Politika
64 feliratkozó
3 hónapja
lehet, hogy volt már, de miért alakították úgy a jelöltválasztást, hogy amikor már csak 2 jelölt marad, akkor azokra bárki szavazhat? így, ha a fidesz valamelyik jelöltről tud valamit, azt beszavazhatja és utána majd tudja támadni...
3 hónapja
Akkora tiszás lett, hogy az országjáráson a kérdezz-feleleknél ő kezeli a mikrofont.Most nézem, megpróbálták RZ-t lejáratni? 😀 Az ember egy kibaszott legenda, az egyik legkísérletezőbb sörfőző az országban. Nem vagyok oda mindenért, amit csinált, de a Bright Future és Caribou kiváló sörök, és mindegyik M.A.G.U.S.-ös söréből el van rakva egy (üres) doboz.Budapest OEVK 9:Újpalotán pedig Reketye Zoli serfőző mester indul, árad a pia!
Dr. Kátai-Németh Vilmos csepeli egyéni ügyvéd, kétgyermekes édesapa és fekete öves aikidómester. Látássérült.
Ha a Tiszával van Daredevil, akkor ki van ellenük? 😀
Nomac
Dzsokijuing
Gyurma Pappa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
nem tudom igaz e, de ha igen, akkor nem értem, most azért csinálják hogy végre legyen fizikai erőszak vagy ennyire nincs mihez nyúlni szenny pr oldalról már?..sajnos ezen az ostobaság vonaton nincsen fék...biztos vagyok benne, hogy még rosszabb jön, csak ha van eszük, akkor márciusra hagyják a lényeget a lejáratással...
Josszi
3 hónapja
Bárcsak ilyen polgármester lenne a városaink nagy részében mint MZP, kár hogy a nagy porondon megbukott. Ez hogy folyamatosan postol redditre, és még válaszol is. 😀
www.reddit.com/r/hungary/comments/1p10jwe/mzp_57_milli%C3%B3%C3%A9rt_%C3%BAjabb_napelemes_rendszert_%C3%A9p%C3%ADt%C3%BCnk/
3 hónapja
almádi. farhát. ha ai, ha nem, könnyezekkicsit furcsán görbül a tér a ládáknál meg térkőnél, szóval ez AI lesz
Cruyffista
nameg b+ ki a faszom rakja így ki random a farhátat? értem hogy értéktelen meg minden de ott 1 óra múlva olyan szag van hogy még a fideszes se marad és lehet küldeni ukránokat kinyírni biológiai fegyverként
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Most nézem, megpróbálták RZ-t lejáratni? 😀 Az ember egy kibaszott legenda, az egyik legkísérletezőbb sörfőző az országban. Nem vagyok oda mindenért, amit csinált, de a Bright Future és Caribou kiváló sörök, és mindegyik M.A.G.U.S.-ös söréből el van rakva egy (üres) doboz.Budapest OEVK 9:Újpalotán pedig Reketye Zoli serfőző mester indul, árad a pia!
Dr. Kátai-Németh Vilmos csepeli egyéni ügyvéd, kétgyermekes édesapa és fekete öves aikidómester. Látássérült.
Nomac
Dzsokijuing

3 hónapja
Budapest OEVK 9:Újpalotán pedig Reketye Zoli serfőző mester indul, árad a pia!
Nomac
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
nem tudom igaz e, de ha igen, akkor nem értem, most azért csinálják hogy végre legyen fizikai erőszak vagy ennyire nincs mihez nyúlni szenny pr oldalról már?..¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
Annál a számnál ahol ez fontos lehetne, más probléma fog előjönni.Ennek a kaaabitoszer vadászatnak, szórakozóhely bazárásdinak mi a valódi célja? Azt hiszik, hogy akkor a fiatalok több gyereket szülnek drogozás helyett, rendbe lesz ezzel rakva az ország korfája? Összedrogpropagandázzák a tiszát? A klubtulajdonosok elleni fellépést kizárnám. Eleve baszki, azért vannak tele a körúton a könyöklők hajnalig, mert az összes érdemi szórakozóhelyet bezáratták Pesten. Inkább legyenek alkoholisták? Tényleg nem értem, hol itt a kormánynak származó előny.minél több fiatal legyen a közügyektől eltiltva, hogy ne szavazhassanak a fidesz ellen. /s
Cruyffista
deyell
3 hónapja
Ennek a kaaabitoszer vadászatnak, szórakozóhely bazárásdinak mi a valódi célja? Azt hiszik, hogy akkor a fiatalok több gyereket szülnek drogozás helyett, rendbe lesz ezzel rakva az ország korfája? Összedrogpropagandázzák a tiszát? A klubtulajdonosok elleni fellépést kizárnám. Eleve baszki, azért vannak tele a körúton a könyöklők hajnalig, mert az összes érdemi szórakozóhelyet bezáratták Pesten. Inkább legyenek alkoholisták? Tényleg nem értem, hol itt a kormánynak származó előny.minél több fiatal legyen a közügyektől eltiltva, hogy ne szavazhassanak a fidesz ellen. /s
Cruyffista
chemicals keep me under control
3 hónapja
Ennek a kaaabitoszer vadászatnak, szórakozóhely bazárásdinak mi a valódi célja? Azt hiszik, hogy akkor a fiatalok több gyereket szülnek drogozás helyett, rendbe lesz ezzel rakva az ország korfája? Összedrogpropagandázzák a tiszát? A klubtulajdonosok elleni fellépést kizárnám. Eleve baszki, azért vannak tele a körúton a könyöklők hajnalig, mert az összes érdemi szórakozóhelyet bezáratták Pesten. Inkább legyenek alkoholisták? Tényleg nem értem, hol itt a kormánynak származó előny.mutatják hogy ők keményen fellépnek a degeneráltak ellen
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Ennek a kaaabitoszer vadászatnak, szórakozóhely bazárásdinak mi a valódi célja? Azt hiszik, hogy akkor a fiatalok több gyereket szülnek drogozás helyett, rendbe lesz ezzel rakva az ország korfája? Összedrogpropagandázzák a tiszát? A klubtulajdonosok elleni fellépést kizárnám. Eleve baszki, azért vannak tele a körúton a könyöklők hajnalig, mert az összes érdemi szórakozóhelyet bezáratták Pesten. Inkább legyenek alkoholisták? Tényleg nem értem, hol itt a kormánynak származó előny.
