Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
mexikóban 1 ciklus 6 év és taka vanMellesleg ugyanez van az amcsi alkotmányban is, ott is csak max. két ciklust vihet vki. És sok országban (demokráciákban) pont ugyanez van.Mondj egyet.
Go Vikings!
Őszentsége Sobri Jóska
a többit amit találtam az csak egymást követőeket szabályoz 2 ciklusban, később újraindulhat
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
hmmm. szóval eddig ők voltak az új állampárt (~mszmp), most már mszp-sednek, mi lesz a következő lépés? öt százalék alá szorulás, vegetálás, kvázi megszűnés?erre mondta Lakner, hogy mszpsedik a fideszEzek a hir tvn meg mindig felelmetesen kibaszott buta emberek, akik egy buborek valosagban elnek. Ezek olyan dolgokrol bsszelnek, amik nem leteznek, es kozben gyokerezik a fiatalokat, akik bedoltek a tiktok vibe-nak.ismerős valahonnan. úgy látszik, a mindenkori vesztes feladata becsmérelni azt a réteget, amelyik miatt szerintük vesztettek ahelyett, hogy próbálnák megérteni a feladatot.
Stez
a libernyák ellenzéknek ez a falu volt és a buta parasztok, akiket egy zsák krumplival meg lehet venni, az újkommunistáknak meg a fiatalok, akiket megvezettek.
hát ez van, a kör bezárult.
slowmotion
resistance is futile
hol kell aláírni?
csak hát ugye az a baj, hogy az mszp-t tulajdonképpen kiürítette Feri, és másik néven újracsinálta. Viktor is majd ez fogja?
2 hónapja
erre mondta Lakner, hogy mszpsedik a fideszEzek a hir tvn meg mindig felelmetesen kibaszott buta emberek, akik egy buborek valosagban elnek. Ezek olyan dolgokrol bsszelnek, amik nem leteznek, es kozben gyokerezik a fiatalokat, akik bedoltek a tiktok vibe-nak.ismerős valahonnan. úgy látszik, a mindenkori vesztes feladata becsmérelni azt a réteget, amelyik miatt szerintük vesztettek ahelyett, hogy próbálnák megérteni a feladatot.
Stez
a libernyák ellenzéknek ez a falu volt és a buta parasztok, akiket egy zsák krumplival meg lehet venni, az újkommunistáknak meg a fiatalok, akiket megvezettek.
slowmotion
2 hónapja
Ezek a hir tvn meg mindig felelmetesen kibaszott buta emberek, akik egy buborek valosagban elnek. Ezek olyan dolgokrol bsszelnek, amik nem leteznek, es kozben gyokerezik a fiatalokat, akik bedoltek a tiktok vibe-nak.ismerős valahonnan. úgy látszik, a mindenkori vesztes feladata becsmérelni azt a réteget, amelyik miatt szerintük vesztettek ahelyett, hogy próbálnák megérteni a feladatot.
Stez
2 hónapja
Inkább a homofóbia térnyerésének.Még olyan faszságokat is bele lehet írni, hogy az apa férfi az anya nő.Biológiai tényeket valóban ritkán szoktak alkotmányosan kifejteni, de ezt nyilván a tudományellenes gender-woke hullám iránti ellenszenv szimbólumának szánták
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Ha a mindent elsöprő rettenetes gender-woke hullámokat akarták volna megállítani, akkor azt is beleírták volna, hogy a a nagyapa férfi. Mert így, összecsapva, bármi lehet. De hirtelen felindultságukban azt se írták bele, hogy a kutya kutya, így most bárki vezethet pórázon egy guppit vagy becsippelhet egy madárpókot.
Ez így egyértelműen csak egy erőltetett homofób politikai nyűglődés volt, semmi más.
