Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Politika

63 feliratkozó

2 hónapja
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 601 — Bowl Winner
Nem tudom, volt-e már, de ha szemezgettek a valasztas.hu-n az eredmények között, azért van jó pár körzet, ahol ha visszalép a MH-s jelölt, akkor valszeg azt behúzza a Fidesz, és akkor nincs 2/3 a Tiszának... A sors iróniája 😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 899
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Gyors vettem egy autót, hogy legyen mibe, remélem nem vágtál át.
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 486 — Invisible man
Nincs kétség:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 900
Nézzetek M1-t 😀 Atyaég, mi van itt teljes fordulat
Nomac
Az hagyján, hogy a seggnyalók villámgyorsan segget váltottak, de a feketeöves, véresszájú szarjankók is egymás torkának estek.
 telex.hu/belfold/2026/04/14/bencsik-gabor-bayer-zsoltot-okolta-a-fidesz-veresegeert-a-facebookon-de-leszedte-a-posztot
2 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 042 — zászló zászló szív
Aki tud ma tankoljon
KeyG
linkeltem délelőtt a cikket, nem igazán reagáltak rá 😊
amilyen geci ez az Orbán nem lesz üzemanyag és ezt is majd MP-re keni
NB2
Most még nem lépik meg hiszen még az Orbán kormány van hatalmon és van intézkedési jogköre. Azt el tudom képzelni, hogy a hatalomátadás előtt egy nappal az ország gázolaj tartalékát jóárasítva eladják Lölönek nemzetstratégia okokra hivatkozva, aki elbartelezi az LVHM-mel női táskákra, hogy Andit ne szomorkodjon. Aztán jöhet, hogy mi megmondtuk, hogy nem lesz üzemanyag, mert ukrán blokád meg Brüsszel, meg MP alkalmatlan. Látva az M1 és az influencer bagázs pálfordulását, kérdés vajon még meglesz nekik a kritikus tömeg, akik eljuttatják a hírt a zemberekhez.
SBL
és miért csinálnák meg ezt, egy olyan világban, ahol már arra sem emlékszik senki, hogy miről beszélt bárki két nappal ezelőtt.

a magyar TikTok ott tart, hogy elkezdték újrahasznosítani a 2 évvel ezelőtti amerikai couple comedy poénokat. külön meg kellett néznem, hogy tényleg friss tartalom-e, de az. most meglépik ezt, átveszi a kasszát a Tisza, és megoldja a helyzetet. vagy simán elmondja a kinyílt nyilvánosságban, hogy hát ez meg ez történt.

nem, itt nem lesz semmi. a Fidesz nyalogatja a sebeit, és éppen azt próbálják kitalálni, hogy egyáltalán ki marad.

2 hónapja
Aki tud ma tankoljon
KeyG
NB2
Most még nem lépik meg hiszen még az Orbán kormány van hatalmon és van intézkedési jogköre. Azt el tudom képzelni, hogy a hatalomátadás előtt egy nappal az ország gázolaj tartalékát jóárasítva eladják Lölönek nemzetstratégia okokra hivatkozva, aki elbartelezi az LVHM-mel női táskákra, hogy Andit ne szomorkodjon. Aztán jöhet, hogy mi megmondtuk, hogy nem lesz üzemanyag, mert ukrán blokád meg Brüsszel, meg MP alkalmatlan. Látva az M1 és az influencer bagázs pálfordulását, kérdés vajon még meglesz nekik a kritikus tömeg, akik eljuttatják a hírt a zemberekhez.
2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 755
https://youtu.be/tE8vv44nsuk?si=8Z-T4-1oNQimJqn3
már 2szor nézem végig,ilyen meltdown sorozatot még nem láttam 😀
Josszi
Linkeltem már de igen 😊
Negritis, a vajda
lenézést kérek, törlöm! 😀

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 952 — The Mathematician
https://youtu.be/tE8vv44nsuk?si=8Z-T4-1oNQimJqn3
már 2szor nézem végig,ilyen meltdown sorozatot még nem láttam 😀
Josszi
Linkeltem már de igen 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 250 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
jó, de az ilyen Ferenczi Orsolya meg Deák Daniknak se kéne platformot adni, főleg nem a partizánban

