Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Jóska!Okés.
Attól, hogy tudsz rajta változtatni, attól én még nem ítélem el az esetleges döntésedet. Így, ha végre hajlandó vagy feldolgozni, amit mondok, akkor talán leesik, hogy még bővebb körben sem "szelektálok".
u.i.: az egybites, fordított és téves érveléseidet hagyd meg azokat, akik beveszik.
gdavid
Te nem ítéled el, Charlie Firpo meg én meg elítéljük az iszlamistát. Ennyi.
Téged nem ítéllek el, hogy nem ítéled el, te se engem, hogy én meg igen. Ez így csodaszép.
Viszont az európai politika szintjén (ahol egyikünk se mozog, csak véleményezzük) markánsabb európai önvédelemre lenne szükség, mert a kígyót keblén melengető ember történetéhez válunk hasonlatossá.
Valamint nézd meg a muszlimokat a Közel-Keleten. Egy pici, pármilliós enklávé van beékelődve több százmillió muszlim közé, és milyen toleránsak vele. Ja nem. Most képzeld el, hogy Izrael-ben nem 5, hanem 500 millió hitetlen él...
És nem az a bajuk a muszlimoknak a zsidókkal, hogy zsidók, vagy antiszemiták lennének. Az a bajuk, hogy nem muszlimok. Ahogy te se, én se, és még vagy 500millióan nem vagyunk azok itt Európában.
több mint 5 éve
Igen.És az ítélkezésnek mi haszna? Neked jobb attól, mert valakit megítélsz?Ez a lényeg - ha akarom megtehetem.ergo mégse annyira tudatosHa majd kedvem lesz, szórakoztat, akkor az leszek, elhiheted.A libsik egyik, ha nem a legnagyobb vétke, hogy összemossák azt, amiről tehetsz, azzal, amiről nem tehetsz.akkor kérlek szépen holnaptól legyél hithű buddhista aki a DK élharcosa
A bőrszínedről, szexuális orientációdról nem tehetsz, ergo ez alapján szelektálni ostobaság.
A vallásodról, pártpreferenciádról, elveidről, meggyőződésedről tehetsz, ezeket tudatosan magadnak választod, ezek alapján megítélhető vagy.
Gondolj bele, te is leírod a vallást és a bőrszínt egymás mellé, mintha egyenrangúan megítélendő dolgokról lenne szó.
Sobri Jóska
Negritis
De most nincs.
Sobri Jóska
a meggyőződésed hogy a gravitáció létezik vagy sem nem 1 kapcsoló amit ki-be tudsz kapcsolni
hanem hosszan felépített része a személyiségednek
ezek nyilván változhatnak ahogy több információl és véleménnyel találkozik az ember
de attól hogy úgy döntesz hogy holnaptól márpedig te imádod a Cannibal Corpse-t hiába teszel meg mindent ami külsőség még nem fogod imádni őket
más kérdés hogy van úgy hogy meghallasz egy zenét és rácsavarodsz teljesen
de ez általában nem úgy működik hogy márpedig én holnaptól ezt a zenét szeretem
Negritis
A nem orientációmon, bőrtszínemen viszont akár akarom, akár nem, nem tudok változtatni.
Amiatt nem ítélhetsz el embereket, a vallási meggyőződésük vagy ideáik miatt pedig igen.
Sobri Jóska
LoveSobri
A helyes döntések alapja a valóság pontos megítélése.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=L1yWH6QSP4kasszem ha túl sok edimörfit nézel akkor is négörlösző, undertheskinA nem orientációmon, bőrtszínemen viszont akár akarom, akár nem, nem tudok változtatni.Dehogynem, létezik bőrpigment injekció, amit ha túltolsz, simán négerré válhatsz 😉
Sobri Jóska
empty taxi
sutianap

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
asszem ha túl sok edimörfit nézel akkor is négörlösző, undertheskinA nem orientációmon, bőrtszínemen viszont akár akarom, akár nem, nem tudok változtatni.Dehogynem, létezik bőrpigment injekció, amit ha túltolsz, simán négerré válhatsz 😉
Sobri Jóska
empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A nem orientációmon, bőrtszínemen viszont akár akarom, akár nem, nem tudok változtatni.Dehogynem, létezik bőrpigment injekció, amit ha túltolsz, simán négerré válhatsz 😉
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Jóska!Attól, hogy tudsz rajta változtatni, attól én még nem ítélem el az esetleges döntésedet. Így, ha végre hajlandó vagy feldolgozni, amit mondok, akkor talán leesik, hogy még bővebb körben sem "szelektálok".
