NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
80
14
03:05 Clemson @ LSU [NET4+]
Politika
64 feliratkozó
több mint 6 éve
Szörnyű
több mint 6 éve
Kisebbségek vannak Magyarországon. Ez az ő jogaikról, életükről szól, hogy ne legyenek bőrszín alapján (származás alapján/vallás alapján/szexuális orientáció alapján/stb) megkülönböztetések.Jó persze jön ez a mosakodás, hogy "nekem is vannak olyan barátaim", persze!Az mennyire számít öngyarmatosításnak, hogy a magyar embert millió ág húzza, korrupt rendszer, intézményes mutyi, lehetetlen adóterhek, fos oktatás, még fosabb egészségügy, romák, spontán privatizációk, a vállalkozók kinyírása, közpénzen kurvázás, parkolási maffia, a jog két lábbal való tiprása, stb, és mindenki otthon marad, de a BLM miatt kimennek tüntetni, meg szobrokat rongálni, holott Magyarországon kvázi nincsenek is négerek. 😀
De hogy még a fiadat is odaretusáltad a képre ez az igazi öngyarmatosítás.
Helmut Zimmer
Nálam ez a jelenség színötössel menne át az Öngyarmatosítási Alapok II szigorlaton.
akdestroyer
Arról meg h fos az oktatás, eü, meg az összes amit írtál, a magyar ember tehet, mert megszavazta V. Iktor királyunkat (meg az elődöket...). Sőt, az ország nagyrésze szerint jól mennek a dolgok, minek is mennének ki tüntetni?
Arról h valaki fekete/ázsiai/roma/bármi és emiatt éri hátrány, nem ő tehet.
Engem mondjuk meglepett h engedélyezték/nem tiltották be, nemtom h ez kinek lett volna a reszortja, ha Karácsonyéké akk érthető h megtartották.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Jó persze jön ez a mosakodás, hogy "nekem is vannak olyan barátaim", persze!Az mennyire számít öngyarmatosításnak, hogy a magyar embert millió ág húzza, korrupt rendszer, intézményes mutyi, lehetetlen adóterhek, fos oktatás, még fosabb egészségügy, romák, spontán privatizációk, a vállalkozók kinyírása, közpénzen kurvázás, parkolási maffia, a jog két lábbal való tiprása, stb, és mindenki otthon marad, de a BLM miatt kimennek tüntetni, meg szobrokat rongálni, holott Magyarországon kvázi nincsenek is négerek. 😀
Helmut Zimmer
Nálam ez a jelenség színötössel menne át az Öngyarmatosítási Alapok II szigorlaton.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
(probalj meg egy hurok nelkuli kotelnel fogva kinyitni egy garazsajtot):OFF: hurok nélküli garázsnyitója van a szervíznek a garázsában ahová vittem a kocsim.
undisputedly
Kihajtás közben meghúztam, el is akadt. Kézifék, az anyósülésen ülő kollégám ment vissza és húzta meg még1x h kinyíljon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Most legalább tényleg viccesek vagytok! 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Áldom az eszem, hogy a mosakodást, használtam, és nem a "szerecsenmosdatás" kifejezést. Valamit tenni kell ezzel is, de gyorsan.Elképzelhető h átlapoztam pár oldalt, de az NHL még nem jött szóba? Meglehetősen kirekesztő liga! Sok szőke skandináv, erős ruszki befolyás :/Jó persze jön ez a mosakodás, hogy "nekem is vannak olyan barátaim", persze!Egyebkent abban igazad van, hogy rajta es meg egy brazil sracon kivul mas top feka jatekos nem ugrik be. Hogy miert nem sikeres a fekak tollasban? Ezen a forumon inkabb nem irom le. Remelem be is tiltjak a tollaslabdat is mint kirekeszto sport es megy majd a kukaba Spielbergestol, jk rowlingostul, rabositott magyar mentostol, elfujtaaszelestol, tortenelmestul cakk pakk
MEGTÖRTÉLMINTDREWBREES!
😀 😀 😀
Helmut ZimmerÉn azért mindenki figyelmébe ajánlom, hogy itt egy olyan ember írt, aki a tollaslabda elkötelezett híve.
Nézzük meg hány feketét találunk a tollas labda top menői között.... és hát nem találunk. Elgondolkodtató ez a tény, és az is, hogy Doc miért ezt a játékot szereti. érezzük, hogy a mert szórakoztat vékony érvecske...
bwfbadminton.com/rankings/
Helmut ZimmerundisputedlyHagyd már abba ezt a nyamvadt nyüglődést. Mit nem értesz azon, hogy ez az intézményesített usák rasszizmus megjelenése??? Mocskos rasszista állat vagy? Ilyen hülye tényekkel zavarod a népet??? Még a végén a fokhagymás, paprikás, kakastaréj szalonnás sült tarja evése közben olvassák a széplelkek ezt az okádék, szemét fajvédő dumádat, és esetleg a falat a bárzsing helyet valamelyik főhörgő felé vándorolna. Ezt te sem akarhatod!!!! Baszki nem lehetsz ilyen elvakult fajgyűlölő.
Inkább csatlakozz a mozgalomhoz, ami elítéli az oldalirányú kézen-lábra történő átfordulást a iskolai tornaórákon, mert fajgyűlölő felhangjai vannak.
diverdoc
Fiam csapattársa és jó barátja Osleni. Spanyolországban együtt laknak.Ja fiam viszi mindig, mert nincs jogsija 😊
Top 100-as most is
bwfbadminton.com/player/52364/osleni-guerrero
A képen Osleni mellett a fiam
diverdoc
diverdoc
Nem is értem miért nem tiltották még be...
clbass
több mint 6 éve
Elképzelhető h átlapoztam pár oldalt, de az NHL még nem jött szóba? Meglehetősen kirekesztő liga! Sok szőke skandináv, erős ruszki befolyás :/Jó persze jön ez a mosakodás, hogy "nekem is vannak olyan barátaim", persze!Egyebkent abban igazad van, hogy rajta es meg egy brazil sracon kivul mas top feka jatekos nem ugrik be. Hogy miert nem sikeres a fekak tollasban? Ezen a forumon inkabb nem irom le. Remelem be is tiltjak a tollaslabdat is mint kirekeszto sport es megy majd a kukaba Spielbergestol, jk rowlingostul, rabositott magyar mentostol, elfujtaaszelestol, tortenelmestul cakk pakk
MEGTÖRTÉLMINTDREWBREES!
😀 😀 😀
Helmut ZimmerÉn azért mindenki figyelmébe ajánlom, hogy itt egy olyan ember írt, aki a tollaslabda elkötelezett híve.
Nézzük meg hány feketét találunk a tollas labda top menői között.... és hát nem találunk. Elgondolkodtató ez a tény, és az is, hogy Doc miért ezt a játékot szereti. érezzük, hogy a mert szórakoztat vékony érvecske...
Helmut ZimmerundisputedlyHagyd már abba ezt a nyamvadt nyüglődést. Mit nem értesz azon, hogy ez az intézményesített usák rasszizmus megjelenése??? Mocskos rasszista állat vagy? Ilyen hülye tényekkel zavarod a népet??? Még a végén a fokhagymás, paprikás, kakastaréj szalonnás sült tarja evése közben olvassák a széplelkek ezt az okádék, szemét fajvédő dumádat, és esetleg a falat a bárzsing helyet valamelyik főhörgő felé vándorolna. Ezt te sem akarhatod!!!! Baszki nem lehetsz ilyen elvakult fajgyűlölő.
Inkább csatlakozz a mozgalomhoz, ami elítéli az oldalirányú kézen-lábra történő átfordulást a iskolai tornaórákon, mert fajgyűlölő felhangjai vannak.
diverdoc
Fiam csapattársa és jó barátja Osleni. Spanyolországban együtt laknak.Ja fiam viszi mindig, mert nincs jogsija 😊
Top 100-as most is
diverdoc
diverdoc
Nem is értem miért nem tiltották még be...
több mint 6 éve
Jó a mai napi termés. Megnézhettem tizennégyszer egy NASCAR autót, ami valami garázsajtó előtt áll, plusz néhányszor Scotty Pippent ahogy fiatalon tollasozik.ijen a Stendhal éra
Én aztán fosom a szót a kisregényeimmel, de elbújhatok terjedelemben ezek mögött a gazdagon illusztrált reply replyának replyjai mögött.