3 hónapja
nincs, de azt se tudtad, hogy jobboldali lesz majd egyáltalán.a Momentumban, a Párbeszédben és az eredeti LMP-ben is voltak olyan pontok, amivel tudtam azonosulniNincs baloldali magyarpéter. A Magyar Péter sztori lényege az, hogy itt van ez mérges pali, aki kilépett a nerből és van elég insider infója ahhoz, hogy szétverje azt. Fogalmilag értelmezhetetlen ennek a baloldali verziója.
de igaza van ozibozi-nak.
kellene egy baloldali Magyar Péter is, hogy kiegyenlítettebb legyen a mezőny
rva
Ettől hiteles sokak szemében, ez a termék amit eladott. Mérges pali, aki bukta a karrierjét, nőjét, pozícióját, barátait. Ki ne tudna ezzel azonosulni? Tipik underdog white male story, maga az irányba fordított, ideamentes lázadás. Az igazi magyar Trump.
Ahogy Marilyn Manson énekelte, “nem együttes vagyunk, hanem 5 középső ujj”.
resistance is futile
az "insider infó" az nekem még nem derült ki, mi lenne
ha csak nem az, hogy hogyan csinálnak dolgokat, de ezt is csak arra használja, hogy utánozza a módszereket...
és úgy tűnik, mintha azt mondanád csak ezzel a underdog white male sztorival lehet nyerni, de biztos?
3 hónapja
csokis-chilis bab....nem volt egyszerű mert bográcsolni lehetett csakmi jót főztél? milf crushert? 😊Nekem 3 hölgy van a pakliban.Egyszer valamikor nem olyan rég, voltam egy főzőversenyen, ahol sikerült elhoznom az első díjat és ez az operaénekes hölgy volt a "díszvendég" aki már akkor jött, amikor elpakoltunk, de mindenképp szeretett volna enni belőle és mivel nagyon bejött neki a főztöm, én rá szavaznék...többet nem tudok róla 😀 (max hogy persze a hangja az ott van)
Operaénekes,ingatlanreferens, jogász aki IT projektmanager is.
Teljesen "szűznek" tűnnek.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Klaci79
Josszi
3 hónapja
444.hu/2025/11/19/a-magyar-allam-2611-forintos-aron-ad-olyan-reszvenyeket-meszaros-lorinc-bankjanak-amik-5700-forintba-kerulnekLölö hogy lecsapott a black friday-re
remélem ti is vettetek
NB2
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
mi jót főztél? milf crushert? 😊Nekem 3 hölgy van a pakliban.Egyszer valamikor nem olyan rég, voltam egy főzőversenyen, ahol sikerült elhoznom az első díjat és ez az operaénekes hölgy volt a "díszvendég" aki már akkor jött, amikor elpakoltunk, de mindenképp szeretett volna enni belőle és mivel nagyon bejött neki a főztöm, én rá szavaznék...többet nem tudok róla 😀 (max hogy persze a hangja az ott van)
Klaci79
3 hónapja
Nekem 3 hölgy van a pakliban.Egyszer valamikor nem olyan rég, voltam egy főzőversenyen, ahol sikerült elhoznom az első díjat és ez az operaénekes hölgy volt a "díszvendég" aki már akkor jött, amikor elpakoltunk, de mindenképp szeretett volna enni belőle és mivel nagyon bejött neki a főztöm, én rá szavaznék...többet nem tudok róla 😀 (max hogy persze a hangja az ott van)
3 hónapja
444.hu/2025/11/19/a-magyar-allam-2611-forintos-aron-ad-olyan-reszvenyeket-meszaros-lorinc-bankjanak-amik-5700-forintba-kerulnekremélem ti is vettetek
3 hónapja
Megvolt az első megkönnyebbülés, a körzetemben (Budapest 05) nincs olyan tiszás jelölt, akitől kirázna a hideg. Másrészt fingom sincs, hogy kik ők: Mészáros Mónika (vállalkozó, közgazdász és rendezvényszervező), Weigand István (volt rendőrtiszt, kiemelt főnyomozó, jelenleg asztalos), Tancsa Balázs (közgazdász). De ez még mindig a jobb opció.Igazságügyi/rendvédelmi területről asztalos, ejnye. MP-nek még mindig crush-a VJ? 😀
