Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Egyetértünk, ha rajtam múlna, én már annak elvenném a passzív választójogát, aki csak egyszer kezet emelt egy nőre.atapapa
És ha önvédelemből tette?
Pl.:  index.hu/belfold/2013/08/15/szurt_az_iskolaigazgato_feltik_a_diakokat/
"Egy családi vita során késsel sebezte meg magát és férjét a kővágószőlősi iskolaigazgató, ezért több szülő fél attól, hogy a helyi iskolába engedje a gyermekét. Mások jó pedagógusnak tartják az igazgatónőt és kiállnak mellette - írta az Új Dunántúli Napló."Sobri Jóska
Őőő itt a nő szúrt.

Kizárt, hogy a Meggyes pl. önvédelemből csapkodta meg a feleségét.

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Egyetértünk, ha rajtam múlna, én már annak elvenném a passzív választójogát, aki csak egyszer kezet emelt egy nőre.atapapa
És ha önvédelemből tette?
Pl.:  index.hu/belfold/2013/08/15/szurt_az_iskolaigazgato_feltik_a_diakokat/
"Egy családi vita során késsel sebezte meg magát és férjét a kővágószőlősi iskolaigazgató, ezért több szülő fél attól, hogy a helyi iskolába engedje a gyermekét. Mások jó pedagógusnak tartják az igazgatónőt és kiállnak mellette - írta az Új Dunántúli Napló."

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
Egyetértünk, ha rajtam múlna, én már annak elvenném a passzív választójogát, aki csak egyszer kezet emelt egy nőre.

több mint 12 éve
Nem nagyon volt olyan sajtóorgánum a baloldalon anno, amely kihagyta volna ezt a témát.
Szerintem ezért is veszített 2010-ben az országos fideszhenger ellenére.atapapa
Akkor az én személyes érzékelésemmel van baj, mert nem emlékeztem rá, mondjuk lehet azért, mert minden infót "első kézből" hallottam. Mindegy, MT megérdemelt minden szart, amit a nyakába kapott, ő nem csak urban legend szinten egy igazi köcsög, többször bizonyította is keményen, hogy mekkora. És ehhez sokszor nem is kellett baloldali sajtó.

több mint 12 éve
A magánéletben rendes ember dologra elég jó válasz az ,hogy a feleségét sokszor ápolták a kórházban mert jónéhányszor "elesett".
Bazzani
Graz-ban nem járt gyógykezelésen? Csak mert mindenki tudja, Orbánnál az jött, miután verte a feleségét.

Te most azt hiszed, hogy ha lenne bármilyen megalapozott infó arról, hogy egy Lázár kórházi kezelésig veri a feleségét, akkor a ballib sajtó nem ütné róla nonstop a tamtamot ezerrel? Egy mezítlábas fideszest is kicsináltak (teljesen jogosan) egy vak komondor miatt, a fidesz egyik legerősebb alakjáról terjengő, a valóságot akár csak látásból is ismerő ilyen pletykák már rég Kálmán Olga boncasztalán hevernének.atapapa
Na most ez azért érdekes, mert pl. a Meggyes Tamás ellen konkrétan az asszony besétált a rendőrségre látlelettel feljelentést tenni, az országos média még sem kapta fel valahogy.Gyurma Pappa
Nem nagyon volt olyan sajtóorgánum a baloldalon anno, amely kihagyta volna ezt a témát.
Szerintem ezért is veszített 2010-ben az országos fideszhenger ellenére.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nem is tudtam, hogy manapság ekkora téma a háttérhatalom-féle összeesküvés elmélet... kapcsolgatom a tévét és egyszercsak a Mokka nevezetű műsorban az a szavazás témája, hogy ki irányítja az országot: a kormány, a külföld, az ufók.... O.M.G. (kb. fél éve is megvan annak, hogy utóljára a tv2-re kapcsoltam, de ennél még az Eurosport2-őn futó "bicajverseny-kép-foci-kommenttel" c. műsor is értelmesebb reggelizős alapzajnak bizonyult - legalább szépek a tájak ahol tekernek és közben a rádióból ömlik a foci 😀 )!
2 percig hallgatva a témát - szerintem - a bevett retorika a "kényelmetlen témák kezelésére" M.o.-on sem különbözik semmiben a nyugati testvérkékétől (skynews, bbc, nbc... - csak a nyelv miatt). A választott retorika - jelen esetben - a "bagatellizáció", ami csak egy fokkal intelligensebb megoldás a terelésnél, vagy a mellébeszélésnél. Vagy a méltán híres; "ha lebuktál, hazudj nagyobbat, ha továbbra is szarban vagy, akkor kezdj el személyeskedni" -féle kőbunkó-alpáritahó módszernél. Példákat mindre tudunk előhúzni (lebukásostúl-mindenestűl) akár itthonról, akár külföldről egyaránt. Csak azt nem értem, hogy a fenemód intelligens és okos és kifinomult nézőközönség csőrét nem basztatja az ilyen? Ez a legprimitívebb szájbarágós módszerek egyike, ahol a szájbarágó még arra sem veszi a fáradtságot, hogy felnőtt, intelligens, gondolkodó embernek nézze a közönségét...
A bagatellizáció pont azért a legszarabb retorika a felhasználóra tekintettel, mivel ennél még a szimpla tagadás, vagy a sima hazudozás is kevésbé hat visszásan, ha jön a lebukás. Persze; a lebukás-kezelésnek is megvan a maga retorikája, ahol megpróbálnak még nagyobb... "gyereknek" nézni mint az előtt, a bagatellizációs résznél.
több mint 12 éve
Puzsér ismét eltalálta:

