volt múlt héten egy rádió műsor, nem tudom melyik szakembert kérdezték meg, az üzemanyaggal kapcsolatban, de azt mondta: semmi sem befolyásolja a drasztikus üzemanyag áremelést, bármi is lesz az USA-ban. A MOL így is épp eleget szakít mindennap…

Takarodjanak….
JC6 (Mr. Miele)
Én nem tudom miért kell ezt a suttyót komolyan venni és állandóan idézni.

4 hónapja
Simán győzött Pikóék jelöltje a józsefvárosi időközin.
Horváth Alexander (független) 642 szavazatot kapott, ami az összes leadott szavazat 52,54 százaléka. A második lett Pálovics Emese (Fidesz-KDNP) 468 szavazattal (38,3 százalék), a harmadik a DK által támogatott Tóth-Ádám Éva 64 szavazattal (5,24 százalék). Negyedik az MSZP-s Czeglédy Ádám 36 szavazattal (2,95 százalék). Tóth Erzsébet független jelölt mindössze 12 szavazatot kapott. (Utóbbi a fideszes kamujelölt, aki tiszásnak adta ki magát.)
Pedig Czeglédy mellett még Schiffer is kampányolt. Lehet, hogy ez lett a veszte.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 549 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
én Káel Csaba poziját szeretném, köszi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund

hvg.hu/itthon/20251109_Szalay-Bobrovniczky-Magyarorszag-HIMARS-raketakat-vasarolna-Amerikatol
r.baggio
Szigorúan a béke kedvéért, ofkorsz...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 888 — Apu ökölbeszorított keze
Csak mondom hogy Feroer szigeteken is annyi volt a benzin mint itthon pedig oda nehéz eljutattni meg nem is olcsó orosz

4 hónapja
Beki New York Jets 2 394
 hvg.hu/itthon/20251109_Orban-Viktor-Szinte-korlatlan-finanszirozasi-lehetosegunk-van-Amerikaban-ki-tudunk-valtani-barmilyen-brusszeli-penzt
ha bármilyen külső támadás érné Magyarországot vagy az ország pénzügyi rendszerét, „szavukat adták arra az amerikaiak, hogy minden ilyen esetben a magyar pénzügyi stabilitást meg fogják védeni”.
Tehát eladtuk az anyánkat is már Kínának mindenféle hitel formájában, nyaljuk az oroszok seggét és jelentősen piaci ár felett hozzuk a gázt tőlük és most még vmit az amcsiknak is eladtunk, ami még nem szivárgott ki...
Ha MP hatalomra jutna, lassan mozgási tere sem lesz...

"Brüsszelből még szükségem van két-három évre, hogy minden forintot megszerezzek." nem... itt arra volna szükség h feldobd a pacskert végre...
4 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 927
Hernádi Zsolt: A washingtoni megállapodás nélkül kritikus mértékben emelkedett volna az üzemanyag ára

Bocs hogy nem olvasok vissza de elmehetnek a büdös…. Oda…
Volt múlt héten egy rádió műsor, nem tudom melyik szakembert kérdezték meg, az üzemanyaggal kapcsolatban, de azt mondta: semmi sem befolyásolja a drasztikus üzemanyag áremelést, bármi is lesz az USA-ban. A MOL így is épp eleget szakít mindennap…

Takarodjanak….
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 739 — Lucas Scott
Én továbbra is csak ezt a pozit kérném, ha lehet:

Az Indonéz Köztársaság közúthálózata útdíjfizetési rendszerének létrehozása és fejlesztése tekintetében Magyarország által biztosított szakmai támogatásokért felelős kormánybiztos.
StormST
nem lennék meglepve ha már foglalt lenne poszt
Tactful Cactus
Nyilván az, ekkora baromság nem tudnék kiszopni az ujjamból még én se 😀

Így van a teljes bejegyzés:

