Politika
70 feliratkozó
25 napja
9-10%-os sör, qrva jó btw.!Bumer vagyok... Az meg mi a faszmad scientist liquid cocaine-ből beversz párat az már ellazít😉😁🤣Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szesze
nagir
madscientist.hu/termek/liquid-cocaine/
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
Husi is folyamatosan nyomja a pusht. 4 éve nem volt ennyire aktív, elment leszavazott aztán bevette a nyugtatókat.Ki az PacalSzili?
KB23
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit.Jól állna egy here a homlokán
Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
SBL

Just Win Baby!
25 napja
Bumer vagyok... Az meg mi a faszmad scientist liquid cocaine-ből beversz párat az már ellazít😉😁🤣Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
nagir
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
25 napja
Gulyás Geri még egyszer, remélem utoljára, megmondta a tutit. Annyira fog hiányozni!
telex.hu/belfold/2026/04/12/gulyas-gergely-az-eddigi-tapasztalatok-szerint-a-magas-reszvetel-a-fidesznek-kedvez
25 napja
Nekem is 2010 volt az első évem mikor már mehettem, mentem is azóta mindre. És pont 2010-ben és 14-ben volt olyan, hogy abszolút oda raktam az x-et, ahová akartam is. Még 18 is ebbe a kategóriába tartozott.A 2010-es és 2014-es választást egy az egyben kihagytam, pedig életkoromnál adva már mehettem volna. Amolyan későkamaszos, rohadjon meg az egész politika érzés alapján. Nem bánom, hogy akkor így tettem, de talán jobb úgy, ha az ember talál valami kevésbé undorítót a felhozatalban.hát legszívesebben én se mennék már szavazni. És most sem valaki mellett szavaztam, hanem valaki ellen. Bár már 4 éve is ez volt részemről.Egyik szavazatom se volt jó szívvel.ez is valami 😊 iszom egyet erre is, legalább nem fideszMKKP egyénibenTe végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Szesze
Mihazánk listán
Kampman
Szesze
A kutyapártosra a régi szép idők emlékére ment (Mogács és egyebek), a mihazánk meg azért, mert....úgy istenigazából, ha sorrendbe állítottam az 5 pártot, még rajtuk éreztem a legkisebb általános undort és ellenérzést.
Kampman
shagi0206
Kampman
Szerkesztette: shagi0206
25 napja
Vagy jobbatmad scientist liquid cocaine-ből beversz párat az már ellazít😉😁🤣Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
nagir
25 napja
Medián számok este 7 kor jonnek rtlen es hvgn.
25 napja
A 2010-es és 2014-es választást egy az egyben kihagytam, pedig életkoromnál adva már mehettem volna. Amolyan későkamaszos, rohadjon meg az egész politika érzés alapján. Nem bánom, hogy akkor így tettem, de talán jobb úgy, ha az ember talál valami kevésbé undorítót a felhozatalban.hát legszívesebben én se mennék már szavazni. És most sem valaki mellett szavaztam, hanem valaki ellen. Bár már 4 éve is ez volt részemről.Egyik szavazatom se volt jó szívvel.ez is valami 😊 iszom egyet erre is, legalább nem fideszMKKP egyénibenTe végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Szesze
Mihazánk listán
Kampman
Szesze
A kutyapártosra a régi szép idők emlékére ment (Mogács és egyebek), a mihazánk meg azért, mert....úgy istenigazából, ha sorrendbe állítottam az 5 pártot, még rajtuk éreztem a legkisebb általános undort és ellenérzést.
Kampman
shagi0206
25 napja
most még tuti nem lesz 80, de a végére remélem igen.Ki mit tippel most? Én azt mondom meglesz a 80.17h után jön a kövi részvételi adat?17:30 és ez lesz az utolsó
Raider89
Kampman
Raider89
25 napja
Vagy az egyik vagy a másik.17 után 18:30 lesz, nem?17h után jön a kövi részvételi adat?17:30 és ez lesz az utolsó
Raider89
Kampman
shagi0206
25 napja
mad scientist liquid cocaine-ből beversz párat az már ellazít😉😁🤣Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
25 napja
Mik a megérzések?El kell mennem sörért.
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
hát legszívesebben én se mennék már szavazni. És most sem valaki mellett szavaztam, hanem valaki ellen. Bár már 4 éve is ez volt részemről.Egyik szavazatom se volt jó szívvel.ez is valami 😊 iszom egyet erre is, legalább nem fideszMKKP egyénibenTe végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Janek
Kampman
Szesze
Mihazánk listán
Kampman
Szesze
Kampman
25 napja
Sajátos logika kell hozzá valóban 😀Az komoly kombó. Kíváncsi vagyok országosan hányan tették így felosztva, sztem 10k alatt😀MKKP egyénibenTe végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Janek
Kampman
Szesze
Mihazánk listán
Kampman
esanders10
25 napja
sajnos igen.. de idén jön a fordulat minden szinten 😊A csapatunkkal kapcsolatos megérzéseid működnek általában, remélem itt is ez lesz.sztem meglesz a 2/3 is, de ettől se vágnék eretMik a megérzések?Tisza W de 2/3 nélkül, MH nem jut be
steelwolf
Beki
Szesze
gyurczi
25 napja
szerintem arról lemaradunk, lesz 77-78Ki mit tippel most? Én azt mondom meglesz a 80.17h után jön a kövi részvételi adat?17:30 és ez lesz az utolsó
Raider89
Kampman
Raider89
25 napja
Egyik szavazatom se volt jó szívvel.ez is valami 😊 iszom egyet erre is, legalább nem fideszMKKP egyénibenTe végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Janek
Kampman
Szesze
Mihazánk listán
Kampman
Szesze
25 napja
Telexen a hintalovas néni nem hazudik senki kedvéért. Lájk neki!
25 napja
Ki mit tippel most? Én azt mondom meglesz a 80.17h után jön a kövi részvételi adat?17:30 és ez lesz az utolsó
Raider89
Kampman

Just Win Baby!
25 napja
17 után 18:30 lesz, nem?17h után jön a kövi részvételi adat?17:30 és ez lesz az utolsó
Raider89
Kampman
25 napja
A csapatunkkal kapcsolatos megérzéseid működnek általában, remélem itt is ez lesz.sztem meglesz a 2/3 is, de ettől se vágnék eretMik a megérzések?Tisza W de 2/3 nélkül, MH nem jut be
steelwolf
Beki
Szesze
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!