Politika

70 feliratkozó

26 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Boabeten most

MP 1.28
OV 2.50
Kampman
Szoros!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor induljunk! A 9 éves fiam fogja behúzni az x-eket a Tiszara. Itt most az O jövőről is döntünk!
KB23
Nekem a kisebbik 9, de nagyobbik most töltötte a 18-at(március 21) első szavazó! És tudja mit akar😊😊😊😊

Draft

26 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Boabeten most

MP 1.28
OV 2.50

26 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 366 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
az eredménykövetés nagy része a discordon menjen pls, főleg este 7 után, szerintem követhetőbb is, plusz talán így nem hal le az oldal

discord.gg/JYgACEGh
Löfli
Booomer vagyok hagyjál már discorddal!! 😀
Toca
A GM Game draft is azon lesz pontosan egy hét múlva. 😀
26 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 955 — Így remélem megfelelek nektek.....
József Attlia: Levegőt! 😀 Reméljük holnap ilyenkor már egy nagy fellélegzés lesz az egész ország.
26 napja
Toca Minnesota Vikings 20 540 — Vikings fan
az eredménykövetés nagy része a discordon menjen pls, főleg este 7 után, szerintem követhetőbb is, plusz talán így nem hal le az oldal

discord.gg/JYgACEGh
Löfli
Booomer vagyok hagyjál már discorddal!! 😀
26 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Hungary on the clock
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
letrade a 2. körbe, találkozunk holnap

26 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 216 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Discordról: "Bükkösdön nem tudjuk kinyitni a szavazókör ajtaját....😀 konkretan flexelés lesz." XD

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Hajrá Tisza, hajrá fiatalok.
Én még dolgozok, aztán edzünk a lányommal majd együtt megyünk szavazni (ő még sajnos csak mint kisérő).
Az ő jövője a tét, hogy egy normális világban tudjon majd élni.
Szemét tolvaj, korrupt fidesz.
Ma menniük kell.

26 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
jó reggelt! na akkor jöjjön az igazság pillanata.
petey
Mendoza!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
Hungary on the clock

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

26 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 760 — Saturday Night Lights
 telex.hu/belfold/2026/04/11/valasztas-hat-fos-szavazokorzet-budapest
Ezen mondjuk dobtam egy hátast.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
jó reggelt! na akkor jöjjön az igazság pillanata.

26 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
legyünk minél hamarabb túl rajta, megy két X a kutyákra, remélem bejutnak | 1% fölé |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 472 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
36 év után indulok áradni.
Utána szerintem kitekerek a Bükk fennsíkra, mert ott térerő sincs. Majd délután ránézek hogy hogy állunk 😊

26 napja
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 827
Reggel 6 és annyian vannak mint az állat! De jó ezt látni! És nagy része fiatal! ❤️🤍💚
26 napja
Ja és utána 4 óra figyelés a csalások miatt. 😁
26 napja
Akkor induljunk! A 9 éves fiam fogja behúzni az x-eket a Tiszara. Itt most az O jövőről is döntünk!
26 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

discord.gg/JYgACEGh

Don't blink!
26 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha holnap újra nyer a Fidesz...
Mire számíthatunk a következő 4 évben?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
BELARUS
gyurczi
Ha holnap nyer a Fidesz, akkor már most Belarusz vagyunk, csak még nem szembesültünk vele.
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanerre gondoltam én is. Megnéztem mindkét kampányzárót, és az alapján nem is Belarusznak kellene lennünk, hanem valami szürre-államnak, hogy itt a Fidesz nyerhessen. Ezek mindketten nem csak a számokat látják, de a lehetőségeik határaival is tisztában vannak. Hogy mit tudhat ő és a másik, meddig képes ill. hajlandó elmenni ő és a másik. És mindezek tudatában egyikük lényegében egy miniszterelnöki székfoglaló beszédet tartott, a másik meg előadva egy mixet a kötelező azért jók vagyunk, ne csüggedjetek-ből és a fos ez a világ bassza meg, mindenki ellenünk van-ból, lényegében leköszönt a posztjáról.

Viszont Orbánon azt látom, hogy miközben mostanra teljesen elhiszi a saját maga által kreált világot, aközben a harci kedve megvan. Ez az ember, ha rajta múlik, akkor teljes erővel a küllők közé szurkáló bot módba fog és akar váltani. A nagy kérdés, hogy a sleppje mennyire lesz hajlandó ebben részt venni úgy, hogy ők lesznek alkalmasint a bot. És ebben a játékban alkalmasint a bot törhet, repedhet, nem a kéz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 055 — Apu ökölbeszorított keze
Reggeli után elmegyek szavazni. Eljön velem a 16 éves fiam aki sajnálja hogy nem szavazhat… aztán eszünk egy jót és indulhat a draft amiben a tiszának drukkolok !

26 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 901 — #NoStress
És mi következik ebből számunkra?
Őszentsége Sobri Jóska
Fogalmam sincs mi következik ebből, csak egy ilyen érzés / gondolat jelent meg bennem azokból az olvasmányélményeimből / podcastokból / elemzői megszólalásból amiket hallgattam az elmúlt napokban.
Hogy attól hogy valami nagyon hangos, sok embert mozgat, nagyon vizuális még nem biztos hogy elegendő egy választáson a győzelemhez, pláne nem itthon.
bobi0092
Ha ezek a te érzéseid, akkor ezek a te érzéseid, de proaktívan cselekedni csak az érzéseiddel kapcsolatban tudsz, nem azok kiváltóokaival.
Chill.

26 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 829 — capitaine du château de Vienne 1487
 youtu.be/qFiNYbB1r2Q?is=Qoz40_N8BoC45z-N
AGGGGGYGÁÁÁÁZT!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
hát nemtom, MP tolna ennyi energiával egy kampányt, ha úgyis tudná hogy kikap? ráadásul ilyen magabiztosan? szerintem nem. neki az arcára van írva minden, amit gondol.
talán a 4-en olvastam, hogy egy Tiszás kampánystáb tag azt leakelte, hogy nem hittek a szemüknek, amikor meglátták olyan helyeken a stabil vezetést, amiről nem gondolták volna, hogy meglehet vagy szoros lesz. csak nem kamuznak be ilyet.

ezzel szemben a pohos nem tud mást puffogtatni, csak hogy háború meg ukrajna, mint egy megfáradt felhúzós játék, aki tudja hogy lejárt az ideje, csak csinálni kell., hátha..
sehol nem voltak az eddigi gunyoros és pikírt megjegyzései, amiket akkor osztott amikor tudta, hogy semmi esélye az ellenfélnek, nyugodtan a sárba lehet döngölni.

nekem ez jött le ezen a héten.

26 napja
kitartás mindenkinek a következő 24 órához, de úgyis el fog húzódni májusig ez a szar

legyen discord szerver, ha lefagyna az oldal?

Don't blink!