A Kormány Ruszó Gyulát 2022. május 28. napjától 2026. június 30. napjáig az Indonéz Köztársaság közúthálózata útdíjfizetési rendszerének létrehozása és fejlesztése tekintetében Magyarország által biztosított szakmai támogatásokért felelős kormánybiztossá nevezte ki. /1279/2022. (V. 27.) Korm. határozat/
Külön aranyos, hogy határozott idővel, következő választási ciklusra átnyúlóan adták...
StormST
Ami már csak azért is “vicces” mert a kormánybiztos megbízása a kinevező kormány megszűnésével automatikusan megszűnik. Elég nagy hacacárénak kéne lennie jövőre, hogy ez a ‘22-ben kinevezett kormány legyen meg júniusban is.
MC12
Én már előre felek h az indonéz állam mit fog szólni ha ezt megtudják …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 405

Az Indonéz Köztársaság közúthálózata útdíjfizetési rendszerének létrehozása és fejlesztése tekintetében Magyarország által biztosított szakmai támogatásokért felelős kormánybiztos.
StormST
Tactful Cactus

A Kormány Ruszó Gyulát 2022. május 28. napjától 2026. június 30. napjáig az Indonéz Köztársaság közúthálózata útdíjfizetési rendszerének létrehozása és fejlesztése tekintetében Magyarország által biztosított szakmai támogatásokért felelős kormánybiztossá nevezte ki. /1279/2022. (V. 27.) Korm. határozat/
Külön aranyos, hogy határozott idővel, következő választási ciklusra átnyúlóan adták...
StormST
Ami már csak azért is “vicces” mert a kormánybiztos megbízása a kinevező kormány megszűnésével automatikusan megszűnik. Elég nagy hacacárénak kéne lennie jövőre, hogy ez a ‘22-ben kinevezett kormány legyen meg júniusban is.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
4 hónapja
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund

StormST
Tactful Cactus

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 hónapja
fake.id 1 707 — tush push aficionado
Jövőre tegyük fel nyer a Tisza 2/3-addal.... Elképzelhető , hogy a szatyor fing a kisebbségbe kerülő Orbánt kéri fel kormányalakításra?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Felkérheti de minek?
MC12
még engem is felkérhetne
resistance is futile
Gondolom, nem ugranál el a kérés elől…de akkor gondolj azokra a topictàrsakra, akik_mindig_ egyetértettek veled és támogattak ❤️💶💰
MC12
Gondolom nem kell mondanom, hogy Csebi lesz a külügyminiszter. Gyurma megkapja a lehetőséget egy új Századvég gründolására, te fogsz a Mráz Ágoston Sámuel/Habony Árpád poszton játszani.

Sobrit valami sámán szerepkörben tudom elképzelni. Lázár János posztra leigazolom dankodavidot.

Deyell igazságügy, JC6 kultúra. Baggio lehetne a mi rendszerünk puzsérrobija.
resistance is futile
ha már így itt vagyunk az osztogatásnál, én egy kevésbé fókusz miniszériumot, mondjuk a sportot behúznám. ha lehet. 😀
rva
nem olimpiai sportokért felelő miniszteri biztosnak jelentkeznék. isteni dolga lenne a felügyeletem alatt minden focistának, lacrosse-osnak, beerpongozónak, cornhole-osnak és búvárúszónak. de a billiárdosokat meg a dartsot sem hagynám parlagon és sokat járnék zsűrizni bikinis gyurdaversenyekre
4 hónapja
rva 4 598 — Me for President!
Jövőre tegyük fel nyer a Tisza 2/3-addal.... Elképzelhető , hogy a szatyor fing a kisebbségbe kerülő Orbánt kéri fel kormányalakításra?
Felkérheti de minek?
MC12
még engem is felkérhetne
resistance is futile
Gondolom, nem ugranál el a kérés elől…de akkor gondolj azokra a topictàrsakra, akik_mindig_ egyetértettek veled és támogattak ❤️💶💰
MC12
Gondolom nem kell mondanom, hogy Csebi lesz a külügyminiszter. Gyurma megkapja a lehetőséget egy új Századvég gründolására, te fogsz a Mráz Ágoston Sámuel/Habony Árpád poszton játszani.

