Politika

64 feliratkozó

3 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 551
lehet, hogy volt már, de miért alakították úgy a jelöltválasztást, hogy amikor már csak 2 jelölt marad, akkor azokra bárki szavazhat? így, ha a fidesz valamelyik jelöltről tud valamit, azt beszavazhatja és utána majd tudja támadni...
3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 264 — Saturday Night Lights
Budapest OEVK 9:
Dr. Kátai-Németh Vilmos csepeli egyéni ügyvéd, kétgyermekes édesapa és fekete öves aikidómester. Látássérült.
Ha a Tiszával van Daredevil, akkor ki van ellenük? 😀
Nomac
Újpalotán pedig Reketye Zoli serfőző mester indul, árad a pia!
Dzsokijuing
Most nézem, megpróbálták RZ-t lejáratni? 😀 Az ember egy kibaszott legenda, az egyik legkísérletezőbb sörfőző az országban. Nem vagyok oda mindenért, amit csinált, de a Bright Future és Caribou kiváló sörök, és mindegyik M.A.G.U.S.-ös söréből el van rakva egy (üres) doboz.
Gyurma Pappa
Akkora tiszás lett, hogy az országjáráson a kérdezz-feleleknél ő kezeli a mikrofont.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 928
nem tudom igaz e, de ha igen, akkor nem értem, most azért csinálják hogy végre legyen fizikai erőszak vagy ennyire nincs mihez nyúlni szenny pr oldalról már?..

Josszi
sajnos ezen az ostobaság vonaton nincsen fék...biztos vagyok benne, hogy még rosszabb jön, csak ha van eszük, akkor márciusra hagyják a lényeget a lejáratással...
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 276 — balazs.t85@gmail.com
Bárcsak ilyen polgármester lenne a városaink nagy részében mint MZP, kár hogy a nagy porondon megbukott.

Ez hogy folyamatosan postol redditre, és még válaszol is. 😀

www.reddit.com/r/hungary/comments/1p10jwe/mzp_57_milli%C3%B3%C3%A9rt_%C3%BAjabb_napelemes_rendszert_%C3%A9p%C3%ADt%C3%BCnk/
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 642 — The Mathematician
almádi. farhát. ha ai, ha nem, könnyezek

Cruyffista
kicsit furcsán görbül a tér a ládáknál meg térkőnél, szóval ez AI lesz
nameg b+ ki a faszom rakja így ki random a farhátat? értem hogy értéktelen meg minden de ott 1 óra múlva olyan szag van hogy még a fideszes se marad és lehet küldeni ukránokat kinyírni biológiai fegyverként

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 563 — zászló zászló szív
Budapest OEVK 9:
Dr. Kátai-Németh Vilmos csepeli egyéni ügyvéd, kétgyermekes édesapa és fekete öves aikidómester. Látássérült.
Nomac
Dzsokijuing
Most nézem, megpróbálták RZ-t lejáratni? 😀 Az ember egy kibaszott legenda, az egyik legkísérletezőbb sörfőző az országban. Nem vagyok oda mindenért, amit csinált, de a Bright Future és Caribou kiváló sörök, és mindegyik M.A.G.U.S.-ös söréből el van rakva egy (üres) doboz.

3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 264 — Saturday Night Lights
Budapest OEVK 9:
Nomac

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 469
nem tudom igaz e, de ha igen, akkor nem értem, most azért csinálják hogy végre legyen fizikai erőszak vagy ennyire nincs mihez nyúlni szenny pr oldalról már?..

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
3 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 428 — Ajmo Vatreni
Ennek a kaaabitoszer vadászatnak, szórakozóhely bazárásdinak mi a valódi célja? Azt hiszik, hogy akkor a fiatalok több gyereket szülnek drogozás helyett, rendbe lesz ezzel rakva az ország korfája? Összedrogpropagandázzák a tiszát? A klubtulajdonosok elleni fellépést kizárnám. Eleve baszki, azért vannak tele a körúton a könyöklők hajnalig, mert az összes érdemi szórakozóhelyet bezáratták Pesten. Inkább legyenek alkoholisták? Tényleg nem értem, hol itt a kormánynak származó előny.
Cruyffista
minél több fiatal legyen a közügyektől eltiltva, hogy ne szavazhassanak a fidesz ellen. /s
deyell
Annál a számnál ahol ez fontos lehetne, más probléma fog előjönni.
3 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 361 — Sworn to the Dark
Ennek a kaaabitoszer vadászatnak, szórakozóhely bazárásdinak mi a valódi célja? Azt hiszik, hogy akkor a fiatalok több gyereket szülnek drogozás helyett, rendbe lesz ezzel rakva az ország korfája? Összedrogpropagandázzák a tiszát? A klubtulajdonosok elleni fellépést kizárnám. Eleve baszki, azért vannak tele a körúton a könyöklők hajnalig, mert az összes érdemi szórakozóhelyet bezáratták Pesten. Inkább legyenek alkoholisták? Tényleg nem értem, hol itt a kormánynak származó előny.
Cruyffista
minél több fiatal legyen a közügyektől eltiltva, hogy ne szavazhassanak a fidesz ellen. /s