u.i.: az egybites, fordított és téves érveléseidet hagyd meg azokat, akik beveszik.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
"nem szeretem azokat az embereket, akik a hitükre hivatkoznak olyan tetteik igazolására, melyről maguk is tudják, hogy helytelenek" - ezt nyilatkozta Trump tegnap.Akkor most a fidesznek és a kdnp-nek lehet félnivalója rendesen 😊
több mint 5 éve
És az ítélkezésnek mi haszna? Neked jobb attól, mert valakit megítélsz?Ez a lényeg - ha akarom megtehetem.ergo mégse annyira tudatosHa majd kedvem lesz, szórakoztat, akkor az leszek, elhiheted.A libsik egyik, ha nem a legnagyobb vétke, hogy összemossák azt, amiről tehetsz, azzal, amiről nem tehetsz.akkor kérlek szépen holnaptól legyél hithű buddhista aki a DK élharcosa
A bőrszínedről, szexuális orientációdról nem tehetsz, ergo ez alapján szelektálni ostobaság.
A vallásodról, pártpreferenciádról, elveidről, meggyőződésedről tehetsz, ezeket tudatosan magadnak választod, ezek alapján megítélhető vagy.
Gondolj bele, te is leírod a vallást és a bőrszínt egymás mellé, mintha egyenrangúan megítélendő dolgokról lenne szó.
Sobri Jóska
Negritis
De most nincs.
Sobri Jóska
a meggyőződésed hogy a gravitáció létezik vagy sem nem 1 kapcsoló amit ki-be tudsz kapcsolni
ezek nyilván változhatnak ahogy több információl és véleménnyel találkozik az ember
de attól hogy úgy döntesz hogy holnaptól márpedig te imádod a Cannibal Corpse-t hiába teszel meg mindent ami külsőség még nem fogod imádni őket
Negritis
A nem orientációmon, bőrtszínemen viszont akár akarom, akár nem, nem tudok változtatni.
Amiatt nem ítélhetsz el embereket, a vallási meggyőződésük vagy ideáik miatt pedig igen.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ez a lényeg - ha akarom megtehetem.ergo mégse annyira tudatosHa majd kedvem lesz, szórakoztat, akkor az leszek, elhiheted.A libsik egyik, ha nem a legnagyobb vétke, hogy összemossák azt, amiről tehetsz, azzal, amiről nem tehetsz.akkor kérlek szépen holnaptól legyél hithű buddhista aki a DK élharcosa
Sobri Jóska
Negritis
De most nincs.
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
ergo mégse annyira tudatosHa majd kedvem lesz, szórakoztat, akkor az leszek, elhiheted.A libsik egyik, ha nem a legnagyobb vétke, hogy összemossák azt, amiről tehetsz, azzal, amiről nem tehetsz.akkor kérlek szépen holnaptól legyél hithű buddhista aki a DK élharcosa
Sobri Jóska
Negritis
De most nincs.
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha majd kedvem lesz, szórakoztat, akkor az leszek, elhiheted.A libsik egyik, ha nem a legnagyobb vétke, hogy összemossák azt, amiről tehetsz, azzal, amiről nem tehetsz.akkor kérlek szépen holnaptól legyél hithű buddhista aki a DK élharcosa
Sobri Jóska
Negritis
De most nincs.
több mint 5 éve
A libsik egyik, ha nem a legnagyobb vétke, hogy összemossák azt, amiről tehetsz, azzal, amiről nem tehetsz.akkor kérlek szépen holnaptól legyél hithű buddhista aki a DK élharcosa
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ha jól értem a költői kérdés itt nem arról szól, hogy milyen arabokkal együtt élni, hanem, hogy az úgynevezett keresztények, miért nem a bibliai tanítás szerint viselkednek?Mint hithű ateista sose éreztem magam szarul, ha valaki előttem keresztet vetett. Sose éreztem magam szarul attól, hogy mikor esküt tettem a végén körülöttem mindenki azzal zárt, hogy Isten engem úgy segéljen stb.tölts el arabok közt 1-2 évet, megérted. Volt szerencsém benne, soha többet.
Hogy lehet, hogy én ezeket el tudom fogadni és még azon se háborodok fel, hogy a kormány le akarja nyomni az emberek torkán a kereszténységet, míg a katolikusok, akiknek a tolerancia és embertársaik elfogadása alaptanítás nem képesek erre?
Jughead
Ja és igen, volt közöttük rendes, szorgalmas, csak az a baj hogy 50-ből 1.
davemayer
több mint 5 éve
ugye ezt a dumádat hanyagoltad a Nidamullah beszédkor, tekis relativizáló....A libsik egyik, ha nem a legnagyobb vétke, hogy összemossák azt, amiről tehetsz, azzal, amiről nem tehetsz.Hol írtam ilyet Jóska?Szerinted a muszlimok nem vetik meg a hitetleneket?Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Akkor te mindenképp keresd vissza diverdoc posztját.