2 hónapja
Ebben egyetértekNem csak rólad lehet szó.Nem feltétlen, én érzelemmentesen közelítem meg.Az lesz számára.ha így állsz hozzá, akkor most szólok, hogy pocsék időszakod leszAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
NB2
Pedig a világ így működik mostanság. Egyik szekta helyett másik szekta, ahelyett egy újabb. (Kádár-Gyurcsány-Orbán-MP-stb.)
Ez most nagyon passzol a posztmodern ember érzületébe.
Őszentsége Sobri Jóska
A Fidesz nem politikai közösség, hanem bűnszervezet. Egy bűnszervezetet pedig csak így lehet szétverni.
Nem elegáns, nem szép, de - szerintem - erre van szüksége az országnak ahhoz, hogy 1) helyreálljon valamiféle alap ahhoz, hogy itt egy nyugati értelemben véve értelmezhető demokrácia legyen és 2) levezesse azt az indulatot, ami mérgezi a társadalmunkat 16 éve.
resistance is futile
És MP szektája se tegnap keletkezett meg a választási győzelemmel.
És nem is csak a kétciklusos kormányfőség alkotmánybafoglalásáról írtam, -ahogy NB2 se csak erre utalt-, hanem arról, hogy a következő időszakban sok olyan dolog várható (köztük szükséges is, szükségtelen is), amin egyszerűbb átsiklani, mint a tökéletességre törekedni, hiszen a szektát mindig jól kell lakatni, és ez olyan dolgokhoz is vezethet, amit nem mindenki gyomra bír, és akié nem bírja, annak pocsék időszak következik.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Azért lassan a posztmodern embernek is el kell kezdenie átgondolni dolgokat, mert pl. a post truth előbb-utóbb valamilyen kataklizmikus katasztrófát fog előidézni, aztán nézgethetünk, már akik túlélik.Ne nekem mondd. Legfeljebb ha majd mindketten túléljük és szerinted miattam történt.
iktriad
2 hónapja
Nem csak rólad lehet szó.Nem feltétlen, én érzelemmentesen közelítem meg.Az lesz számára.ha így állsz hozzá, akkor most szólok, hogy pocsék időszakod leszAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
NB2
Pedig a világ így működik mostanság. Egyik szekta helyett másik szekta, ahelyett egy újabb. (Kádár-Gyurcsány-Orbán-MP-stb.)
Őszentsége Sobri Jóska
A Fidesz nem politikai közösség, hanem bűnszervezet. Egy bűnszervezetet pedig csak így lehet szétverni.
Nem elegáns, nem szép, de - szerintem - erre van szüksége az országnak ahhoz, hogy 1) helyreálljon valamiféle alap ahhoz, hogy itt egy nyugati értelemben véve értelmezhető demokrácia legyen és 2) levezesse azt az indulatot, ami mérgezi a társadalmunkat 16 éve.
resistance is futile
És MP szektája se tegnap keletkezett meg a választási győzelemmel.
És nem is csak a kétciklusos kormányfőség alkotmánybafoglalásáról írtam, -ahogy NB2 se csak erre utalt-, hanem arról, hogy a következő időszakban sok olyan dolog várható (köztük szükséges is, szükségtelen is), amin egyszerűbb átsiklani, mint a tökéletességre törekedni, hiszen a szektát mindig jól kell lakatni, és ez olyan dolgokhoz is vezethet, amit nem mindenki gyomra bír, és akié nem bírja, annak pocsék időszak következik.
2 hónapja
Még olyan faszságokat is bele lehet írni, hogy az apa férfi az anya nő.Biológiai tényeket valóban ritkán szoktak alkotmányosan kifejteni, de ezt nyilván a tudományellenes gender-woke hullám iránti ellenszenv szimbólumának szánták
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Nem kell túlspilázni.Akkor én úgy írnám bele, hogy az a természetes személy csak két ciklusban lehet minielnök, aki pártja lista vezetőjeként kétharmados többséget ért el a választáson. Ha egyszer már sima többséggel tolt négy évet, majd 12 év múlva kétharmaddal visszajön, már csak négy éve lesz. Megoldva.Bármit alkotmányozhatsz, és ahhoz képest tud valami jogsértő lenni. Nyilván.Mi benne a jogsértő? Egyrészt Alaptörvénybe írt szabály, szóval a hatály nem is igazán vitatható, másrészt ez nem is a visszaható hatályú jogalkotás, hiszen a jövőre vonatkozó tilalom.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Jughead
De szerencsésebb úgy megfogalmazni az alkotmányt, hogy az legitim legyen.
Beleírhatod, hogy mondjuk volt 3/3-as ne alapíthasson céget, vagy hogy volt Fidesz-párttag nem viselhet közhivatalt, csak ez pont az orbáni metodika.
És nagylazának ez zavarja a demokráciafelfogását.
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
Ami az alkotmányban van az az alap. Bármi lehet benne, ez a népakarat, ha van kétharmadod, beleírod, aztán sanyi. Ezt csinálták Orbánék az elmúlt 16 évben. Még olyan faszságokat is bele lehet írni, hogy az apa férfi az anya nő.
A polémia azon folyik, hogy kinek mi az "elegáns", az "etikus", a "korrekt" az "elfogadható".
Nagylazának az orbáni alkotmányozasi metodika túl orbáni, ezért nem tetszik. Mondjuk neked meg igen. Ennyi a konklúzió.
2 hónapja
Azért lassan a posztmodern embernek is el kell kezdenie átgondolni dolgokat, mert pl. a post truth előbb-utóbb valamilyen kataklizmikus katasztrófát fog előidézni, aztán nézgethetünk, már akik túlélik.Az lesz számára.ha így állsz hozzá, akkor most szólok, hogy pocsék időszakod leszAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Nem feltétlen, én érzelemmentesen közelítem meg.Az lesz számára.ha így állsz hozzá, akkor most szólok, hogy pocsék időszakod leszAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Akkor én úgy írnám bele, hogy az a természetes személy csak két ciklusban lehet minielnök, aki pártja lista vezetőjeként kétharmados többséget ért el a választáson. Ha egyszer már sima többséggel tolt négy évet, majd 12 év múlva kétharmaddal visszajön, már csak négy éve lesz. Megoldva.Bármit alkotmányozhatsz, és ahhoz képest tud valami jogsértő lenni. Nyilván.Mi benne a jogsértő? Egyrészt Alaptörvénybe írt szabály, szóval a hatály nem is igazán vitatható, másrészt ez nem is a visszaható hatályú jogalkotás, hiszen a jövőre vonatkozó tilalom.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Beleírhatod, hogy mondjuk volt 3/3-as ne alapíthasson céget, vagy hogy volt Fidesz-párttag nem viselhet közhivatalt, csak ez pont az orbáni metodika.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Hont András és a követői kimondottan szánalmas figurák.Az ég kék, a tűz meleg a jég hideg.
Gyurma Pappa
Egyén ujdonságok?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
2 hónapja
Az lesz számára.ha így állsz hozzá, akkor most szólok, hogy pocsék időszakod leszAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
NB2
2 hónapja
Bármit alkotmányozhatsz, és ahhoz képest tud valami jogsértő lenni. Nyilván.Mi benne a jogsértő? Egyrészt Alaptörvénybe írt szabály, szóval a hatály nem is igazán vitatható, másrészt ez nem is a visszaható hatályú jogalkotás, hiszen a jövőre vonatkozó tilalom.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Jughead
2 hónapja
azért ez is profilkép gyanús

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Mellesleg ugyanez van az amcsi alkotmányban is, ott is csak max. két ciklust vihet vki. És sok országban (demokráciákban) pont ugyanez van.Mondj egyet.
Go Vikings!
2 hónapja
Alapvetés: az alaptörvény nem tud alaptörvény-ellenes lenni. Szóval, ha beleírják visszamenőleges hatállyal az Alaptörvénybe akár, akkor sem tud vele mit kezdeni a magyar alkotmányjogi gondolkodás, illetve az Alkotmánybíróság sem, hiszen maga az alaptörvény nem vizsgálható felül tartalmilag, hiszen az a nép akarata.Mi benne a jogsértő? Egyrészt Alaptörvénybe írt szabály, szóval a hatály nem is igazán vitatható, másrészt ez nem is a visszaható hatályú jogalkotás, hiszen a jövőre vonatkozó tilalom.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Jughead
Sakk matt.
Editke: mielőtt még valaki azzal jönne, hogy ez Fidesz módi, nem nem, Sólyom Lászlónak köszönhetjük ennek a gondolkodásmódnak a szárba szökkenését a magyar közjogi gondolkodásban.
Szerkesztette: resistance is futile
2 hónapja
Dagobert bácsi
333
Olyan jó volt Magyarnak lenni ma Rengeteg vendég jött kérdezett es gratulált itt kint Svájcban
Nálam csak a Börtönbe velük játszik innentől kezdve
Hastage "Indul a Börtönbe Program "
2 hónapja
Én nem vagyok jogász, de én is erre gondolok, hogy nem említik a visszamenőleges hatályt, hanem egyszerűen a jövőben nem lehet elnök (jövőbeli állapot), aki már két ciklust teljesitett (múlt idő)Mi benne a jogsértő? Egyrészt Alaptörvénybe írt szabály, szóval a hatály nem is igazán vitatható, másrészt ez nem is a visszaható hatályú jogalkotás, hiszen a jövőre vonatkozó tilalom.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Jughead
2 hónapja
Mellesleg ugyanez van az amcsi alkotmányban is, ott is csak max. két ciklust vihet vki. És sok országban (demokráciákban) pont ugyanez van.Mi benne a jogsértő? Egyrészt Alaptörvénybe írt szabály, szóval a hatály nem is igazán vitatható, másrészt ez nem is a visszaható hatályú jogalkotás, hiszen a jövőre vonatkozó tilalom.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Jughead
2 hónapja
Mi benne a jogsértő? Egyrészt Alaptörvénybe írt szabály, szóval a hatály nem is igazán vitatható, másrészt ez nem is a visszaható hatályú jogalkotás, hiszen a jövőre vonatkozó tilalom.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Egyébként meg ha egyszer még odajut és máshogy nem megy, akkor majd lesz miniszterelnök-helyettes. Nagy ügy.Potencialis kihivo, egy bunozo, aki nullara lopta az orszagot, es tudod te is, mas is, mindenki, bizonyitani megsem fogja tudni senki sem. Ezt pedig ki kell vedeni, hogy a jovoben megtortenhessen (mas kerdes, hogy ha legkozelebb valaki kormanyra kerul 2/3-addal, szvsz ugyis megoldja csakhamar, hogy eltorolje.Amugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok
Mindenesetre en abszolut egyetertek azzal, hogy az ember tobbet ne kerulhessen hatalomra.
Stez
2 hónapja
ha így állsz hozzá, akkor most szólok, hogy pocsék időszakod leszAmugy a foni mit emberkedik az ujraszervezessel, ha egyszer nem lehet tobbet miniszterelnok ugysem? O ugysem engedi masnak at az iranyitast, de szvsz egy rakat agymosott ember miatta is rak x-et, nelkule meg nem fog, mert az o hivei.Némileg furcsállom, hogy a topik ezt ennyire könnyen elengedi. Az történik ugyanis, hogy a kétharmados többséget szerzett párt adminisztratív eszközökkel (szerintem jogsértő módon) megpróbálja kizárni a választási versenyből az egyik potenciális kihívót. Teljesen mindegy, hogy mit gondolok OV-ról, vagy arról, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az ilyesfajta hatalomgyakorlásnak rögtön az elején megálljt kellene parancsolni.
Stez
nagylaza, főpohárnok