Politika
70 feliratkozó
25 napja
én látok valami sorszerűt abban hogy a a kormány(légzsák) cserére, ápr.13. 9:45 re kaptam időpontot a Wallistól 😀 , remélem bejönSziasztok! Én még nem írtam ide, megtettem amit megkövetelt a haza, Tisza, KOM 2 Radnai. Öröm, hogy ilyen sokféle csapat szurkolói nagyjából egy felé húznak. Pezsgő behűtve, holnap szabi😊Üdv itt is! 😊 Nálunk sokan már HO-t húztak be holnapra. Sajna én nekem ez nem adatott meg, mert még zöldfülű vagyok. 😀 Ennek ellenére egy jó Juhfark, meg egy Királyleányka be van hűtve 😀
klaca71
Toto21
Szerkesztette: Josszi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
nálam lehalt a valasztas.hu oldalaRIP, eddig egész jól bírta
403
Hozzáférés megtagadva
A hibát az okozhatja, hogy olyan linkre kattintott, amely egy már nem létező oldalra mutat, vagy hibásan írta be az oldal címét.
gamerkr
25 napja
nálam lehalt a valasztas.hu oldala403
Hozzáférés megtagadva
A hibát az okozhatja, hogy olyan linkre kattintott, amely egy már nem létező oldalra mutat, vagy hibásan írta be az oldal címét.
25 napja
Köszi, de ez melyik év? 😀 És a másikra is van infód?63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Eddigi tapasztalatok szerint egyébként utána 1-2 órával se nagyon.
Kb. 9-kor benyomják a 30-35%-os feldolgozás eredményeit.
Kampman
Azt valaki tudja hogy 18-ban és 22-ben hány % részvétel volt 17:00-kor?
ervinator
Szesze
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
Nem jelent semmit tudom, de csak infó:mivel kb mindenhonnan ilyen hírek jönnek, így biztos hogy jelent..
Apukám iskolában karbantartó, ő nyitott ki reggel (13 óráig volt ő).
505 / 820 aki szavazott (13h-ig) de ami pozitív hír hogy sokkal több fiatal volt mint máskor ugyanitt, volt aki Pestről visszajött pedig elmondása szerint sosem szokott szavazni.
(JNK Szolnok 4es vk)
bobi0092
25 napja
Nem jelent semmit tudom, de csak infó:En 16 ev utan voltam ma ujra. Tenyleg sokan vannak ugy, hogy most vagy soha szerintem
Apukám iskolában karbantartó, ő nyitott ki reggel (13 óráig volt ő).
505 / 820 aki szavazott (13h-ig) de ami pozitív hír hogy sokkal több fiatal volt mint máskor ugyanitt, volt aki Pestről visszajött pedig elmondása szerint sosem szokott szavazni.
(JNK Szolnok 4es vk)
bobi0092
25 napja
63%Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
ervinator
25 napja
hát.. mélytoroknál gyakori a bekönnyezésBelenéztem az M1 hírekbe, ezek voltak a témák: Deák Dani megszerezte az igazi Medián kutatást, Ob Fb bejegyzése, Indexes cikk az amcsi kutatótól hogy Fidesznek jó ez 😀 Remélem az lesz a valóság hogy olyat buknak este...az EP választáson azt hittem Mráz elsírja magát élőben. komolyan.
Nomac
petey
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Úgy alakult, hogy előbb áradt nálunk is. Ennyi aláírást én még nem láttam itt nálunk. Kis település vagyunk soha nem találkoztam 2 embernél többel szavazáskor, most mögöttem legalább 10-en álltak és nagy része fiatal. Nagyon remélem ez elég lesz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
25 napja
elektronikus szavazás mikortól lesz?A digitalizáció nagy híve vagyok, de itt talán pont megtartanám a papírt.
Löfli
Könnyebben visszakereshető, újraszámolható, már persze ha esetleg történik valami digitális összeomlás.
25 napja
Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
ervinator
25 napja
elektronikus szavazás mikortól lesz?Majd amikor az aktuális főni nem egy köteg húszezressel mászkál a digitalizáció jegyében. 😊
Löfli
25 napja
elektronikus szavazás mikortól lesz?Amíg ebből a görény bandából bárkinek köze van a politikához, remélem addig nem.