Sobrit valami sámán szerepkörben tudom elképzelni. Lázár János posztra leigazolom dankodavidot.

resistance is futile
ha már így itt vagyunk az osztogatásnál, én egy kevésbé fókusz miniszériumot, mondjuk a sportot behúznám. ha lehet. 😀
4 hónapja
rva 4 598 — Me for President!
Szijjártó Péter: Korlátlan időre kaptuk a mentességet, aki mást állít, az nem volt ott a tárgyaláson

Wtf
JC6 (Mr. Miele)
attól, hogy nem volt ott, mondhat igazat. Petiminiszter meg hazudhat.

néha tényleg élmény nézni, ahogy csavarják a szavakat
4 hónapja
gyurczi New York Giants 2 594 — Giants fan
Én egy EP képviselői helyet kérnék. Egy ciklus elég is lesz hozzájárulni az EU-s nyugdíjjamhoz.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 668 — The Mathematician
Én csak egy spliti magyar konzul helyet szeretnék.
zinedine5
én sima tanácsadói szerződéssel elégedett lennék, még ha kell kutatok is dolgokat
mármint olyan tónisan 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Amúgy most végülis mijaf@szom van gáz és olaj ügyben? Doktor miniszterelnök úr a saját szájával mondta, hogy időbeli és mennyiségbeli korlátozás nélkül jöhet mehet a nafta a csöveken. Még akár a lukoil is. A brüsszelita bloomberg meg AP meg hasonlók meg 1 évről írnak, és csak nekünk, csak rezsicsökkentésre.

Nyilván a brüsszeliták hazudnak, de érdekelne, hogy a doktor miniszterelnök úrnak igaza van, vagy majd igaza lesz?
peterk2005 udvari bolond
Ehhez kapcsolódó kérdés a diplomáciában jártasokhoz: ilyenkor nem szoktak valamiféle megállapodást aláírni, vagy legalább (mindkét fél által jóváhagyott) memorandumot készíteni arról, hogy mi hangzott el?
4 hónapja
NB2 New England Patriots 28 185 — nabege2@yahoo.com
zinedine5
ugyanezt én Nizzában 😊
4 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amúgy most végülis mijaf@szom van gáz és olaj ügyben? Doktor miniszterelnök úr a saját szájával mondta, hogy időbeli és mennyiségbeli korlátozás nélkül jöhet mehet a nafta a csöveken. Még akár a lukoil is. A brüsszelita bloomberg meg AP meg hasonlók meg 1 évről írnak, és csak nekünk, csak rezsicsökkentésre.

Nyilván a brüsszeliták hazudnak, de érdekelne, hogy a doktor miniszterelnök úrnak igaza van, vagy majd igaza lesz?

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
4 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 863 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 739 — Lucas Scott
Felkérheti de minek?
MC12
még engem is felkérhetne
resistance is futile
MC12

resistance is futile
Külügyminiszternek van más jobb jelölt a fórumon, én vagy migrációs ügyi miniszter vagy EU miniszter de talán leginkább coreper lennék ha lehetne választani 😉
csebi
Én szívesen lennék külügyminiszter. Szemüveges vagyok, fociztam/focizok és szeretek kényelmes tróger outfitben repülni. Van más feltétel?
Hanni
Oroszul tudsz-e?
warr_b
Nem is kell tudni oroszul. Elég ha van orosz állami kitüntetése

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 733
Felkérheti de minek?
MC12
még engem is felkérhetne
resistance is futile
MC12

resistance is futile
Külügyminiszternek van más jobb jelölt a fórumon, én vagy migrációs ügyi miniszter vagy EU miniszter de talán leginkább coreper lennék ha lehetne választani 😉
csebi
Én szívesen lennék külügyminiszter. Szemüveges vagyok, fociztam/focizok és szeretek kényelmes tróger outfitben repülni. Van más feltétel?
Hanni
Oszt, buzi-e vagy-e?😉

Szerkesztette: SBL
4 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 552 — I like the Texans, I like who we are
Felkérheti de minek?
MC12
még engem is felkérhetne
resistance is futile
MC12

resistance is futile
csebi
Hanni
Dzsudzsi az eseted?
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 114 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Felkérheti de minek?
MC12
még engem is felkérhetne
resistance is futile
MC12

resistance is futile
csebi
Hanni
Oroszul tudsz-e?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"