Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan
Nem vagyok nagyon képben, ez tényleg mind igaz?

netbulvar.com/egy-pedagogus-halas-koszono-levele-orbanhoz/Kori
A fizetésekkel az a helyzet, hogy -ha jól emlékszem- havi 210 ezer bruttó körül van a határ, hogy az alacsonyabb vagy magasabb adósávba kerülsz. Tehát ha például 180 bruttót kapsz, majd felemelik a fizetésedet havi 30 ezerrel, akkor bekerülsz a másik adósávba, és miközben a munkáltatód valóban havi 30-al többet fizet neked, lehet hogy kevesebb marad nálad. (ezek persze nem a pontos számok, de valahogy így működik a rendszer)
De ezt egy könyvelő vagy adószakértő biztosan jobban el tudja mondani...
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Nem vagyok nagyon képben, ez tényleg mind igaz?

netbulvar.com/egy-pedagogus-halas-koszono-levele-orbanhoz/

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
 index.hu/belfold/2013/09/03/a_tarki_vezeto_elemzoje_magat_hibaztatja/

Vajon más vezető beosztásban lévő emberkéink, ad abszurdum politikusaink miért nem így gondolkodnak meg általában is, "felelős vagyok a dolgaimért a rám bízottakért" mindjá máshol tartana ez az ország.....
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 nol.hu/belfold/kosa_lajos_tanevnyitoja__ezert_volt_a_sok_hajciho?ref=sso

Ő legalább őszintén ki meri mondani!
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló Nyugat ópiumának!"
Virágh elvtárslaccoo74
köszi, ma megspóroltad nekem az ebédet. már nem is vagyok éhes.

Mindig jövőre
több mint 12 éve

"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló Nyugat ópiumának!"
Virágh elvtárs
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
akkor konspiráljunk egy kicsit, hogy is engedték el a Szíriában eltünt magyarokat? Lehet valaki ott segített, valamiért cserébe. Hümm?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 172 — Bears & Illinois fan
A baltás gyilkos ügynél, hogy mit nyertünk rajta, nekem az jut eszembe, mint amikor a róka a nyulat vérbe fagyva, letépett lábakkal, ceruzákkal a szemében találja. Kérdi, mi történt?
- Fogadtam a medvével a lábaimban, hogy nem mer ceruzákat nyomni a szemeimbe......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
dzsán GDP-je hatszor annyi, mint Örményországnak. Gazdasága dinamikus növekszik, míg Örményországé stagnál. Emellett van egy csomó olajuk és gázuk, míg az örményeknek semmi. Szóval én nem mondanám azt, hogy ugyanolyan értéktelenek mindketten. Persze ettől még a baltásos akció nagyon gáz volt és utólag nézve értelme sem volt sok.Schleck
Amerikának meg még sokszor annyi, még sem nyaljuk fényesre Obama seggét, és nem ugrottunk rögtön támogatni pl. a lehetséges szír csapást sem. De csak azért mert elengedtünk egy gyilkost nem gondolhatta senki, hogy meg fog indulni a nagy olaj szállítás, vagy ha igen, akkor elég kevés közük van a valódi diplomáciához, meg úgy általában a való élethez embereknek. De ugye az azerieknek túl komoly diplomáciai súlya sincs (bár most épp a BT ideiglenes tagjai, bár nekünk sok szükségünk épp nincs a BT-re).

Továbbra sem értem az egészet, és továbbra sem hiszem, hogy pl. a litván "botrány" akkora lenne, hogy érdemes vele foglalkozni. Akkor sem értettem, hogy mi értelme van, és most sem értem, hogy mi értelme volt.