Sobri Jóska
Én nem fogok vallás, bőrszín, nem, szexuális orientáció, stb. mentén válogatni. A "darabja válogatja" elv szerint élek. Ennek alapján van jó muszlim, rossz keresztény és vica versa. És így tovább. Sokkal tisztább így számomra az élet, minthogy mindenkihez előítélettel álljak. Majd kialakítom én a saját véleményenet, nem kell hogy fogják a kezem ehhez.
gdavid
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A libsik egyik, ha nem a legnagyobb vétke, hogy összemossák azt, amiről tehetsz, azzal, amiről nem tehetsz.Hol írtam ilyet Jóska?Szerinted a muszlimok nem vetik meg a hitetleneket?Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Akkor te mindenképp keresd vissza diverdoc posztját.
Sobri Jóska
Én nem fogok vallás, bőrszín, nem, szexuális orientáció, stb. mentén válogatni. A "darabja válogatja" elv szerint élek. Ennek alapján van jó muszlim, rossz keresztény és vica versa. És így tovább. Sokkal tisztább így számomra az élet, minthogy mindenkihez előítélettel álljak. Majd kialakítom én a saját véleményenet, nem kell hogy fogják a kezem ehhez.
gdavid
több mint 5 éve
Én is, de ez van elfogadom, hogy ilyenek az emberek, mert mást nem tehetek. 😊angolok ugyanezt mondják a középeurópaiakról 😀Mint hithű ateista sose éreztem magam szarul, ha valaki előttem keresztet vetett. Sose éreztem magam szarul attól, hogy mikor esküt tettem a végén körülöttem mindenki azzal zárt, hogy Isten engem úgy segéljen stb.tölts el arabok közt 1-2 évet, megérted. Volt szerencsém benne, soha többet.
Hogy lehet, hogy én ezeket el tudom fogadni és még azon se háborodok fel, hogy a kormány le akarja nyomni az emberek torkán a kereszténységet, míg a katolikusok, akiknek a tolerancia és embertársaik elfogadása alaptanítás nem képesek erre?
Jughead
davemayer
Negritis
több mint 5 éve
angolok ugyanezt mondják a középeurópaiakról 😀Mint hithű ateista sose éreztem magam szarul, ha valaki előttem keresztet vetett. Sose éreztem magam szarul attól, hogy mikor esküt tettem a végén körülöttem mindenki azzal zárt, hogy Isten engem úgy segéljen stb.tölts el arabok közt 1-2 évet, megérted. Volt szerencsém benne, soha többet.
Jughead
davemayer
több mint 5 éve
Mint hithű ateista sose éreztem magam szarul, ha valaki előttem keresztet vetett. Sose éreztem magam szarul attól, hogy mikor esküt tettem a végén körülöttem mindenki azzal zárt, hogy Isten engem úgy segéljen stb.tölts el arabok közt 1-2 évet, megérted. Volt szerencsém benne, soha többet.
Jughead
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Mint hithű ateista sose éreztem magam szarul, ha valaki előttem keresztet vetett. Sose éreztem magam szarul attól, hogy mikor esküt tettem a végén körülöttem mindenki azzal zárt, hogy Isten engem úgy segéljen stb.Hogy lehet, hogy én ezeket el tudom fogadni és még azon se háborodok fel, hogy a kormány le akarja nyomni az emberek torkán a kereszténységet, míg a katolikusok, akiknek a tolerancia és embertársaik elfogadása alaptanítás nem képesek erre?
több mint 5 éve
Amúgy totál nem értem mi értelme az ilyen beszélgetéseknek. Kb már a 2. eszmecserénél látszott, hogy 2 totál más állásponton vagytok CF-fel, nem fogjátok meggyőzni. Hogy kinek lesz igaza az idő eldönti. (én egyébként inkább Firpo hadnaggyal értek egyet, pedig nem vagyok vallásos 😊 )Nem vallásosként az egy racionális érvelés, hogy félted azt, ami a tied (vagy amit annak gondolsz), és a kívülállót olyan ellenségnek gondolod, aki a te javaidra tör.
NB2
Na de fennen hangoztatott pápistaként, melynek alaptétele az elfogadás, a tolerancia, a "ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel" elv?!
