Politika

70 feliratkozó

25 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Sziasztok! Én még nem írtam ide, megtettem amit megkövetelt a haza, Tisza, KOM 2 Radnai. Öröm, hogy ilyen sokféle csapat szurkolói nagyjából egy felé húznak. Pezsgő behűtve, holnap szabi😊
klaca71
Üdv itt is! 😊 Nálunk sokan már HO-t húztak be holnapra. Sajna én nekem ez nem adatott meg, mert még zöldfülű vagyok. 😀 Ennek ellenére egy jó Juhfark, meg egy Királyleányka be van hűtve 😀
Toto21
én látok valami sorszerűt abban hogy a a kormány(légzsák) cserére, ápr.13. 9:45 re kaptam időpontot a Wallistól 😀 , remélem bejön

Szerkesztette: Josszi

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Beki New York Jets 2 719
nálam lehalt a valasztas.hu oldala
403
Hozzáférés megtagadva
A hibát az okozhatja, hogy olyan linkre kattintott, amely egy már nem létező oldalra mutat, vagy hibásan írta be az oldal címét.
gamerkr
RIP, eddig egész jól bírta
25 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 879 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nálam lehalt a valasztas.hu oldala
403
Hozzáférés megtagadva
A hibát az okozhatja, hogy olyan linkre kattintott, amely egy már nem létező oldalra mutat, vagy hibásan írta be az oldal címét.

25 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?
KB23
7 óráig semmi.
Eddigi tapasztalatok szerint egyébként utána 1-2 órával se nagyon.

Kb. 9-kor benyomják a 30-35%-os feldolgozás eredményeit.
Kampman
Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.

Azt valaki tudja hogy 18-ban és 22-ben hány % részvétel volt 17:00-kor?
ervinator
63%
Szesze
Köszi, de ez melyik év? 😀 És a másikra is van infód?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
Nem jelent semmit tudom, de csak infó:
Apukám iskolában karbantartó, ő nyitott ki reggel (13 óráig volt ő).
505 / 820 aki szavazott (13h-ig) de ami pozitív hír hogy sokkal több fiatal volt mint máskor ugyanitt, volt aki Pestről visszajött pedig elmondása szerint sosem szokott szavazni.

(JNK Szolnok 4es vk)
bobi0092
mivel kb mindenhonnan ilyen hírek jönnek, így biztos hogy jelent..
25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
505 / 820 aki szavazott (13h-ig) de ami pozitív hír hogy sokkal több fiatal volt mint máskor ugyanitt, volt aki Pestről visszajött pedig elmondása szerint sosem szokott szavazni.

(JNK Szolnok 4es vk)
bobi0092
En 16 ev utan voltam ma ujra. Tenyleg sokan vannak ugy, hogy most vagy soha szerintem
25 napja
Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?
KB23
7 óráig semmi.

Kampman
Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.

ervinator
63%
25 napja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Belenéztem az M1 hírekbe, ezek voltak a témák: Deák Dani megszerezte az igazi Medián kutatást, Ob Fb bejegyzése, Indexes cikk az amcsi kutatótól hogy Fidesznek jó ez 😀 Remélem az lesz a valóság hogy olyat buknak este...
Nomac
az EP választáson azt hittem Mráz elsírja magát élőben. komolyan.
petey
hát.. mélytoroknál gyakori a bekönnyezés

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 417 — Invisible man
Úgy alakult, hogy előbb áradt nálunk is. Ennyi aláírást én még nem láttam itt nálunk. Kis település vagyunk soha nem találkoztam 2 embernél többel szavazáskor, most mögöttem legalább 10-en álltak és nagy része fiatal. Nagyon remélem ez elég lesz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
elektronikus szavazás mikortól lesz?
Löfli
A digitalizáció nagy híve vagyok, de itt talán pont megtartanám a papírt.
Könnyebben visszakereshető, újraszámolható, már persze ha esetleg történik valami digitális összeomlás.