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Ez is egy szép történet.az a cinikus valasz a legszebb az egeszben
444.hu/2025/11/18/daniel-azt-allitja-azert-rugtak-ki-a-kulugybol-mert-rajta-volt-a-kiszivargott-tiszas-listan
Nomac
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Ez is egy szép történet. 444.hu/2025/11/18/daniel-azt-allitja-azert-rugtak-ki-a-kulugybol-mert-rajta-volt-a-kiszivargott-tiszas-listan
3 hónapja
Nekem 3 hölgy van a pakliban. Operaénekes,ingatlanreferens, jogász aki IT projektmanager is.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
ja ja én is meglepődtem hogy pont hozzácsatoltak minket a belvároshoz, DK? és Hiszékeny úr? Hakapeszi szomorú lesz 😀Egészen pontos határokat én se tudok, a rajzok alapján annyi jött le, hogy a VI.-VII. kerületből álló OEVK-t különválasztották, de a VI. kerületet is kettéosztották, és ahhoz a részhez, ahol lakom, jó nagy darabot hozzácsaptak a XIII.-ból (Újlipótvárost és Angyalföld egy részét).Megvolt az első megkönnyebbülés, a körzetemben (Budapest 05) nincs olyan tiszás jelölt, akitől kirázna a hideg. Másrészt fingom sincs, hogy kik ők: Mészáros Mónika (vállalkozó, közgazdász és rendezvényszervező), Weigand István (volt rendőrtiszt, kiemelt főnyomozó, jelenleg asztalos), Tancsa Balázs (közgazdász). De ez még mindig a jobb opció.ugyanez a körzet, elösször azt hittem a 7esben vagyok, aztán gyerek szólt hogy apuka.. mi az 5ösben vagyunk, mind a 3 becsületes arcnak tünik, próbálok majd lehetőséget találni velük a személyes találkozásra ha lesz forum elmegyek rá vagy ilyesmi, Hiszékeny úrat anno 1szer láttam élőben de nem fogott meg a vibe-ja
nagylaza, főpohárnok
Josszi
Szeretnéd tudni, hogy kit indít a DK?🙂 | Keszthelyi Dorottya, fővárosi képviselő. Vívott a Honvédban, az Újlipótvárosban él, és polgárőrként számára "első a közbiztonság, a közterületeink védelme, a gyalogosokat veszélyeztető, szabálytalan közlekedés visszaszorítása". Ütős szöveg, egy KISZ-titkár is fogalmazhatta volna a hetvenes évek elején. |
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Márki-Zay Péter Magyar Péterről (Egyenes Beszéd): Akkor is támogatom ha nem kéri, sőt, ha tiltakozik ellene, akkor is.visítok
3 hónapja
Egészen pontos határokat én se tudok, a rajzok alapján annyi jött le, hogy a VI.-VII. kerületből álló OEVK-t különválasztották, de a VI. kerületet is kettéosztották, és ahhoz a részhez, ahol lakom, jó nagy darabot hozzácsaptak a XIII.-ból (Újlipótvárost és Angyalföld egy részét).Megvolt az első megkönnyebbülés, a körzetemben (Budapest 05) nincs olyan tiszás jelölt, akitől kirázna a hideg. Másrészt fingom sincs, hogy kik ők: Mészáros Mónika (vállalkozó, közgazdász és rendezvényszervező), Weigand István (volt rendőrtiszt, kiemelt főnyomozó, jelenleg asztalos), Tancsa Balázs (közgazdász). De ez még mindig a jobb opció.ugyanez a körzet, elösször azt hittem a 7esben vagyok, aztán gyerek szólt hogy apuka.. mi az 5ösben vagyunk, mind a 3 becsületes arcnak tünik, próbálok majd lehetőséget találni velük a személyes találkozásra ha lesz forum elmegyek rá vagy ilyesmi, Hiszékeny úrat anno 1szer láttam élőben de nem fogott meg a vibe-ja
nagylaza, főpohárnok
Josszi
Szeretnéd tudni, hogy kit indít a DK?🙂 | Keszthelyi Dorottya, fővárosi képviselő. Vívott a Honvédban, az Újlipótvárosban él, és polgárőrként számára "első a közbiztonság, a közterületeink védelme, a gyalogosokat veszélyeztető, szabálytalan közlekedés visszaszorítása". Ütős szöveg, egy KISZ-titkár is fogalmazhatta volna a hetvenes évek elején. |