Politika
70 feliratkozó
25 napja
Fiam szerint: sixseven. 😁Csakis a 6952,6%66,6%68.971na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.65%
72%
petey
deyell
KB23
topin
Josszi
csebi
Toto21

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Bold: 80% 😀
25 napja
A rosszul szavazókat időközben kizárták már 😉Az max a Giants W/L aránya lesz 😛52,6%66,6%68.971na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.65%
72%
petey
deyell
KB23
topin
Josszi
csebi
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Választás napján beindult a cannabis sativa a 13ker MSZP iroda körül
Poloska vagyok.
25 napja
69%.. csak mert a megafonosok azt szeretik a döndivel

Just Win Baby!
25 napja
szeretem amikor ilyen szellemi lángoszlopok, mint Böde Dani megszólalnak, hogy miért a Fideszre szavaz.
25 napja
Csakis a 6952,6%66,6%68.971na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.65%
72%
petey
deyell
KB23
topin
Josszi
csebi
25 napja
Az max a Giants W/L aránya lesz 😛52,6%66,6%68.971na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.65%
72%
petey
deyell
KB23
topin
Josszi
csebi
25 napja
52,6%66,6%68.971na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.65%
72%
petey
deyell
KB23
topin
Josszi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
66,6%68.971na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.65%
72%
petey
deyell
KB23
topin
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
25 napja
Ja persze tuloztam azért, tudom mikor kell abbahagyni és lefeküdni meló előtt 😆a jozansaggal nem szokott baj lenni, de a kipihentseg egy raktáros szótárában nem szerepel 😆amúgy meg ha gatya lennék sos szabiNa én reggel dolgozok ugyhogy lemegyek gyorsan sörért hogy gyorsan bebaszhassak, 10ig belefér 😆aztán ahogy állnak a számok, lehet alvás nélkül megyek be reggel matán 😆bár semmi komoly csak targoncázok..😆😆áradjon!kipihent és józan állapotban vagy köteles megjelenni is, és főleg gépet kezelni 😊 Mondjuk a kipihent nálam 98 %-ban nem szokott megvalósulni 😀
Raider89
shagi0206

Just Win Baby!
25 napja
Óviba mentünk.Meg ha mar arra jarsz, lopjal valamit a boltbol is.Indulok. Gyorsan ránéztem a Hír TV-re h mit kell csinálnom.Akkor mindenkepp verj meg pár nőt útközben. De szigorúan testre.
Éppen Dopeman beszélt, gondoltam akkor tuti h mit kell tenni 😅
steelwolf
somoskovig
Stez
Holnap sírnak a gyerekek h hol van a fegkeféjük 🙃
25 napja
Baranya 3-ban is folyamatos a jövés-menés, folyton tele a falu művházának parkolója
25 napja
Na én reggel dolgozok ugyhogy lemegyek gyorsan sörért hogy gyorsan bebaszhassak, 10ig belefér 😆aztán ahogy állnak a számok, lehet alvás nélkül megyek be reggel matán 😆bár semmi komoly csak targoncázok..😆😆áradjon!kipihent és józan állapotban vagy köteles megjelenni is, és főleg gépet kezelni 😊 Mondjuk a kipihent nálam 98 %-ban nem szokott megvalósulni 😀
Raider89
25 napja
Na én reggel dolgozok ugyhogy lemegyek gyorsan sörért hogy gyorsan bebaszhassak, 10ig belefér 😆aztán ahogy állnak a számok, lehet alvás nélkül megyek be reggel matán 😆bár semmi komoly csak targoncázok..😆😆áradjon!

Just Win Baby!
25 napja
Aki engem is bannolt, kécceróvatosan, engem egy hasonló megnyilvánulásért 2 hétre banoltak a régi fórumról! 😀Ki volt az a fasisztoid náci admin?
eaglesmcnabb
szaba
mentha
nem!
ekkü

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
lehetetlen a 70+ kb, de mindjárt kiderül71na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.65%
72%
petey
deyell
KB23
25 napja
óvatosan, engem egy hasonló megnyilvánulásért 2 hétre banoltak a régi fórumról! 😀Ki volt az a fasisztoid náci admin?
eaglesmcnabb
25 napja
Ritörnof da DzseddájTökikignyomd a pótmétert
2.felvonás
youtu.be/SSbBvKaM6sk?is=_JfOqowyRMxL98iY
TOSZATÂSSSSS

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
na lassan itt a 3 óra. emeljünk tétet.65%
72%
petey
built for this shit
25 napja
egyébként erre pont jó lehetne egy NFT rendszerIlletve, akkor lehetne azt is látni, hogy kire szavazol, ami meg ellenkezik a szavazás titkosságával.elektronikus szavazás mikortól lesz?Volt már erről cikk több helyen is.
Löfli
Nehezebben kontrollálható, ellenőrizhető, sokkal nagyobb az esély a csalásra, stb.
Ebből a szempontból a papír alapú, személyes szavazás még mindig megbízhatóbb.
Lúdas Solymi
Bruce
www.o1labs.org/blog/zero-knowledge-proofs-for-voting-3c6a6d5d89db
www.ijircst.org/DOC/9-Blockchain-Voting-System-An-NFT-Based-Approach.pdf
www.researchgate.net/publication/384411884_Blockchain_Voting_System-_An_NFT-Based_Approach
de nyilván ez messzire vezet, sztem se lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!