Politika
70 feliratkozó
25 napja
13 hónapja él ez a telefonszámom, soha nem használtam politikai célokra ezt sem. Na vajon hogy lehet mégis meg nekik?A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
egyébként tényleg óriási pofára esés lenne
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
iktriad
peterk2005 udvari bolond
25 napja
tippelde.muszáj lesz neki! 😊
üti a 30%-ot a 11 órás adat?
petey
25 napja
A család nem felejt. Egyszer kértél valami szívességet a Dontól, csak már nem emlékszel rá. Öreg hiba. Ne várd meg a lófejet az ágyban. 😊Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Beton.Hofi instagram story:“a civil véleményem, hogy ez a kormánypárt az egyetemes magyar történelem legprofibb és legpökhendibb szervezett bűnözői egysége és már az nemzeti trauma, hogy fent lehet a nevük a szavazólapon. náluk a sima, mezei bűnözőket is többre taksálom”
“a szavazóikat pedig nem érdemes velük egyenes ágon összemosni és mindenkinek türelmet és empátiát kívánok ahhoz, hogy próbáljon körültekintően kommunikálni velük; sok éves félelemkeltés áldozatainak tartom őket és sok esetben jobbító szándékkal, meggyőződésből szavaznak.”
👌👌👌
25 napja
tippelde.Igen!
üti a 30%-ot a 11 órás adat?
petey
25 napja
Az utóbbi heteket elnézve a demencia jelei mutatkoznak rajta, ami a borzalmas kampányt is megmagyarázná.Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
Szerkesztette: Jughead
25 napja
Azza nemfosó, robotrobi vagyAz jó fosás ellen is?MedazepamEngem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
sutianap
Bruce

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
25 napja
A próféta beszéljen belőled! 😊ha ennyi becsülettel ledolgozott éved és megkeresett vagyonod van, miért is kéne izgulni? Argentína szép ország.Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
petey
25 napja
"Na élőben is láthattam a fidesz törzs táborát. Néni 90 és a halál között az üres szavazólapot a hóna alá csapva elindult haza, mikor visszahívták, megkérdezte, hogy most akkor X-et kell húzni vagy mi. Végül majdnem urnát bontott, szerencsére szóltak neki, hogy tetején a nyílás..."😀
bár inkább szomorú
25 napja
Az M1-en mutatták a szavazókörből kilépő MP interjúját, de csak hátulról, úgyhogy a fókuszban a Samuel L Jackson kinézetű külföldi újságíró volt, aki szemből, alulnézetből vette MP-t
25 napja
Engem mindig csak a Narancsvidék talál meg, ma már volt 1 hívás, 1 sms.Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
kapitnono
Kampman
25 napja
Az jó fosás ellen is?MedazepamEngem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
sutianap
25 napja
MedazepamEngem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce

25 napja
Szerintem este fél hétig simán telefonálgatni fognak a szavazóbázisnak, ezt csinálták korábban is, nem lenne meglepő.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
kapitnono
25 napja
Még a 28-3-t is el tudtam jinxelni anno!van itt ilyen?Mi van ha jinxel? Bár ha ez a cél, ezt rá kéne hagynia egy profira. 😉Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Van itt admin? 1 hét pihit kérünk a kollégának xD 😀
warr_b
Beki
iktriad
petey
25 napja
S érkezik is a 11es baszatás! - a világ égni fog, a te bűnöd, ha a világ lángokba állsezmegcsakaz iraki háború, őgyejimésuraim
youtu.be/STqLp2J81jY?is=vwQN5BY9vsX-nEpq

25 napja
Nem tudom volt e már nem akarok annyit visszagörgetni de az se rossz hogy Bócsa fideszes polgármestere a tiszára szavazott 😀Bátonyterenye KDNP-s polgija is, nincs itt semmi látnivaló😉😃
kapitnono
25 napja
Mondjuk az tény, hogy interjújában nagyon összeszedett és nyugodt volt, sőt eléggé kisimult is.Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
kapitnono
25 napja
ha ennyi becsülettel ledolgozott éved és megkeresett vagyonod van, miért is kéne izgulni? Argentína szép ország.Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce
Szerkesztette: petey
25 napja
Tudja ő is hogy már nem tud mit tenni, belenyugodott 😁Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
Bruce

25 napja
van itt ilyen?Mi van ha jinxel? Bár ha ez a cél, ezt rá kéne hagynia egy profira. 😉Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Van itt admin? 1 hét pihit kérünk a kollégának xD 😀
warr_b
Beki
iktriad
25 napja
Engem továbbra is Orbán nyugodt pofája miatt ver ki a frász. Mindig azt gondolom, hogy tud valamit és emiatt nagyon izgulok.nem egy Sobri, de értékeljük a kicsit iscsak trollkodikHuhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Info?
warr_b
Nemes samu09
petey
Kampman
25 napja
Mi van ha jinxel? Bár ha ez a cél, ezt rá kéne hagynia egy profira. 😉Huhh de nagy pofára esés lesz itt holnap reggelre, mikor fidesz többség lesz 😂😭Van itt admin? 1 hét pihit kérünk a kollégának xD 😀
warr_b
Beki
25 napja
Na, elindulok kideríteni, hogy a Tisza cipő logojara a pólómon hány agyhalott kap rángógörcsöt 😊nekem a cipőre 2 ember vigyorgott a számlálóbizottságból, a többi balta arccal tűrte. jó lol, most itt ülök a parkban és egy bebaszott barom elkezdett hőbörögni xd mondjuk nemtom mit, mert visszaraktam inkább a dj marky&krs essential mixet a fülembe, minthogy végighallgassam a rőfös megmondását
somoskovig