Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
akkor én dupla pénzt kapok, mert pirosbetűs ünnepnapon dolgoztam tegnap?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Az mondjuk egy új szint amikor már az MP által beletett melót sem ismeri el valaki😀
2 hónapja
sztem reggelire megenné őketNem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
www.facebook.com/share/p/18JzHTiNLj/
Matthew99
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:ezt a nőt behajítanám 1 olyan szobába, ahol 10 erőszaktevő néger van, és a legkisebb dákóval megáldott tag is 22 centis
www.facebook.com/share/p/18JzHTiNLj/
Matthew99
2 hónapja
Láttam videót ma, menczerről volt bejátszás, amikor petiről beszél, hogy "ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én pápa" - majd jött a váltás, valaki beöltöztette menczert pápa ruhába 😀Trump úgyis minjá lebombázza Leot mer csúnyákat mond
shagi0206
2 hónapja
Láttam videót ma, menczerről volt bejátszás, amikor petiről beszél, hogy "ez az ember akkor lesz miniszterelnök, amikor én pápa" - majd jött a váltás, valaki beöltöztette menczert pápa ruhába 😀
2 hónapja
Nem is a hír a fontos, viszont a képtől elindulhat a képzelet a következő állásra vonatkozóan:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
volt egy rövid bejátszás a szavazás alatt kósáról is, nem is mondott most faszságot 😀 A magas részvételi arány volt a téma, pontosan már nem tudom mit mondott, de meglepett, hogy semmi idiotizmust nem tapasztaltunk.amúgy igen, ha már kósalali lelép, kell egy numero uno bohócBazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...Maradjon a fidesz kiválasztott embere. Minél tovább. Lécci, lécci.
Vitézlő Titoknok tomz
peterk2005 udvari bolond
Löfli
Szerkesztette: shagi0206
2 hónapja
– Magyar Petert nem lehet lenezni.– Neked azert sikerult.
– Igen.
2 hónapja
amúgy igen, ha már kósalali lelép, kell egy numero uno bohócBazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...Maradjon a fidesz kiválasztott embere. Minél tovább. Lécci, lécci.
Vitézlő Titoknok tomz
peterk2005 udvari bolond

Don't blink!
2 hónapja
az kéne ide, hogy több párt is érdemben tudja magát képviseltetni a parlamentben, nem csak ez a 2párt rendszer, ami már van isten tudja mióta.És az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
Propaganda alapból - 10% kapásból, plusz a szavazó korfa eloszlás további jó pár százalék.
Nem is értem a félelmet a visszatéréstől.
esanders10
NB2
esanders10
2 hónapja
Pócs mi a fasznak ment a partizánba tolni a faszságot?aszittem legalább lesz vmi coming out, de csak tolja tovább a propagandát
2 hónapja
Bazmeg ez a Pócs, hát erre szavak nincsenek...Maradjon a fidesz kiválasztott embere. Minél tovább. Lécci, lécci.
Vitézlő Titoknok tomz

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
ugyanúgy le kell őket tolni a mélybe, ahogy tette a fidesz az mszpvel. Vagyis igazából nem is a tisza kell csinálja ezt, megtette ezt magának a fidesz. A tisza feladata az, hogy láthatóvá tegye azt a rengeteg szennyest, ami ment itt másfél évtizeden keresztül.Hagyjátok mar a 2030-as szavazat számlálás most.mert ha marad 800e fideszes, akkor ők nyerhetnek 2030-banÉs az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
Propaganda alapból - 10% kapásból, plusz a szavazó korfa eloszlás további jó pár százalék.
esanders10
NB2
esanders10
NB2
Fidesz levan térdeltetve , Tiszán múlik, hogy ez innen megsemmisítés lesz vagy ha elbasszák visszamászhat.
Toca
2 hónapja
Annál magasabb lesz bőven a Tisza padló. Nem fognak 35-40 százalék alá beesni normál körülmények között.mert ha marad 800e fideszes, akkor ők nyerhetnek 2030-banÉs az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2
esanders10
NB2
2 hónapja
Hagyjátok mar a 2030-as szavazat számlálás most.mert ha marad 800e fideszes, akkor ők nyerhetnek 2030-banÉs az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2
esanders10
NB2
Fidesz levan térdeltetve , Tiszán múlik, hogy ez innen megsemmisítés lesz vagy ha elbasszák visszamászhat.
2 hónapja
mert ha marad 800e fideszes, akkor ők nyerhetnek 2030-banÉs az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2
esanders10
2 hónapja
kéne egy új protestpártHajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2

Don't blink!
2 hónapja
És az miért baj? Remélhetőleg nem ez a választási törvény lesz addigra.Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
NB2
2 hónapja
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.visszatérés nem lesz, de a Tisza szavazatok nagyon el fognak aprózodni
esanders10
2 hónapja
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.ha jön a 2 ciklus akkor a fidesznek vége
esanders10
2 hónapja
Hajnali órák óta még nem olvastam vissza a mai adagot a topicban, így lehet valaki már tett jóslást.Bold: Eddig is ezt gondoltam, de a 2/3-nak és a Fidesz megújulásának a képtelensége miatt, 2030ban, közelebb lesznek a 20%-hoz mint a 30%-hoz.
2 hónapja
Mondjuk ha valaki egy ilyen pofon utan azt mondja, semmi olyat nem lat, amit maskepp kellett volna csinalni, ott nagy problemak vannak a fejben.
2 hónapja
1 tankolásnál 15000 ftot sporol.120 ft a kulonbseg.
Akkor bazzeg tankokkal jár mindenki. 😀