Politika
70 feliratkozó
25 napja
Krumpli elfogyott, húszezres nem is vót!TiszaburaElfogyott a krumpli.
Részvételi arány: 13,28%
Ez miez? 😊
Bruce
Tactful Cactus
25 napja
én azért tartok egy kurva onside kicktől az utolsó negyedbenNyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
petey
somoskovig
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Mi az asszonnyal bemelegítettünk a szavazásra - útban odafelé kidobtuk a szemetet.A házból volt egy csávó a szavazókörben, mondjuk szerintem pont mihazánkos 😮
25 napja
TiszaburaElfogyott a krumpli.
Részvételi arány: 13,28%
Ez miez? 😊
Bruce
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
https://www.reddit.com/r/hungary/comments/1sjb1sv/zen%C3%A9s_szavaz%C3%B3sz%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s_hajd%C3%BAhadh%C3%A1zon_nem_tetszett/ez is be szép...
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Sosem voltam szavazni, nem erdekelt, most viszont kotelessegemnek ereztem. Nem szimpatikus Magyar Peter, de most inkabb neki legyen 2/3-a…Sokan vagyunk igy a bo tarsasagban/ csaladban.
Remelem er valamit, hogy elmentem/ elmentunk. Tobbet nem szeretnek.
25 napja
De remélhetőleg eredménye se sok, legalábbis választást eldöntő hatása.Hányinger ez hogy ennyi csalás van. Persze most azért direkt erre is fókuszálnak a DE csatornán, de akkor is.Nem az a hanyinger, hanem az, hogy ennek kovetkezmenye nem lesz...
Bruce
Stez
A levélszavazatoknál borítékolható 250 000 csalás, itt Magyarországon is biztos megvesznek/megvettek ugyanennyit. Ami nagyon sok, de hátha nem lesz elég.
25 napja
Tegye fel a kezét, aki e két tény közül bármelyiken meglepődött!Hányinger ez hogy ennyi csalás van. Persze most azért direkt erre is fókuszálnak a DE csatornán, de akkor is.Nem az a hanyinger, hanem az, hogy ennek kovetkezmenye nem lesz...
Bruce
Stez
25 napja
jó volt az LMP-s polód 😀Packers-tollal szavaztam. Szóval: a Fidesznek esélye sincs.well back in 2018, még óbudán húztuk az ikszet, a sorbanállás miatt vittünk egy sámlit, természetesen odajöttek az M1-től 😀
nagylaza, főpohárnok
| A poló még meg van, nem is ebbe mentem ma |
gamerkr
25 napja
Hányinger ez hogy ennyi csalás van. Persze most azért direkt erre is fókuszálnak a DE csatornán, de akkor is.Nem az a hanyinger, hanem az, hogy ennek kovetkezmenye nem lesz...
Bruce
25 napja
Hányinger ez hogy ennyi csalás van. Persze most azért direkt erre is fókuszálnak a DE csatornán, de akkor is.
25 napja
Packers-tollal szavaztam. Szóval: a Fidesznek esélye sincs.well back in 2018, még óbudán húztuk az ikszet, a sorbanállás miatt vittünk egy sámlit, természetesen odajöttek az M1-től 😀
nagylaza, főpohárnok
| A poló még meg van, nem is ebbe mentem ma |
25 napja
na akkor már tudni mire kellett az Ukrán pénz 😀 Ukrajna a Fideszt támogatja 😀www.reddit.com/r/hungary/comments/1sj9cls/valasztasi_csalas_nemzetisegi_listaval/www.reddit.com/r/szeged/comments/1siktsq/p%C3%A9nzoszt%C3%A1s_a_szegedi_kdnpiroda_el%C5%91tt_nem_vagyunk/
Nomac
Negritis, a vajda
25 napja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sj9cls/valasztasi_csalas_nemzetisegi_listaval/Tiz perce kapcsoltam be a gepet, de csak twitteren mar harom video jott velem szemben, ahogy, es hogy mivel csalnak.
Nomac
25 napja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1sj9cls/valasztasi_csalas_nemzetisegi_listaval/www.reddit.com/r/szeged/comments/1siktsq/p%C3%A9nzoszt%C3%A1s_a_szegedi_kdnpiroda_el%C5%91tt_nem_vagyunk/
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Meglesz a 2022-es 15:00 órás részvételi adat (52,8%) most 13:00 órakor?meg, sőt több. most kezd bejönni be BP.
Bruce
25 napja
Solymar + Obuda.Rengetegen vannak. Foleg utobbiban lepett meg, hogy a tizesen akkora forgalom van, mintha egy random delutan lenne, amikor megy haza mindenki. Csak neztem. Solymaron is egyebkent az elmult sok szavazas elleneben most sorban kellett allnom (oke, csak par percet, de ez is nagy dolog), a szavazohely elotti teren pedig evek ota nem lattam ennyi embert, meg akkor sem kb., amikor valami ingyenes rendezveny volt.
Hogy ez kinek jo, azt nem tudom. De sok fiatalt lattam.
25 napja
Meglesz a 2022-es 15:00 órás részvételi adat (52,8%) most 13:00 órakor?50% igen, de ez szvsz még nem.
Bruce
25 napja
Babák meghamburgereztetem a szülinapostDehogy ne legyetek nóta nélkül
BASZATÁS!
youtu.be/8-cjjzNbg70?is=1Uq1EgDU5Dj_pFRR
sudárszék ott sudárló
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
tegnapi dérhenis videóhoz kérhetek egy linket? le akarom tesztelni a nagyteremben21 néző lesz az úccson! vagy már nem tippelhetek? 😕
Löfli
25 napja
ejj ha dopemant hamarabb látom akkor lehet máshogy szavazoktegnapi dérhenis videóhoz kérhetek egy linket? le akarom tesztelni a nagyterembenwww.origo.hu/itthon/2026/04/der-heni-uzenet-valasztas-2026
Löfli
Negritis, a vajda
már mind1
videa.hu/player?v=AW8TGaZCc4r8ee08
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Meglesz a 2022-es 15:00 órás részvételi adat (52,8%) most 13:00 órakor?Akkor 80% lesz a vége
Bruce