De legalább kiderült, hogy ha végeztünk a film betiltásokkal és szobor döntésekkel, nem ért véget a feladatos sora. A sakkot is meg kell reformálni, milyen dolog már, hogy mindig a fehér kezd...
peterk2005
vörös és fekete....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Jó a mai napi termés. Megnézhettem tizennégyszer egy NASCAR autót, ami valami garázsajtó előtt áll, plusz néhányszor Scotty Pippent ahogy fiatalon tollasozik. Én aztán fosom a szót a kisregényeimmel, de elbújhatok terjedelemben ezek mögött a gazdagon illusztrált reply replyának replyjai mögött.
De legalább kiderült, hogy ha végeztünk a film betiltásokkal és szobor döntésekkel, nem ért véget a feladatos sora. A sakkot is meg kell reformálni, milyen dolog már, hogy mindig a fehér kezd...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Jó persze jön ez a mosakodás, hogy "nekem is vannak olyan barátaim", persze!Egyebkent abban igazad van, hogy rajta es meg egy brazil sracon kivul mas top feka jatekos nem ugrik be. Hogy miert nem sikeres a fekak tollasban? Ezen a forumon inkabb nem irom le. Remelem be is tiltjak a tollaslabdat is mint kirekeszto sport es megy majd a kukaba Spielbergestol, jk rowlingostul, rabositott magyar mentostol, elfujtaaszelestol, tortenelmestul cakk pakk
MEGTÖRTÉLMINTDREWBREES!
😀 😀 😀
diverdoc
Top 100-as most is
diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Jó persze jön ez a mosakodás, hogy "nekem is vannak olyan barátaim", persze!De hogy még a fiadat is odaretusáltad a képre ez az igazi öngyarmatosítás.
MEGTÖRTÉLMINTDREWBREES!
😀 😀 😀
Én azért mindenki figyelmébe ajánlom, hogy itt egy olyan ember írt, aki a tollaslabda elkötelezett híve.
diverdoc
Top 100-as most is
diverdoc
több mint 6 éve
Nekem mostantől Ő a kedvenc pingpongosom:Én azért mindenki figyelmébe ajánlom, hogy itt egy olyan ember írt, aki a tollaslabda elkötelezett híve.
diverdoc
Top 100-as most is
diverdoc
tabletennis.guide/profile.php?name=quadri-aruna-112092
Egyébként tényleg komoly, hogy ilyen ázsiai dominancia mellett 20 körül tud lenni évek óta a világranglistán, Nigériából.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 6 éve
Én azért mindenki figyelmébe ajánlom, hogy itt egy olyan ember írt, aki a tollaslabda elkötelezett híve.meginjön a vátesz, a budaváribandi
diverdoc
m.youtube.com/watch?v=OrrtIm4UP7c

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Én azért mindenki figyelmébe ajánlom, hogy itt egy olyan ember írt, aki a tollaslabda elkötelezett híve.
diverdoc

Top 100-as most is

Szerkesztette: diverdoc

több mint 6 éve
Én azért mindenki figyelmébe ajánlom, hogy itt egy olyan ember írt, aki a tollaslabda elkötelezett híve.Nézzük meg hány feketét találunk a tollas labda top menői között.... és hát nem találunk. Elgondolkodtató ez a tény, és az is, hogy Doc miért ezt a játékot szereti. érezzük, hogy a mert szórakoztat vékony érvecske...
undisputedlyHagyd már abba ezt a nyamvadt nyüglődést. Mit nem értesz azon, hogy ez az intézményesített usák rasszizmus megjelenése??? Mocskos rasszista állat vagy? Ilyen hülye tényekkel zavarod a népet??? Még a végén a fokhagymás, paprikás, kakastaréj szalonnás sült tarja evése közben olvassák a széplelkek ezt az okádék, szemét fajvédő dumádat, és esetleg a falat a bárzsing helyet valamelyik főhörgő felé vándorolna. Ezt te sem akarhatod!!!! Baszki nem lehetsz ilyen elvakult fajgyűlölő.
diverdoc
több mint 6 éve
undisputedlyHagyd már abba ezt a nyamvadt nyüglődést. Mit nem értesz azon, hogy ez az intézményesített usák rasszizmus megjelenése??? Mocskos rasszista állat vagy? Ilyen hülye tényekkel zavarod a népet??? Még a végén a fokhagymás, paprikás, kakastaréj szalonnás sült tarja evése közben olvassák a széplelkek ezt az okádék, szemét fajvédő dumádat, és esetleg a falat a bárzsing helyet valamelyik főhörgő felé vándorolna. Ezt te sem akarhatod!!!! Baszki nem lehetsz ilyen elvakult fajgyűlölő.