Az a tény, hogy a nemrég még jobbikos Szegedi Csanád zsidó, messze a legszórakoztatóbb fordulat az elmúlt évek közéleti történései közül. Hát mikor fordul elő olyan, hogy valaki a saját személye által utólag igazolja az összes primitív antiszemita sztereotípiát, amit addig hangoztatott. Nos, kik is a zsidók? Ők azok, akik befurakodnak a sorainkba, továbbá kezükben tartják a bankszektort, a kereskedelmi ágazatot és a médiát. Lássuk csak, mi volt Szegedi Csanád szerepe az elmúlt évek során? Ő volt a Jobbik pénztárnoka, emellett tulajdonosa a Turul-bolthálózatnak és a párt lapjának, a Barikádnak. Arról a pártról van szó, amelyik lépten-nyomon fogadkozik, hogy megmenti az országot a zsidóktól.

Mindez arról jutott eszembe, hogy a Magyar ATV-n tomboló napi szélsőjobbos agymosás, ismertebb nevén a 700-as klub nemrég egy rendkívül ízléstelen riportot tett közzé Szegedi Csanádról. Pat Robertson, neokon próféta és Jézus kedvenc befektetési tanácsadója klasszikus "ilyen volt - ilyen lett" tipusú anyagot tárt a nagyérdemű elé. Hogy milyen volt Csanád? Megkeseredetten tévelygő, gyűlölködő antiszemita. És milyen lett? Boldog és békés, mélyen hívő zsidó. A 700-as klub szokásos Krisztus-marketing anyagát gyártották le róla, a Megváltó szerepében ezúttal Mózessel. Pat láthatóan imádta a sztorit. Tökéletes riport egy fegyveres rablásból megtért harlemi srác meg egy alkoholista houstoni anyuka újjászületése közé.

Érdemes megnézni az alább linkelt videót, mert ez a Szegedi annyira pofátlanul hazudozik a megtéréséről, hogy ha hallaná, még Schobert Norbi torkán is megakadna az update-falat. A fitneszfasiszta jogdíj-guru nyomdokába lépő Szegedi is azt állítja, hogy személyesen tapasztalta meg a csodák sokaságát. Már alig várom, hogy mikor kezdenek belépőjegyet szedni a hozzájuk érkező zarándokoktól.

www.youtube.com/watch?v=66pL-FLOmtE

Még Pat és kis szőke kolléganője is furcsállkodnak a stúdióban: hogyhogy a nagymama egész életében hazudott a zsidóságáról meg a holokauszt-traumájáról, még azután is, hogy a kisunokája beült egy fasiszta párt frakciójába? Aztán inkább álságosan elhessegetik a kétséget, mint hogy feltegyenek még néhány logikus kérdést. Például, hogy mi van a nagyi gyermekével, aki ugye fölnevelte a Csanádot, mégse említette soha egy szóval se, hogy "zsidók vagyunk, kicsi fiam". Talán neki is hazudott a nagyi egy életen át? Vagy tudta az igazat, de hűen asszisztált az anyja hazugságához? Nehogy a jobbikos kis Csanádka meghasonuljon, a drága, érzékeny zsidó lelke megfájduljon! Ha Pat Robertsonba csak egy szemernyi erkölcs szorult volna, nem tűrte volna szó nélkül, hogy Szegedi minden hazugságát rákenje a poklot megjárt nagyanyjára.

