Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Szíved joga, csak akkor ne kérd számon őket, hogy ők sem akarnak engedni neked bizonyos dolgokat.De én meg pont nem akarom engedni, pont ez a lényeg. Na végre!Most mi zavar pontosan? Hogy ők nyilvánosan teszik, vagy hogy te nem? Tedd te is nyilvánosan, ha ezt szeretnéd! Ha atrocitás ér majd emiatt, érted is ki fogok állni. Ha te nem akarod nyilvánosan gyakorolni, szíved joga. Csak ne akard megtiltani másoknak, hogy ők így cselekedjenek.Ok, ők. Természetesen legyünk PC-k. ŐK, természetesen. Ezt nem is vitatom, csak ezt a vallásosságot miért kell kihozni a közterületre? Minket - engem is - azzal sulykoltak annó, hogy a vallás az magánügy. Ok, elfogadtuk. Ők??Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
De én meg pont nem akarom engedni, pont ez a lényeg. Na végre!Most mi zavar pontosan? Hogy ők nyilvánosan teszik, vagy hogy te nem? Tedd te is nyilvánosan, ha ezt szeretnéd! Ha atrocitás ér majd emiatt, érted is ki fogok állni. Ha te nem akarod nyilvánosan gyakorolni, szíved joga. Csak ne akard megtiltani másoknak, hogy ők így cselekedjenek.Ok, ők. Természetesen legyünk PC-k. ŐK, természetesen. Ezt nem is vitatom, csak ezt a vallásosságot miért kell kihozni a közterületre? Minket - engem is - azzal sulykoltak annó, hogy a vallás az magánügy. Ok, elfogadtuk. Ők??Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Most mi zavar pontosan? Hogy ők nyilvánosan teszik, vagy hogy te nem? Tedd te is nyilvánosan, ha ezt szeretnéd! Ha atrocitás ér majd emiatt, érted is ki fogok állni. Ha te nem akarod nyilvánosan gyakorolni, szíved joga. Csak ne akard megtiltani másoknak, hogy ők így cselekedjenek.Ok, ők. Természetesen legyünk PC-k. ŐK, természetesen. Ezt nem is vitatom, csak ezt a vallásosságot miért kell kihozni a közterületre? Minket - engem is - azzal sulykoltak annó, hogy a vallás az magánügy. Ok, elfogadtuk. Ők??Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Csak egy egyszerű kérdés: a vallásgyakorlás mehet a munka rovására?Nem tudom, ez nem a munka rovására ment. Mondjuk egy bárban, kávézóban, moziban, könyvtárban, múzeumben vagy rendelőben hirtelen egy vendég leborul a földre Mekka felé.
NB2
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Csak egy egyszerű kérdés: a vallásgyakorlás mehet a munka rovására?
több mint 5 éve
Hol írtam ilyet Jóska?Szerinted a muszlimok nem vetik meg a hitetleneket?Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Akkor te mindenképp keresd vissza diverdoc posztját.
Sobri Jóska
Én nem fogok vallás, bőrszín, nem, szexuális orientáció, stb. mentén válogatni. A "darabja válogatja" elv szerint élek. Ennek alapján van jó muszlim, rossz keresztény és vica versa. És így tovább. Sokkal tisztább így számomra az élet, minthogy mindenkihez előítélettel álljak. Majd kialakítom én a saját véleményenet, nem kell hogy fogják a kezem ehhez.
több mint 5 éve
Ok, ők. Természetesen legyünk PC-k. ŐK, természetesen. Ezt nem is vitatom, csak ezt a vallásosságot miért kell kihozni a közterületre? Minket - engem is - azzal sulykoltak annó, hogy a vallás az magánügy. Ok, elfogadtuk. Ők??Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Szerinted a muszlimok nem vetik meg a hitetleneket?Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
gdavid
Akkor te mindenképp keresd vissza diverdoc posztját.
több mint 5 éve
Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúk, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.Nem ezek, ők. Ha ők neveznek téged "enneknek", akkor az számodra elfogadható? Jól sejtem, hogy nem?
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Az a probléma, hogy az európéer tolerancia egyoldalú dolog, amit a muszlimok élveznek, de nem viszonoznak.Tiltakozom, én intoleráns vagyok! (gondolkodom)
Ezért lúzerkedik Európa, ezért kell ez ellen tenni, és ezt érzékeli jól Orbán.
