Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Sanders simán le tudná nyomni, de persze őt kicsinálják a demokrata párton belüli szarháziak.valszeg nem véletlen hogy még mindig nincs IOWA eredmény
Az ilyen Biden félék persze hogy esélytelenek Trump ellen. Mondjuk a két pénzes idióta hiring (vs Bloomberg) vicces lenne, ahogy kábitják az agyatlan szegényeket... 😊
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nálunk úgy néz ki ez fordítva működik 😉Hiába bukott le többezerszer, hogy nem mondott igazat, van egy elég bázisa, aki akkor is hinni fog neki, ha a szemük láttára lelő valakit. (helló Magyarország)Hallottál arról, hogy a világ igazságtalan?
hden
És arról, hogy az igazmondás nem kötelező, mitöbb, nagyon hatékony és kifizetődő tud lenni?
Esetleg arról, hogy demokráciában nem az a prioritás, hogy mit csinálsz, hanem az, hogy mit mondasz, és kapsz e rá elég szavazatot?
Helló valóság.
Sobri Jóska
"ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek: amit csinálok"
több mint 5 éve
Hiába bukott le többezerszer, hogy nem mondott igazat, van egy elég bázisa, aki akkor is hinni fog neki, ha a szemük láttára lelő valakit. (helló Magyarország)Hallottál arról, hogy a világ igazságtalan?
hden
És arról, hogy az igazmondás nem kötelező, mitöbb, nagyon hatékony és kifizetődő tud lenni?
Esetleg arról, hogy demokráciában nem az a prioritás, hogy mit csinálsz, hanem az, hogy mit mondasz, és kapsz e rá elég szavazatot?
Helló valóság.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=5Btb8gLy3-Eszcientológus elnök még úgy sem volt (?)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Sanders simán le tudná nyomni, de persze őt kicsinálják a demokrata párton belüli szarháziak.Az ilyen Biden félék persze hogy esélytelenek Trump ellen. Mondjuk a két pénzes idióta hiring (vs Bloomberg) vicces lenne, ahogy kábitják az agyatlan szegényeket... 😊
több mint 5 éve
Simán benne van, hogy újrázik. Sokan attól féltek, hogy egy eredménytelen impeachment őt erősíti meg. Ezek után meg persze akármit csinálhat/csalhat.index.hu/kulfold/2020/01/31/impeachment_elbukott_a_demokratak_terve_nem_hallgatnak_meg_uj_tanukat/Nem tudom.
a tárgyalás, ahol nem kellenek tanúk.
Annyira abszurd az egész nekem.
Persze megértem, hogy republikánusoknak minden áron meg kell védeni ezt az idiótát, de ez kb már jelenti, hogy ő már mindent megtehet, nem fogják elmozdítani soha, és ezután bárki aki elnök lesz mindent megtehet következmények nélkül.
hden
Szerintem a 4 év alatt szemmel látható módon egy aprócska pozitív változás látszik Trump-on és viselkedésén. Ahogy kezdődött a sztori, ahhoz képest - vicces, de - lehet újrázni fog, főleg a fejetlenséget látva a demokrata oldalon.
Egyik támadásuk sem érte el a célját, képtelenség a szavazó bázisát alapjaiban megrengetni, sőt, több felmérés szerint is nagyobb a támogatottsága a másik oldalról, mint volt pár éve.
Voltak akik azt jósolták teljesen komolyan hogy 2020-ra nem lesz Amerika, ahhoz képest ez nem is rossz teljesítmény.
LoveSobri
Hiába bukott le többezerszer, hogy nem mondott igazat, van egy elég bázisa, aki akkor is hinni fog neki, ha a szemük láttára lelő valakit. (helló Magyarország)
itt csak egyetlen megoldás lehetséges:
www.youtube.com/watch?v=t16xYMSyMXU
több mint 5 éve
a corp dem vezetés idióta barom, amíg Trump nem Biden-be állt bele azt csinált amit akartAzt olvastam, hogy Bolton háborút akart, Trump meg nem, ez volt a viszályuk gócpontja
az egész impeachment az egyik leggyengébb váddal lett megtoldva
cserébe eleve esélytelen volt h bármi átmenjen a szenátuson
a GOP tanukat se hallgat meg, aki szeretne a párton belül legalább tanukat meghallgatni azt kicsinálják
Trump mindenkit kicsinál aki egy másodpercig nem ért vele egyet
legújabb áldozata Bolton
Negritis
több mint 5 éve
a corp dem vezetés idióta barom, amíg Trump nem Biden-be állt bele azt csinált amit akartindex.hu/kulfold/2020/01/31/impeachment_elbukott_a_demokratak_terve_nem_hallgatnak_meg_uj_tanukat/Nem tudom.