Ja igen: a System nem jön ide koncertezni...Gyurma Pappa
biztos a Sakkszövetség elnöke szólt, hogy Lékó nem indul többet magyar színekben, ha nem békülnek ki az örményekkel
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 329 — zászló zászló szív
dzsán GDP-je hatszor annyi, mint Örményországnak. Gazdasága dinamikus növekszik, míg Örményországé stagnál. Emellett van egy csomó olajuk és gázuk, míg az örményeknek semmi. Szóval én nem mondanám azt, hogy ugyanolyan értéktelenek mindketten. Persze ettől még a baltásos akció nagyon gáz volt és utólag nézve értelme sem volt sok.Schleck
Amerikának meg még sokszor annyi, még sem nyaljuk fényesre Obama seggét, és nem ugrottunk rögtön támogatni pl. a lehetséges szír csapást sem. De csak azért mert elengedtünk egy gyilkost nem gondolhatta senki, hogy meg fog indulni a nagy olaj szállítás, vagy ha igen, akkor elég kevés közük van a valódi diplomáciához, meg úgy általában a való élethez embereknek. De ugye az azerieknek túl komoly diplomáciai súlya sincs (bár most épp a BT ideiglenes tagjai, bár nekünk sok szükségünk épp nincs a BT-re).

Továbbra sem értem az egészet, és továbbra sem hiszem, hogy pl. a litván "botrány" akkora lenne, hogy érdemes vele foglalkozni. Akkor sem értettem, hogy mi értelme van, és most sem értem, hogy mi értelme volt.

Ja igen: a System nem jön ide koncertezni...

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
 hvg.hu/vilag/20130831_Litvanmagyar_botrany_hallgat_az_MTI_hazu

tökjó.Amadeus91
Azt az egyet még nem mondta senki, hogy tulajdonképpen miért is fontos nekünk hogy az örmények szeressenek minket? Gazdasági kapcsolatok jelentéktelenek, politikailag ugyanolyan súlytalanok mint mi. (tudom hogy nyugaton aktív örmény közösségek vannak, valamilyen szintű lobbitevékenységre is képesek, de gyakorlatilag ebben a konkrét ügyben semmit sem tudtak elérni velünk szemben, pedig voltak próbálkozásaik több fronton. Pl azt is akarták hogy az amerikai szenátus, meg az eu illetékes szerve foglalkozzon az üggyel, de nem történt semmi.)Jan
Az egész üggyel annyi a baj, hogy ilyet egyszerűen nem illik tenni. Diplomáciai szempontból hülyeség volt az egész, és a legnagyobb gond, hogy az azeriek is ugyanolyan értéktelenek mint az örmények, de legalább nekik nincsenek is komoly ny-i diaszpóráik. Minden bizonnyal abban bíztunk, hogy majd vesznek némi államkötvényt, de igazából ez is hülyeség.
Gyurma Pappa
Azerbajdzsán GDP-je hatszor annyi, mint Örményországnak. Gazdasága dinamikus növekszik, míg Örményországé stagnál. Emellett van egy csomó olajuk és gázuk, míg az örményeknek semmi. Szóval én nem mondanám azt, hogy ugyanolyan értéktelenek mindketten. Persze ettől még a baltásos akció nagyon gáz volt és utólag nézve értelme sem volt sok.Schleck
mondjuk, jelenleg azért még örményből van jelentősebb nemzetiség Magyarországon és nem azeriből.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

tökjó.Amadeus91
Azt az egyet még nem mondta senki, hogy tulajdonképpen miért is fontos nekünk hogy az örmények szeressenek minket? Gazdasági kapcsolatok jelentéktelenek, politikailag ugyanolyan súlytalanok mint mi. (tudom hogy nyugaton aktív örmény közösségek vannak, valamilyen szintű lobbitevékenységre is képesek, de gyakorlatilag ebben a konkrét ügyben semmit sem tudtak elérni velünk szemben, pedig voltak próbálkozásaik több fronton. Pl azt is akarták hogy az amerikai szenátus, meg az eu illetékes szerve foglalkozzon az üggyel, de nem történt semmi.)Jan
Az egész üggyel annyi a baj, hogy ilyet egyszerűen nem illik tenni. Diplomáciai szempontból hülyeség volt az egész, és a legnagyobb gond, hogy az azeriek is ugyanolyan értéktelenek mint az örmények, de legalább nekik nincsenek is komoly ny-i diaszpóráik. Minden bizonnyal abban bíztunk, hogy majd vesznek némi államkötvényt, de igazából ez is hülyeség.
Gyurma Pappa
Azerbajdzsán GDP-je hatszor annyi, mint Örményországnak. Gazdasága dinamikus növekszik, míg Örményországé stagnál. Emellett van egy csomó olajuk és gázuk, míg az örményeknek semmi. Szóval én nem mondanám azt, hogy ugyanolyan értéktelenek mindketten. Persze ettől még a baltásos akció nagyon gáz volt és utólag nézve értelme sem volt sok.

több mint 12 éve
De akkor ezen pörögni is hülyeség, tehát jogos Jan felvetése, hogy nem is fontos ez az egész. Nem? De!Sobri Jóska
Szerintem ezt mondtam én is.

