Politika
70 feliratkozó
26 napja
Boabeten mostSzoros!
MP 1.28
OV 2.50
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Akkor induljunk! A 9 éves fiam fogja behúzni az x-eket a Tiszara. Itt most az O jövőről is döntünk!Nekem a kisebbik 9, de nagyobbik most töltötte a 18-at(március 21) első szavazó! És tudja mit akar😊😊😊😊
KB23
Draft

26 napja
A GM Game draft is azon lesz pontosan egy hét múlva. 😀az eredménykövetés nagy része a discordon menjen pls, főleg este 7 után, szerintem követhetőbb is, plusz talán így nem hal le az oldalBooomer vagyok hagyjál már discorddal!! 😀
discord.gg/JYgACEGh
Löfli
Toca
26 napja
József Attlia: Levegőt! 😀 Reméljük holnap ilyenkor már egy nagy fellélegzés lesz az egész ország.
26 napja
az eredménykövetés nagy része a discordon menjen pls, főleg este 7 után, szerintem követhetőbb is, plusz talán így nem hal le az oldalBooomer vagyok hagyjál már discorddal!! 😀
discord.gg/JYgACEGh
Löfli
26 napja
Hungary on the clockletrade a 2. körbe, találkozunk holnap
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
26 napja
Discordról: "Bükkösdön nem tudjuk kinyitni a szavazókör ajtaját....😀 konkretan flexelés lesz." XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Hajrá Tisza, hajrá fiatalok.Én még dolgozok, aztán edzünk a lányommal majd együtt megyünk szavazni (ő még sajnos csak mint kisérő).
Az ő jövője a tét, hogy egy normális világban tudjon majd élni.
Szemét tolvaj, korrupt fidesz.
Ma menniük kell.
26 napja
jó reggelt! na akkor jöjjön az igazság pillanata.Mendoza!
petey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
26 napja
Hungary on the clock
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

26 napja
telex.hu/belfold/2026/04/11/valasztas-hat-fos-szavazokorzet-budapestEzen mondjuk dobtam egy hátast.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
26 napja
legyünk minél hamarabb túl rajta, megy két X a kutyákra, remélem bejutnak | 1% fölé |

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
36 év után indulok áradni.Utána szerintem kitekerek a Bükk fennsíkra, mert ott térerő sincs. Majd délután ránézek hogy hogy állunk 😊
26 napja
Reggel 6 és annyian vannak mint az állat! De jó ezt látni! És nagy része fiatal! ❤️🤍💚
26 napja
Ja és utána 4 óra figyelés a csalások miatt. 😁
26 napja
Akkor induljunk! A 9 éves fiam fogja behúzni az x-eket a Tiszara. Itt most az O jövőről is döntünk!
26 napja
az eredménykövetés nagy része a discordon menjen pls, főleg este 7 után, szerintem követhetőbb is, plusz talán így nem hal le az oldaldiscord.gg/JYgACEGh

Don't blink!
26 napja
Ugyanerre gondoltam én is. Megnéztem mindkét kampányzárót, és az alapján nem is Belarusznak kellene lennünk, hanem valami szürre-államnak, hogy itt a Fidesz nyerhessen. Ezek mindketten nem csak a számokat látják, de a lehetőségeik határaival is tisztában vannak. Hogy mit tudhat ő és a másik, meddig képes ill. hajlandó elmenni ő és a másik. És mindezek tudatában egyikük lényegében egy miniszterelnöki székfoglaló beszédet tartott, a másik meg előadva egy mixet a kötelező azért jók vagyunk, ne csüggedjetek-ből és a fos ez a világ bassza meg, mindenki ellenünk van-ból, lényegében leköszönt a posztjáról.Ha holnap nyer a Fidesz, akkor már most Belarusz vagyunk, csak még nem szembesültünk vele.Ha holnap újra nyer a Fidesz...BELARUS
Mire számíthatunk a következő 4 évben?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
gyurczi
Őszentsége Sobri Jóska
Viszont Orbánon azt látom, hogy miközben mostanra teljesen elhiszi a saját maga által kreált világot, aközben a harci kedve megvan. Ez az ember, ha rajta múlik, akkor teljes erővel a küllők közé szurkáló bot módba fog és akar váltani. A nagy kérdés, hogy a sleppje mennyire lesz hajlandó ebben részt venni úgy, hogy ők lesznek alkalmasint a bot. És ebben a játékban alkalmasint a bot törhet, repedhet, nem a kéz.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
26 napja
Reggeli után elmegyek szavazni. Eljön velem a 16 éves fiam aki sajnálja hogy nem szavazhat… aztán eszünk egy jót és indulhat a draft amiben a tiszának drukkolok !
26 napja
Ha ezek a te érzéseid, akkor ezek a te érzéseid, de proaktívan cselekedni csak az érzéseiddel kapcsolatban tudsz, nem azok kiváltóokaival.És mi következik ebből számunkra?Fogalmam sincs mi következik ebből, csak egy ilyen érzés / gondolat jelent meg bennem azokból az olvasmányélményeimből / podcastokból / elemzői megszólalásból amiket hallgattam az elmúlt napokban.
Őszentsége Sobri Jóska
Hogy attól hogy valami nagyon hangos, sok embert mozgat, nagyon vizuális még nem biztos hogy elegendő egy választáson a győzelemhez, pláne nem itthon.
bobi0092
Chill.
26 napja
hát nemtom, MP tolna ennyi energiával egy kampányt, ha úgyis tudná hogy kikap? ráadásul ilyen magabiztosan? szerintem nem. neki az arcára van írva minden, amit gondol. talán a 4-en olvastam, hogy egy Tiszás kampánystáb tag azt leakelte, hogy nem hittek a szemüknek, amikor meglátták olyan helyeken a stabil vezetést, amiről nem gondolták volna, hogy meglehet vagy szoros lesz. csak nem kamuznak be ilyet.
ezzel szemben a pohos nem tud mást puffogtatni, csak hogy háború meg ukrajna, mint egy megfáradt felhúzós játék, aki tudja hogy lejárt az ideje, csak csinálni kell., hátha..
sehol nem voltak az eddigi gunyoros és pikírt megjegyzései, amiket akkor osztott amikor tudta, hogy semmi esélye az ellenfélnek, nyugodtan a sárba lehet döngölni.
nekem ez jött le ezen a héten.
26 napja
kitartás mindenkinek a következő 24 órához, de úgyis el fog húzódni májusig ez a szarlegyen discord szerver, ha lefagyna az oldal?

Don't blink!