Politika
70 feliratkozó
25 napja
Borsodban és Szabolcsban alacsonyabb a szavazási arány, vajon miért?Szabolcs emlékeim szerint mindig a legalacsonyabbak között van.
Kivárnak a csalók?
Bruce
25 napja
Borsodban és Szabolcsban alacsonyabb a szavazási arány, vajon miért? Kivárnak a csalók?
25 napja
Anya jegyzőkönyvvezető, nála lehet telefon. Beszéltem vele gyorsan írásban, azt mondta állandóan nagyon sokan vannak.
Gimis ének zenetanár zenész spanom tegnap mondta nagyon jól, hogy kötelesség szavazni, nem jog.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
25 napja
13 hónapja él ez a telefonszámom, soha nem használtam politikai célokra ezt sem. Na vajon hogy lehet mégis meg nekik?A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
egyébként tényleg óriási pofára esés lenne
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
iktriad
peterk2005 udvari bolond
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
80%-nál nem tudnak bekerülni sztem, alatta azért meglesz nekik. 78 körül kezdődik az izgi nekik..Azt a kutya, meglesz a 80%..Leginkább az az érdekes, hogy ez a Mi Hazánkra milyen hatással lehet...
JC6 (Mr. Miele)
Bruce
25 napja
Telefonszolgáltató vagy egy kedves ismerős megosztotta velük?Amennyit én telefonálni szoktam, előbbi.
Jó ég tudja milyen adatbázisokban turkálhatnak.
Kampman
Megvan a 11 órás adat: 37,98 %Az komoly!
22-ben: 25,8%
18-ban: 29,9%
Bruce
25 napja
2M 850k szavazó 11ig... és midnenhol marha nagy sorok vannak még
25 napja
Megvan a 11 órás adat: 37,98 %A 2002-es 70,5 - 73,5-ös rekord dőlőben.
22-ben: 25,8%
Bruce
Az 1945-ös választáson volt 92,5% a részvétel. Csak hogy érzékeljük, hogy mi az új döntendő rekord. Persze másik korszak volt.
25 napja
Azt a kutya, meglesz a 80%..Leginkább az az érdekes, hogy ez a Mi Hazánkra milyen hatással lehet...
JC6 (Mr. Miele)
25 napja
Azt a kutya, meglesz a 80%..
25 napja
37,98? 😳Nekem volt egy gondolatom, hogy ha most 40 akkor durva
warr_b
Hát közel van
Poloska vagyok.
25 napja
Itt a 12-ben is baromi hosszú volt az átjelentkezős sor, én negyvenesként az idősebbek közé tartoztam 😭Attól tartok, a többség nem a biztosat választotta
Tepper takarodj!
25 napja
Előbb tudnak az új telefonszámodról, mint Te.13 hónapja él ez a telefonszámom, soha nem használtam politikai célokra ezt sem. Na vajon hogy lehet mégis meg nekik?A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
iktriad
peterk2005 udvari bolond
iktriad
De ezt nem én üzenem, csak egy barátom.
25 napja
37,98? 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
25 napja
Packers-tollal szavaztam. Szóval: a Fidesznek esélye sincs.Oopsies
nagylaza, főpohárnok
25 napja
Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Én inkább MH-ra tippelnék vagy DK-ra.
warr_b
25 napja
Megvan a 11 órás adat: 37,98 %22-ben: 25,8%
25 napja
S érkezik is a 11es baszatás! - a világ égni fog, a te bűnöd, ha a világ lángokba állTalán az első zene amit megosztas és meg tudom hallgatni.
sezmegcsakaz iraki háború, őgyejimésuraim
youtu.be/STqLp2J81jY?is=vwQN5BY9vsX-nEpq
sutianap
Öregszünk, vagy fiatalodunk? 😊
(Reménykedjünk, hogy nem fiatalodva öregszünk.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Telefonszolgáltató vagy egy kedves ismerős megosztotta velük?13 hónapja él ez a telefonszámom, soha nem használtam politikai célokra ezt sem. Na vajon hogy lehet mégis meg nekik?A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
iktriad
peterk2005 udvari bolond
iktriad
Jó ég tudja milyen adatbázisokban turkálhatnak.
25 napja
Packers-tollal szavaztam. Szóval: a Fidesznek esélye sincs.
25 napja
13 hónapja él ez a telefonszámom, soha nem használtam politikai célokra ezt sem. Na vajon hogy lehet mégis meg nekik?A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
iktriad
peterk2005 udvari bolond
25 napja
tippelde.muszáj lesz neki! 😊