Persze megértem, hogy republikánusoknak minden áron meg kell védeni ezt az idiótát, de ez kb már jelenti, hogy ő már mindent megtehet, nem fogják elmozdítani soha, és ezután bárki aki elnök lesz mindent megtehet következmények nélkül.
hden
Szerintem a 4 év alatt szemmel látható módon egy aprócska pozitív változás látszik Trump-on és viselkedésén. Ahogy kezdődött a sztori, ahhoz képest - vicces, de - lehet újrázni fog, főleg a fejetlenséget látva a demokrata oldalon.
Egyik támadásuk sem érte el a célját, képtelenség a szavazó bázisát alapjaiban megrengetni, sőt, több felmérés szerint is nagyobb a támogatottsága a másik oldalról, mint volt pár éve.
Voltak akik azt jósolták teljesen komolyan hogy 2020-ra nem lesz Amerika, ahhoz képest ez nem is rossz teljesítmény.
LoveSobri
az egész impeachment az egyik leggyengébb váddal lett megtoldva
cserébe eleve esélytelen volt h bármi átmenjen a szenátuson
a GOP tanukat se hallgat meg, aki szeretne a párton belül legalább tanukat meghallgatni azt kicsinálják
Trump mindenkit kicsinál aki egy másodpercig nem ért vele egyet
legújabb áldozata Bolton
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/01/31/impeachment_elbukott_a_demokratak_terve_nem_hallgatnak_meg_uj_tanukat/Nem tudom.
hden
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/01/31/impeachment_elbukott_a_demokratak_terve_nem_hallgatnak_meg_uj_tanukat/article 2, i can do what i want
hden
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2020/01/31/impeachment_elbukott_a_demokratak_terve_nem_hallgatnak_meg_uj_tanukat/a tárgyalás, ahol nem kellenek tanúk.
több mint 5 éve
Vallotta be szemérmesen Bencsik András.Ja, nem kell ráparázni, ráfeszülni, csak kommunikálunk.Sobri jött a TEK-es autóval! (Akkor most mégis hozzászóltam?)Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.jött a TEK-es autó vagy megijedtél Sobritól? 😊
nagylaza
NB2
nagylaza
Lehet legközelebb már nem is így gondolom.
Ez a szép az emberi gondolkodásban és a gondolkodás szabadságában. Bármikor bármit gondolhatsz, ahogy csak kedved tartja. Aztán az ellenkezőjét vagy éppen semmit.
"Most képzeld el, visszajön Gyurcsány 22-ben, rengeteg emberről fog kiderülni (ha máshogy nem, majd ők elárulják magukról), hogy ők világéletükben ezen munkálkodtak, már jobbikosként is valójában az Európai Egyesült Államokról ábrándoztajk, a Nyugati fény a kezdőlapjuk, Kláráról fantáziáltak és Gréczy pélója a háttérképük."
Sobri Jóska
több mint 5 éve
dawyd728
4 057
www.valaszonline.hu/2020/01/30/amerika-demokrata-elovalasztas-biden-sanders-elemzes/
több mint 5 éve
Más - szerintem - érdekesebb téma. Karotta-t szeretem nézni, de itt most nem is ő a lényeg, hanem az a hír amit megoszt. A VW döntése.Mármint milyen hír? Hogy rájöttek, ha nem figyelnek akkor Musk elviszi a teljes hasznot?
peterk2005
Ezek a cégek nem lesznek zöldebbek attól, hogy kijönnek ilyen olyan "forradalmi" újításokkal..
Profit, profit, profit.. ez mozgat mindent.
A Tesla ezért fogy mert trendi és van egy bizonyos réteg aki megteheti, hogy megvásárolja. Ha évi 400ezernél többet fognak gyártani akkor a piac annál hamarabb fog telítődni és stagnálni. Aki eddig másfél millás ford focussal járkált az nem fog átülni egy 15millás Teslába,nem azért mert nem zöld hanem azért mert nem tudja megtenni. A Tesla pedig bármennyire is olcsón állít majd elő autókat ne viheti le az árát a brand és az a réteg miatt aki pont azért veszi mert drága...
Sosem lesz belőle népautó mert ha 2milláért adnád és tudnál gyártani automatizált gépsorokon évi 100milliót akkor pont azokat az embereket tetted munkanélkülivé akik megvennék (autóipar ugye) vagy majd mindenki ökogazdaságokban fog dolgozni vagy IT-s lesz ?
Jelenleg a világon senkinek sem érdeke, hogy eltünjenek a belső égésű motorok a piacról (maximum talán néhány zöld aktivistának).
A WV pedig a tavalyi botránya után próbál más képet mutatni de ezek továbbra is csak szavak..
Btw én éppen autóvásárlás /csere előtt állok és tegnap belefutottam egy Renault Zoé reklámba "megduplázott állami támogatással" Mondom rákukkantok.., 10milla az alapára egy kb 3 ajtós Clionak megfelelő méretű elektromos autónak 300km hatótávolsággal..Erre én az szoktam mondani, hogy árulja de nem akarja eladni...
Ugyanez a véleményem a nagy autógyártókról, gyártanak elektromos autót de ők továbbra sem abból akarnak megélni.
több mint 5 éve
Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.En mondtam az alap szabályt.
nagylaza
De mondjuk ilyen JCi bejelentéseket se érdemes tenni 😀
több mint 5 éve
Érted jöttünk elvtárs, nem ellened!Sobri jött a TEK-es autóval! (Akkor most mégis hozzászóltam?)Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.jött a TEK-es autó vagy megijedtél Sobritól? 😊
nagylaza
NB2
nagylaza
több mint 5 éve
Ja, nem kell ráparázni, ráfeszülni, csak kommunikálunk.Sobri jött a TEK-es autóval! (Akkor most mégis hozzászóltam?)Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.jött a TEK-es autó vagy megijedtél Sobritól? 😊
nagylaza
NB2
nagylaza
Lehet legközelebb már nem is így gondolom.
Ez a szép az emberi gondolkodásban és a gondolkodás szabadságában. Bármikor bármit gondolhatsz, ahogy csak kedved tartja. Aztán az ellenkezőjét vagy éppen semmit.
Most képzeld el, visszajön Gyurcsány 22-ben, rengeteg emberről fog kiderülni (ha máshogy nem, majd ők elárulják magukról), hogy ők világéletükben ezen munkálkodtak, már jobbikosként is valójában az Európai Egyesült Államokról ábrándoztajk, a Nyugati fény a kezdőlapjuk, Kláráról fantáziáltak és Gréczy pélója a háttérképük.
több mint 5 éve
pont ez jutott az eszembe, hogy ha ír rögtön lecsapom a labdát 😊Sobri jött a TEK-es autóval! (Akkor most mégis hozzászóltam?)Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.jött a TEK-es autó vagy megijedtél Sobritól? 😊
nagylaza
NB2
nagylaza
több mint 5 éve
Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.Ne vedd annyira komolyan Sobri trollkodását. Az még nem is igazi bowl.hu-s fórumozó, akinek nem volt még vmiben nézeteltérése vele 😀
nagylaza
BTW a fórumozás erről is szól, a különböző vélemények, nézőpontok összevetése. Nem kell meggyőzni a másikat az igazadról, nekem már bőven elég az, ha betekintést nyerek a dologra más szemszögből és megismerem, h miért gondolja pl ő amazt helyesnek. Remélhetőleg az aktuális vitapartnernél is sikerül ugyanezt elérnem, s akkor már a gépelés megérte a belefektetett időt 😊
Szerkesztette: Tito05
több mint 5 éve
Sobri jött a TEK-es autóval! (Akkor most mégis hozzászóltam?)Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.jött a TEK-es autó vagy megijedtél Sobritól? 😊
nagylaza
NB2
több mint 5 éve
Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.jött a TEK-es autó vagy megijedtél Sobritól? 😊
nagylaza
több mint 5 éve
Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.
nagylaza
több mint 5 éve
Ünnepélyes bejelentést teszek: megbántam, hogy hozzászóltam a „politika” topikhoz, a későbbiekben igyekszem tartózkodni ettől. A Packers és az amerikai foci miatt regisztráltam az oldalon, a jövőben maradok ennél.
több mint 5 éve
rokaur
876
Namost a definíció alapján egyszerűen nincs olyan, hogy saját csoporttal szembeni rasszizmus. Egy fekete nem tud feketével szemben rasszista lenni, mert a rasszista kijelentésnek éppen az a lényege, hogy magára a csoportra vonatkozik, nem az egyedeire. Azaz bármit mond, azt magára is mondja, ami önellentmondás.www.youtube.com/watch?v=BLNDqxrUUwQ
peterk2005
😀
több mint 5 éve
“Én nem vagyok rasszista, tőlem lehet bárki néger, cigány,zsidó, mind egyformán utálom.”