Politika

64 feliratkozó

3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 185 — #NoStress
Jelentem, én is megnéztem Barabás Ricsit és Cseh Katkát. Nekem nem lenne ellenemre, ha jönne egy liberális párt (sőt), de ettől sírok. Barabás nem érti, mi a gond azzal, ha egy adott párt társelnökeként másik pártot gründol. Katalin nem érti, miért probléma az, ha megtartja a momentumos parlamenti mandátumát. (Hiszen ő nem pártot, hanem értékeket képvisel. Jézus fasza.) A Párbeszéd és a Momentum ikertornya egyesült, hogy alapjaiban felforgassa a magyar belpolitikát. Gyönyörű.
nagylaza, főpohárnok
Nézd a jó oldalát: Negritisnek lesz kire szavazni.

3 hónapja
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Jelentem, én is megnéztem Barabás Ricsit és Cseh Katkát. Nekem nem lenne ellenemre, ha jönne egy liberális párt (sőt), de ettől sírok. Barabás nem érti, mi a gond azzal, ha egy adott párt társelnökeként másik pártot gründol. Katalin nem érti, miért probléma az, ha megtartja a momentumos parlamenti mandátumát. (Hiszen ő nem pártot, hanem értékeket képvisel. Jézus fasza.) A Párbeszéd és a Momentum ikertornya egyesült, hogy alapjaiban felforgassa a magyar belpolitikát. Gyönyörű.
nagylaza, főpohárnok
Csehnél az is bájos, hogy nem érti, hogy miután ő azzal jött, hogy korán lépett vissza a Momentum és ráértek volna januárban is, ha szarok a számok, akkor miért jogos kérdés, hogy januárban a humanisták is visszalépnek-e, ha szarok a számok...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 345 — beers & Packers
3 hónapja
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy Marcitól azok a kérdések, hogy miért gondolja azt Cseh, hogy bárki Magyarországról Oroszországot támogatná, vagy az, hogy orosz gázt veszünk az befolyásolja-e az orosz GDP-t, az valami direkt kötözködés volt-e csak, de tőle azért ilyen kérdéseket nem várnék...
StormST
Igyekezett megteremteni az alaphangulatot.

3 hónapja
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy Marcitól azok a kérdések, hogy miért gondolja azt Cseh, hogy bárki Magyarországról Oroszországot támogatná, vagy az, hogy orosz gázt veszünk az befolyásolja-e az orosz GDP-t, az valami direkt kötözködés volt-e csak, de tőle azért ilyen kérdéseket nem várnék...

3 hónapja
kemény ez a Cseh&Barabás roadshow a Partizánban.. rage bait 😀
Josszi
Kaptak fejenként 100-100 milát, hogy buzogjanak, zajongjanak kicsit, mindenki jól jár, senki nem veszít semmit, Rogánek választási büdzséjében kerekítési hiba.
Őszentsége Sobri Jóska
nem hinném hogy ez ilyen egyszerüen megy, vagy mégis?
Josszi
Technikailag nyilván bonyolultabb, de leegyszerűsítve, formalizálva ennyi.
Láttad a Partizános interjút, első tíz percben elhangzott, hogy támogatnák Ukrajna EU tagságát és mehetnek fegyverek és a miniszterelnökjelöltük Magyar Péter.
Már ez bőven megér ennyit, az MTVA félnapi költségvetése.
Jó befektetés ez a két pöcsköszörű.
A politika is csak üzlet, pláné a NER-ben.
Őszentsége Sobri Jóska
láttam 😊 csak pislogtam hogy mi ez, szerinted megpróbálják össze Párbeszédezni/humanistázni majd MP-t?
Josszi
Összemindenezni próbálják az első Partizán interjúja óta.
Gyurcsány már nincs, fogás MP-en nincs, jó lenne szabad, demokratikus választáson nyerni, még ha a számok most erre nem is adnak sok lehetőséget, így egy próbát ez is megér.
Ha végtelen pénzed van, akkor a brutal force módszer is jó egynek, lőnek mindennel, mindenhonnan, aztán ha valami betalál, akkor az jó, ha nem, akkor még mindig lehet próbálkozni barmi mással.

