Politika
70 feliratkozó
25 napja
Ritkán akartam valamit annyira mint most, hogy a Toro brigád ne jusson be.Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
de ez már 1.2M ember. kemény bazdmeg.
petey
gabokocka
Klárikáékra is ráfér a pofon.
25 napja
25 napja
Leadtam. Csak a Tisza.Ami jó hír, hogy előttem és utánam is akik jöttek, suttogtak hogy rendszerváltás kell.
Bizakodok
25 napja
Jász nagykun szolnok megye beindultMegindultak a megszálló csapatok Lakitelek elfoglalására?
Bruce
25 napja
nah faszom mikor belövöm a partizánt akkor lép Pogátsa 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Jász nagykun szolnok megye beindult
25 napja
Én 77-et tippeltem 😊
25 napja
Most lett realitás a 75% környéke.Ebből 80% feletti részvétel leszHa netán tényleg az lesz, két órás meme videót lehet majd csinálni abból, ahogy a szakértők Hahn Endrét hülyézük. 😊
gabokocka
(Szerintem amúgy nem lesz. Le fog ez csengeni. Rekord lesz, de bőven 80 alatt.)
peterk2005 udvari bolond
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
25 napja
Orbán jól lehozta a szavazóköri akcióját és utána az interjút. Úgy látszik összeszedte magát. Tegnap este szarabbul festett.Lehet befejezték a papírmunkát az éjszaka, hogy fél-egy millió kínai magyar állampolgárságot kapjon.
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Ebből 80% feletti részvétel leszHa netán tényleg az lesz, két órás meme videót lehet majd csinálni abból, ahogy a szakértők Hahn Endrét hülyézük. 😊
gabokocka
(Szerintem amúgy nem lesz. Le fog ez csengeni. Rekord lesz, de bőven 80 alatt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Ez ha így halad simán, a kláráéknak és a kutyáknak az 1%, a mihazánknak az 5% izzadós leszEbből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
25 napja
Ebből 80% feletti részvétel leszén 81-et tippeltem.
gabokocka
25 napja
Orbán jól lehozta a szavazóköri akcióját és utána az interjút. Úgy látszik összeszedte magát. Tegnap este szarabbul festett.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
itt megtalálod:16,89 a 9 órás részvétel4éve mennyi volt?
Bruce
Bazzani
telex.hu/melleklet/valasztas-2026/reszvetel
amúgy 10.3%
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
10.3116,89 a 9 órás részvétel4éve mennyi volt?
Bruce
Bazzani
25 napja
Kicsivel 10 fölött16,89 a 9 órás részvétel4éve mennyi volt?
Bruce
Bazzani
25 napja
Ebből 80% feletti részvétel lesz
25 napja
16,89 a 9 órás részvétel
25 napja
Bootoláshoz közeli állapotKV5
hívjuk elő azt a dögöt magunkbú
Gyerünk DÖG, ÉPRETTTTY!
youtu.be/N3gN9Up6hmc?is=a9p6AIJglM8r68Qu
A elsőszavazónk még tentibe, rájadásul szülinapjavan
Gyerünk DÖG, ÉPRETTTTY!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Félelmetes milyen sokan "szeretik" Orbánt külföldön. WoWban egy osztrák srác írta hogy hajrá Orbán, amikor kiderült magyar vagyok...Hruscsov is volt hős a nyugaton, önmagában ez semmit nem jelent. Ugyanakkor mégis, de - ahogy Kampman is írta - nem magyar probléma, hanem azt jelzi, hogy másutt is vannak gondok, és könnyebb eladni a populista konteókat.
Nomac
Engem jobban ledöbbent, hogy egy Schiffer András képes eljutni oda, hogy őszintén, komolyan Pfizer Der Leyenezik, mélyállamozik és közben sajnálja, hogy az "igazi baloldal" - a Munkáspárt - nem tudott elindulni. Vagyis értelmes emberek is el tudnak jutni ide úgy, hogy egyébként nincsenek megélhetési, egészségügyi, stb. gondjaik. Csak "úgy simán" meborulnak.

25 napja
csak nehogy így járjanak! 😀én megyek mikor haverék magukhoz térnekA fiatal szavazatok örök buktatója
Negritis, a vajda
Kampman
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
40hez közel már nem ezen múlik 😊én megyek mikor haverék magukhoz térnekA fiatal szavazatok örök buktatója
Negritis, a vajda
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
én megyek mikor haverék magukhoz térnekA fiatal szavazatok örök buktatója
Negritis, a vajda