Löfli
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
25 napja
Nem jelent semmit tudom, de csak infó:Apukám iskolában karbantartó, ő nyitott ki reggel (13 óráig volt ő).
(JNK Szolnok 4es vk)
25 napja
Belenéztem az M1 hírekbe, ezek voltak a témák: Deák Dani megszerezte az igazi Medián kutatást, Ob Fb bejegyzése, Indexes cikk az amcsi kutatótól hogy Fidesznek jó ez 😀 Remélem az lesz a valóság hogy olyat buknak este...az EP választáson azt hittem Mráz elsírja magát élőben. komolyan.
Nomac
25 napja
Valszeg még 7-kor sem lesz urnazárás az átjelentkező szavazók miatt és amíg valaki is sorban áll, addig nem lehet lezárni sehol.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
Kampman
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
25 napja
elektronikus szavazás mikortól lesz?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
az ok, de mondjuk ennek csak szoros eredmény esetén lesz jelentősége, illetve, ha mondjuk ezen múlna a 2/3. Most azért az utóbbit aláírnám, de közben elkezdtem piázni, úgyhogy 1 óra múlva sztem már átmegyek kapzsiba 😊Illetve szokott lenni olyan is, hogy az átjelentkezők miatt nem ér véget a szavazás időben, ezért addig semmilyen eredményt nem lehet közölni, amíg az utolsó sorban álló le nem szavazott.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?Nem, 7 után lehet csak nyitni az urnákat mindenhol. Kezdetben emiatt a kistelepülésekről jönnek majd az adatok ami a fideszre nézve kedvező(bb) adatokat fog mutatni, erre azért mindenki készüljön fel. Ha már az eleje is jó a tiszának, akkor kf fix a 2/3.
KB23
Szesze
somoskovig
25 napja
Azért örülök, hogy az én felelősségem ebben az egészben 1/8.000.000én jobban örülnék, ha az enyém több lenne..
szaba
25 napja
Illetve szokott lenni olyan is, hogy az átjelentkezők miatt nem ér véget a szavazás időben, ezért addig semmilyen eredményt nem lehet közölni, amíg az utolsó sorban álló le nem szavazott.Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?Nem, 7 után lehet csak nyitni az urnákat mindenhol. Kezdetben emiatt a kistelepülésekről jönnek majd az adatok ami a fideszre nézve kedvező(bb) adatokat fog mutatni, erre azért mindenki készüljön fel. Ha már az eleje is jó a tiszának, akkor kf fix a 2/3.
KB23
Szesze
25 napja
Azért örülök, hogy az én felelősségem ebben az egészben 1/8.000.000
25 napja
Felmentem a twitterére, hihetetlen, hogy 16 év kormányzás és tejhatalom után is úgy adja el magát, mint aki a Dávid és Góliát sztoriban a Dávid lenne..a magtárkobold nem boldogNa mondom nem létezik, hogy ez igaz legyen. És de. Tényleg kiírta! Mégpedig egy böszme kék képre, fehérre. Igaz nem angolul, hanem magyarul, és úgy nem annyira hangzik rosszul.
petey
Apropó, miért ír mindenki kék háttérre. Miért nem zöldre vagy pirosra? Itt minkenki ukrán ügynök lett, vagy mi?
peterk2005 udvari bolond
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?Nem, 7 után lehet csak nyitni az urnákat mindenhol. Kezdetben emiatt a kistelepülésekről jönnek majd az adatok ami a fideszre nézve kedvező(bb) adatokat fog mutatni, erre azért mindenki készüljön fel. Ha már az eleje is jó a tiszának, akkor kf fix a 2/3.
KB23
25 napja
Csak 7 után kezdik feldolgozni az eredményeket, ha jól tudom? Nem lehetséges részeredmény?7 óráig semmi.
KB23
25 napja
valójában mindenki DK-s, ez a háttérben meghúzódó gyurcsány szála magtárkobold nem boldogNa mondom nem létezik, hogy ez igaz legyen. És de. Tényleg kiírta! Mégpedig egy böszme kék képre, fehérre. Igaz nem angolul, hanem magyarul, és úgy nem annyira hangzik rosszul.
petey
Apropó, miért ír mindenki kék háttérre. Miért nem zöldre vagy pirosra? Itt minkenki ukrán ügynök lett, vagy mi?
peterk2005 udvari bolond

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!