Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
Jelentem, én is megnéztem Barabás Ricsit és Cseh Katkát. Nekem nem lenne ellenemre, ha jönne egy liberális párt (sőt), de ettől sírok. Barabás nem érti, mi a gond azzal, ha egy adott párt társelnökeként másik pártot gründol. Katalin nem érti, miért probléma az, ha megtartja a momentumos parlamenti mandátumát. (Hiszen ő nem pártot, hanem értékeket képvisel. Jézus fasza.) A Párbeszéd és a Momentum ikertornya egyesült, hogy alapjaiban felforgassa a magyar belpolitikát. Gyönyörű.Nézd a jó oldalát: Negritisnek lesz kire szavazni.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Jelentem, én is megnéztem Barabás Ricsit és Cseh Katkát. Nekem nem lenne ellenemre, ha jönne egy liberális párt (sőt), de ettől sírok. Barabás nem érti, mi a gond azzal, ha egy adott párt társelnökeként másik pártot gründol. Katalin nem érti, miért probléma az, ha megtartja a momentumos parlamenti mandátumát. (Hiszen ő nem pártot, hanem értékeket képvisel. Jézus fasza.) A Párbeszéd és a Momentum ikertornya egyesült, hogy alapjaiban felforgassa a magyar belpolitikát. Gyönyörű.Csehnél az is bájos, hogy nem érti, hogy miután ő azzal jött, hogy korán lépett vissza a Momentum és ráértek volna januárban is, ha szarok a számok, akkor miért jogos kérdés, hogy januárban a humanisták is visszalépnek-e, ha szarok a számok...
nagylaza, főpohárnok

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Jelentem, én is megnéztem Barabás Ricsit és Cseh Katkát. Nekem nem lenne ellenemre, ha jönne egy liberális párt (sőt), de ettől sírok. Barabás nem érti, mi a gond azzal, ha egy adott párt társelnökeként másik pártot gründol. Katalin nem érti, miért probléma az, ha megtartja a momentumos parlamenti mandátumát. (Hiszen ő nem pártot, hanem értékeket képvisel. Jézus fasza.) A Párbeszéd és a Momentum ikertornya egyesült, hogy alapjaiban felforgassa a magyar belpolitikát. Gyönyörű.
3 hónapja
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy Marcitól azok a kérdések, hogy miért gondolja azt Cseh, hogy bárki Magyarországról Oroszországot támogatná, vagy az, hogy orosz gázt veszünk az befolyásolja-e az orosz GDP-t, az valami direkt kötözködés volt-e csak, de tőle azért ilyen kérdéseket nem várnék...Igyekezett megteremteni az alaphangulatot.
StormST
3 hónapja
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy Marcitól azok a kérdések, hogy miért gondolja azt Cseh, hogy bárki Magyarországról Oroszországot támogatná, vagy az, hogy orosz gázt veszünk az befolyásolja-e az orosz GDP-t, az valami direkt kötözködés volt-e csak, de tőle azért ilyen kérdéseket nem várnék...

