Politika

70 feliratkozó

25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Sziasztok! Én még nem írtam ide, megtettem amit megkövetelt a haza, Tisza, KOM 2 Radnai. Öröm, hogy ilyen sokféle csapat szurkolói nagyjából egy felé húznak. Pezsgő behűtve, holnap szabi😊
klaca71
Üdv itt is! 😊 Nálunk sokan már HO-t húztak be holnapra. Sajna én nekem ez nem adatott meg, mert még zöldfülű vagyok. 😀 Ennek ellenére egy jó Juhfark, meg egy Királyleányka be van hűtve 😀
25 napja
bogjosi New England Patriots 2 254
Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?
KB23
Nem.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?
25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
a magtárkobold nem boldog

petey
Na mondom nem létezik, hogy ez igaz legyen. És de. Tényleg kiírta! Mégpedig egy böszme kék képre, fehérre. Igaz nem angolul, hanem magyarul, és úgy nem annyira hangzik rosszul.

Apropó, miért ír mindenki kék háttérre. Miért nem zöldre vagy pirosra? Itt minkenki ukrán ügynök lett, vagy mi?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
Dolgozom ma
Tudna valaki segíteni mi a helyzet most ?
Vagy hogy hol érdemes követni az eredményeket?
Dagobert bácsi
telex + partizán amit szerintem érdemes követni.
Pillanatnyilag annyit lehet tudni, h rekord választási részétel van és ez várható a végén is, valahol 75-80% közé lőhető be a végén. Ha nagyon magas lesz az kedvezőtlen a mihazánk-nak. A pillanatnyi infók alapján jól mutatnak a számok a tisza szempontjából. Egyelőre ennyi.
25 napja
Stez SMU Mustangs 48 359 — Whoops, looks like something went wrong.
Dolgozom ma
Dagobert bácsi
Pogacarnak szetment a bringaja, de visszajott felperces hatranybol, Van der Poel viszont baszhatja, o rossz helyre huzta az ikszet.

25 napja
Platypus San Francisco 49ers 378

petey
A Too many people are votingot magyarul biztos nem úgy mondta, hogy túl sokan szavaznak.
Kampman
gondolom, de mivel nem látom az eredeti posztját csak erre tudok hagyatkozni
petey
Ezen ne múljon - az eredeti poszt:
 www.facebook.com/share/p/18cbSbhc97/
(too many-->nagyon sokan)

Edit: látom 10 mp-vel elmaradtam

Szerkesztette: Platypus
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157

petey
A Too many people are votingot magyarul biztos nem úgy mondta, hogy túl sokan szavaznak.
Kampman
petey
Végülis itt az eredetije, hát igen, azért a fordítás enyhén torzít

25 napja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Belenéztem az M1 hírekbe, ezek voltak a témák: Deák Dani megszerezte az igazi Medián kutatást, Ob Fb bejegyzése, Indexes cikk az amcsi kutatótól hogy Fidesznek jó ez 😀 Remélem az lesz a valóság hogy olyat buknak este...
25 napja
klaca71 Pittsburgh Steelers 15
Sziasztok! Én még nem írtam ide, megtettem amit megkövetelt a haza, Tisza, KOM 2 Radnai. Öröm, hogy ilyen sokféle csapat szurkolói nagyjából egy felé húznak. Pezsgő behűtve, holnap szabi😊
25 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Gondolom jó ha kéznél van.. 😊

bogjosi
elsőre azt hittem ciril betűs

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Gondolom jó ha kéznél van.. 😊

Szerkesztette: bogjosi

25 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Művész részvételi adatok:

2018: 15:00-ig 84 néző
2022: 59 néző
2026: 32 néző (22-ben még volt délelőtt 11-es sáv is)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár

petey
Kampman

25 napja

petey

25 napja
Dolgozom ma
Dagobert bácsi
 telex.hu/melleklet/valasztas-2026/adatkozpont?state=19.5,47.0765;5.66;0;0;;;participation;2026;0;1;1;;;0;-1;0;compact;3

25 napja
Amúgy Sobri most már elfogadja, hogy megrendezik a választást, vagy majd csak urnazárás után fogja?
szaba
Eddig is csak a topik tiszás törzsközönségét hergelte vele, egy pillanatig nem gondolta komolyan.
Kampman
Jóska nem hergel, nem trollkodik. Ő csak racionálsan gondolkodva mindig a tényekből következtet, és ma reggel 6-ig az volt a logikus következtetés, hogy ne legyen választás. Hat óra után változtak a tények, most már az a logkus következtetés, hogy lesz.
peterk2005 udvari bolond
Ugyanmár, ő egy nagyon okos ember (ennél jobban már tényleg nem fogom túldicsérni) és pontosan tudja, hogy kit mivel lehet triggerelni. Ezeket puszta szórakozásból csinálta/csinálja, ebből lett a Brédi kiégett meg az összes többi dolga is.
Kampman
Na, mégis ki kellett volna raknom az a szmájlit...
peterk2005 udvari bolond
Iróniadetektálásban gyakran nem vagyok jó, valóban

25 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 640 — Sworn to the Dark
Dolgozom ma
Dagobert bácsi
Partizán vagy telex élő. youtube.

built for this shit

25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem vagyunk nagy pezsgőt szerető emberek, de a párom azt mondta ha nyerünk, bontunk egyet.
Nekem viszont kell most már egy kis nyugi, elmegyek füvet nyírni.
A franc megeszi, hogy nem tudok máshogy leállni a hírek és elemzések nézegetéséről.
kittli
Van még mit nyírni, vagy átmentél már rajta párszor? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár

25 napja
Dagobert bácsi 318
Dolgozom ma
25 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 915 — Steelers fan
Nem vagyunk nagy pezsgőt szerető emberek, de a párom azt mondta ha nyerünk, bontunk egyet.
Nekem viszont kell most már egy kis nyugi, elmegyek füvet nyírni.
A franc megeszi, hogy nem tudok máshogy leállni a hírek és elemzések nézegetéséről.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 260
Amúgy Sobri most már elfogadja, hogy megrendezik a választást, vagy majd csak urnazárás után fogja?
szaba
Eddig is csak a topik tiszás törzsközönségét hergelte vele, egy pillanatig nem gondolta komolyan.
Kampman
Jóska nem hergel, nem trollkodik. Ő csak racionálsan gondolkodva mindig a tényekből következtet, és ma reggel 6-ig az volt a logikus következtetés, hogy ne legyen választás. Hat óra után változtak a tények, most már az a logkus következtetés, hogy lesz.
peterk2005 udvari bolond
Ugyanmár, ő egy nagyon okos ember (ennél jobban már tényleg nem fogom túldicsérni) és pontosan tudja, hogy kit mivel lehet triggerelni. Ezeket puszta szórakozásból csinálta/csinálja, ebből lett a Brédi kiégett meg az összes többi dolga is.
Kampman
Persze, általában akkor akar vitát generálni, ha unatkozik vagy kíváncsi mások reakciójára.
Jól szokott ezen szórakozni 😊
25 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 641 — beers & Packers
szaba
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Gonosz vagyol.🙂
25 napja
szaba
Kampman
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Na, mégis ki kellett volna raknom az a szmájlit...