Számomra a Napnál világosabb, hogy Vona Gábor zsidó barátja és harcostársa egyszerűen eltitkolta a származását, amikor meg lebukott, megjátszotta, hogy nagyon meglepődik, és mindent ráfogott a nyuszira, aztán előadta ezt a pofátlan megtérést az ősök hitéhez. És Szegedi hazugsága szerint mi generálta a nagy szellemi fordulatot? A származás. A vérség. Az egész megtérési paradigma továbbra is ugyanaz a sötét törzsi barbarizmus, amit a Jobbikban tanult.

Az is kiderült, hogy hősünk az Európa Parlamentben politikusként az emberi jogokat akarja védelmezni. Egy kérdés rögtön felmerül: biztos, hogy az emberi jogok éppen egy fasiszta párt volt alelnökének a védelmére szorulnak? És nyomában az újabb kérdés: biztos, hogy Szegedi Csanád a Jobbik listáján az emberi jogok védelmére kapott felhatalmazást? Vajon föl se vetődött, hogy visszaadja a mandátumát? Ezeket a kérdéseket Pat Robertson szájából persze hiába várjuk.

A riport arról is tanuskodik, amint a friss zsidó Köves Slomóval közösen tanulmányozza a Tórát. Még ki se bújt a gárdista egyenruhából, de már ott van a kipa a fején. Csupán az a kérdés, hogy volt-e egyetlen olyan napja, amit csak úgy civil emberként töltött, anélkül hogy a két hazug személyiségének valamelyike nem akarta éppen megszabadítani a másiktól a világot?

Nagy elődje, Imrédy Béla szellemi védnöksége alól egyenesen Pat Robertson szárnyai alá kéredzkedik, és az ATV vallási fundamentalista, háborús uszító magazinjában parádézik. A kör bezárult. Szegedi Csanád fasiszta volt, és az is maradt. Mindössze annyi történt, hogy hetven évvel ezelőtti, rég lejárt szavatosságú fasisztából korszerű, XXI. századi fasisztává lépett elő. De hát mit tehetne? Ez a szakmája, ehhez ért, máshoz nem. Most nagy nehezen képezze át magát demokratává? Egy vízvezetékszerelőből se lesz csak úgy harmincvalahány évesen villanyszerelő. Királyhegyi Pál mondta, amikor az ávós vallatóiban felismerte a pár évvel korábban látott nyilas keretlegényeket: "Kis ország, csak egy csőcselékre telik."

A riport után az amerikai csapatok háborús győzelméért rendszeresen imádkozó Pat Robertson még előadja, hogy Magyarországon valamint az egész kelet-európai régióban milyen elképesztő mértékű az antiszemitizmus, holott jóformán már az egész zsidóságot kiirtották, sőt tömeges a holokauszt tagadása is, miközben a huszonöt éves kiscsaj a Pat melletti székben csak ámul és bámul, hogy micsoda barbárság tombol Amerika határain túl.

Rettegve várom, hogy a Jobbik és az ATV legközelebb vajon mit szabadít az országra. Közösen nevelt törvénytelen gyermekükkel, Szegedi Csanáddal biztos, hogy magasra tették a lécet, mégis attól félek, hogy meg fogják tudni ugrani.

Ez a fotó meg a videóból zseniális, ahogy szépen az ujjával követi a szöveget:

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 537 — Saturday Night Lights
A magánéletben rendes ember dologra elég jó válasz az ,hogy a feleségét sokszor ápolták a kórházban mert jónéhányszor "elesett".
Bazzani
Graz-ban nem járt gyógykezelésen? Csak mert mindenki tudja, Orbánnál az jött, miután verte a feleségét.

Te most azt hiszed, hogy ha lenne bármilyen megalapozott infó arról, hogy egy Lázár kórházi kezelésig veri a feleségét, akkor a ballib sajtó nem ütni róla nonstop a tamtamot ezerrel? Egy mezítlábas fideszest is kicsináltak (teljesen jogosan) egy vak komondor miatt, a fidesz egyik legerősebb alakjáról terjengő, a valóságot akár csak látásból is ismerő ilyen pletykák már rég Kálmán Olga boncasztalán hevernének.atapapa
De az urban legendek nem így működnek.Sobri Jóska
Az urban legendek szelektíven működnek. Az "Orbán cigány" után már a "Lázár cigány"-t is hallom, mégsem működik, csak a fanatikus Fidesz-gyűlölőknél.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Bazzani