3 hónapja
Összemindenezni próbálják az első Partizán interjúja óta.láttam 😊 csak pislogtam hogy mi ez, szerinted megpróbálják össze Párbeszédezni/humanistázni majd MP-t?Technikailag nyilván bonyolultabb, de leegyszerűsítve, formalizálva ennyi.nem hinném hogy ez ilyen egyszerüen megy, vagy mégis?kemény ez a Cseh&Barabás roadshow a Partizánban.. rage bait 😀Kaptak fejenként 100-100 milát, hogy buzogjanak, zajongjanak kicsit, mindenki jól jár, senki nem veszít semmit, Rogánek választási büdzséjében kerekítési hiba.
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Láttad a Partizános interjút, első tíz percben elhangzott, hogy támogatnák Ukrajna EU tagságát és mehetnek fegyverek és a miniszterelnökjelöltük Magyar Péter.
Már ez bőven megér ennyit, az MTVA félnapi költségvetése.
Jó befektetés ez a két pöcsköszörű.
A politika is csak üzlet, pláné a NER-ben.
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Gyurcsány már nincs, fogás MP-en nincs, jó lenne szabad, demokratikus választáson nyerni, még ha a számok most erre nem is adnak sok lehetőséget, így egy próbát ez is megér.
Ha végtelen pénzed van, akkor a brutal force módszer is jó egynek, lőnek mindennel, mindenhonnan, aztán ha valami betalál, akkor az jó, ha nem, akkor még mindig lehet próbálkozni barmi mással.
3 hónapja
ah beszélek én magamról kérdés nélkül is 😊Te így vagy ezzel, más meg máshogy. Igazából nem kérdeztem, hogy neked mi a véleményed... 😀A Sziget-sztori meg nem a "budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása" volt, hanem pont a liberális és/vagy Tisza szavazók Karácsony ellen uszítása, amihez Vitézy csorgó nyállal asszisztál, ami érthető persze az ő szempontjából politikailag, csak amikor ezt félremagyarázza, az eléggé alattomos egy magát pártpolitikától mentesnek és kvázi a politika szent emberének reklámozó embertől...engem nem kell uszítania Vitézynek, nekem elég volt a KG-ből , a dk-hoz dörgölődés, a villamos ami végülis elütötte akciója, a HorváthCsaba+TóthCsaba duóval való kapcsolata stb stb...
StormST
Josszi
StormST
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
láttam 😊 csak pislogtam hogy mi ez, szerinted megpróbálják össze Párbeszédezni/humanistázni majd MP-t?Technikailag nyilván bonyolultabb, de leegyszerűsítve, formalizálva ennyi.nem hinném hogy ez ilyen egyszerüen megy, vagy mégis?kemény ez a Cseh&Barabás roadshow a Partizánban.. rage bait 😀Kaptak fejenként 100-100 milát, hogy buzogjanak, zajongjanak kicsit, mindenki jól jár, senki nem veszít semmit, Rogánek választási büdzséjében kerekítési hiba.
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Láttad a Partizános interjút, első tíz percben elhangzott, hogy támogatnák Ukrajna EU tagságát és mehetnek fegyverek és a miniszterelnökjelöltük Magyar Péter.
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Te így vagy ezzel, más meg máshogy. Igazából nem kérdeztem, hogy neked mi a véleményed... 😀A Sziget-sztori meg nem a "budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása" volt, hanem pont a liberális és/vagy Tisza szavazók Karácsony ellen uszítása, amihez Vitézy csorgó nyállal asszisztál, ami érthető persze az ő szempontjából politikailag, csak amikor ezt félremagyarázza, az eléggé alattomos egy magát pártpolitikától mentesnek és kvázi a politika szent emberének reklámozó embertől...engem nem kell uszítania Vitézynek, nekem elég volt a KG-ből , a dk-hoz dörgölődés, a villamos ami végülis elütötte akciója, a HorváthCsaba+TóthCsaba duóval való kapcsolata stb stb...
StormST
Josszi

