Politika
70 feliratkozó
25 napja
Szerintem csak a buborékok által keltett csapdára akarta felhívni a figyelmet.Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
esanders10
Ha egy a helyzetet nem ismerő laikus az itteni topik alapján akarna tippelni, kb. 2014 óta ellenzéki nem is kétharmadok, hanem háromnegyedeknek kellett volna lennie.
25 napja
Ott Vona volt utána punci, mert arra a bázisra építhettek volna.Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
esanders10
Hátam közepére se kívántam a félnáci pártot, de ha már akkor is ez kellett a Fidesz leváltásához, hát legyen alapon ment.
Ugyanígy volt az Összefogás nevű képződménnyel amit menet közben MZP meghekkelt.
25 napja
Sosenem szokott ilyen történni 😀Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:mint mikor te munkahelyen telefonálsz, és amint lerakod, megy az "ekkora idiótát" "a kurv a anyádat", és társai 😀
yeeeeeah
Kampman
shagi0206
25 napja
Jézusom faszi, az megvan hogy a Jobbik felét tudta országosan a Fidesznek?Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
25 napja
össze se hasonlítható a két helyzet semmilyen szempontbólNálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
shagi0206
25 napja
Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:mint mikor te munkahelyen telefonálsz, és amint lerakod, megy az "ekkora idiótát" "a kurv a anyádat", és társai 😀
yeeeeeah
Kampman
25 napja
partizánon mutatják ahogy a kígyók kígyóznak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Partizános műsorvezető csaj 0,8 másodperccel kijelentkezés után, de még vonalban:yeeeeeah
25 napja
Soha nem fognak kitakarítani minket. Kellünk nekik, ahogy ők is nekünk.66%ebben egyetértünk. Ha ezen az úton megyünk tovább, akkor minket ki fognak takarítani az eu-ból, annak meg durván szopás lesz a vége. Csak ebbe még nem gondoltak bele a nagy csakafideszes, unió ellenes okosok.
de az már ment '22-ben is (a háború legalábbis)márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
hasonlóan látom, ha 4 évvel ezelőttihez képest növelni tudta a szavazatszámot a fidesz, akkor ennek az országnak off
bogjosi
shagi0206
25 napja
Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javáraaz a baj, hogy ezt már '18-ban is átéltük, kb mindenhonnan az jött, hogy jobbik, jobbik - aztán tükörsimán narancs lett a térkép.
Dagobert bácsi
25 napja
nem véletlenül kuncsorgott rikoltozva a dagadt, hogy KELL 3 millió szavazó. ez nem úgy tűnik, hogy kurvára tudják, hogy mekkorát fognak nyerni.Pedig megmondta a Viktor, hogy kell a 3 millió szavazó.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
Most vagy azért bizakodóak mert tudnak valamit vagy úgy gondolják, hogy ez nekik jó, vagy azért mert mutatni kell a bázisnak, hogy érdemes menni szavazni, nincs elveszve a dolog.
Remélem nagyon benézik és úgy szét esik ez is mint a kampányuk.
Bár, ugye ez csak az ellenzéki szavazók érzékelése, a Fidesz támogatottságot nem tudjuk teljesen felmérni.
Lúdas Solymi
25 napja
66%Én se hiszem hogy a háborúval meg az ijeszgetessel növelni tudták a bázist, főleg nem 3 millióra. Itt már csak a díszletnek adják a szépet
de az már ment '22-ben is (a háború legalábbis)márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
hasonlóan látom, ha 4 évvel ezelőttihez képest növelni tudta a szavazatszámot a fidesz, akkor ennek az országnak off
bogjosi
25 napja
66%ebben egyetértünk. Ha ezen az úton megyünk tovább, akkor minket ki fognak takarítani az eu-ból, annak meg durván szopás lesz a vége. Csak ebbe még nem gondoltak bele a nagy csakafideszes, unió ellenes okosok.
KB23
StormST
shagi0206
bogjosi
25 napja
Dagobert bácsi
318
Nálam (Instagram) csak Tiszás szavazatokat látok ,az ismerősi körömben 10 a 3hoz az arány a Tisza javára
25 napja
Amúgy ezekben a részvételi számokban benne vannak az átjelentkezők/külföldön szavazók is, igaz?
25 napja
így van, minden előzetes előjel kurva jónak tűnik..A kistelepuleseken nott legkevesbe a szavazatok aranya, ez a Tiszanak jo. Minel kisebb egy telepules, annal inkabb Fideszes.márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
undisputedly
25 napja
66%de az már ment '22-ben is (a háború legalábbis)márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
25 napja
én is olyan helyen lakom, ahol nincs 1000 szavazó sem, és itt mindig a fideszes díszbuzi nyer 2010 óta, nagyon simán.A kistelepuleseken nott legkevesbe a szavazatok aranya, ez a Tiszanak jo. Minel kisebb egy telepules, annal inkabb Fideszes.márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
undisputedly
25 napja
Pedig megmondta a Viktor, hogy kell a 3 millió szavazó.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
Most vagy azért bizakodóak mert tudnak valamit vagy úgy gondolják, hogy ez nekik jó, vagy azért mert mutatni kell a bázisnak, hogy érdemes menni szavazni, nincs elveszve a dolog.
Remélem nagyon benézik és úgy szét esik ez is mint a kampányuk.
Bár, ugye ez csak az ellenzéki szavazók érzékelése, a Fidesz támogatottságot nem tudjuk teljesen felmérni.
25 napja
A kistelepuleseken nott legkevesbe a szavazatok aranya, ez a Tiszanak jo. Minel kisebb egy telepules, annal inkabb Fideszes.márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
shagi0206
25 napja
mi kaposvári niggák is aktívak vagyunk, hájfej bunkó Gelencsér el lesz végre zavarva. én még nem voltam szavazni, hamarosan megyek.És a te szavazókörzetedben?az északi agglomeráció ezekkel a 71-73%-okkal brutál 😮Pest 5-ben el lesz pusztítva a fidesz.
gamerkr
deyell
Bruce
built for this shit
25 napja
márpedig ez sajnos benne van. Engem nem igazán lepne meg. A kibaszott kiábrándító az az, hogy a kibebaszott 2 szavas háború és ukrajna kampánnyal is elég már nekik cirkuszolni, és az is eredménnyel zárul.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
25 napja
Nekem is ez jutott eszembe, ha csak az EP választásokig megy7nk vissza ott se tudták 1,5 milliónál többet az urnához vinni.Na akkor a 80 tuti fix fel7ig. Itt a kérdés hogy ez kinek lesz jó?Engem erősen meglepne, ha a fidesz több embert el tudna most vinni, mint 2022-ben, ha az a tábor nőtt azóta, akkor totál halálra ítélt ez a nép...
KB23
StormST
25 napja
az estére van behűtveBold: 80% 😀az nem bold hanem fekete abszint
remontada
petey