Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Ja elején azt hittem 3-ig tart erre bumm 😀De kurva hosszu ez, nem gondlltam volna, hogy végig bírom, de már nem adom fel.hát azt mondták 3 óra hossza lesz. Szóval lassan vége, ha minden igaz.
Toca
shagi0206
2 hónapja
Milyen magyar - olasz történelmi barátság van pár királyt leszámítva akik onnan származnak?
2 hónapja
De kurva hosszu ez, nem gondlltam volna, hogy végig bírom, de már nem adom fel.hát azt mondták 3 óra hossza lesz. Szóval lassan vége, ha minden igaz.
Toca
2 hónapja
De kurva hosszu ez, nem gondlltam volna, hogy végig bírom, de már nem adom fel.
2 hónapja
Zsíííír!! Big likepropaganda stop. közmédia stop. közpénz stop.Mi volt a válasz?mi lesz a propagandával és NER-es médiával, mert sírnak a sajtószabadság miatt, hogy ők mennek a sittre.YES! itt a kérdésem!Melyik volt?
na gyerünk 😀
petey
Bazzani
petey
Nálunk is lenne olyan média akit likvidálni kellene. 😀
Bazzani
petey
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
2 hónapja
RIP tv2hát, de sajnálom 😀 nem tudom mikor néztem utoljára tv2-t, de szerintem nem ebben az évtizedben.
Sixo
2 hónapja
propaganda stop. közmédia stop. közpénz stop.Mi volt a válasz?mi lesz a propagandával és NER-es médiával, mert sírnak a sajtószabadság miatt, hogy ők mennek a sittre.YES! itt a kérdésem!Melyik volt?
na gyerünk 😀
petey
Bazzani
petey
Bazzani
2 hónapja
na nezzuk maradt-e meg a magyaroknak egy csepp eszuk.ezt mivel tudnák demonstrálni, bartal andrás kétharmaddal?
Kenny

ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?magunkat, abban elég tehetségesek vagyunk
csebi
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Most minden riporter megkérdezi, hogy mi lesz a magyar és az ő országa között?Igen, általában ez megy. De téged is ez érdekelne, ha mondjuk szlovák választás lenne és egy magyar tudósító kimenne, azt várnád ezt kérdezze meg tőle.
shagi0206
2 hónapja
jobban belegondolva jogos, az NFL történetének legjobb védője az ő cseréjével kerülhetett a ChargersbeKétszer megtoszta a patset, háturul szárazon... Őt soha!meg eli manningetcsak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
2 hónapja
Mi volt a válasz?mi lesz a propagandával és NER-es médiával, mert sírnak a sajtószabadság miatt, hogy ők mennek a sittre.YES! itt a kérdésem!Melyik volt?
na gyerünk 😀
petey
Bazzani
petey
2 hónapja
Most minden riporter megkérdezi, hogy mi lesz a magyar és az ő országa között?
2 hónapja
Kétszer megtoszta a patset, háturul szárazon... Őt soha!meg eli manningetcsak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
mi lesz a propagandával és NER-es médiával, mert sírnak a sajtószabadság miatt, hogy ők mennek a sittre.YES! itt a kérdésem!Melyik volt?
na gyerünk 😀
petey
Bazzani
2 hónapja
uhh, még a középső gyereknél kicsit elgondolkodott, hogy mennyi idős is. Hiába, ez a középső gyerekek sorsa, ismerem az érzést 😀
2 hónapja
meg eli manningetcsak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
2 hónapja
kapjákepp LinkedInre regisztralnak a sracok.
M1-es arcok most? 😀
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?Nyíregyházát és a DVSC-t.
csebi
2 hónapja
Nem mindenki a Patset utálta ám. Én csak azt az akkori Pats szurkolói réteget, akik már-már felsőbbrendűnek hitték magukat csak azért, mert épp a dinasztiának szurkolnak.csak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
eaglesmcnabb
2 hónapja
csak az elsőt, na jó még a dallast is.ha mkivel jo viszony lesz akkor kit kell majd utalni?patriotst meg a chiefst as usual 😀
csebi
bogjosi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Micsoda párhuzam 😀 "Hazudtak reggel, délben, este". mondja ki az előző kormányra. Ezt valaki megtette saját maga is saját magukra 20 évvel ezelőtt.