Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 943 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Hont egyébként megszólalt már? Azt tudom, hogy valami facebook vagy twitter üzenetet írt, de méretesebb, Videós megnyilvánulásra gondolok.
peterk2005 udvari bolond
Én túlélném, ha soha többet nem szólalna meg
Jakehomer
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/670518324_1496778948552825_3348017177675446194_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=3rwwzKo5lM0Q7kNvwEEAAWq&_nc_oc=AdrmC3P3GU5Y2ZxrDsjChwYPzvhHkw4WOF9QbUh1cQ1JtdAaYm2VI6IxnnTsCYaJcBg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=XpI9NkUV3qWa1UMszC-GLw&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af8n9F-BxM0rczvZp93Y4jZ3WjnfjVjagv4Rz4DegkjWeQ&oe=6A40BB63
315.908 Aufrufe · 2.137 Reaktionen | NO - Neutralizálni Orbánt on Reels

Pedig minden szava arany 😀

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
 telex.hu/belfold/2026/04/14/mkkp-baranya-kampanytamogatas-visszafizetes-gyujtes

🤦🤦 mindet fizesse vissza maga Nagy Dávid, ha már ilyen "ügyes" volt
dande2
bírom ezeket a szektás kommenteket, mintha nem történt volna semmi vasárnap este
Löfli
????? Ezt most nem èrtem....èn aztán vègkèpp nem vagyok "Kutyás" közöm nincs hozzájuk, de annyit láttam hogy Nagy Dávid mindent megtett azèrt hogy 1%alatti párt legyenek, elkölti a pènzt, de ezek után ő kuncsorog, hogy lècci segítsetek már? Ha valamit fèlreèrtttem, vagy szerinted ez rendben van, akkor jó.....
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 027 — nabege2@yahoo.com
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabb
Mit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.
Stez
pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.

most már tudja, hova kell tartania a markát.
slowmotion
Igazabol o mar az RTL-t is leszedte gondolom eleg csunyan, mert szetrakta a labat valami ottani fejesnek, akihez aztan hozza is ment, hogy nagyhamar megcsalja (asszem ilyesmi a sztori, es nem csak ugy valtott, de ez nem tuti 😀), azota meg valami neves fotossal nyomja.

Nyilvan a penzert elhuzott arra, amerre, ami nyilvan kerdojeles, mert az RTL-nel annal idejen top musorvezeto volt, gondolom jol kitomve. Marmint penzzel is, nem csak penisszel.
Stez
exkolléganőmnek volt valami secus ismerőse, ő is azt mondta, hogy az RTL-en volt valakinek a bnője, még akkor elég fiatalka volt, de mindig hozták oda autóval
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 249 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
https://youtu.be/tE8vv44nsuk?si=8Z-T4-1oNQimJqn3
már 2szor nézem végig,ilyen meltdown sorozatot még nem láttam 😀
Josszi
Linkeltem már de igen 😊
Negritis, a vajda
lenézést kérek, törlöm! 😀
Josszi
Ezt szerintem nyugodtan be lehet rakni 8 óránként.
szaba
kiemeltbe bemásolom 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 249 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
jó, de az ilyen Ferenczi Orsolya meg Deák Daniknak se kéne platformot adni, főleg nem a partizánban
Löfli
De, kell, erről szól a független újságírás, csak mi ettől el vagyunk szokva.
gabokocka
hát szerintem azok nem érdemelnek képernyőidőt, akik x éven keresztül csak fröcsögni tudtak

Don't blink!
2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 824
Ördög Nóra viselkedése számomra azérz sokkal visszataszítóbb. Mondjuk mindig is az volt, de ez a megvilágosodás tőle kb. a legalja.eaglesmcnabb
Mit mondott? És amúgy ő mennyire volt benne a sleppben? Nincsenek róla emlékeim, hogy valaha megnyilvánult volna politikai / közéleti témában.
peterk2005 udvari bolond
Sosem nyilvanult meg nagyon, de Lolo bulijain mindig musort vezetett, plusz februarban, amikor valami gyermekvedelmi koncertre/tuntetesre hivtak, elbol nemet mondott, mert hogy nem politizal. Rola koztudott, hogy igy gazdagodott meg.
Stez
pedig hát végre örülhet, mert lekerült róla az a teher, hogy bizonytalan volt a jövője.

slowmotion
Igazabol o mar az RTL-t is leszedte gondolom eleg csunyan, mert szetrakta a labat valami ottani fejesnek, akihez aztan hozza is ment, hogy nagyhamar megcsalja (asszem ilyesmi a sztori, es nem csak ugy valtott, de ez nem tuti 😀), azota meg valami neves fotossal nyomja.

