Politika

70 feliratkozó

25 napja
warr_b Washington Commanders 29 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.

Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
Miért nem valami rendes kaját eszel?
warr_b
A gyerekem életére esküszöm, oda akartam irni zárójelben h warrb a véleményét tartsa meg magának 😃😃 ha vigasztal ez a jövőheti HO kajám, mára kacsamell és hagymás törtburi lesz.
Hanni
Nem szeretem a kacsát 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
25 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 366 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.

Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
petey
Nyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊
somoskovig
Több lesz, mint a legelborultabb Texans Wildcard PO meccsen - mindezt csöcsök és Alekosz nélkül! 😀
25 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
Zuglóra kíváncsi leszek.
Radics Gigi kurva nagy bukta
Hadházy?
Velkey szerintem behúzza

25 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 692 — Poloska confirmed

Hanni
warr_b
A gyerekem életére esküszöm, oda akartam irni zárójelben h warrb a véleményét tartsa meg magának 😃😃 ha vigasztal ez a jövőheti HO kajám, mára kacsamell és hagymás törtburi lesz.
25 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 366 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Hanni
XVI. keruletben meg soha nem lattam ennyi embert se az utcan, se szavazni. Itt 4 eve eleg szukosen nyert az ellenzek, remelem, most sima lesz.
Imitheking
Nini, 2 azonos kerületben szavazó!

Szerkesztette: iktriad
25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM

Hanni
petey
Nyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊

25 napja
Imitheking New England Patriots 1 919
XVI. keruletben meg soha nem lattam ennyi embert se az utcan, se szavazni. Itt 4 eve eleg szukosen nyert az ellenzek, remelem, most sima lesz.
25 napja

Hanni

25 napja
warr_b Washington Commanders 29 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
25 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
Tordai Bence mikor mondta le?

25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hanni
Reggel elfelejtettem, de jó hogy mondod. Remélem nem érjük meg azt a szégyent, hogy egy amerikai foci fórumon több post születik a választások miatt, mint a superbowl napján. Oké, nemzeti sors meg minden, de baszki. Azért tudjuk már a fontossági sorrendeket. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 692 — Poloska confirmed

25 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
A mögöttem lévő család Munchenből jött szavazni a… testvérem és családja a francia német határ közelében élnek és hazajöttek kocsival szavazni.

25 napja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Csak kerdes az MP akirol mindig beszeltek a Munkas Part-ot jelenti ugye? Mert en arra szavaztam🤔
25 napja
topin New England Patriots 2 350
Szavazókedv óránként (9:00, 11:00)

2018 13.17%, 29.93%
2022 10,31%, 25.77%
2026 16.89%, 37.98%

18ban az eleje volt erős, 22-nek a vége.
Most a részvétel mindkettő arányszámaihoz képest erősebb.

18ban 16.76% a növekedés
22ben 14.46%
26ban 21.09%

13 órás növekedés:

18ban 12,39% (Total adat 42.32%)
22ben 14,24% (Total adat 40.01%)

Ha tartja magát a 26os növekedés és nem horpad be, tehát hoz egy 48% körüli részvételi arányt, ami csak 11%-os növekedés lenne, akkor a 77-78% borítékolhatónak tűnik. Azonban ha a 12%-os növekedést tudja tartani, akkor 50% fölött lehetnek a 13 órás adatok.
25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bódi Matyi most Telexen. azt mondja BP kb. 1 körül fog berobbanni. ami aggasztó ebben a fidesznek, hogy a városok megnyomják, és a kistelepülések nem tudnak újat felmutatni, és ők jellemzően leszavaznak délelőtt.
petey
Nagyon remélem igaza van és jól látja a dolgokat...
gyurczi
ő nem hülye gyerek, érdemes rá figyelni
petey
Ha nem ő lenne is. Az, hogy gyakorlatilag mindenki 10+, de sokan 15+% előnyt mér, aztán abból mégis a hátrányban levő jön ki jobban, országos méretben olyan szintű félre mérése lenne a társadalom állapotának, hogy azt egyszerű hibával nem lehet magyarázni. Ennyire nem lehet félre mérni, és nem érdekel, hogy a "független" se független. Akkor se. Ha mégis, akkor nem félre mértek, hanem valami teljesen másik lemez forog, mint amiben azt gondoljuk, hogy élünk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 260
ha 75-80% részvétel lesz, előfordulhat, hogy a határon túli levélszavazatokból kevesebb mandátum lesz? mondjuk 1.
deyell
Abból nagyon maximum 2 jöhet össze, az egy az "alap".
25 napja
ha 75-80% részvétel lesz, előfordulhat, hogy a határon túli levélszavazatokból kevesebb mandátum lesz? mondjuk 1.
deyell
ezt pedzegették már 1 hónapja, hogy részvételi arányokon kívül jelenleg 0-1-et tippeltek.

25 napja
Hajdú 5-6 nagyot megy
itt sok választót vesztett a Fidesz az EP-n.

25 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 640 — Sworn to the Dark

built for this shit

25 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 479 — #neverpunt
Én Molnár Áron féle Fuck NER-es sapiban mentem, nézegették de ennyi.

25 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 479 — Chiefs GM
Na, sok mosoly és néhány bamba tekintet fogadta. a pólót, beszólás nem volt. Ellenben azon az oldalon, ahol én aláírtam a névjegyzéket, talán még 1 vagy 2 név volt üres, durva. (BP 6.).

25 napja
Bódi Matyi most Telexen. azt mondja BP kb. 1 körül fog berobbanni. ami aggasztó ebben a fidesznek, hogy a városok megnyomják, és a kistelepülések nem tudnak újat felmutatni, és ők jellemzően leszavaznak délelőtt.
petey
Nagyon remélem igaza van és jól látja a dolgokat...
gyurczi
ő nem hülye gyerek, érdemes rá figyelni

25 napja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 549
Én letudtam 8 körül itt Borsodban, utána a kocsmában buzdítottam. Jó lenne még vagy négyszet szavazni, már a szintentartás végett.
Tactful Cactus
Későn születtél 😕

hu.wikipedia.org/wiki/1947-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s
Kampman
Hát ja, kimaradt a Lombardi-éra.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Én letudtam 8 körül itt Borsodban, utána a kocsmában buzdítottam. Jó lenne még vagy négyszet szavazni, már a szintentartás végett.
Tactful Cactus
Későn születtél 😕

hu.wikipedia.org/wiki/1947-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s