Sobri Jóska
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Az a probléma, hogy az európéer tolerancia egyoldalú dolog, amit a muszlimok élveznek, de nem viszonoznak.Ezért lúzerkedik Európa, ezért kell ez ellen tenni, és ezt érzékeli jól Orbán.
több mint 5 éve
Mondtam neki, hogy hazazavartam volna. De persze én vagyok a intoleráns. A 10 meg, nem minősítem, mindenkinek megvan az érdeke.Hát 10-0 arányban megszavazták, hogy szabad. Veled 10-1 lett volna. Szar dolog a többségi döntés, de a demokrácia már csak ilyen.Én - nyilván, mint rasszista kissebséggyűlölő, nacionalista nyilas és főleg fasiszta - azt mondtam volna, hogy ezt itt ne, gyakorold a vallásod otthon. Dehát én a kluklux vagyok.Akkor pedig cselekedj, ne itt siránkozz!Még - senki.És ki tiltja meg?Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, karnék némi beleszólást a (nem azén) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Ma azaz most épp mesélte nekem egy barátom (pápista), hogy a munkahelyén, ami sajna közhivatal, ahol ő szolgáltat, megjelent egy zöld szőnyeges lány, hogy ő délután egykor imádkozni fog, és nem érdekli a többi ember. Imádkozott allahhoz.
A munkahelyi kollektíva 10-0 arányban megengedő volt.
Másnap már ketten imádkoztak, előtte a mosdót elárasztották mosakodás címen. DE imádkozhattak álláhhoz.
Boldog, szép jövő.
Én, mist pápista, mikor gyakorolhatom majd ilyen nyugodtan a vallásom ebben a szép, ám de toleráns fővárosban??? (Volt olyan kolégám, aki megjegyezte: Miezaszaranyakadban??? Azóta minden nap ott van.)
Elérhetőség a szerkesztőségben...
Charlie Firpo
Mondjuk jó nagy baromság vallási témát így felhozni. Nekik az a normális ha naponta ötször csináljak, nekünk meg elég este, vagy egyszer egy héten. Ettől meg munkahelyen első a munka, ha keresztény, ha muszlim, ha hitgyulis...
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Én meg, nyilván rasszista egy szar vagyok, nem akarom ezt. Ennyi. Te akard, nyugodtan.
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
u.i.: ezek szerint a barátod is egy migráns simogató... Kezd vele az elbeszélgetést erről a hallatlan viselkedésről!
gdavid
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nem random helyen, hanem egy helyen - amit nyilván nem írok le - tehát egy helyen, ahol sokan vannak, más vallásúak is, mások is. Ez sosem volt probléma, csak ezek mások.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Hát 10-0 arányban megszavazták, hogy szabad. Veled 10-1 lett volna. Szar dolog a többségi döntés, de a demokrácia már csak ilyen.Én - nyilván, mint rasszista kissebséggyűlölő, nacionalista nyilas és főleg fasiszta - azt mondtam volna, hogy ezt itt ne, gyakorold a vallásod otthon. Dehát én a kluklux vagyok.Akkor pedig cselekedj, ne itt siránkozz!Még - senki.És ki tiltja meg?Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, karnék némi beleszólást a (nem azén) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Ma azaz most épp mesélte nekem egy barátom (pápista), hogy a munkahelyén, ami sajna közhivatal, ahol ő szolgáltat, megjelent egy zöld szőnyeges lány, hogy ő délután egykor imádkozni fog, és nem érdekli a többi ember. Imádkozott allahhoz.
Másnap már ketten imádkoztak, előtte a mosdót elárasztották mosakodás címen. DE imádkozhattak álláhhoz.
Boldog, szép jövő.
Én, mist pápista, mikor gyakorolhatom majd ilyen nyugodtan a vallásom ebben a szép, ám de toleráns fővárosban??? (Volt olyan kolégám, aki megjegyezte: Miezaszaranyakadban??? Azóta minden nap ott van.)
Charlie Firpo
Mondjuk jó nagy baromság vallási témát így felhozni. Nekik az a normális ha naponta ötször csináljak, nekünk meg elég este, vagy egyszer egy héten. Ettől meg munkahelyen első a munka, ha keresztény, ha muszlim, ha hitgyulis...
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Én meg, nyilván rasszista egy szar vagyok, nem akarom ezt. Ennyi. Te akard, nyugodtan.
