Politika

70 feliratkozó

25 napja
sapka Washington Commanders 6 670 — sapka

Beki
Az az utolsó három kategória aggasztó
KB23
egyetértek, kisvárosokban vannak Tisza szigetek de falvakban nem jellemző...
azt nem értem, hogy akkor miért van +10-12%-ban... és a Telexes elemző elmondta mennyire jó a 14% a megyei jogú városokban, de ez az információ, hogy mégis mitől növekszik a falvakban a részvétel... arról nem volt szó
pl. észak-kelet magyarország viszonylagos érdektelenségét megértem... és ezt várnám el a többi kis-telepúléstől is; van egy mag, de nincs más akit lehet mozgósítani

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
25 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
Fönn van még a pótméter?
Gyühet a bizonytalanok száma
Pojzon/remedi
 youtu.be/_mej5wS7viw?is=hA9WrJL626uKqlss
És most szépen lassan szívjuk be a levegőtt a gyomorgörcsünkön és az ökölbeszorult talpunkon keresztül és fussunk növekvő tempóval a fal felé, csak az nem jut át, aki nem hisz
A VÁLTOZÁS ELTÁVOZIK ATTÓL AKI ÚGY TUDJA. A VÁLTOZÁS NEM AZONOS VELE
 youtu.be/SBjQ9tuuTJQ?is=YL2zuta30WkIJdO9
pittyenderrrrr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.
csebi
Ettől félek én is, hogy látják azt, hogy mennyire erős lett a Tisza/MP és most az is aktivizálódik aki eddig nem.
Viszont ez igaz fordítva is, hogy most látják az emberek az esélyt a valós változásra és MP nekik egy megfelelő alternatíva, nem egy libsi választás.
Lúdas Solymi
Én abból indulnek ki hogy MP rendezvényein mennyi voltak és mennyien voltak akár a főni vagy Lázár összejövetelein. Nem hiszem hogy van bármin tartalék ebben a fidessben
KB23
Más nagyságrendű pártok voltak, de örök ellenpélda, hogy a 2002-es MIÉP milyen nagygyűléseket tartott az utcai szinten törpepártnak tűnő SZDSZ-hez képest. Aztán az egyik lefejelte a küszöböt, a másik átugrotta.

25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 763 — C-lver'N'Blacc
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.
csebi
2/3-ra hajtottak és csak szűken lett meg.
Nem hiszem, hogy ennyire kicentizték volna. Vittek mindenkit, aki lehetett, ahogy most is.
SBL
Szerintem is all int mentek akkor. Én nem látok erre rá még egy szint lepest tőlük..

Just Win Baby!
25 napja
Hát nem tudom, az én saját környezetemben is jóval több a tiszas.. pedig elég sok emberrel dolgozok együtt, megvan az a 10es mag kb akik csőfideszesek, tolják a propit, háború soros, Brüsszel,migránsok stb... De ennek sztem a 3-4x-ese aki röhög rajtuk nálunk, és a tiszara húzza.

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
25 napja
SBL Green Bay Packers 2 898
csebi
2/3-ra hajtottak és csak szűken lett meg.
Nem hiszem, hogy ennyire kicentizték volna. Vittek mindenkit, aki lehetett, ahogy most is.
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan

Beki
KB23
éppen hogy nem aggasztó, hanem biztató. A nagyobb településeken jobb a mozgosítás, ez egyértelműen a tiszának kedvez. Minden fasza ezek alapján.
25 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
csebi
Ettől félek én is, hogy látják azt, hogy mennyire erős lett a Tisza/MP és most az is aktivizálódik aki eddig nem.
Viszont ez igaz fordítva is, hogy most látják az emberek az esélyt a valós változásra és MP nekik egy megfelelő alternatíva, nem egy libsi választás.
Lúdas Solymi
Én abból indulnek ki hogy MP rendezvényein mennyi voltak és mennyien voltak akár a főni vagy Lázár összejövetelein. Nem hiszem hogy van bármin tartalék ebben a fidessben
25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?
KB23
Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
StormST
Pedig megmondta a Viktor, hogy kell a 3 millió szavazó.
Most vagy azért bizakodóak mert tudnak valamit vagy úgy gondolják, hogy ez nekik jó, vagy azért mert mutatni kell a bázisnak, hogy érdemes menni szavazni, nincs elveszve a dolog.

Remélem nagyon benézik és úgy szét esik ez is mint a kampányuk.
Bár, ugye ez csak az ellenzéki szavazók érzékelése, a Fidesz támogatottságot nem tudjuk teljesen felmérni.
Lúdas Solymi
Mondhat akármit, 2022-höz képest:
- lehozták a legszarabb 4 évüket, rekord inflációval, nulla növekedéssel, és a közszolgáltatások rapid sebességgel való fejreállásával.
- a 2022-est telitelálathoz képest most lehozták a történetük talán legszarabb kampányát. Amibe belefogtak, szinte minden fordítva sült el
- kinézel az utcára, és komoly nagyvárosokban is buszoztatni kell az embereket, miközben MP-re a világ végén is nagy tömegek mennek ki, rászervezés nélkül is. Pedig két éve mást se csinál, mint országot jár, rég dögunalmassá is válhatott volna.
- ömlik mindenhonnan azoknak a volt fidesz szavazóknak a tömege, akik saját bevallásuk szerint fidesz szavazók voltak, most meg tisza. Mutass egyet amelyik fordított irányba mozgott.
- minden felmérés szerint (ebben még a saját káder kutatóik is egyetértenek) mozgósítási gondjaik vannak, a választóik kevésbé lelkesek most, mint korábban.

És erre durván rekord részvételi adatoknál járunk délután 3-kor.

Csak ismételni tudom magam, mint a papagály: itt minden tisza győzelemre utal. Nem is kicsire. Ha mégis a Fidesz jön ki nyertesen, akkor nagyjából a mátrixban élünk és durván nem a valóságot látjuk. És nem kevesen, hanem kb. a világ nagy része is, mert érezhetően a nemzetközi várakozás is Tisza győzelem, nem beszélve a polymarketről, stb. szintén.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 585 — Lucas Scott
Amúgy ma szulinapi ovis buli. Osztrák anyuka így fogad: nagy nap ez ma Magyarországnak (ruhelli Orbant).

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
csebi
Lúdas Solymi
hát hogy megfelelő alternatíva lesz-e, ott még vetődnek fel kérdések. De mivel esélye még nem volt, így legalább annyira megérdemli ő is, mint ezek a 16 évet.
25 napja
Kiakasztotok rendesen. Reggel 3 oldal hátrányból indítottam a visszolvasást, sikeresen.
Leszavaztunk, altattam a kislányt, kiesett 2 óra, visszajövök, 348 új üzenet.
Na megyek a 4.oldalra, letoltam megint.

Most elugrottam ebédért tényleg csak 20 perc volt, 96 új üzenet.

Keményebb a tempó mint az MP kampány volt az utolsó héten.
akdestroyer
Halálos iramban 😆 énis leugrottam sörért és 75 új hsz

Just Win Baby!
25 napja
csebi
Szerintem ezek 4 éve is ott voltak a haza hívo szavára a 2/3adnal.. én nem tudom elképzelni hogy azon felül találták meg tartalékot vagy megkenheto réteget / embereket...
Raider89
Ne becsuld alá a fideszt. Ok mindig megtalálják

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 260
csebi
25 napja
csebi
Szerintem ezek 4 éve is ott voltak a haza hívo szavára a 2/3adnal.. én nem tudom elképzelni hogy azon felül találták meg tartalékot vagy megkenheto réteget / embereket...

Just Win Baby!
25 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 4 912
Kiakasztotok rendesen. Reggel 3 oldal hátrányból indítottam a visszolvasást, sikeresen.
Leszavaztunk, altattam a kislányt, kiesett 2 óra, visszajövök, 348 új üzenet.
Na megyek a 4.oldalra, letoltam megint.

Most elugrottam ebédért tényleg csak 20 perc volt, 96 új üzenet.

Keményebb a tempó mint az MP kampány volt az utolsó héten.

25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 260
Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:

yeeeeeah
Kampman
mint mikor te munkahelyen telefonálsz, és amint lerakod, megy az "ekkora idiótát" "a kurv a anyádat", és társai 😀
shagi0206
Sosenem szokott ilyen történni 😀
Lúdas Solymi
gondolom mint nálam is 😀 Nálam 10-ből 8x volt ilyen, abból persze javarészt csak magamban mondtam, néha kicsúszott a számon is 😊
shagi0206
Én sajnos szoktam erősebbeket is mondani, nem vagyok büszke rá.
Dehát ha tényleg hülyeségeket mondanak néha a főnökök vagy valamit erőltetnek feleslegesen, akkor néha így sikerül kiereszteni a gőzt...

Próbálom átkonfigurálni magam, hogy ne vegyem annyira komolyan a munkám, mert rajtuk nem tudok változtatni, így csak a fizetést jelző csippanás érdekeljen.
25 napja

25 napja
Beki New York Jets 2 719

Beki
KB23
Nehéz megmondani h ki tudott mozgósítani ott, már tippelni sem merek.
25 napja
Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javára
Dagobert bácsi
az a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
shagi0206
Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?
esanders10
Szerintem csak a buborékok által keltett csapdára akarta felhívni a figyelmet.
Ha egy a helyzetet nem ismerő laikus az itteni topik alapján akarna tippelni, kb. 2014 óta ellenzéki nem is kétharmadok, hanem háromnegyedeknek kellett volna lennie.
Kampman
igen, valahogy így értettem. Mert természetesen hangos az ellenzék, ahogy akkor is az volt, és ha nem is győzelemre, de annál lényegesen szorosabbra számítottam én is, mint ami volt akkor.
Most a realitás nálam az, hogy szoros lesz, hogy kinek a javára? Az a millió dolláros kérdés.
25 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827

Beki
25 napja
Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:

yeeeeeah
Kampman
mint mikor te munkahelyen telefonálsz, és amint lerakod, megy az "ekkora idiótát" "a kurv a anyádat", és társai 😀
shagi0206
Sosenem szokott ilyen történni 😀
Lúdas Solymi
gondolom mint nálam is 😀 Nálam 10-ből 8x volt ilyen, abból persze javarészt csak magamban mondtam, néha kicsúszott a számon is 😊
25 napja
Beki New York Jets 2 719
25 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 154 — The Mathematician
új partizán link
de még csak upcoming
 www.youtube.com/watch?v=bQvLR768Ueo

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javára
Dagobert bácsi
az a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
shagi0206
Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?
esanders10
Szerintem csak a buborékok által keltett csapdára akarta felhívni a figyelmet.
Ha egy a helyzetet nem ismerő laikus az itteni topik alapján akarna tippelni, kb. 2014 óta ellenzéki nem is kétharmadok, hanem háromnegyedeknek kellett volna lennie.