Politika
70 feliratkozó
25 napja
Ja itt óbudán az első szavazók kaptak egy nemzeti színű karkötőt
25 napja
- Hol voltál, anya?Nyugi, a 8.5 éves még hiszékeny, ő még fejlődhet és ráadásul nem is szavaz.
- Elmentem szavazni.
- Kire szavaztál?
- fideszre.
- Az jó. Remélem a fidesz győz, nem akarok a háborúba menni.
8.5 éves.
Legalja. Üvölteni tudnék. De belefáradtam…
JC6 (Mr. Miele)
Addig kell észhez téríteni.
Nameg, ha most nyer a Tisza, és mégse kell háborúba mennie, akkor el kell gondolkodnia, hogy mi is van.
Korán kialakul nála a kritikus gondolkodás képessége 😊
25 napja
- Hol voltál, anya?esküdj
- Elmentem szavazni.
- Kire szavaztál?
- fideszre.
8.5 éves.
JC6 (Mr. Miele)
25 napja
- Hol voltál, anya?- Elmentem szavazni.
- Kire szavaztál?
- fideszre.
8.5 éves.
25 napja
Itt is valami hasonló lehet.Anyósom megint a Fideszre szavazott, pedig úgy nézett ki, hogy végre nem arra fog.Én anyukámmal jártam így, ő végül azért döntött a fidesz mellett, mert "ugyanez ment a rendszerváltásnál is és abból is mi lett..."
Írnék erre most szívesen sokmindent, de inkább nem teszem.
rob3r7o
Így megy ez.
r.baggio
Nincs mit tenni, megdönthetetlen érvek. Reméljük nem ezeken fog múlni.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
25 napja
54,14%Te vagy a legjobb 😀
(Jól csinálom?)
szaba
25 napja
A 15 órasi adatokban már mi is benne leszünk felesègemmel ès első szavazó fiammal (egèsz jó kis karkötőt kaptak)
25 napja
Beindult Budapest
25 napja
54,14%
25 napja
13 óráig 54.14%
25 napja
54,14 😮
25 napja
Anyósom megint a Fideszre szavazott, pedig úgy nézett ki, hogy végre nem arra fog.Én anyukámmal jártam így, ő végül azért döntött a fidesz mellett, mert "ugyanez ment a rendszerváltásnál is és abból is mi lett..."
rob3r7o
Így megy ez.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
Háááát, amikor 4 éve Fletó és az őt mindig szolgaian követő Parizeres Peti már szombat este (!!!) bemondták, hogy ők nem lesznek ott a Városligetben az összballib eredményvárón, az egy finom jelzés volt kb. az összes szavazónak, hogy mire számítanak és hogy mi készül.Ja, a slepp? Ne viccelj, nekik kötelező. Hogy nézne már ki, hogy urna zárás előtt elkezdenek bizonytalankodni. Ezt még egy kutyapártos se csinálja mag, nemhogy fidesz.én nem a szavazókról beszélek..Csak tudnám, hogy a fideszesek mi a faszomra olyan kibasz magabiztosak még mindig.. lassan el kell kezdnem inni, hogy kicsit lenyugodjak 😊Pedig nem bonyolult. A társadalom ketté van szakadva. A fidesz szavazók jelentős része csak kormánymédiát néz, ahogy az ellenzékiek nagy része meg csak "függetlent". A kevésbé elkötelezett simán elhiheti, hogy az az igaz amit hall, a nagyon elkötelezett meg ha esetleg tart is attól, hogy nem, nem fogja azt mondani. Ha engem meginterjúvoltak volna 4 éve, amikor kijöttem a fülkéből, akkor egy dolgot biztosan nem tettem volna meg: belemondani a kamerába, hogy a Fidesz fog nyerni. Pedig biztos voltam benne. De akkor már inkább vagy nem nyilatkozom, vagy ha azt nem is mondom bele, hogy tuti az ellenzék, de annyit igen, hogy bízom benne, hogy MZP győz.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: Kampman
25 napja
azért ennyire végletesen azért fura nekem, de remélem csak ennyiről van szó..Ja, a slepp? Ne viccelj, nekik kötelező. Hogy nézne már ki, hogy urna zárás előtt elkezdenek bizonytalankodni. Ezt még egy kutyapártos se csinálja mag, nemhogy fidesz.én nem a szavazókról beszélek..Csak tudnám, hogy a fideszesek mi a faszomra olyan kibasz magabiztosak még mindig.. lassan el kell kezdnem inni, hogy kicsit lenyugodjak 😊Pedig nem bonyolult. A társadalom ketté van szakadva. A fidesz szavazók jelentős része csak kormánymédiát néz, ahogy az ellenzékiek nagy része meg csak "függetlent". A kevésbé elkötelezett simán elhiheti, hogy az az igaz amit hall, a nagyon elkötelezett meg ha esetleg tart is attól, hogy nem, nem fogja azt mondani. Ha engem meginterjúvoltak volna 4 éve, amikor kijöttem a fülkéből, akkor egy dolgot biztosan nem tettem volna meg: belemondani a kamerába, hogy a Fidesz fog nyerni. Pedig biztos voltam benne. De akkor már inkább vagy nem nyilatkozom, vagy ha azt nem is mondom bele, hogy tuti az ellenzék, de annyit igen, hogy bízom benne, hogy MZP győz.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Szesze
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Én is túlvagyok a dolgon. A fiammal mentünk el és az elindulás egy kis magyar választási benny hill showval felért.
Az ajtóban vettem észre. hogy nincs a személyim a tárcámban. Mondom a fiamnak - Hülye gyerek, nem minden boomernek kell eldugni a személyiét csak, aki Orbánra akar szavazni. - Persze tagadta, de közben röhögött is, mert tudtuk mind a ketten kire fogjuk húzni az x-et.
Majd mondta, hogy a szavazás után rögtön megy BP-re a Batthyány téri bulira és szeretné, ha ezt anyagilag támogatnám és ha lehet inkább most adjam oda pénz, ne amikor kijövünk a szavazóhelyről, mert nem akarja, hogy Rogán helyett üljek.
25 napja
Ja, a slepp? Ne viccelj, nekik kötelező. Hogy nézne már ki, hogy urna zárás előtt elkezdenek bizonytalankodni. Ezt még egy kutyapártos se csinálja mag, nemhogy fidesz.én nem a szavazókról beszélek..Csak tudnám, hogy a fideszesek mi a faszomra olyan kibasz magabiztosak még mindig.. lassan el kell kezdnem inni, hogy kicsit lenyugodjak 😊Pedig nem bonyolult. A társadalom ketté van szakadva. A fidesz szavazók jelentős része csak kormánymédiát néz, ahogy az ellenzékiek nagy része meg csak "függetlent". A kevésbé elkötelezett simán elhiheti, hogy az az igaz amit hall, a nagyon elkötelezett meg ha esetleg tart is attól, hogy nem, nem fogja azt mondani. Ha engem meginterjúvoltak volna 4 éve, amikor kijöttem a fülkéből, akkor egy dolgot biztosan nem tettem volna meg: belemondani a kamerába, hogy a Fidesz fog nyerni. Pedig biztos voltam benne. De akkor már inkább vagy nem nyilatkozom, vagy ha azt nem is mondom bele, hogy tuti az ellenzék, de annyit igen, hogy bízom benne, hogy MZP győz.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Közben kis kiegészítés: ha nyer a Fidesz feleségem megteszi helyettem is, ugyh meg van oldva. 😀Anyósom megint a Fideszre szavazott, pedig úgy nézett ki, hogy végre nem arra fog.Majd holnap igazítsd el szóban, ami a csövön kifér.
rob3r7o
Beki
Persze reméljük erre nem kerül sor.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
25 napja
Anyósom megint a Fideszre szavazott, pedig úgy nézett ki, hogy végre nem arra fog.Valószínűleg sose gondolta komolyan, hogy másra fog, csak nem akart vitát.
rob3r7o

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
én nem a szavazókról beszélek..Csak tudnám, hogy a fideszesek mi a faszomra olyan kibasz magabiztosak még mindig.. lassan el kell kezdnem inni, hogy kicsit lenyugodjak 😊Pedig nem bonyolult. A társadalom ketté van szakadva. A fidesz szavazók jelentős része csak kormánymédiát néz, ahogy az ellenzékiek nagy része meg csak "függetlent". A kevésbé elkötelezett simán elhiheti, hogy az az igaz amit hall, a nagyon elkötelezett meg ha esetleg tart is attól, hogy nem, nem fogja azt mondani. Ha engem meginterjúvoltak volna 4 éve, amikor kijöttem a fülkéből, akkor egy dolgot biztosan nem tettem volna meg: belemondani a kamerába, hogy a Fidesz fog nyerni. Pedig biztos voltam benne. De akkor már inkább vagy nem nyilatkozom, vagy ha azt nem is mondom bele, hogy tuti az ellenzék, de annyit igen, hogy bízom benne, hogy MZP győz.
Szesze
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Csak tudnám, hogy a fideszesek mi a faszomra olyan kibasz magabiztosak még mindig.. lassan el kell kezdnem inni, hogy kicsit lenyugodjak 😊Pedig nem bonyolult. A társadalom ketté van szakadva. A fidesz szavazók jelentős része csak kormánymédiát néz, ahogy az ellenzékiek nagy része meg csak "függetlent". A kevésbé elkötelezett simán elhiheti, hogy az az igaz amit hall, a nagyon elkötelezett meg ha esetleg tart is attól, hogy nem, nem fogja azt mondani. Ha engem meginterjúvoltak volna 4 éve, amikor kijöttem a fülkéből, akkor egy dolgot biztosan nem tettem volna meg: belemondani a kamerába, hogy a Fidesz fog nyerni. Pedig biztos voltam benne. De akkor már inkább vagy nem nyilatkozom, vagy ha azt nem is mondom bele, hogy tuti az ellenzék, de annyit igen, hogy bízom benne, hogy MZP győz.
Szesze