Politika
70 feliratkozó
25 napja
A csapatunkkal kapcsolatos megérzéseid működnek általában, remélem itt is ez lesz.sztem meglesz a 2/3 is, de ettől se vágnék eretMik a megérzések?Tisza W de 2/3 nélkül, MH nem jut be
steelwolf
Beki
Szesze
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
25 napja
Az komoly kombó. Kíváncsi vagyok országosan hányan tették így felosztva, sztem 10k alatt😀MKKP egyénibenTe végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Szesze
Mihazánk listán
Kampman
25 napja
ez is valami 😊 iszom egyet erre is, legalább nem fideszMKKP egyénibenTe végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Valahol vicc hogy hónapok óta félni kell hogy lesz e választás… egy uniós országban
Janek
Kampman
Szesze
Mihazánk listán
Kampman
25 napja
Itt amúgy az utca emberét hívják be szakerteni?Uristen egy perc is sok volt ebbol...Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
Kampman
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
MKKP egyénibenTe végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Janek
Kampman
Szesze
Mihazánk listán
25 napja
Te végül kire szavaztál?Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Janek
Kampman
25 napja
hvg.hu/itthon/20260412_krasznahorkai-laszlo-ket-orat-allt-sorban-hogy-szavazhasson
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
25 napja
Uristen egy perc is sok volt ebbol...Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
Kampman
25 napja
Vannak a zsigeri aggódok meg vannak akik lazábbak.Ugye tudod, hogy most éppen megy egy választás? 😊
Janek
25 napja
Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond
25 napja
patrióta megy www.youtube.com/watch?v=tbunEKraLDsVan valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond
peterk2005 udvari bolond

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
Bese atya ajánlásával.banán kell ráMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
legjobb héjastól és övig felnyomni
petey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
25 napja
Van valamelyik kormány médiának online elérhető élő műsora? Néztam a patriótát, de náluk semmi.Erre valaki? Ennyire nincs semmi kormánypárti online?
peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
sztem meglesz a 2/3 is, de ettől se vágnék eretMik a megérzések?Tisza W de 2/3 nélkül, MH nem jut be
steelwolf
Beki
25 napja
jó az, a szarást megfogja simánCsak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
25 napja
nem vagyok optimista típus, absz realista vagyok. Ez itt söprés lesz 😊Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Tessék rá felkészülni. 😊 Akinek sorozat sz#rás gondjai vannak, az ne egyen este tízig 😊
peterk2005 udvari bolond
25 napja
banán kell ráMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
legjobb héjastól és övig felnyomni
25 napja
4 éve nem iszom 😕Akkor Löfli sokáig nem jut, mert legelső alkoholnál leakad 😀nálam 4 első körös van, de a rejtett gyöngyszemeket meg kell találni!én WR prospecteket próbálok nézni, de valami mindig megzavar melóbanmilyen wr prospecteket? Van a 3 (esetleg 4) fix 1. körös, a többi meg úgyis 50-50 😀
Löfli
shagi0206
Löfli
Beki

Don't blink!
25 napja
Akkor meg epp a bemelegites elejen jarsz.én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
25 napja
mostanában amúgy is böjtölök, de lassan megeszem a székelykáposztátMicsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
Tessék rá felkészülni. 😊 Akinek sorozat sz#rás gondjai vannak, az ne egyen este tízig 😊
peterk2005 udvari bolond

Don't blink!
25 napja
Lényeg h Szesze így bármilyen eredmény mentén tud inni 😀Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze
peterk2005 udvari bolond
25 napja
Micsoda pánik lesz itt baszki, ha fél 8 környékén kijönnek az első komolyabb mennyiségű adatok, és a Fidesz vezet majd. 😀 😀én már 3 sör 4 jégernél tartok.. és még csak fél5mtv nagyon elborult, zseni 😀Én nem merek meg rakapcsolni, meg csak az első söröm..
Kenny
Raider89
Szesze

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Csak sör van itthon.kezdj el inni te is, az segít, tapasztalatMik a megérzések?Megint 💩nom kell .... Az ideg
steelwolf
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018