Nyilvan a penzert elhuzott arra, amerre, ami nyilvan kerdojeles, mert az RTL-nel annal idejen top musorvezeto volt, gondolom jol kitomve. Marmint penzzel is, nem csak penisszel.
Stez
Nem gondoltam volna, hogy Nórika ilyen laza elvű...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja

dande2
bírom ezeket a szektás kommenteket, mintha nem történt volna semmi vasárnap este

Don't blink!
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
 www.youtube.com/watch?v=tE8vv44nsuk
HírtTV+Mandíner választások Best of
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 314 — Így remélem megfelelek nektek.....

2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 048 — Whoops, looks like something went wrong.
peterk2005 udvari bolond
Stez

slowmotion

2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 565 — Chiefs GM
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510
zinedine5
Hogy lesz így 1000 a benya?
Toca
Gyorsan rátesznek egy 30%-os különadót.

2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 824
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?
Matthew99
Tippre lekapják a sapkát az üzagról. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
Azok alapján hogy a tartalékokat sikerült durván leapasztani a hatósági árral, nem lepne meg.
Ügyesen csinálta ezt is a kormány. Ja nem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 716 — Vikings fan
 www.portfolio.hu/gazdasag/20260414/zelenszkij-ket-heten-belul-ujraindul-az-olajszallitas-a-baratsag-koolajvezeteken-830510
zinedine5
Hogy lesz így 1000 a benya?
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 149 — Cowboys fan
peterk2005 udvari bolond
Stez

2 hónapja
Hogy nem szakad rá....🤦😀

index.hu/kultur/2026/04/14/demeter-szilard-valasztas-2026-tisza-part-orban-viktor-demokracia-kormanyvaltas/
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 899
https://youtu.be/tE8vv44nsuk?si=8Z-T4-1oNQimJqn3
már 2szor nézem végig,ilyen meltdown sorozatot még nem láttam 😀
Josszi
Linkeltem már de igen 😊
Negritis, a vajda
lenézést kérek, törlöm! 😀
Josszi
Ezt szerintem nyugodtan be lehet rakni 8 óránként.
2 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 530 — Ajmo Vatreni
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
Belsős info
Sárvár Gagyi Levente letartóztatva választási csalás
Dagobert bácsi
Ő ki?
2 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 396 — Keep pounding
jó, de az ilyen Ferenczi Orsolya meg Deák Daniknak se kéne platformot adni, főleg nem a partizánban
Löfli
De, kell, erről szól a független újságírás, csak mi ettől el vagyunk szokva.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Nem tudom, volt-e már, de ha szemezgettek a valasztas.hu-n az eredmények között, azért van jó pár körzet, ahol ha visszalép a MH-s jelölt, akkor valszeg azt behúzza a Fidesz, és akkor nincs 2/3 a Tiszának... A sors iróniája 😊
Go Vikings!
De ezt már láttuk sokszor, itt 1+1 az sosem 2. Szerintem sok MH szavazó utálja a fideszt.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 634 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem tudom, volt-e már, de ha szemezgettek a valasztas.hu-n az eredmények között, azért van jó pár körzet, ahol ha visszalép a MH-s jelölt, akkor valszeg azt behúzza a Fidesz, és akkor nincs 2/3 a Tiszának... A sors iróniája 😊
Go Vikings!
Róna Dani (21 Kutatóközpont) elmondta, hogy akkor nagy részük otthon marad, és a maradékból kicsit több Fidesz mint Tisza lenne.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Dagobert bácsi 333
Belsős info
Sárvár Gagyi Levente letartóztatva választási csalás
2 hónapja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 601 — Bowl Winner

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
2 hónapja
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Gyors vettem egy autót, hogy legyen mibe, remélem nem vágtál át.
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 486 — Invisible man
Nincs kétség:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.