3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 480
A Sziget-sztori meg nem a "budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása" volt, hanem pont a liberális és/vagy Tisza szavazók Karácsony ellen uszítása, amihez Vitézy csorgó nyállal asszisztál, ami érthető persze az ő szempontjából politikailag, csak amikor ezt félremagyarázza, az eléggé alattomos egy magát pártpolitikától mentesnek és kvázi a politika szent emberének reklámozó embertől...
StormST
engem nem kell uszítania Vitézynek, nekem elég volt a KG-ből , a dk-hoz dörgölődés, a villamos ami végülis elütötte akciója, a HorváthCsaba+TóthCsaba duóval való kapcsolata stb stb...
Josszi
Te így vagy ezzel, más meg máshogy. Igazából nem kérdeztem, hogy neked mi a véleményed... 😀
StormST
ah beszélek én magamról kérdés nélkül is 😊

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Josszi
Kaptak fejenként 100-100 milát, hogy buzogjanak, zajongjanak kicsit, mindenki jól jár, senki nem veszít semmit, Rogánek választási büdzséjében kerekítési hiba.
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Láttad a Partizános interjút, első tíz percben elhangzott, hogy támogatnák Ukrajna EU tagságát és mehetnek fegyverek és a miniszterelnökjelöltük Magyar Péter.
Őszentsége Sobri Jóska
láttam 😊 csak pislogtam hogy mi ez, szerinted megpróbálják össze Párbeszédezni/humanistázni majd MP-t?

3 hónapja
A Sziget-sztori meg nem a "budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása" volt, hanem pont a liberális és/vagy Tisza szavazók Karácsony ellen uszítása, amihez Vitézy csorgó nyállal asszisztál, ami érthető persze az ő szempontjából politikailag, csak amikor ezt félremagyarázza, az eléggé alattomos egy magát pártpolitikától mentesnek és kvázi a politika szent emberének reklámozó embertől...
StormST
engem nem kell uszítania Vitézynek, nekem elég volt a KG-ből , a dk-hoz dörgölődés, a villamos ami végülis elütötte akciója, a HorváthCsaba+TóthCsaba duóval való kapcsolata stb stb...
Josszi
Te így vagy ezzel, más meg máshogy. Igazából nem kérdeztem, hogy neked mi a véleményed... 😀

3 hónapja
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Láttad a Partizános interjút, első tíz percben elhangzott, hogy támogatnák Ukrajna EU tagságát és mehetnek fegyverek és a miniszterelnökjelöltjük Magyar Péter.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

3 hónapja
StormST

3 hónapja
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska

3 hónapja

3 hónapja
Josszi

3 hónapja
Az a vicces ebben a humanista erőlködésben, hogy mellékszálként lett belőle egy újabb KariGeri-Vitézy csörte, mivel utóbbi egyből vízionált egy KG-visszatérést az országos politikába, amire kapott egy hazugozást vissza...

Mondjuk ha KG tényleg egy ilyen eleve halva született formációval akarná magát visszaerőltetni az országos színtérre, főleg a jelen helyzetben, akkor annyira ostoba, hogy járna neki az Arany Lófasz-díj... 😀
StormST
ő azért nem nyílt kártyákkal játszik, igaz a legnagyobb kompromisszum képes (szarkavaró sicc) "politikus" ,

Vitézy a posztja alatti kommentekben részletesebben is kifejtette, mire gondol: „az új párt alapítója Karácsony szóvivője, feltűnt már a korábbi kampányfőnöke, a volt helyettese, a frakciója mai képviselői és külső bizottsági tagja, a közvetlen munkatársai és a pénztárnoka – ez azért nem túl bonyolult összefüggés.” A politikus hiányolta Karácsony elhatárolódását, és közölte, hogy a főpolgármester „a csapatával a Városházáról szervez országos politikai pártot.” Vitézy szerint „a budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása volt a Sziget sztori lényege”.

erre gondoltál?
Josszi
Milyen elhatárolódást hiányolt? Első este az ATV-ben elmondta, hogy neki semmi köze hozzájuk és nem is akar velük semmit. Vagy mit kért volna még Vitézy? Hogy álljon ki a városháza lépcsőjére és kiabálja világgá?

