Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.meg Feri se
resistance is futile
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Az kemény, Orbán nem lehet többet miniszterelnök.
2 hónapja
Hoppá a partizán megkapta az első kérdést.sajnos pont meetingem volt szal lemaradtam
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásraNézd el neki, M1 nézők most látják először, ki kell kacsintani feléjük 😊
zacknorb
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásraIgen.
zacknorb

2 hónapja
Ahogy olvasom MP még kampányüzemmódban van, majd át kell kapcsolni kormányzásra
Poloska vagyok.
2 hónapja
Hoppá.Nekem?Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.Nekem eddig épp az tetszett a legjobban.
rob3r7o
szaba
rob3r7o
2 hónapja
Nekem?Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.Neked eddig épp az tetszett a legjobban.
rob3r7o
szaba
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
Egy kommunikációs coach jól jönne. Nekem az első munkahelyemen kiírtak egy ilyen képzést 😀Hát, nem egy Zahlen Daten Fakten beszéd amit tol az fix 😀
Szóval képzeljétek el, mi volt előtte (szóban még durvább vagyok, mint írásban)
Gyurma Pappa
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Tiszában amúgy nem Radnai Márk apja az agy? én úgy tudtam.Ő a Tisza orbánbalázsa, csak sokkal jobb képességű... 😊ki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli
Vitézlő Titoknok tomz
built for this shit
2 hónapja
Egy kommunikációs coach jól jönne. Nekem az első munkahelyemen kiírtak egy ilyen képzést 😀Szóval képzeljétek el, mi volt előtte (szóban még durvább vagyok, mint írásban)

2 hónapja
Kvázi őmiatta is nyert a Tisza, ő rakta össze ezt az egész országjárás metódust és több mást is.Ő a Tisza orbánbalázsa, csak sokkal jobb képességű... 😊ki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli
Vitézlő Titoknok tomz
Anno felajánlotta MZP-nek is, csak ő jobban akarta tudni.
Egyszer adott egy interjút vmelyik podcastnak, talán Kontroll vagy Válasz Online, ott volt erről szó.
2 hónapja
Péter szeretetnyelve a személyeskedés.
2 hónapja
Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.Nincs ezzel baj, kell egy kicsit arcoskodni és hát azért lássuk be, jogos kritika, főleg a tingli-tangli miatt amit a háborúval és minden mással csináltak.
rob3r7o
2 hónapja
Ő a Tisza orbánbalázsa, csak sokkal jobb képességű... 😊ki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli
2 hónapja
A kampányvezír, Tóth Pèterki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli
2 hónapja
444.hu/2026/04/12/sokan-vitattak-hogy-valasztason-le-lehet-gyozni-ezt-a-rendszert-de-ugy-tunik-nem-volt-igazuk-mondja-a-tisza-kampanyfonokeki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi
Löfli

2 hónapja
ki az a Tóth P.?Tóth P. nagyon jól átlátta, hogy kell a rendszert kihasználni, és tökéletesen végigvitték a tervet.na még o nyert nagyot tegnap. vszeg a naptarja betelt a kovetkezo 3-4 valasztasra ...
Gyurma Pappa
csebi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Elég szép gesztus volt ez a magyar sajtónakEgyetértek, mivel van benne nem kevés munkájuk, hogy ez a kétharmad összejött.
Wester
2 hónapja
Elég szép gesztus volt ez a magyar sajtónakSok kérdés nem lesz, hosszúak a válaszok Peti
Wester
2 hónapja
Ezt az európai vezetőknek majd mi megmondjuk merre van az előre részt ki lehetett vna hagyni, de a többi része szerintem rendben volt nagyjából.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”