Politika
70 feliratkozó
25 napja
Nem szeretem a kacsát 😁A gyerekem életére esküszöm, oda akartam irni zárójelben h warrb a véleményét tartsa meg magának 😃😃 ha vigasztal ez a jövőheti HO kajám, mára kacsamell és hagymás törtburi lesz.500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Miért nem valami rendes kaját eszel?
Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
warr_b
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
25 napja
Több lesz, mint a legelborultabb Texans Wildcard PO meccsen - mindezt csöcsök és Alekosz nélkül! 😀Nyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
Hanni
petey
somoskovig
25 napja
Zuglóra kíváncsi leszek. Radics Gigi kurva nagy bukta
Hadházy?
Velkey szerintem behúzza
25 napja
A gyerekem életére esküszöm, oda akartam irni zárójelben h warrb a véleményét tartsa meg magának 😃😃 ha vigasztal ez a jövőheti HO kajám, mára kacsamell és hagymás törtburi lesz.500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Miért nem valami rendes kaját eszel?
Hanni
warr_b
25 napja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.
Hanni
XVI. keruletben meg soha nem lattam ennyi embert se az utcan, se szavazni. Itt 4 eve eleg szukosen nyert az ellenzek, remelem, most sima lesz.Nini, 2 azonos kerületben szavazó!
Imitheking
Szerkesztette: iktriad
25 napja
Nyomi SB évente van, szóval össze kell adni négy meccsnyi hsz-t. 😊500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Hanni
petey
25 napja
XVI. keruletben meg soha nem lattam ennyi embert se az utcan, se szavazni. Itt 4 eve eleg szukosen nyert az ellenzek, remelem, most sima lesz.
25 napja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.most mit tegyünk, több embert érdekel ez, mint a seahawks SB-je 😉 😛
Hanni
25 napja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Miért nem valami rendes kaját eszel?
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
25 napja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Reggel elfelejtettem, de jó hogy mondod. Remélem nem érjük meg azt a szégyent, hogy egy amerikai foci fórumon több post születik a választások miatt, mint a superbowl napján. Oké, nemzeti sors meg minden, de baszki. Azért tudjuk már a fontossági sorrendeket. 😊
Hanni

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
500+ hozzászóláson verekedtem át magam most, nem vagytok normalisak faszom, most emiatt délutánra marad a rakott brokkoli összedobása.Amúgy itt a XVI.ban teljesen sima volt, feleségem 2 perc alatt végzett, én mivel átjelentkező vagyok (HEVES 2 taktikai durran), nekem 5 perc volt.
25 napja
A mögöttem lévő család Munchenből jött szavazni a… testvérem és családja a francia német határ közelében élnek és hazajöttek kocsival szavazni.
25 napja
Csak kerdes az MP akirol mindig beszeltek a Munkas Part-ot jelenti ugye? Mert en arra szavaztam🤔
25 napja
Szavazókedv óránként (9:00, 11:00)2018 13.17%, 29.93%
2022 10,31%, 25.77%
2026 16.89%, 37.98%
18ban az eleje volt erős, 22-nek a vége.
Most a részvétel mindkettő arányszámaihoz képest erősebb.
18ban 16.76% a növekedés
22ben 14.46%
26ban 21.09%
13 órás növekedés:
18ban 12,39% (Total adat 42.32%)
22ben 14,24% (Total adat 40.01%)
Ha tartja magát a 26os növekedés és nem horpad be, tehát hoz egy 48% körüli részvételi arányt, ami csak 11%-os növekedés lenne, akkor a 77-78% borítékolhatónak tűnik. Azonban ha a 12%-os növekedést tudja tartani, akkor 50% fölött lehetnek a 13 órás adatok.
25 napja
Ha nem ő lenne is. Az, hogy gyakorlatilag mindenki 10+, de sokan 15+% előnyt mér, aztán abból mégis a hátrányban levő jön ki jobban, országos méretben olyan szintű félre mérése lenne a társadalom állapotának, hogy azt egyszerű hibával nem lehet magyarázni. Ennyire nem lehet félre mérni, és nem érdekel, hogy a "független" se független. Akkor se. Ha mégis, akkor nem félre mértek, hanem valami teljesen másik lemez forog, mint amiben azt gondoljuk, hogy élünk.ő nem hülye gyerek, érdemes rá figyelniBódi Matyi most Telexen. azt mondja BP kb. 1 körül fog berobbanni. ami aggasztó ebben a fidesznek, hogy a városok megnyomják, és a kistelepülések nem tudnak újat felmutatni, és ők jellemzően leszavaznak délelőtt.Nagyon remélem igaza van és jól látja a dolgokat...
petey
gyurczi
petey

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
ha 75-80% részvétel lesz, előfordulhat, hogy a határon túli levélszavazatokból kevesebb mandátum lesz? mondjuk 1.Abból nagyon maximum 2 jöhet össze, az egy az "alap".
deyell
25 napja
ha 75-80% részvétel lesz, előfordulhat, hogy a határon túli levélszavazatokból kevesebb mandátum lesz? mondjuk 1.ezt pedzegették már 1 hónapja, hogy részvételi arányokon kívül jelenleg 0-1-et tippeltek.
deyell
25 napja
Hajdú 5-6 nagyot megyitt sok választót vesztett a Fidesz az EP-n.
25 napja
ha 75-80% részvétel lesz, előfordulhat, hogy a határon túli levélszavazatokból kevesebb mandátum lesz? mondjuk 1.
built for this shit
25 napja
Én Molnár Áron féle Fuck NER-es sapiban mentem, nézegették de ennyi.
25 napja
Na, sok mosoly és néhány bamba tekintet fogadta. a pólót, beszólás nem volt. Ellenben azon az oldalon, ahol én aláírtam a névjegyzéket, talán még 1 vagy 2 név volt üres, durva. (BP 6.).
25 napja
ő nem hülye gyerek, érdemes rá figyelniBódi Matyi most Telexen. azt mondja BP kb. 1 körül fog berobbanni. ami aggasztó ebben a fidesznek, hogy a városok megnyomják, és a kistelepülések nem tudnak újat felmutatni, és ők jellemzően leszavaznak délelőtt.Nagyon remélem igaza van és jól látja a dolgokat...
petey
gyurczi
25 napja
Hát ja, kimaradt a Lombardi-éra.Én letudtam 8 körül itt Borsodban, utána a kocsmában buzdítottam. Jó lenne még vagy négyszet szavazni, már a szintentartás végett.Későn születtél 😕
Tactful Cactus
hu.wikipedia.org/wiki/1947-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
25 napja
Én letudtam 8 körül itt Borsodban, utána a kocsmában buzdítottam. Jó lenne még vagy négyszet szavazni, már a szintentartás végett.Későn születtél 😕
Tactful Cactus
hu.wikipedia.org/wiki/1947-es_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1s