Te most azt hiszed, hogy ha lenne bármilyen megalapozott infó arról, hogy egy Lázár kórházi kezelésig veri a feleségét, akkor a ballib sajtó nem ütné róla nonstop a tamtamot ezerrel? Egy mezítlábas fideszest is kicsináltak (teljesen jogosan) egy vak komondor miatt, a fidesz egyik legerősebb alakjáról terjengő, a valóságot akár csak látásból is ismerő ilyen pletykák már rég Kálmán Olga boncasztalán hevernének.atapapa
Na most ez azért érdekes, mert pl. a Meggyes Tamás ellen konkrétan az asszony besétált a rendőrségre látlelettel feljelentést tenni, az országos média még sem kapta fel valahogy. Pedig ő is képviselő, ma is. Jó, oké most már bukott mindent, de akkor is furcsa, hogy egy-két évig még "éldegélt".

több mint 12 éve
Bazzani

Te most azt hiszed, hogy ha lenne bármilyen megalapozott infó arról, hogy egy Lázár kórházi kezelésig veri a feleségét, akkor a ballib sajtó nem ütni róla nonstop a tamtamot ezerrel? Egy mezítlábas fideszest is kicsináltak (teljesen jogosan) egy vak komondor miatt, a fidesz egyik legerősebb alakjáról terjengő, a valóságot akár csak látásból is ismerő ilyen pletykák már rég Kálmán Olga boncasztalán hevernének.atapapa
De az urban legendek nem így működnek.

több mint 12 éve
Bazzani

Te most azt hiszed, hogy ha lenne bármilyen megalapozott infó arról, hogy egy Lázár kórházi kezelésig veri a feleségét, akkor a ballib sajtó nem ütné róla nonstop a tamtamot ezerrel? Egy mezítlábas fideszest is kicsináltak (teljesen jogosan) egy vak komondor miatt, a fidesz egyik legerősebb alakjáról terjengő, a valóságot akár csak látásból is ismerő ilyen pletykák már rég Kálmán Olga boncasztalán hevernének.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Polgármesterként cégeket tett tönkre azzal, hogy nem fizette ki az elvégzett munkákat.
Tönkretette a vásárhelyi sportéletet.
Á de órákig tudnám sorolni.
Rettegnek tőle az emberek itt a városban.Bazzani
magyarul egy szaralak.Amadeus91
kész. ne is gyere haza, mert beperel. meg az oldalt is.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Miért kellene bármire hivatkoznia?
Ha követelted a pénzed akkor szóltak, hogy ne nagyon ugrálj mert nem lesz maradásod a városban.
Egyik barátomék klímákat szereltek a városnak. Több millával tartozott nekik a város majd egy éve. Ők pár hetet késtek a helyi adó befizetésével, egyből felkerültek a fekete listára a netre meg jött a felszólító levél. A város tartozásából nem voltak hajlandóak levonni a vállalkozás tartozását...

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Polgármesterként cégeket tett tönkre azzal, hogy nem fizette ki az elvégzett munkákat.
magyarul egy szaralak.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ilyenkor mire hivatkozott?berger90
Hogy mit keres Oszkó Péter a WizzAir-ben....
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Ilyenkor mire hivatkozott?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Rettegnek tőle az emberek itt a városban.

