Politika

70 feliratkozó

25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
mtv nagyon elborult, zseni 😀
Kenny
Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Raider89
én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5
Szesze
Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀

Tessék rá felkészülni. 😊 Akinek sorozat sz#rás gondjai vannak, az ne egyen este tízig 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mik a megérzések?
steelwolf
Megint 💩nom kell .... Az ideg
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
kezdj el inni te is, az segít, tapasztalat
Szesze
Csak sör van itthon.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Beki New York Jets 2 719
Mik a megérzések?
steelwolf
Tisza W de 2/3 nélkül, MH nem jut be
25 napja
Szesze New York Giants 21 986 — Giants fan
Kenny
Raider89
Szesze
Egs, próbállak utolérni, nekem is van a hűtőbe szilveszter óta egy majdnem teli üveg jéger 😆 nem visz rá a lélek
Raider89
hajrá! szólj, ha kibontottad aztán iszunk egyet😊
25 napja
Mik a megérzések?
steelwolf
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
kezdj el inni te is, az segít, tapasztalat
25 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 763 — C-lver'N'Blacc
Mik a megérzések?
steelwolf
DK Mi hazánk koalíció, Klára lesz a góré

Just Win Baby!
25 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mik a megérzések?
steelwolf

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 351 — je suis poloska
Azt hittem Buday Zoli van a partizánban 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
25 napja
Kenny
Raider89
Szesze
Egs, próbállak utolérni, nekem is van a hűtőbe szilveszter óta egy majdnem teli üveg jéger 😆 nem visz rá a lélek

Just Win Baby!
25 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 831 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mik a megérzések?
25 napja
Beki New York Jets 2 719
én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóban
Löfli
milyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
shagi0206
nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!
Löfli
Akkor Löfli sokáig nem jut, mert legelső alkoholnál leakad 😀
25 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 950 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Löfli
milyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
shagi0206
nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Kenny
Raider89
25 napja
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.
csebi
A külképviseletek tényleg nincsenek benne a részvételi arányban? Mert nekem pl az összes ismerősöm szavaz külföldön (Shanghaj, Busan és egyéb kevésbé egzotikus helyek), már ez alapján nekem nyilvánvaló volt meg látva hogy mennyi fiatal politizál most, hogy itt rekord lesz
r.baggio
azok ebben nincsenek benne
25 napja
Kenny

Just Win Baby!
25 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 759 — Panthers fan
És mi van ha a Fidesz ezeken a helyeken talált meg rejtett tartalékot és ok mennek el szavazni? Akikre mondjuk négy éve nem volt már szükség de most a haza szavára megteszik azt amit meg követel.
csebi
A külképviseletek tényleg nincsenek benne a részvételi arányban? Mert nekem pl az összes ismerősöm szavaz külföldön (Shanghaj, Busan és egyéb kevésbé egzotikus helyek), már ez alapján nekem nyilvánvaló volt meg látva hogy mennyi fiatal politizál most, hogy itt rekord lesz
r.baggio
Szerintem nincs, mert azok külön szavazókörök, de csak a hazaiakra lehet rákeresni

Tepper takarodj!
25 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 585 — Lucas Scott
csebi
r.baggio
Ezt látod nem tudom.
Épp ma gondolkoztam el ezen

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban

25 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline

Beki
Az az utolsó három kategória aggasztó
KB23
Szerintem pont nem. Szénné hiszterizált a társadalom, nem csak a városokban, a végeken is, a magasabb számok érthetőek. A lényeg az utolsó oszlop. Minél feljebb mész település méretben, annál nagyobb a különbség 2022-höz képest.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Löfli
25 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!

25 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
Dull Szabolcs

A RÉSZVÉTEL TERÜLETI ELOSZLÁSA A TISZÁNAK KEDVEZŐ, ÓRIÁSI REKORDOT JELEZ A 15 ÓRÁS ADAT IS. 15 órakor ugyanis 66, 01 százalékos az országos részvétel, már közel 5 millióan szavaztak. Négy évvel ezelőtt 5,4 millió volt a belföldi szavazatok száma a végén. Ennél most midnen bizonnyal jóval többen mennek el.
Pár megállítás #ötpontban
👉 Az országos részvételi adat simán meghaladhatja a 75 százalékot és 80 közelében lehet, ha ez a dinamika folytatódik. Ez igazolja a korábbi kutatásokat, hogy akár ekkora részvétel is lehet.
👉 Budapest nagyon beindult: a legmagasabb a részvétel a fővárosban és Pest megyében, ezek a Tisza legerősebb bázisai.
👉 A legnagyobb növekedés a korábbi részvételi adatokhoz képest a megyei jogú városokban volt. Ez is a Tiszának kedvező hír.
👉 A mostani országos átlaghoz képest - jól látszik az Átlátszó színes térképén is - Borsodban és Szabolcsban a legkisebb a részvétel. Az itteni választókerületekben a Fidesz számít elvileg esélyesnek.
👉 Ez a területi eloszlás nem a négy és nyolc évvel ezelőtti mintázatot követi, amikor a Fidesznek kétharmada lett, és a Tiszának kedvező eredményt vetít inkább előre.

25 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 950 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
 444.hu/2026/04/12/szeretnem-ha-ugy-alakulna-ahogy-en-szeretnem-itt-tartott-a-kozteve-hiradoja-a-valasztasok-napjan-delben

erős kezdés: A Fidesz inaktív támogatói aktívakká váltak, ezzel magyarázható a magas részvétel – hangzott el a köztelevízió déli Híradójában
😀
petey
de amúgy egyre inkább csak az a magyarázat erre az egészre, h ezeket ők tényleg elhiszik/elhitték..