25 napja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 019
KB23
7 óráig semmi.

Kampman

ervinator
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Löfli
Majd amikor az aktuális főni nem egy köteg húszezressel mászkál a digitalizáció jegyében. 😊

25 napja
gyurczi New York Giants 2 674 — Giants fan
Löfli
Amíg ebből a görény bandából bárkinek köze van a politikához, remélem addig nem.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
25 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 839

(JNK Szolnok 4es vk)
25 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
Belenéztem az M1 hírekbe, ezek voltak a témák: Deák Dani megszerezte az igazi Medián kutatást, Ob Fb bejegyzése, Indexes cikk az amcsi kutatótól hogy Fidesznek jó ez 😀 Remélem az lesz a valóság hogy olyat buknak este...
Nomac
az EP választáson azt hittem Mráz elsírja magát élőben. komolyan.

25 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
KB23
7 óráig semmi.

Kampman

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
KB23
Nem, 7 után lehet csak nyitni az urnákat mindenhol. Kezdetben emiatt a kistelepülésekről jönnek majd az adatok ami a fideszre nézve kedvező(bb) adatokat fog mutatni, erre azért mindenki készüljön fel. Ha már az eleje is jó a tiszának, akkor kf fix a 2/3.
Szesze
Illetve szokott lenni olyan is, hogy az átjelentkezők miatt nem ér véget a szavazás időben, ezért addig semmilyen eredményt nem lehet közölni, amíg az utolsó sorban álló le nem szavazott.
somoskovig
az ok, de mondjuk ennek csak szoros eredmény esetén lesz jelentősége, illetve, ha mondjuk ezen múlna a 2/3. Most azért az utóbbit aláírnám, de közben elkezdtem piázni, úgyhogy 1 óra múlva sztem már átmegyek kapzsiba 😊
25 napja
Azért örülök, hogy az én felelősségem ebben az egészben 1/8.000.000
szaba
én jobban örülnék, ha az enyém több lenne..
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
KB23
Nem, 7 után lehet csak nyitni az urnákat mindenhol. Kezdetben emiatt a kistelepülésekről jönnek majd az adatok ami a fideszre nézve kedvező(bb) adatokat fog mutatni, erre azért mindenki készüljön fel. Ha már az eleje is jó a tiszának, akkor kf fix a 2/3.
Szesze
Illetve szokott lenni olyan is, hogy az átjelentkezők miatt nem ér véget a szavazás időben, ezért addig semmilyen eredményt nem lehet közölni, amíg az utolsó sorban álló le nem szavazott.

25 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 682
Azért örülök, hogy az én felelősségem ebben az egészben 1/8.000.000
25 napja
bogjosi New England Patriots 2 254
a magtárkobold nem boldog

petey
Na mondom nem létezik, hogy ez igaz legyen. És de. Tényleg kiírta! Mégpedig egy böszme kék képre, fehérre. Igaz nem angolul, hanem magyarul, és úgy nem annyira hangzik rosszul.

Apropó, miért ír mindenki kék háttérre. Miért nem zöldre vagy pirosra? Itt minkenki ukrán ügynök lett, vagy mi?
peterk2005 udvari bolond
Felmentem a twitterére, hihetetlen, hogy 16 év kormányzás és tejhatalom után is úgy adja el magát, mint aki a Dávid és Góliát sztoriban a Dávid lenne..

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
KB23
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
KB23
7 óráig semmi.

25 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
a magtárkobold nem boldog

petey
Na mondom nem létezik, hogy ez igaz legyen. És de. Tényleg kiírta! Mégpedig egy böszme kék képre, fehérre. Igaz nem angolul, hanem magyarul, és úgy nem annyira hangzik rosszul.

Apropó, miért ír mindenki kék háttérre. Miért nem zöldre vagy pirosra? Itt minkenki ukrán ügynök lett, vagy mi?
peterk2005 udvari bolond
valójában mindenki DK-s, ez a háttérben meghúzódó gyurcsány szál

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!