Politika
70 feliratkozó
25 napja
"Rácz András nem zárja ki, hogy a Fidesz nem fogadja el a választás eredményétNem volt példa arra a rendszerváltás óta, hogy a Nemzeti Választási Iroda munkáját bárki joggal megkérdezőjelezhette volna, mondta Rácz András Oroszország-szakértő a Telex élő adásában. Azt gondolja, hogy a Fidesz választási csalást figyelő ún. demokrácia-központjai a nemzeti intézményekbe vetett bizalom rombolásának számítanak. A választás egy nemzeti ünnep, de Rácz nem zárja ki, hogy a Fidesz elronthatja ezt az ünnepet azzal, hogy nem fogadja el a választás eredményét."
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
A partizánon futó hírsávban fidesz többszáz csalást jelentett… ez csak a szokásos fideszes fenyegetőzés?gondolom ha minden rendben és demokratikusan megy, nekik az a reciprok csalás
Janek
25 napja
ejj ezek a csornaiak, már majdnem győriek. Győr pedig, mint tudjuk nem is létezik 😛 😀A legfideszesebb körzet Csorna, megyei szinten Szabolcs és Hajdú.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
Kampman
Sopron is elég Fideszes volt, de nagyon sokan kinn voltak ennek ellenére MP fellépésén a héten. Mind OV, mind MP 2-szer voltak itt egy hónapon belül. Lehet mi döntünk majd mindenről 😀
25 napja
persze nagyon adnám, ha igazad lenne 😊ez szerintem ma megváltozik, és több oevk-ban nyer Hajdú-Biharban a Tisza mint a fidesz.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
deyell
25 napja
A partizánon futó hírsávban fidesz többszáz csalást jelentett… ez csak a szokásos fideszes fenyegetőzés?
25 napja
A legfideszesebb körzet Csorna, megyei szinten Szabolcs és Hajdú.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
25 napja
a miénkben (4-es kerület) ezt nem tudom elképzelni. Itt mindig nem kicsit nyert ez a fehér hajú k*cs*g ételhordó (minden rendezvényen megjelenik, és hordja zsákszámra a kaját haza). Debrecen talán az akksi gyár miatt lehet kicsit meginog, de talán tényleg csak ott tudom elképzelni, hogy pofára esik a narancs.ez szerintem ma megváltozik, és több oevk-ban nyer Hajdú-Biharban a Tisza mint a fidesz.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
deyell
25 napja
jönnek be a városok, de a vidéki kisebb települések nem jönnekBódi Matyi most Telex élőnTovábbra is azt mondja, hogy Fidesznél aggódhatnak.
petey
Beki
25 napja
ez szerintem ma megváltozik, és több oevk-ban nyer Hajdú-Biharban a Tisza mint a fidesz.én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
shagi0206
built for this shit
25 napja
én tartom magam ahhoz, hogy hajdú-bihar a legfideszesebb. Még mindig...Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
deyell
25 napja
15 óránál 65% körülinél még meleg lehet a 80%. Az utolsó két választáson 17%-ot tudott az utolsó 4 óra. Ha most erősebb az eleje, mert nagy hévvel korábban mentek el az emberek, akkor beeshet 15% alá a vége.ha 67-68 körül lenne a 15 órás adat, akkor kizárt hogy ne legyen 80% felett a vége.
25 napja
Bódi Matyi most Telex élőnTovábbra is azt mondja, hogy Fidesznél aggódhatnak.
petey
25 napja
Szabolcs aludjon. ott vannak a legfideszesebb választókerületek. Kisvárda, Mátészalka, Vásárosnamény, Nyírbátor központú oevk-k. szóval csak maradjanak otthon.egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
Toto21
built for this shit
25 napja
egyébként a Keleten alacsonyabb a részvétel és nyugaton elég erős. Nem tudom, hogy ez mindig így volt-e és ez kinek kedvez a végénSzabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
atapapa
25 napja
Mi nem sietjük el majd a végefelé megyünk. A mi szavazatainkkal lesz meg a rekord részvétel 🙂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
25 napja
Szabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradvaMajd ha a fürkészek félrenéznek véletlenül...
Toto21
25 napja
Szavazókedv óránként (9:00, 11:00)Na akkor nézzük:
2018 13.17%, 29.93%
2022 10,31%, 25.77%
2026 16.89%, 37.98%
18ban az eleje volt erős, 22-nek a vége.
Most a részvétel mindkettő arányszámaihoz képest erősebb.
18ban 16.76% a növekedés
22ben 14.46%
26ban 21.09%
13 órás növekedés:
18ban 12,39% (Total adat 42.32%)
22ben 14,24% (Total adat 40.01%)
Ha tartja magát a 26os növekedés és nem horpad be, tehát hoz egy 48% körüli részvételi arányt, ami csak 11%-os növekedés lenne, akkor a 77-78% borítékolhatónak tűnik. Azonban ha a 12%-os növekedést tudja tartani, akkor 50% fölött lehetnek a 13 órás adatok.
topin
18ban 12,39% (Total adat 42.32%)
22ben 14,24% (Total adat 40.01%)
26ban 16.16% (Total adat 54.14%)
Egyelőre folyamatosan erősebb a részvétel.
15 órás adatok már szerintem eldöntik a 80%-os határt:
18ban 11.32% (Total adat 53.64%)
22ben 12.71% (Total adat 52.72%)
26ban ha a korábbi két választás közelében lesz, akkor 65% körül leszünk. Ha nem horpad be akkor a 77-78%os részvétel alap.
Ha tovább növekszik a részvételi szándék a korábbi választások hasonló mérési pontjaihoz képest, akkor a 80% feletti részvétel is reálisan elérhető a végére.
25 napja
Szabolcs megye felébredhetne, ott eléggé le vannak maradva
25 napja
11 és 13 óra között Budapesten 20%ot ugrott a részvétel, kemény.
25 napja
Borsodból azt írják, egy kis községből, hogy senki nem volt most szavazni ebéd után, üres volt a helyiség.hát a vidéki néplélek, reggel szavazás, templom, ebéd.
25 napja
Ja itt óbudán az első szavazók kaptak egy nemzeti színű karkötőtNálunk is azt kaptak, szóval sanszos hogy mindenhol
Janek
25 napja
Ez így előrevetítheti a 80%-os részvételt már erősen