Politika
70 feliratkozó
25 napja
Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Tessék rá felkészülni. 😊 Akinek sorozat sz#rás gondjai vannak, az ne egyen este tízig 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
hajrá! szólj, ha kibontottad aztán iszunk egyet😊Egs, próbállak utolérni, nekem is van a hűtőbe szilveszter óta egy majdnem teli üveg jéger 😆 nem visz rá a lélekén már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Raider89
25 napja
kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
25 napja
Mik a megérzések?DK Mi hazánk koalíció, Klára lesz a góré
steelwolf

Just Win Baby!
25 napja
Mik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Azt hittem Buday Zoli van a partizánban 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Egs, próbállak utolérni, nekem is van a hűtőbe szilveszter óta egy majdnem teli üveg jéger 😆 nem visz rá a lélekén már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze

Just Win Baby!
25 napja
Mik a megérzések?
25 napja
Akkor Löfli sokáig nem jut, mert legelső alkoholnál leakad 😀nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206
Löfli
25 napja
nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
25 napja
azok ebben nincsenek benneÉs mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.A külképviseletek tényleg nincsenek benne a részvételi arányban? Mert nekem pl az összes ismerősöm szavaz külföldön (Shanghaj, Busan és egyéb kevésbé egzotikus helyek), már ez alapján nekem nyilvánvaló volt meg látva hogy mennyi fiatal politizál most, hogy itt rekord lesz
csebi
r.baggio
25 napja
mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny

Just Win Baby!
25 napja
Szerintem nincs, mert azok külön szavazókörök, de csak a hazaiakra lehet rákeresniÉs mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.A külképviseletek tényleg nincsenek benne a részvételi arányban? Mert nekem pl az összes ismerősöm szavaz külföldön (Shanghaj, Busan és egyéb kevésbé egzotikus helyek), már ez alapján nekem nyilvánvaló volt meg látva hogy mennyi fiatal politizál most, hogy itt rekord lesz
csebi
r.baggio
Tepper takarodj!
25 napja
Ezt látod nem tudom.És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.A külképviseletek tényleg nincsenek benne a részvételi arányban? Mert nekem pl az összes ismerősöm szavaz külföldön (Shanghaj, Busan és egyéb kevésbé egzotikus helyek), már ez alapján nekem nyilvánvaló volt meg látva hogy mennyi fiatal politizál most, hogy itt rekord lesz
csebi
r.baggio
Épp ma gondolkoztam el ezen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
25 napja
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.A külképviseletek tényleg nincsenek benne a részvételi arányban? Mert nekem pl az összes ismerősöm szavaz külföldön (Shanghaj, Busan és egyéb kevésbé egzotikus helyek), már ez alapján nekem nyilvánvaló volt meg látva hogy mennyi fiatal politizál most, hogy itt rekord lesz
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
Szerintem pont nem. Szénné hiszterizált a társadalom, nem csak a városokban, a végeken is, a magasabb számok érthetőek. A lényeg az utolsó oszlop. Minél feljebb mész település méretben, annál nagyobb a különbség 2022-höz képest.Az az utolsó három kategória aggasztó
Beki
KB23

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
25 napja
Dull SzabolcsA RÉSZVÉTEL TERÜLETI ELOSZLÁSA A TISZÁNAK KEDVEZŐ, ÓRIÁSI REKORDOT JELEZ A 15 ÓRÁS ADAT IS. 15 órakor ugyanis 66, 01 százalékos az országos részvétel, már közel 5 millióan szavaztak. Négy évvel ezelőtt 5,4 millió volt a belföldi szavazatok száma a végén. Ennél most midnen bizonnyal jóval többen mennek el.
Pár megállítás #ötpontban
👉 Az országos részvételi adat simán meghaladhatja a 75 százalékot és 80 közelében lehet, ha ez a dinamika folytatódik. Ez igazolja a korábbi kutatásokat, hogy akár ekkora részvétel is lehet.
👉 Budapest nagyon beindult: a legmagasabb a részvétel a fővárosban és Pest megyében, ezek a Tisza legerősebb bázisai.
👉 A legnagyobb növekedés a korábbi részvételi adatokhoz képest a megyei jogú városokban volt. Ez is a Tiszának kedvező hír.
👉 A mostani országos átlaghoz képest - jól látszik az Átlátszó színes térképén is - Borsodban és Szabolcsban a legkisebb a részvétel. Az itteni választókerületekben a Fidesz számít elvileg esélyesnek.
👉 Ez a területi eloszlás nem a négy és nyolc évvel ezelőtti mintázatot követi, amikor a Fidesznek kétharmada lett, és a Tiszának kedvező eredményt vetít inkább előre.
25 napja
én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóban
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
444.hu/2026/04/12/szeretnem-ha-ugy-alakulna-ahogy-en-szeretnem-itt-tartott-a-kozteve-hiradoja-a-valasztasok-napjan-delbende amúgy egyre inkább csak az a magyarázat erre az egészre, h ezeket ők tényleg elhiszik/elhitték..
erős kezdés: A Fidesz inaktív támogatói aktívakká váltak, ezzel magyarázható a magas részvétel – hangzott el a köztelevízió déli Híradójában
😀
petey