Én bírom Vitézy-t, de remélem, hogy nem kampányüzemmódban akarja letolni a maradék 4 évet, mert nyilván lehet találni KG-nél dolgokat, de amikor meg előkerül az ő időszaka a BKV-nál és a államtitkárként, akkor mindenki mocsok és hazudik és ő a Hófehérke... 😀

3 hónapja
Az a vicces ebben a humanista erőlködésben, hogy mellékszálként lett belőle egy újabb KariGeri-Vitézy csörte, mivel utóbbi egyből vízionált egy KG-visszatérést az országos politikába, amire kapott egy hazugozást vissza...

Mondjuk ha KG tényleg egy ilyen eleve halva született formációval akarná magát visszaerőltetni az országos színtérre, főleg a jelen helyzetben, akkor annyira ostoba, hogy járna neki az Arany Lófasz-díj... 😀
StormST
ő azért nem nyílt kártyákkal játszik, igaz a legnagyobb kompromisszum képes (szarkavaró sicc) "politikus" ,

Vitézy a posztja alatti kommentekben részletesebben is kifejtette, mire gondol: „az új párt alapítója Karácsony szóvivője, feltűnt már a korábbi kampányfőnöke, a volt helyettese, a frakciója mai képviselői és külső bizottsági tagja, a közvetlen munkatársai és a pénztárnoka – ez azért nem túl bonyolult összefüggés.” A politikus hiányolta Karácsony elhatárolódását, és közölte, hogy a főpolgármester „a csapatával a Városházáról szervez országos politikai pártot.” Vitézy szerint „a budapesti liberális szavazók Tisza elleni uszítása volt a Sziget sztori lényege”.

erre gondoltál?

3 hónapja

3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 518 — Omar's Coming Yo!
Josszi
szarrá lettek alázva, mondjuk ez a kamupártok sorsa.

3 hónapja

3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 185 — nabege2@yahoo.com
Ficko barátunk is ugyanazt a faszságot próbálja tolni, mint Grandmaster V idehaza, ott is jól láthatóan fogékony rá a fiatalság.

444.hu/2025/11/14/ha-ilyen-nagy-hosok-vagytok-menjetek-harcolni-ukrajnaba-mondta-robert-fico-a-popradi-diakoknak?utm_source=Facebook&utm_medium=444
somoskovig
akkor meg is van idén kik buknak meg 😊
3 hónapja
 444.hu/2025/11/14/magyarorszag-a-libanoni-hadsereg-megerositesere-iranyitja-at-az-europai-bekekeretbol-ra-eso-600-millio-forintot
Beki
Csak sikerült olyan helyet találni a pénznek, amire Putykó se moroghat...
StormST
Ez nem pénz ezen a szinten, csak apró.
Lölő ennyit keres fél nap alatt.

3 hónapja
 444.hu/2025/11/14/magyarorszag-a-libanoni-hadsereg-megerositesere-iranyitja-at-az-europai-bekekeretbol-ra-eso-600-millio-forintot
Beki
Csak sikerült olyan helyet találni a pénznek, amire Putykó se moroghat...

3 hónapja
Beki New York Jets 2 389
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
Ficko barátunk is ugyanazt a faszságot próbálja tolni, mint Grandmaster V idehaza, ott is jól láthatóan fogékony rá a fiatalság.

444.hu/2025/11/14/ha-ilyen-nagy-hosok-vagytok-menjetek-harcolni-ukrajnaba-mondta-robert-fico-a-popradi-diakoknak?utm_source=Facebook&utm_medium=444

3 hónapja
rva 4 598 — Me for President!
faszi elment néhány ezer távol-keleti szavazatért egy lepukkadt kinaiba csirkelábat zabálni. a bélrendszerét adja az országért!
Cruyffista
le vagyok maradva, ki ment el a kínaiba?
Löfli

Cruyffista
És baszki ez hír értéke egy hvgben? Beszarok. Nagyon pedáloznak ennek a gecinek.
Esetleg arról nem akar írni a HVG, vagy a telex hogy a kaja után mekkora csokit nyomott ki a budin?
KB23
Őszintén remélem, hogy valamelyik hírportál beszámol majd róla: 'normális székletet produkált a miniszterelnök'.
Sjoelleer van de Vrij
Az már fake news lenne a javából
ozibozi
miért, szerinted f()sik?