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress

tökjó.Amadeus91

Szóval gyakorlatilag semmi értelme nem volt az egésznek, ahogy annak sincs, hogy az örmények most tiltakoznak vagy sem. Nem látom azt sem, hogy ez nekünk miért érte meg, így igazából az egész ügy egy hülyeség.Gyurma Pappa
De akkor ezen pörögni is hülyeség, tehát jogos Jan felvetése, hogy nem is fontos ez az egész. Nem? De!

több mint 12 éve

tökjó.Amadeus91

Szóval gyakorlatilag semmi értelme nem volt az egésznek, ahogy annak sincs, hogy az örmények most tiltakoznak vagy sem. Nem látom azt sem, hogy ez nekünk miért érte meg, így igazából az egész ügy egy hülyeség.

több mint 12 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 413 — Steelers fan

tökjó.Amadeus91
Azt az egyet még nem mondta senki, hogy tulajdonképpen miért is fontos nekünk hogy az örmények szeressenek minket? Gazdasági kapcsolatok jelentéktelenek, politikailag ugyanolyan súlytalanok mint mi. (tudom hogy nyugaton aktív örmény közösségek vannak, valamilyen szintű lobbitevékenységre is képesek, de gyakorlatilag ebben a konkrét ügyben semmit sem tudtak elérni velünk szemben, pedig voltak próbálkozásaik több fronton. Pl azt is akarták hogy az amerikai szenátus, meg az eu illetékes szerve foglalkozzon az üggyel, de nem történt semmi.)
több mint 12 éve

tökjó.
több mint 12 éve
 index.hu/belfold/2013/08/30/orban_jon_ezert_bekerik_a_tankonyveket/

gecijó (JJ mindjárt megmondja, hogy a környező országokban és az USA-ban is bevett szokás, pont így, pont ugyanez)
több mint 12 éve
 magyarnarancs.hu/publicisztika/a-felcsuti-ketszazhuszonot-a-magyar-politika-vaksagarol-86353

kb
több mint 12 éve
Tywin Lannisterre mondták azt, hogy aranyat szarik.
Na, ez a művelet így néz ki a valóságban.😛
több mint 12 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Szerintem ez ide illik, aktuális.

Egy régi kép, amikor egy amerikai katona megtalálta az iraki vegyi fegyvert..... 😊

csi77
aranylövésAtari
Na jó, de most viszik, vagy hozzák?

több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

Egy régi kép, amikor egy amerikai katona megtalálta az iraki vegyi fegyvert..... 😊

csi77
aranylövés

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 172 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Schiffer: Úgy látszik, létrejött a Külön 2014 😀

Ez így nagy tasli Jávoréknak és a dörgölőzési kényszerüknek.
Bár szerintem nyolcszor összefognak még tavaszig, kvázi Orbán kényszeríti erre őket az új választási törvénnyel.atapapa
Az lesz még a mesés, ha az Együtt-PM a választások előtt is 10% környékén lesz. Ilyen esetben nem lennék meglepve, ha Bajnaiék ledobnák a PM-et az utolsó pillanatban a 10%-os, pártszövetségekre vonatkozó bejutási küszöb miatt.

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Schiffer: Úgy látszik, létrejött a Külön 2014 😀

Ez így nagy tasli Jávoréknak és a dörgölőzési kényszerüknek.
Bár szerintem nyolcszor összefognak még tavaszig, kvázi Orbán kényszeríti erre őket az új választási törvénnyel.atapapa
Várom a pillanatot, mikor Mesterházy nyüszítve kéri együttműködésre a DK-t (Gyurcsány meg elhajtsa a picsába, hogy aztán mégis összefogjanak).

Mindig jövőre