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
u.i.: ezek szerint a barátod is egy migráns simogató... Kezd vele az elbeszélgetést erről a hallatlan viselkedésről!
több mint 5 éve
Egyébként ezzel, hogy jön a muszlim, és Pesten random helyen imádkozik, azt állítanám párba, hogy egy vallásos keresztény, zsidó, milyen toleranciában részesül a muszlim országokban.Én - nyilván, mint rasszista kissebséggyűlölő, nacionalista nyilas és főleg fasiszta - azt mondtam volna, hogy ezt itt ne, gyakorold a vallásod otthon. Dehát én a kluklux vagyok.Akkor pedig cselekedj, ne itt siránkozz!Még - senki.És ki tiltja meg?Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, karnék némi beleszólást a (nem azén) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
Diverdoc írt erről korábban.
Aki nem akarja visszakeresni, annak elárulom, hogy nem olyan sokban.
több mint 5 éve
Nem súlyos diktatúra van??? 😊Ugyan Jóska! Szólásszabadság van, szóljon most az elnyomás ellen. Hallassa a hangját, amíg nem késő!Még 2 év és 2 hónap.Akkor pedig cselekedj, ne itt siránkozz!Még - senki.És ki tiltja meg?Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, karnék némi beleszólást a (nem azén) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Sobri Jóska
gdavid
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Nem az eseményen kacagok 😉Hát ezen már csak röhögni tudok.Nem kamu, sajnos.
gdavid
Nyilván nekem sem esett jól hallani.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Ugyan Jóska! Szólásszabadság van, szóljon most az elnyomás ellen. Hallassa a hangját, amíg nem késő!Még 2 év és 2 hónap.Akkor pedig cselekedj, ne itt siránkozz!Még - senki.És ki tiltja meg?Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, karnék némi beleszólást a (nem azén) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Hát ezen már csak röhögni tudok.Nem kamu, sajnos.
gdavid
Nyilván nekem sem esett jól hallani.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Én - nyilván, mint rasszista kissebséggyűlölő, nacionalista nyilas és főleg fasiszta - azt mondtam volna, hogy ezt itt ne, gyakorold a vallásod otthon. Dehát én a kluklux vagyok.Akkor pedig cselekedj, ne itt siránkozz!Még - senki.És ki tiltja meg?Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, karnék némi beleszólást a (nem azén) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Hát ezen már csak röhögni tudok.
több mint 5 éve
Még 2 év és 2 hónap.Akkor pedig cselekedj, ne itt siránkozz!Még - senki.És ki tiltja meg?Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, karnék némi beleszólást a (nem azén) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
gdavid
több mint 5 éve
Ez nem közhivatal volt, hanem betévedt vendég... azért ott még nem tartunk, bár ki tudja.Libsi rémhírkeltés.Jó jó, de barátom szerint Rogánimport muszlimok ezek. FuckAkkor viszont erre egy megoldás van: Szavazz a Fideszre. És reméld, hogy teszik is amit ígérnek ezügyben. Eddig végülis tartják.Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, akarnék némi beleszólást a (nem az én) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
Sobri Jóska
Charlie Firpo
Rogán válik, nem muszlimokat telepítget be random közhivatalokba.
Sobri Jóska
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Akkor pedig cselekedj, ne itt siránkozz!Még - senki.És ki tiltja meg?Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, karnék némi beleszólást a (nem azén) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
gdavid
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Libsi rémhírkeltés.Jó jó, de barátom szerint Rogánimport muszlimok ezek. FuckAkkor viszont erre egy megoldás van: Szavazz a Fideszre. És reméld, hogy teszik is amit ígérnek ezügyben. Eddig végülis tartják.Lájk, csak én intoleráns rasszista vagyok, akarnék némi beleszólást a (nem az én) gyermekeim jövőjébe.Ha neked ez jó, legyél rasszista! Liberális világ van, megteheted 😂Jó nagy baromság, csak ez itt - eddig - nem volt megszokott.Remélem, nem szaggatom föl az itt jól lerakott, megágyazott, selymesen elterülő momentumos jövőt.Nem akarok személyeskedni, de teszek rá, hogy ki mikor imádkozik. Akkor csinálod amikor csak akarod, mint amikor nálunk óránként kijárnak cigizni. Csak férjen bele az ima is a ”cigiszünetbe” és ha munka van akkor ne menj addig. A zöld szőnyeges gádzsi is mehet nyugodtan, de ha meló van és nem dolgozik, senki nem lesz megértő!
Boldog, szép jövő.
Charlie Firpo
Klaci79
(Láttam már sok mident.)
Charlie Firpo
Klaci79
Charlie Firpo
Sobri Jóska
Charlie Firpo
Rogán válik, nem muszlimokat telepítget be random közhivatalokba.