chemicals keep me under control

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 642 — The Mathematician
Cruyffista
mutatják hogy ők keményen fellépnek a degeneráltak ellen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
3 hónapja
rva 4 593 — Me for President!
a Momentumban, a Párbeszédben és az eredeti LMP-ben is voltak olyan pontok, amivel tudtam azonosulni
de igaza van ozibozi-nak.
kellene egy baloldali Magyar Péter is, hogy kiegyenlítettebb legyen a mezőny
rva
Nincs baloldali magyarpéter. A Magyar Péter sztori lényege az, hogy itt van ez mérges pali, aki kilépett a nerből és van elég insider infója ahhoz, hogy szétverje azt. Fogalmilag értelmezhetetlen ennek a baloldali verziója.

Ettől hiteles sokak szemében, ez a termék amit eladott. Mérges pali, aki bukta a karrierjét, nőjét, pozícióját, barátait. Ki ne tudna ezzel azonosulni? Tipik underdog white male story, maga az irányba fordított, ideamentes lázadás. Az igazi magyar Trump.

Ahogy Marilyn Manson énekelte, “nem együttes vagyunk, hanem 5 középső ujj”.
resistance is futile
nincs, de azt se tudtad, hogy jobboldali lesz majd egyáltalán.
az "insider infó" az nekem még nem derült ki, mi lenne
ha csak nem az, hogy hogyan csinálnak dolgokat, de ezt is csak arra használja, hogy utánozza a módszereket...
és úgy tűnik, mintha azt mondanád csak ezzel a underdog white male sztorival lehet nyerni, de biztos?
3 hónapja
Nekem 3 hölgy van a pakliban.
Operaénekes,ingatlanreferens, jogász aki IT projektmanager is.
Teljesen "szűznek" tűnnek.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Egyszer valamikor nem olyan rég, voltam egy főzőversenyen, ahol sikerült elhoznom az első díjat és ez az operaénekes hölgy volt a "díszvendég" aki már akkor jött, amikor elpakoltunk, de mindenképp szeretett volna enni belőle és mivel nagyon bejött neki a főztöm, én rá szavaznék...többet nem tudok róla 😀 (max hogy persze a hangja az ott van)
Klaci79
mi jót főztél? milf crushert? 😊
Josszi
csokis-chilis bab....nem volt egyszerű mert bográcsolni lehetett csak
3 hónapja
 444.hu/2025/11/19/a-magyar-allam-2611-forintos-aron-ad-olyan-reszvenyeket-meszaros-lorinc-bankjanak-amik-5700-forintba-kerulnek

remélem ti is vettetek
NB2
Lölö hogy lecsapott a black friday-re

3 hónapja
Egyszer valamikor nem olyan rég, voltam egy főzőversenyen, ahol sikerült elhoznom az első díjat és ez az operaénekes hölgy volt a "díszvendég" aki már akkor jött, amikor elpakoltunk, de mindenképp szeretett volna enni belőle és mivel nagyon bejött neki a főztöm, én rá szavaznék...többet nem tudok róla 😀 (max hogy persze a hangja az ott van)
Klaci79
mi jót főztél? milf crushert? 😊

3 hónapja
3 hónapja
NB2 New England Patriots 28 183 — nabege2@yahoo.com
 444.hu/2025/11/19/a-magyar-allam-2611-forintos-aron-ad-olyan-reszvenyeket-meszaros-lorinc-bankjanak-amik-5700-forintba-kerulnek

remélem ti is vettetek
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
Megvolt az első megkönnyebbülés, a körzetemben (Budapest 05) nincs olyan tiszás jelölt, akitől kirázna a hideg. Másrészt fingom sincs, hogy kik ők: Mészáros Mónika (vállalkozó, közgazdász és rendezvényszervező), Weigand István (volt rendőrtiszt, kiemelt főnyomozó, jelenleg asztalos), Tancsa Balázs (közgazdász). De ez még mindig a jobb opció.
nagylaza, főpohárnok
Igazságügyi/rendvédelmi területről asztalos, ejnye. MP-nek még mindig crush-a VJ? 😀

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 725 — Lucas Scott
Ez is egy szép történet.

444.hu/2025/11/18/daniel-azt-allitja-azert-rugtak-ki-a-kulugybol-mert-rajta-volt-a-kiszivargott-tiszas-listan
Nomac
az a cinikus valasz a legszebb az egeszben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Nomac New England Patriots 4 276 — balazs.t85@gmail.com
Ez is egy szép történet.

444.hu/2025/11/18/daniel-azt-allitja-azert-rugtak-ki-a-kulugybol-mert-rajta-volt-a-kiszivargott-tiszas-listan
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Megvolt az első megkönnyebbülés, a körzetemben (Budapest 05) nincs olyan tiszás jelölt, akitől kirázna a hideg. Másrészt fingom sincs, hogy kik ők: Mészáros Mónika (vállalkozó, közgazdász és rendezvényszervező), Weigand István (volt rendőrtiszt, kiemelt főnyomozó, jelenleg asztalos), Tancsa Balázs (közgazdász). De ez még mindig a jobb opció.
nagylaza, főpohárnok
ugyanez a körzet, elösször azt hittem a 7esben vagyok, aztán gyerek szólt hogy apuka.. mi az 5ösben vagyunk, mind a 3 becsületes arcnak tünik, próbálok majd lehetőséget találni velük a személyes találkozásra ha lesz forum elmegyek rá vagy ilyesmi, Hiszékeny úrat anno 1szer láttam élőben de nem fogott meg a vibe-ja
Josszi
Egészen pontos határokat én se tudok, a rajzok alapján annyi jött le, hogy a VI.-VII. kerületből álló OEVK-t különválasztották, de a VI. kerületet is kettéosztották, és ahhoz a részhez, ahol lakom, jó nagy darabot hozzácsaptak a XIII.-ból (Újlipótvárost és Angyalföld egy részét).
Szeretnéd tudni, hogy kit indít a DK?🙂 | Keszthelyi Dorottya, fővárosi képviselő. Vívott a Honvédban, az Újlipótvárosban él, és polgárőrként számára "első a közbiztonság, a közterületeink védelme, a gyalogosokat veszélyeztető, szabálytalan közlekedés visszaszorítása". Ütős szöveg, egy KISZ-titkár is fogalmazhatta volna a hetvenes évek elején. |
nagylaza, főpohárnok
ja ja én is meglepődtem hogy pont hozzácsatoltak minket a belvároshoz, DK? és Hiszékeny úr? Hakapeszi szomorú lesz 😀

3 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Márki-Zay Péter Magyar Péterről (Egyenes Beszéd): Akkor is támogatom ha nem kéri, sőt, ha tiltakozik ellene, akkor is.

visítok
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 340 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
ugyanez a körzet, elösször azt hittem a 7esben vagyok, aztán gyerek szólt hogy apuka.. mi az 5ösben vagyunk, mind a 3 becsületes arcnak tünik, próbálok majd lehetőséget találni velük a személyes találkozásra ha lesz forum elmegyek rá vagy ilyesmi, Hiszékeny úrat anno 1szer láttam élőben de nem fogott meg a vibe-ja
Josszi
Egészen pontos határokat én se tudok, a rajzok alapján annyi jött le, hogy a VI.-VII. kerületből álló OEVK-t különválasztották, de a VI. kerületet is kettéosztották, és ahhoz a részhez, ahol lakom, jó nagy darabot hozzácsaptak a XIII.-ból (Újlipótvárost és Angyalföld egy részét).
Szeretnéd tudni, hogy kit indít a DK?🙂 | Keszthelyi Dorottya, fővárosi képviselő. Vívott a Honvédban, az Újlipótvárosban él, és polgárőrként számára "első a közbiztonság, a közterületeink védelme, a gyalogosokat veszélyeztető, szabálytalan közlekedés visszaszorítása". Ütős szöveg, egy KISZ-titkár is fogalmazhatta volna a hetvenes évek elején. |