Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Hont egyébként megszólalt már? Azt tudom, hogy valami facebook vagy twitter üzenetet írt, de méretesebb, Videós megnyilvánulásra gondolok.Én túlélném, ha soha többet nem szólalna meg
peterk2005 udvari bolond
Jakehomer
Pedig minden szava arany 😀
2 hónapja
????? Ezt most nem èrtem....èn aztán vègkèpp nem vagyok "Kutyás" közöm nincs hozzájuk, de annyit láttam hogy Nagy Dávid mindent megtett azèrt hogy 1%alatti párt legyenek, elkölti a pènzt, de ezek után ő kuncsorog, hogy lècci segítsetek már? Ha valamit fèlreèrtttem, vagy szerinted ez rendben van, akkor jó.....telex.hu/belfold/2026/04/14/mkkp-baranya-kampanytamogatas-visszafizetes-gyujtesbírom ezeket a szektás kommenteket, mintha nem történt volna semmi vasárnap este
🤦🤦 mindet fizesse vissza maga Nagy Dávid, ha már ilyen "ügyes" volt
dande2
Löfli
2 hónapja
exkolléganőmnek volt valami secus ismerőse, ő is azt mondta, hogy az RTL-en volt valakinek a bnője, még akkor elég fiatalka volt, de mindig hozták oda autóvalIgazabol o mar az RTL-t is leszedte gondolom eleg csunyan, mert szetrakta a labat valami ottani fejesnek, akihez aztan hozza is ment, hogy nagyhamar megcsalja (asszem ilyesmi a sztori, es nem csak ugy valtott, de ez nem tuti 😀), azota meg valami neves fotossal nyomja.pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabbMit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Stez
most már tudja, hova kell tartania a markát.
slowmotion
Nyilvan a penzert elhuzott arra, amerre, ami nyilvan kerdojeles, mert az RTL-nel annal idejen top musorvezeto volt, gondolom jol kitomve. Marmint penzzel is, nem csak penisszel.
Stez
2 hónapja
kiemeltbe bemásolom 😀Ezt szerintem nyugodtan be lehet rakni 8 óránként.lenézést kérek, törlöm! 😀https://youtu.be/tE8vv44nsuk?si=8Z-T4-1oNQimJqn3Linkeltem már de igen 😊
már 2szor nézem végig,ilyen meltdown sorozatot még nem láttam 😀
Josszi
Negritis, a vajda
Josszi
szaba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
hát szerintem azok nem érdemelnek képernyőidőt, akik x éven keresztül csak fröcsögni tudtakjó, de az ilyen Ferenczi Orsolya meg Deák Daniknak se kéne platformot adni, főleg nem a partizánbanDe, kell, erről szól a független újságírás, csak mi ettől el vagyunk szokva.
Löfli
gabokocka

Don't blink!
2 hónapja
Nem gondoltam volna, hogy Nórika ilyen laza elvű...Igazabol o mar az RTL-t is leszedte gondolom eleg csunyan, mert szetrakta a labat valami ottani fejesnek, akihez aztan hozza is ment, hogy nagyhamar megcsalja (asszem ilyesmi a sztori, es nem csak ugy valtott, de ez nem tuti 😀), azota meg valami neves fotossal nyomja.pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabbMit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Stez
slowmotion
Nyilvan a penzert elhuzott arra, amerre, ami nyilvan kerdojeles, mert az RTL-nel annal idejen top musorvezeto volt, gondolom jol kitomve. Marmint penzzel is, nem csak penisszel.
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/14/mkkp-baranya-kampanytamogatas-visszafizetes-gyujtesbírom ezeket a szektás kommenteket, mintha nem történt volna semmi vasárnap este
🤦🤦 mindet fizesse vissza maga Nagy Dávid, ha már ilyen "ügyes" volt
dande2

Don't blink!
2 hónapja
telex.hu/belfold/2026/04/14/mkkp-baranya-kampanytamogatas-visszafizetes-gyujtes🤦🤦 mindet fizesse vissza maga Nagy Dávid, ha már ilyen "ügyes" volt
2 hónapja
Igazabol o mar az RTL-t is leszedte gondolom eleg csunyan, mert szetrakta a labat valami ottani fejesnek, akihez aztan hozza is ment, hogy nagyhamar megcsalja (asszem ilyesmi a sztori, es nem csak ugy valtott, de ez nem tuti 😀), azota meg valami neves fotossal nyomja.pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabbMit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Stez
slowmotion
2 hónapja
Gyorsan rátesznek egy 30%-os különadót.www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510Hogy lesz így 1000 a benya?
zinedine5
Toca
2 hónapja
Azok alapján hogy a tartalékokat sikerült durván leapasztani a hatósági árral, nem lepne meg.Tippre lekapják a sapkát az üzagról. 😊Aki tud ma tankoljonMiért?
KeyG
Matthew99
Vitézlő Titoknok tomz
Ügyesen csinálta ezt is a kormány. Ja nem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510Hogy lesz így 1000 a benya?
zinedine5
2 hónapja
pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabbMit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Stez
2 hónapja
Hogy nem szakad rá....🤦😀index.hu/kultur/2026/04/14/demeter-szilard-valasztas-2026-tisza-part-orban-viktor-demokracia-kormanyvaltas/
2 hónapja
Ezt szerintem nyugodtan be lehet rakni 8 óránként.lenézést kérek, törlöm! 😀https://youtu.be/tE8vv44nsuk?si=8Z-T4-1oNQimJqn3Linkeltem már de igen 😊
már 2szor nézem végig,ilyen meltdown sorozatot még nem láttam 😀
Josszi
Negritis, a vajda
Josszi
2 hónapja
Belsős infoŐ ki?
Sárvár Gagyi Levente letartóztatva választási csalás
Dagobert bácsi
2 hónapja
jó, de az ilyen Ferenczi Orsolya meg Deák Daniknak se kéne platformot adni, főleg nem a partizánbanDe, kell, erről szól a független újságírás, csak mi ettől el vagyunk szokva.
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Nem tudom, volt-e már, de ha szemezgettek a valasztas.hu-n az eredmények között, azért van jó pár körzet, ahol ha visszalép a MH-s jelölt, akkor valszeg azt behúzza a Fidesz, és akkor nincs 2/3 a Tiszának... A sors iróniája 😊De ezt már láttuk sokszor, itt 1+1 az sosem 2. Szerintem sok MH szavazó utálja a fideszt.
Go Vikings!
2 hónapja
Nem tudom, volt-e már, de ha szemezgettek a valasztas.hu-n az eredmények között, azért van jó pár körzet, ahol ha visszalép a MH-s jelölt, akkor valszeg azt behúzza a Fidesz, és akkor nincs 2/3 a Tiszának... A sors iróniája 😊Róna Dani (21 Kutatóközpont) elmondta, hogy akkor nagy részük otthon marad, és a maradékból kicsit több Fidesz mint Tisza lenne.
Go Vikings!
Poloska vagyok.
2 hónapja
Nem tudom, volt-e már, de ha szemezgettek a valasztas.hu-n az eredmények között, azért van jó pár körzet, ahol ha visszalép a MH-s jelölt, akkor valszeg azt behúzza a Fidesz, és akkor nincs 2/3 a Tiszának... A sors iróniája 😊
2 hónapja
Aki tud ma tankoljonGyors vettem egy autót, hogy legyen mibe, remélem nem vágtál át.
KeyG
2 hónapja
Nincs kétség:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.