több mint 6 éve
Amúgy itt van olyan szabad-kártya, hogy nem zavar ha rasszista, amíg otthon csinálja?
több mint 6 éve
Liberális bohócok, akik minden tégla mögött egy nácit látnak. Hazudnak, lebuknak, hazudnak, lebuknak. Lesz még a választásig egy pár ilyen.
Steelers fan
több mint 6 éve
Ha az undi által linkelt képen szereplő hurokról van szó, akkor abba max egy kézfej fér bele, tehát nem akasztást szimbolizál, hanem egy praktikus/szükséges kiegészìtő. Mondjuk mert pont az a garázskapu szorult és egy gondnok, szerelő, akárki úgy gondolta, hogy könnyebben lehet boldogulni vele. Például kikérdezhették volna a karbantartókat erről vagy ugye ezt szándékosan nem publikálják most, mert de jó story. Amúgy hol volt a hurok?Ez az a helyzet, amikor Mórickának mindenről a pina jut eszébe.
Más lehet(!) a helyzet, ha egy fejnagyságúra kiengedhető hurkot felakasztanak egy gerendára a garázs közepén (nem a kapu sínje mellett pl), mert arról már könnyebb asszociálni akasztásra!
Fast Willie
Majd ez a korszak is elmúlik.
több mint 6 éve
Ha az undi által linkelt képen szereplő hurokról van szó, akkor abba max egy kézfej fér bele, tehát nem akasztást szimbolizál, hanem egy praktikus/szükséges kiegészìtő. Mondjuk mert pont az a garázskapu szorult és egy gondnok, szerelő, akárki úgy gondolta, hogy könnyebben lehet boldogulni vele. Például kikérdezhették volna a karbantartókat erről vagy ugye ezt szándékosan nem publikálják most, mert de jó story. Amúgy hol volt a hurok?Más lehet(!) a helyzet, ha egy fejnagyságúra kiengedhető hurkot felakasztanak egy gerendára a garázs közepén (nem a kapu sínje mellett pl), mert arról már könnyebb asszociálni akasztásra!
több mint 6 éve
Nem követem annyira a hírek csak néha beleolvasok ebbe a topikba ezért félve kérdem : a sakkban még a világossal kell kezdeni?A sakk egy nagyon jó szociokulturális játék. A világos kezd, a nő uralkodik a férfin, a parasztokat pedig ütik.
gordon
több mint 6 éve
Nem követem annyira a hírek csak néha beleolvasok ebbe a topikba ezért félve kérdem : a sakkban még a világossal kell kezdeni?
több mint 6 éve
Pedig lehetett volna ő a Csuklyás Bíró. De elbaszta.
több mint 6 éve
amúgy engem az is zavar hogy basznak megosztani a képet arról amit találtakMeg a Nascar nem zarta le a sajat nyomozasukat, azert nem hoztak nyilvanossagra.
ugyanis egy felhúzó kar és egy akasztóhurok teljesen más
az egyiknek nem kéne a másiknak meg muszáj lenne összeszűkülni
Negritis
Undi ha standard, miert csak 1 boxnal volt ilyen?
En belatom es elfogadom h a bizonyitekok alapjan valszeg csak egy faszrol van szo, nem rasszista indittatasu ugyrol.
Te miert akarsz mindent megmagyarazni azzal, h egy hirverest kereso feketerol van szo?
Meg csak nem is miatta volt ugy az egeszbol.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
amúgy engem az is zavar hogy basznak megosztani a képet arról amit találtakugyanis egy felhúzó kar és egy akasztóhurok teljesen más
az egyiknek nem kéne a másiknak meg muszáj lenne összeszűkülni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!