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Erre a megoldás hogy ne jöjjenek be a migránsok :“Egyemmeg Aggodalommal tölt engem el
A születési arányszám förtelme ej
Lemegyek a klubba magamban ezt tudva
A helyzet durva a déli határon
Hogyha ki állok vadkannibálok
Mindenhol hidd el most
Egy dolgot tehetünk ellenuk ja
Csecsem' sírással hergelünk ah
Nem jöttem a klubba véletlen
Akciótervvel érkeztem
Gyereket csinálok népemnek
Funkcionáljon a méhecske
Énekelj Krúbi-val Dé:Nash-el
Még egy magyar
Még egy magyar
Még egy magyar
Még egy magyar
Még egy magyar
Még egy magyart
Hozzál a világra még egy magyart
Családalapítás
Családalapítás
Három gyereket adjál kislány
Ne jöjjön be nekem a sok sok migráns”
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Amúgy totál nem értem mi értelme az ilyen beszélgetéseknek. Kb már a 2. eszmecserénél látszott, hogy 2 totál más állásponton vagytok CF-fel, nem fogjátok meggyőzni. Hogy kinek lesz igaza az idő eldönti. (én egyébként inkább Firpo hadnaggyal értek egyet, pedig nem vagyok vallásos 😊 )
több mint 5 éve
És miből gondolod, hogy eldobják a jövőt?A feltétlen toleránsoktól, a véleményelkerülőktől, a PC-ktől, a rövid távú jófejektől, aki a jövőt odadobják.Mitől félsz?Még mi vagyunk itthon. Még mi engedünk. Még, és én még szeretnék itt élni úgy, hogy itthon vagyok.Szíved joga, csak akkor ne kérd számon őket, hogy ők sem akarnak engedni neked bizonyos dolgokat.De én meg pont nem akarom engedni, pont ez a lényeg. Na végre!Most mi zavar pontosan? Hogy ők nyilvánosan teszik, vagy hogy te nem? Tedd te is nyilvánosan, ha ezt szeretnéd! Ha atrocitás ér majd emiatt, érted is ki fogok állni. Ha te nem akarod nyilvánosan gyakorolni, szíved joga. Csak ne akard megtiltani másoknak, hogy ők így cselekedjenek.Ok, ők. Természetesen legyünk PC-k. ŐK, természetesen. Ezt nem is vitatom, csak ezt a vallásosságot miért kell kihozni a közterületre? Minket - engem is - azzal sulykoltak annó, hogy a vallás az magánügy. Ok, elfogadtuk. Ők??Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
több mint 5 éve
A feltétlen toleránsoktól, a véleményelkerülőktől, a PC-ktől, a rövid távú jófejektől, aki a jövőt odadobják.Mitől félsz?Még mi vagyunk itthon. Még mi engedünk. Még, és én még szeretnék itt élni úgy, hogy itthon vagyok.Szíved joga, csak akkor ne kérd számon őket, hogy ők sem akarnak engedni neked bizonyos dolgokat.De én meg pont nem akarom engedni, pont ez a lényeg. Na végre!Most mi zavar pontosan? Hogy ők nyilvánosan teszik, vagy hogy te nem? Tedd te is nyilvánosan, ha ezt szeretnéd! Ha atrocitás ér majd emiatt, érted is ki fogok állni. Ha te nem akarod nyilvánosan gyakorolni, szíved joga. Csak ne akard megtiltani másoknak, hogy ők így cselekedjenek.Ok, ők. Természetesen legyünk PC-k. ŐK, természetesen. Ezt nem is vitatom, csak ezt a vallásosságot miért kell kihozni a közterületre? Minket - engem is - azzal sulykoltak annó, hogy a vallás az magánügy. Ok, elfogadtuk. Ők??Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Mitől félsz?Még mi vagyunk itthon. Még mi engedünk. Még, és én még szeretnék itt élni úgy, hogy itthon vagyok.Szíved joga, csak akkor ne kérd számon őket, hogy ők sem akarnak engedni neked bizonyos dolgokat.De én meg pont nem akarom engedni, pont ez a lényeg. Na végre!Most mi zavar pontosan? Hogy ők nyilvánosan teszik, vagy hogy te nem? Tedd te is nyilvánosan, ha ezt szeretnéd! Ha atrocitás ér majd emiatt, érted is ki fogok állni. Ha te nem akarod nyilvánosan gyakorolni, szíved joga. Csak ne akard megtiltani másoknak, hogy ők így cselekedjenek.Ok, ők. Természetesen legyünk PC-k. ŐK, természetesen. Ezt nem is vitatom, csak ezt a vallásosságot miért kell kihozni a közterületre? Minket - engem is - azzal sulykoltak annó, hogy a vallás az magánügy. Ok, elfogadtuk. Ők??Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo