Politika
70 feliratkozó
25 napja
Sziasztok! Én még nem írtam ide, megtettem amit megkövetelt a haza, Tisza, KOM 2 Radnai. Öröm, hogy ilyen sokféle csapat szurkolói nagyjából egy felé húznak. Pezsgő behűtve, holnap szabi😊Üdv itt is! 😊 Nálunk sokan már HO-t húztak be holnapra. Sajna én nekem ez nem adatott meg, mert még zöldfülű vagyok. 😀 Ennek ellenére egy jó Juhfark, meg egy Királyleányka be van hűtve 😀
klaca71
25 napja
Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?Nem.
KB23
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?
25 napja
a magtárkobold nem boldogNa mondom nem létezik, hogy ez igaz legyen. És de. Tényleg kiírta! Mégpedig egy böszme kék képre, fehérre. Igaz nem angolul, hanem magyarul, és úgy nem annyira hangzik rosszul.
petey
Apropó, miért ír mindenki kék háttérre. Miért nem zöldre vagy pirosra? Itt minkenki ukrán ügynök lett, vagy mi?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Dolgozom matelex + partizán amit szerintem érdemes követni.
Tudna valaki segíteni mi a helyzet most ?
Vagy hogy hol érdemes követni az eredményeket?
Dagobert bácsi
Pillanatnyilag annyit lehet tudni, h rekord választási részétel van és ez várható a végén is, valahol 75-80% közé lőhető be a végén. Ha nagyon magas lesz az kedvezőtlen a mihazánk-nak. A pillanatnyi infók alapján jól mutatnak a számok a tisza szempontjából. Egyelőre ennyi.
25 napja
Dolgozom maPogacarnak szetment a bringaja, de visszajott felperces hatranybol, Van der Poel viszont baszhatja, o rossz helyre huzta az ikszet.
Dagobert bácsi
25 napja
Ezen ne múljon - az eredeti poszt:gondolom, de mivel nem látom az eredeti posztját csak erre tudok hagyatkoznia magtárkobold nem boldogA Too many people are votingot magyarul biztos nem úgy mondta, hogy túl sokan szavaznak.
petey
Kampman
petey
www.facebook.com/share/p/18cbSbhc97/
(too many-->nagyon sokan)
Edit: látom 10 mp-vel elmaradtam
Szerkesztette: Platypus
25 napja
Végülis itt az eredetije, hát igen, azért a fordítás enyhén torzítgondolom, de mivel nem látom az eredeti posztját csak erre tudok hagyatkoznia magtárkobold nem boldogA Too many people are votingot magyarul biztos nem úgy mondta, hogy túl sokan szavaznak.
petey
Kampman
petey
25 napja
Belenéztem az M1 hírekbe, ezek voltak a témák: Deák Dani megszerezte az igazi Medián kutatást, Ob Fb bejegyzése, Indexes cikk az amcsi kutatótól hogy Fidesznek jó ez 😀 Remélem az lesz a valóság hogy olyat buknak este...
25 napja
Sziasztok! Én még nem írtam ide, megtettem amit megkövetelt a haza, Tisza, KOM 2 Radnai. Öröm, hogy ilyen sokféle csapat szurkolói nagyjából egy felé húznak. Pezsgő behűtve, holnap szabi😊
25 napja
Gondolom jó ha kéznél van.. 😊elsőre azt hittem ciril betűs
bogjosi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Művész részvételi adatok:2018: 15:00-ig 84 néző
2022: 59 néző
2026: 32 néző (22-ben még volt délelőtt 11-es sáv is)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
gondolom, de mivel nem látom az eredeti posztját csak erre tudok hagyatkoznia magtárkobold nem boldogA Too many people are votingot magyarul biztos nem úgy mondta, hogy túl sokan szavaznak.
petey
Kampman
25 napja
a magtárkobold nem boldogA Too many people are votingot magyarul biztos nem úgy mondta, hogy túl sokan szavaznak.
petey
25 napja
Dolgozom matelex.hu/melleklet/valasztas-2026/adatkozpont?state=19.5,47.0765;5.66;0;0;;;participation;2026;0;1;1;;;0;-1;0;compact;3
Dagobert bácsi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
Iróniadetektálásban gyakran nem vagyok jó, valóbanNa, mégis ki kellett volna raknom az a szmájlit...Ugyanmár, ő egy nagyon okos ember (ennél jobban már tényleg nem fogom túldicsérni) és pontosan tudja, hogy kit mivel lehet triggerelni. Ezeket puszta szórakozásból csinálta/csinálja, ebből lett a Brédi kiégett meg az összes többi dolga is.Jóska nem hergel, nem trollkodik. Ő csak racionálsan gondolkodva mindig a tényekből következtet, és ma reggel 6-ig az volt a logikus következtetés, hogy ne legyen választás. Hat óra után változtak a tények, most már az a logkus következtetés, hogy lesz.Amúgy Sobri most már elfogadja, hogy megrendezik a választást, vagy majd csak urnazárás után fogja?Eddig is csak a topik tiszás törzsközönségét hergelte vele, egy pillanatig nem gondolta komolyan.
szaba
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Kampman
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Dolgozom maPartizán vagy telex élő. youtube.
Dagobert bácsi
built for this shit
25 napja
Nem vagyunk nagy pezsgőt szerető emberek, de a párom azt mondta ha nyerünk, bontunk egyet.Van még mit nyírni, vagy átmentél már rajta párszor? 😊
Nekem viszont kell most már egy kis nyugi, elmegyek füvet nyírni.
A franc megeszi, hogy nem tudok máshogy leállni a hírek és elemzések nézegetéséről.
kittli

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Dagobert bácsi
318
Dolgozom ma Tudna valaki segíteni mi a helyzet most ?
25 napja
Nem vagyunk nagy pezsgőt szerető emberek, de a párom azt mondta ha nyerünk, bontunk egyet.Nekem viszont kell most már egy kis nyugi, elmegyek füvet nyírni.
A franc megeszi, hogy nem tudok máshogy leállni a hírek és elemzések nézegetéséről.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
25 napja
Persze, általában akkor akar vitát generálni, ha unatkozik vagy kíváncsi mások reakciójára.Ugyanmár, ő egy nagyon okos ember (ennél jobban már tényleg nem fogom túldicsérni) és pontosan tudja, hogy kit mivel lehet triggerelni. Ezeket puszta szórakozásból csinálta/csinálja, ebből lett a Brédi kiégett meg az összes többi dolga is.Jóska nem hergel, nem trollkodik. Ő csak racionálsan gondolkodva mindig a tényekből következtet, és ma reggel 6-ig az volt a logikus következtetés, hogy ne legyen választás. Hat óra után változtak a tények, most már az a logkus következtetés, hogy lesz.Amúgy Sobri most már elfogadja, hogy megrendezik a választást, vagy majd csak urnazárás után fogja?Eddig is csak a topik tiszás törzsközönségét hergelte vele, egy pillanatig nem gondolta komolyan.
szaba
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Jól szokott ezen szórakozni 😊
25 napja
Gonosz vagyol.🙂Jóska nem hergel, nem trollkodik. Ő csak racionálsan gondolkodva mindig a tényekből következtet, és ma reggel 6-ig az volt a logikus következtetés, hogy ne legyen választás. Hat óra után változtak a tények, most már az a logkus következtetés, hogy lesz.Amúgy Sobri most már elfogadja, hogy megrendezik a választást, vagy majd csak urnazárás után fogja?Eddig is csak a topik tiszás törzsközönségét hergelte vele, egy pillanatig nem gondolta komolyan.
szaba
Kampman
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Na, mégis ki kellett volna raknom az a szmájlit...Ugyanmár, ő egy nagyon okos ember (ennél jobban már tényleg nem fogom túldicsérni) és pontosan tudja, hogy kit mivel lehet triggerelni. Ezeket puszta szórakozásból csinálta/csinálja, ebből lett a Brédi kiégett meg az összes többi dolga is.Jóska nem hergel, nem trollkodik. Ő csak racionálsan gondolkodva mindig a tényekből következtet, és ma reggel 6-ig az volt a logikus következtetés, hogy ne legyen választás. Hat óra után változtak a tények, most már az a logkus következtetés, hogy lesz.Amúgy Sobri most már elfogadja, hogy megrendezik a választást, vagy majd csak urnazárás után fogja?Eddig is csak a topik tiszás törzsközönségét hergelte vele, egy pillanatig nem gondolta komolyan.
szaba
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Kampman