Politika
70 feliratkozó
25 napja
2896 lépes volt itthonról elmenni és visszajönni.Ennyi sikeres és tényleg szabad napot kívánok ennek az országnak !
25 napja
Meglesz a 2022-es 15:00 órás részvételi adat (52,8%) most 13:00 órakor?
25 napja
Részvételi arányokat kötelezően jelentik a szavazókörökből?Igen.
Janek
25 napja
tegnapi dérhenis videóhoz kérhetek egy linket? le akarom tesztelni a nagyterembenwww.origo.hu/itthon/2026/04/der-heni-uzenet-valasztas-2026
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
nálunk volt egy csóka aki szépen terelgette az 1.es meg a 2es szavazókörös embereketFBról:Azért ott elég sok birkának kell lennie, hogyha azt veszik észre h nem halad a sor és nem csinálnak semmit.
ne dőljetek be a KAMU SORBANÁLLÓKNAK, ne hagyjátok , hogy elvegyék a kedveteket! érdemes a sor elé nézni, én belefutottam és volt is aki feladta előttem, pedig szinte senki nem volt bent !!!!! HA NEM HALAD A SOR AZ GYANÚS!
Képekkel illusztrálva volt.
Bazzani
Mind kint, mind bent.
De persze előfordulhat ilyen is.
Lúdas Solymi
utóbbi sor kisebb volt
25 napja
Részvételi arányokat kötelezően jelentik a szavazókörökből?
25 napja
tegnapi dérhenis videóhoz kérhetek egy linket? le akarom tesztelni a nagyteremben

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Ha beszarásról van szó, akkor Löfli az illetékes. 😀te vagy az, Magyar Péter?csak bevagyok szarva, de majd elmúlik 😀Ne írj ilyeneket.Húú nagyon össze van esve Orbánnyúzott, de sajnos nem tűnik szomorúnak
Nomac
Josszi
Nincs kedvem szomorkodni.
Bazzani
Josszi
petey
25 napja
FBról:Azért ott elég sok birkának kell lennie, hogyha azt veszik észre h nem halad a sor és nem csinálnak semmit.
ne dőljetek be a KAMU SORBANÁLLÓKNAK, ne hagyjátok , hogy elvegyék a kedveteket! érdemes a sor elé nézni, én belefutottam és volt is aki feladta előttem, pedig szinte senki nem volt bent !!!!! HA NEM HALAD A SOR AZ GYANÚS!
Bazzani
Mind kint, mind bent.
De persze előfordulhat ilyen is.
25 napja
index.hu/belfold/2026/04/12/john-mclaughlin-kozvelemeny-kutatas-magyarorszag-valasztas-2026-fidesz-tisza-part-felmeres/Sok érdemleges bizonyítás nincs ezekben.
Bruce
25 napja
Csöcsök se? Nemár. Ha nem is lesz négy negyed három szünettel, de akkor legalább egy two minute warningot 7 előtt iktassunk már be.Több lesz, mint a legelborultabb Texans Wildcard PO meccsen - mindezt csöcsök és Alekosz nélkül! 😀Nyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
petey
somoskovig
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
FBról:ne dőljetek be a KAMU SORBANÁLLÓKNAK, ne hagyjátok , hogy elvegyék a kedveteket! érdemes a sor elé nézni, én belefutottam és volt is aki feladta előttem, pedig szinte senki nem volt bent !!!!! HA NEM HALAD A SOR AZ GYANÚS!
Szerkesztette: Bazzani
25 napja
index.hu/belfold/2026/04/12/john-mclaughlin-kozvelemeny-kutatas-magyarorszag-valasztas-2026-fidesz-tisza-part-felmeres/
Bruce
built for this shit
25 napja
index.hu/belfold/2026/04/12/john-mclaughlin-kozvelemeny-kutatas-magyarorszag-valasztas-2026-fidesz-tisza-part-felmeres/Looks like there’s a problem with this site
Bruce
index.hu sent back an error.
Error code: 429 Exceeded rate limit
What can you do about it?
Check to make sure you’ve typed the website address correctly.
😕
25 napja
Na nekem is megvolt.Nem kellett várni, de utánam is jövögettek.
A városban is szokatlanul nagy a pezsgés pedig ebédidő van.
25 napja
Csak kívül hordja az alsóját, néha a töke kiszorul, eckü ez az utolsó....Na itt közel fél órás volt a sor de 6x ennyit is álltam volna sorba hogy leadjam a szavazatom.nem minden hős visel köpenyt 😉
Janek
Josszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Na itt közel fél órás volt a sor de 6x ennyit is álltam volna sorba hogy leadjam a szavazatom.mire végeztem a sor nagyobb lett mint mikor odaáértem
Janek
25 napja
te vagy az, Magyar Péter?csak bevagyok szarva, de majd elmúlik 😀Ne írj ilyeneket.Húú nagyon össze van esve Orbánnyúzott, de sajnos nem tűnik szomorúnak
Nomac
Josszi
Bazzani
Josszi
25 napja
Na itt közel fél órás volt a sor de 6x ennyit is álltam volna sorba hogy leadjam a szavazatom.nem minden hős visel köpenyt 😉
Janek
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Zuglóra kíváncsi leszek.Remélem Hadházy koppani fog szép nagyot és elmehet oknyomozóriporternek végre!
Radics Gigi kurva nagy bukta
Hadházy?
Velkey szerintem behúzza
petey
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
csak bevagyok szarva, de majd elmúlik 😀Ne írj ilyeneket.Húú nagyon össze van esve Orbánnyúzott, de sajnos nem tűnik szomorúnak
Nomac
Josszi
Bazzani
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Na itt közel fél órás volt a sor de 6x ennyit is álltam volna sorba hogy leadjam a szavazatom.
25 napja
Nah, akkor már nem titok: telex.hu/belfold/2026/04/12/este-felkerul-az-hbo-maxra-a-magyar-peter-film

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"