3 hónapja
Technikailag nyilván bonyolultabb, de leegyszerűsítve, formalizálva ennyi.nem hinném hogy ez ilyen egyszerüen megy, vagy mégis?kemény ez a Cseh&Barabás roadshow a Partizánban.. rage bait 😀Kaptak fejenként 100-100 milát, hogy buzogjanak, zajongjanak kicsit, mindenki jól jár, senki nem veszít semmit, Rogánek választási büdzséjében kerekítési hiba.
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Láttad a Partizános interjút, első tíz percben elhangzott, hogy támogatnák Ukrajna EU tagságát és mehetnek fegyverek és a miniszterelnökjelöltjük Magyar Péter.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
A Sziget-sztori meg nem a "budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása" volt, hanem pont a liberális és/vagy Tisza szavazók Karácsony ellen uszítása, amihez Vitézy csorgó nyállal asszisztál, ami érthető persze az ő szempontjából politikailag, csak amikor ezt félremagyarázza, az eléggé alattomos egy magát pártpolitikától mentesnek és kvázi a politika szent emberének reklámozó embertől...engem nem kell uszítania Vitézynek, nekem elég volt a KG-ből , a dk-hoz dörgölődés, a villamos ami végülis elütötte akciója, a HorváthCsaba+TóthCsaba duóval való kapcsolata stb stb...
StormST
3 hónapja
nem hinném hogy ez ilyen egyszerüen megy, vagy mégis?kemény ez a Cseh&Barabás roadshow a Partizánban.. rage bait 😀Kaptak fejenként 100-100 milát, hogy buzogjanak, zajongjanak kicsit, mindenki jól jár, senki nem veszít semmit, Rogánek választási büdzséjében kerekítési hiba.
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
A Sziget-sztori meg nem a "budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása" volt, hanem pont a liberális és/vagy Tisza szavazók Karácsony ellen uszítása, amihez Vitézy csorgó nyállal asszisztál, ami érthető persze az ő szempontjából politikailag, csak amikor ezt félremagyarázza, az eléggé alattomos egy magát pártpolitikától mentesnek és kvázi a politika szent emberének reklámozó embertől...

3 hónapja
kemény ez a Cseh&Barabás roadshow a Partizánban.. rage bait 😀Kaptak fejenként 100-100 milát, hogy buzogjanak, zajongjanak kicsit, mindenki jól jár, senki nem veszít semmit, Rogánek választási büdzséjében kerekítési hiba.
Josszi
3 hónapja
Milyen elhatárolódást hiányolt? Első este az ATV-ben elmondta, hogy neki semmi köze hozzájuk és nem is akar velük semmit. Vagy mit kért volna még Vitézy? Hogy álljon ki a városháza lépcsőjére és kiabálja világgá?Az a vicces ebben a humanista erőlködésben, hogy mellékszálként lett belőle egy újabb KariGeri-Vitézy csörte, mivel utóbbi egyből vízionált egy KG-visszatérést az országos politikába, amire kapott egy hazugozást vissza...ő azért nem nyílt kártyákkal játszik, igaz a legnagyobb kompromisszum képes (szarkavaró sicc) "politikus" ,
Mondjuk ha KG tényleg egy ilyen eleve halva született formációval akarná magát visszaerőltetni az országos színtérre, főleg a jelen helyzetben, akkor annyira ostoba, hogy járna neki az Arany Lófasz-díj... 😀
StormST
Vitézy a posztja alatti kommentekben részletesebben is kifejtette, mire gondol: „az új párt alapítója Karácsony szóvivője, feltűnt már a korábbi kampányfőnöke, a volt helyettese, a frakciója mai képviselői és külső bizottsági tagja, a közvetlen munkatársai és a pénztárnoka – ez azért nem túl bonyolult összefüggés.” A politikus hiányolta Karácsony elhatárolódását, és közölte, hogy a főpolgármester „a csapatával a Városházáról szervez országos politikai pártot.” Vitézy szerint „a budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása volt a Sziget sztori lényege”.
erre gondoltál?
Josszi
Én bírom Vitézy-t, de remélem, hogy nem kampányüzemmódban akarja letolni a maradék 4 évet, mert nyilván lehet találni KG-nél dolgokat, de amikor meg előkerül az ő időszaka a BKV-nál és a államtitkárként, akkor mindenki mocsok és hazudik és ő a Hófehérke... 😀