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 651
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?
Matthew99
Infó jó helyről, mondjuk úgy egy borsodi városból.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 077 — Saturday Night Lights
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?
Matthew99
Tippre lekapják a sapkát az üzagról. 😊
Vitézlő Titoknok tomz
"Ellenzékben is lehetünk genyók." (Lófejű Szandra a We are the NER-ben)

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 566 — Chiefs GM
 telex.hu/belfold/2026/04/14/petofi-tv-musorvezetok-felkonferalas-barna-zsombor-markus-greta

Hogy hirtelen hogy kinyílt a világ... 😀

2 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 768
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?
Matthew99
Tippre lekapják a sapkát az üzagról. 😊
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 486 — Invisible man
Aki tud ma tankoljon
KeyG
Miért?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 028 — nabege2@yahoo.com
Aki tud ma tankoljon
KeyG
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 952 — The Mathematician
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakat
Löfli
Ez nem volt szép.
Hadházy már akkor ellenszélben vizelte a hatvanpusztai fákat, amikor a Kétarcú még a diákhiteleket osztogatta.
Dzsokijuing
Sőt

youtu.be/XWnf5LxVTnA?si=TvaZQg0mnKXthx_v

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 651
Aki tud ma tankoljon

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 077 — Saturday Night Lights
mondjuk ilyen Hadházy interjúnak mi értelme van? senkit nem érdekelsz haver, húzzál vissza Szekszárdra, viszlát és köszi a halakat
Löfli
Ez nem volt szép.
Hadházy már akkor ellenszélben vizelte a hatvanpusztai fákat, amikor a Kétarcú még a diákhiteleket osztogatta.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Löfli
Sztem nem.
Sokat dolgozott a rendszerváltásért, nyilván hogy hogyan, milyen hatékonysággal, az más kérdés, ezt mindenki ítélje meg maga. Ugyanakkor MP tehetne gesztusokat, pl a vagyonvisszaszerzési hivatalban vmi pozíciót felajánlani, az illene hozzá. Nem fogadná el sztem, de vhogy el kéne kezdeni dolgozni az országért, pártállástól függetlenül, közösen.
gabokocka
Hány olyan embert találnál, aki tartósan tud vele dolgozni? Ez egy önfejű, makacs pali, alkalmatlan a közös munkára.
Szokol
Bontógolyónak még elmegy.
2 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 420 — Steelers fan
Löfli
Sztem nem.
Sokat dolgozott a rendszerváltásért, nyilván hogy hogyan, milyen hatékonysággal, az más kérdés, ezt mindenki ítélje meg maga. Ugyanakkor MP tehetne gesztusokat, pl a vagyonvisszaszerzési hivatalban vmi pozíciót felajánlani, az illene hozzá. Nem fogadná el sztem, de vhogy el kéne kezdeni dolgozni az országért, pártállástól függetlenül, közösen.
gabokocka
Hány olyan embert találnál, aki tartósan tud vele dolgozni? Ez egy önfejű, makacs pali, alkalmatlan a közös munkára.
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 627
Megnézem a köztévén 1kor a híradót 😁
gabokocka
Holnap reggel fél 8-kor tekerj a Kossuth rádióra is. 😃
szaba
Én a reggel 8asat néztem meg elég wtf

youtu.be/mkJjKZnHYsI?is=_KW_hkDhSisBWRXS
Negritis, a vajda
"Két szó: profizmus."

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 627
Sose volt még ekkora nézőszáma az emegynek.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 899
Löfli
Azert szerintem Hadhazy is kva sokat tett a valtozasert, rengeteg munkaval.
Stez
Szerintem meg nem.
2 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 396 — Keep pounding
Löfli
Sztem nem.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 051 — Whoops, looks like something went wrong.
Löfli
Azert szerintem Hadhazy is kva sokat tett a valtozasert, rengeteg munkaval.