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Lázár? Van olyan épelméjű ember az országban, akinek ez a pökhendi tahó szimpatikus lenne és rá szavazna? Nálam legalábbis simán top 5-be van a "melyik politikust rúgnád fejbe kérdezés nélkül" listán, pedig igazán erős a felhozatal.Dub
Nem is te vagy a célközönsége. Lázár a "vállalkozó barát", Lázár a "rendrakó", Lázár a "aki szembeszállt az uzsorával", és hamarosan (2014) jön: Lázár a "mérsékelt, de harcos", Lázár a "középre nyitó", Lázár a "kompromisszum kereső". Soha nem fog nyilatkozni a következő egy-két évben cigánykérdésben, kerüli fogja szerintem a külpolitika román/szlovák stb. részét, és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem ő fogja bejelenti a családi jogszabályokat sem 😊
Gyurma Pappa
Ja hát engem teljesen felesleges lenne megpróbálnia is meggyőzni bármiről, nem látok túl nagy differenciát köztük vagy mondjuk az MSZP között. Engem ő ugyanazért irritál különösen, mint amiért a Gyurcsány is, nem elég amit tesz/tesznek, akkor még emellé párosul ez a mérhetetlen cinikus stílus is.Dub
Szóval bizonyos szinten egyenlőségjelet húztál Lázár és egy korábbi miniszterelnök között, és ezzel érvelsz amellett, hogy semmi esélye a miniszterelnökségre?Rajna
Nem azt mondtam, hogy semmi esélye, csak hogy megnyilvánulásai alapján szerintem ép elméjű ember nem szavazna rá. De az ország többsége ezek szerint nem ilyenekből áll, ha ilyenekből állna, akkor a Fidesznek és az MSZP-nek is már rég az SZDSZ és az MDF népszerűségi szintjén kellene állnia. Ha a kisebbségek sajnáltatása helyett mondjuk a zöld vonalat erőltetné jobban az LMP, rájuk is ezerszer inkább tenném a voksom, mint ezekre.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Ezt megkoregrafálták, vagy nem koreografálták meg?
Lefogyott, kiszőrösödött, megőszült.Határozottan férfias jelenség lett.
Nem humorizálok!
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Lázár? Van olyan épelméjű ember az országban, akinek ez a pökhendi tahó szimpatikus lenne és rá szavazna? Nálam legalábbis simán top 5-be van a "melyik politikust rúgnád fejbe kérdezés nélkül" listán, pedig igazán erős a felhozatal.Dub
Nem is te vagy a célközönsége. Lázár a "vállalkozó barát", Lázár a "rendrakó", Lázár a "aki szembeszállt az uzsorával", és hamarosan (2014) jön: Lázár a "mérsékelt, de harcos", Lázár a "középre nyitó", Lázár a "kompromisszum kereső". Soha nem fog nyilatkozni a következő egy-két évben cigánykérdésben, kerüli fogja szerintem a külpolitika román/szlovák stb. részét, és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem ő fogja bejelenti a családi jogszabályokat sem 😊
Gyurma Pappa
Ja hát engem teljesen felesleges lenne megpróbálnia is meggyőzni bármiről, nem látok túl nagy differenciát köztük vagy mondjuk az MSZP között. Engem ő ugyanazért irritál különösen, mint amiért a Gyurcsány is, nem elég amit tesz/tesznek, akkor még emellé párosul ez a mérhetetlen cinikus stílus is.Dub
Szóval bizonyos szinten egyenlőségjelet húztál Lázár és egy korábbi miniszterelnök között, és ezzel érvelsz amellett, hogy semmi esélye a miniszterelnökségre?

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 171 — Bears & Illinois fan
...Gyurma Pappa
Azért ennél kicsit több van a rovásán, pl lézer, trafik stb, de ez lehet, hogy később már lecseng, nem lesz terítéken. Ami vele kapcsolatban érdekes, hogy pont azt a fiatal, törtető politikust személyesíti meg, amitől én viszolygok. Olyan körzet pottyant az ölébe, ami enyhén szólva is ősfideszes (jobbos). (Rapcsák Andrást 1998-ban egyedüliként első körben beválasztották az OGY-be, a többi 175 körzetben második kör volt). Személyesen én sem ismerem, lehet, hogy magánéletében jó srác, de a politikai szereplése, megnyilvánulásai nem szimpik. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy ő lenne a befutó, ha úgy alakulna a helyzet a Fideszben. Az biztos, hogy már most, 38 évesen nagy hatalom összpontosul a kezében. Arra is kíváncsi leszek, mi lesz most és 2014-től az NFÜ-vel, illetve az Eu-s pénzekkel kapcsolatban.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Gyurma Pappa
Ja hát engem teljesen felesleges lenne megpróbálnia is meggyőzni bármiről, nem látok túl nagy differenciát köztük vagy mondjuk az MSZP között. Engem ő ugyanazért irritál különösen, mint amiért a Gyurcsány is, nem elég amit tesz/tesznek, akkor még emellé párosul ez a mérhetetlen cinikus stílus is.
több mint 12 éve
 www.bild.de/politik/inland/bundestagswahl/das-sind-die-neuesten-umfrage-trends-31811712.bild.html

német választási témában. Népszerűségmérő, legfrissebb hírek, szavazás, minden.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 171 — Bears & Illinois fan
 index.hu/gazdasag/ingatlan/2013/08/13/ugrott_2_4_milliard_forintnyi_eu-s_penz/

na most győztünk és ez a halálra sebzett vad utolsó rúgása, vagy mégsem győztünk?Amadeus91
ez komoly összegnek tűnik, de a több ezer milliárd Ft-os támogatáshoz képest aprópénz....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
 index.hu/gazdasag/ingatlan/2013/08/13/ugrott_2_4_milliard_forintnyi_eu-s_penz/

na most győztünk és ez a halálra sebzett vad utolsó rúgása, vagy mégsem győztünk?