3 hónapja
Az a vicces ebben a humanista erőlködésben, hogy mellékszálként lett belőle egy újabb KariGeri-Vitézy csörte, mivel utóbbi egyből vízionált egy KG-visszatérést az országos politikába, amire kapott egy hazugozást vissza...ő azért nem nyílt kártyákkal játszik, igaz a legnagyobb kompromisszum képes (szarkavaró sicc) "politikus" ,
Mondjuk ha KG tényleg egy ilyen eleve halva született formációval akarná magát visszaerőltetni az országos színtérre, főleg a jelen helyzetben, akkor annyira ostoba, hogy járna neki az Arany Lófasz-díj... 😀
StormST
Vitézy a posztja alatti kommentekben részletesebben is kifejtette, mire gondol: „az új párt alapítója Karácsony szóvivője, feltűnt már a korábbi kampányfőnöke, a volt helyettese, a frakciója mai képviselői és külső bizottsági tagja, a közvetlen munkatársai és a pénztárnoka – ez azért nem túl bonyolult összefüggés.” A politikus hiányolta Karácsony elhatárolódását, és közölte, hogy a főpolgármester „a csapatával a Városházáról szervez országos politikai pártot.” Vitézy szerint „a budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása volt a Sziget sztori lényege”.
erre gondoltál?
3 hónapja
Az a vicces ebben a humanista erőlködésben, hogy mellékszálként lett belőle egy újabb KariGeri-Vitézy csörte, mivel utóbbi egyből vízionált egy KG-visszatérést az országos politikába, amire kapott egy hazugozást vissza...Mondjuk ha KG tényleg egy ilyen eleve halva született formációval akarná magát visszaerőltetni az országos színtérre, főleg a jelen helyzetben, akkor annyira ostoba, hogy járna neki az Arany Lófasz-díj... 😀

3 hónapja
kemény ez a Cseh&Barabás roadshow a Partizánban.. rage bait 😀szarrá lettek alázva, mondjuk ez a kamupártok sorsa.
Josszi
3 hónapja
kemény ez a Cseh&Barabás roadshow a Partizánban.. rage bait 😀
3 hónapja
Ficko barátunk is ugyanazt a faszságot próbálja tolni, mint Grandmaster V idehaza, ott is jól láthatóan fogékony rá a fiatalság.akkor meg is van idén kik buknak meg 😊
444.hu/2025/11/14/ha-ilyen-nagy-hosok-vagytok-menjetek-harcolni-ukrajnaba-mondta-robert-fico-a-popradi-diakoknak?utm_source=Facebook&utm_medium=444
somoskovig
3 hónapja
Ez nem pénz ezen a szinten, csak apró.444.hu/2025/11/14/magyarorszag-a-libanoni-hadsereg-megerositesere-iranyitja-at-az-europai-bekekeretbol-ra-eso-600-millio-forintotCsak sikerült olyan helyet találni a pénznek, amire Putykó se moroghat...
Beki
StormST
Lölő ennyit keres fél nap alatt.
3 hónapja
444.hu/2025/11/14/magyarorszag-a-libanoni-hadsereg-megerositesere-iranyitja-at-az-europai-bekekeretbol-ra-eso-600-millio-forintotCsak sikerült olyan helyet találni a pénznek, amire Putykó se moroghat...
Beki

3 hónapja
Ficko barátunk is ugyanazt a faszságot próbálja tolni, mint Grandmaster V idehaza, ott is jól láthatóan fogékony rá a fiatalság.444.hu/2025/11/14/ha-ilyen-nagy-hosok-vagytok-menjetek-harcolni-ukrajnaba-mondta-robert-fico-a-popradi-diakoknak?utm_source=Facebook&utm_medium=444
3 hónapja
miért, szerinted f()sik?Az már fake news lenne a javábólŐszintén remélem, hogy valamelyik hírportál beszámol majd róla: 'normális székletet produkált a miniszterelnök'.És baszki ez hír értéke egy hvgben? Beszarok. Nagyon pedáloznak ennek a gecinek.faszi elment néhány ezer távol-keleti szavazatért egy lepukkadt kinaiba csirkelábat zabálni. a bélrendszerét adja az országért!le vagyok maradva, ki ment el a kínaiba?
Cruyffista
Löfli
Cruyffista
Esetleg arról nem akar írni a HVG, vagy a telex hogy a kaja után mekkora csokit nyomott ki a budin?
KB23
Sjoelleer van de Vrij
ozibozi