Politika
70 feliratkozó
25 napja
Tegnap pörgettem az insta realeket, és rengeteg helyen írtak a pénteki koncertről, főleg az al jazeera híre lepett meg.
25 napja
Mondjuk 100% feletti részvételnél azért gyanakodni kezdenék.Ha Tisza 2/3 lesz, én nem! 😀
Kampman
25 napja
Én letudtam 8 körül itt Borsodban, utána a kocsmában buzdítottam. Jó lenne még vagy négyszet szavazni, már a szintentartás végett.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Mondjuk 100% feletti részvételnél azért gyanakodni kezdenék.Akkor nem te vagy a Pulai 😊
Kampman
25 napja
Jézus most láttam a tegnapi ellen Fidesz koncertet. Kemény
25 napja
Itt óbudán fent a hegyen most is sorok vannak… sok a fiatalBódi Matyi most Telexen. azt mondja BP kb. 1 körül fog berobbanni. ami aggasztó ebben a fidesznek, hogy a városok megnyomják, és a kistelepülések nem tudnak újat felmutatni, és ők jellemzően leszavaznak délelőtt.Nagyon remélem igaza van és jól látja a dolgokat...
petey
gyurczi
25 napja
relax, ott van még Pest megye is, ami 14 választókerület, és talán mindet behúzza a Tisza.tippem az volt, hogy a megyei jogú város központú választókerületekben mindenhol bukni fog a fidesz, ez egyelőre jól alakulAmi nagy fejlődés lenne az ellenzék részéről 2022-höz képest.
i.ibb.co/HTWQxRxH/rekord-11-00-v0-2ttojrpbaqug1.jpg
deyell
Hozzáteszem, a körzetek több mint fele kisvárosi-falusi. Csak Budapest és a megyeszékhelyek / megyei jogú városok nem nyernek választást, ezt az óbaloldal négyszer sem tanulta meg.
Kampman
built for this shit
25 napja
Vásárhely 44,38% 11kor.az igen
És én még nem is voltam.
Bazzani
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Bódi Matyi most Telexen. azt mondja BP kb. 1 körül fog berobbanni. ami aggasztó ebben a fidesznek, hogy a városok megnyomják, és a kistelepülések nem tudnak újat felmutatni, és ők jellemzően leszavaznak délelőtt.Nagyon remélem igaza van és jól látja a dolgokat...
petey
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
25 napja
tippem az volt, hogy a megyei jogú város központú választókerületekben mindenhol bukni fog a fidesz, ez egyelőre jól alakulAmi nagy fejlődés lenne az ellenzék részéről 2022-höz képest.
i.ibb.co/HTWQxRxH/rekord-11-00-v0-2ttojrpbaqug1.jpg
deyell
Hozzáteszem, a körzetek több mint fele kisvárosi-falusi. Csak Budapest és a megyeszékhelyek / megyei jogú városok nem nyernek választást, ezt az óbaloldal négyszer sem tanulta meg.
25 napja
Engem hónapok óta rendszeresen, bár sose veszem fel, csak visszakeresem ki volt. Plusz általában 06 70 430 vagy 438-as kezdetű számról támadnak. Most összeszámoltam, február óta 19 különböző ilyen szám hívott, mind Narancsvidékes.engem soha nem hívtak, talán mert cég nevén van a telefonszámom.13 hónapja él ez a telefonszámom, soha nem használtam politikai célokra ezt sem. Na vajon hogy lehet mégis meg nekik?A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
egyébként tényleg óriási pofára esés lenne
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
iktriad
peterk2005 udvari bolond
iktriad
deyell
25 napja
tippem az volt, hogy a megyei jogú város központú választókerületekben mindenhol bukni fog a fidesz, ez egyelőre jól alakulbuilt for this shit
25 napja
www.reddit.com/r/szeged/comments/1sj8x9p/radn%C3%B3ti_gimi_szavaz%C3%B3hely_el%C5%91tt/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Ami viszont meg nem jo, hogy BP csak orszagos atlag legalabb 5% kell felette lennie. 18.30ig erdemes nezni, utana mar foleg kubatov listasok jonnek. Szszb-bol riadoztatnak mindig.

25 napja
Borsodban és Szabolcsban alacsonyabb a szavazási arány, vajon miért?Nem hiszem. Mindig is észak-kelet és a dél dunántúl minifalvas vidék.szavazott a legkisebb arányban.
Kivárnak a csalók?
Bruce
Voltak olyan elmélkedések is éppen emiatt, hogy a Fidesznek éppen ezért lehet esetleg még több elvihető (megvehető) tartaléka. De nem hiszem. Ezeket a szocializációs különbségeket még krumplival és húszezressel is kurva nehéz egy bizonyos szint fölött áttörni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Dunakeszi 1ben a sor komoly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
engem soha nem hívtak, talán mert cég nevén van a telefonszámom.13 hónapja él ez a telefonszámom, soha nem használtam politikai célokra ezt sem. Na vajon hogy lehet mégis meg nekik?A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
egyébként tényleg óriási pofára esés lenne
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
iktriad
peterk2005 udvari bolond
iktriad
built for this shit
25 napja
Tesóm átkérte magát akkori Gödi címéről Miskolcra. Megkapta hova menjen.Ott nem tud szabavzni, atküldték máshova merthogy közben változott a lakcíme.
Onnan most visszakülték az első helyre, hogy mégis ott csak másik asztalnál. 😀
25 napja
Borsodban és Szabolcsban alacsonyabb a szavazási arány, vajon miért?Nem ébredtek meg vagy még gyűjtik és edukálják őket, hogy miként kell egyedül szavazni.
Kivárnak a csalók?
Bruce
Ott ahol vannak megfigyelők, az most elrettentheti őket vagy hát ott van Waberer 300K-s felajánlása is, ami elég nagy pénz, főleg 20K vagy kajacsomaggal szemben.
És még ha 4-5-en szét is dobnák, akkor is megérné nekik feldobni a szállítójukat.
25 napja
Mondjuk Gajdos miatt Nyíregyen biztos sokan mennekBorsodban és Szabolcsban alacsonyabb a szavazási arány, vajon miért?Szabolcs emlékeim szerint mindig a legalacsonyabbak között van.
Kivárnak a csalók?
Bruce
Kampman
25 napja
Borsodban és Szabolcsban alacsonyabb a szavazási arány, vajon miért?Ott nincs áradás, csak a megszokott voksok..
Kivárnak a csalók?
Bruce