Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
1. Rogán
2. Kósa
3. LázárSobri Jóska
Nagyon bírom a Tónit, de a 2002-es kampányfiaskó után 0 az esélye, hogy ő valaha miniszterelnök jelölt legyen. Egy országosan fontos pozícióból került vissza "csak" polgármesterré, a mostani frakcióvezetői szerepköre közel sincs a Lázáréhoz. Igaz, imádja őt a bulvár, a Cilit szintén, de a saját kutyájukat nem tudták rendesen megnevelni. Rogán inkább végrehajtó, bár tény, hogy neki legalább van stílusa.

Kósa esélye még nagyobb 0. Soha nem hagyná ott a saját "országát". Kurva jól megél ő ebből, nem fogja feladni. Politikai szempontból pedig azt se hagyjuk ki, hogy kb. az összes megyei jogú város szavazó polgárait elveszítené a Fidesz, hiszen "mit kapott Debrecen, mi lenne, ha ő lenne a miniszterelnök".

Lázár bizonyította a frakció élén, hogy képes végrehajtani, de vezetni is akár. Jelenleg vannak vele imázs gondok (egyébként a "mindenki annyit ér, amennyit elért" mondatát kiragadták, azt ő egy helyi MSZP-snek szánta sértésnek, nem általánosságban mondta, persze nem védeni akarom, de tény), de ezeken könnyen javíthat: egy sikeres pályázati rendszer, sok sikeres pályázati kiírás, máris előre viheti a középrétegben, a szavazó réteg alját pedig segít majd megnyerni neki a rezsidémon, meg az uzsora kamatra adott devizahitel. Simán, 2018-nak neki lehet majd futni vele.

Lázár? Van olyan épelméjű ember az országban, akinek ez a pökhendi tahó szimpatikus lenne és rá szavazna? Nálam legalábbis simán top 5-be van a "melyik politikust rúgnád fejbe kérdezés nélkül" listán, pedig igazán erős a felhozatal.Dub
Nem is te vagy a célközönsége. Lázár a "vállalkozó barát", Lázár a "rendrakó", Lázár a "aki szembeszállt az uzsorával", és hamarosan (2014) jön: Lázár a "mérsékelt, de harcos", Lázár a "középre nyitó", Lázár a "kompromisszum kereső". Soha nem fog nyilatkozni a következő egy-két évben cigánykérdésben, kerüli fogja szerintem a külpolitika román/szlovák stb. részét, és majdnem biztos vagyok benne, hogy nem ő fogja bejelenti a családi jogszabályokat sem 😊
Navra. Ebben az egy esetben nem tépnék egymást darabokra. Persze az értelmiségi miniszterelnök mögé nem árt majd háttértámogatóként a Fidesz legalulértékeltebb erős embere, a párt nyugat-magyarországi feje, Molnár Ágnes.Dzsokijuing
Lázár élre törése előtt egyetértettem volna veled, de jelenleg Navrának nincs se igazi hátországa, se igazán imázsa. Ő "szakértő". Molnár Ágnes meg nem hiszem, hogy valaha vesztes oldalra állna, így szerintem ha odaáll, ott már el van dőlve. De őt nem igazán ismerem, csak hírből. (Most pl. onnan, hogy végül is ő mondta ki a "halálos" ítéletet Meggyes Tamásra.)

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 537 — Saturday Night Lights
Lázár? Van olyan épelméjű ember az országban, akinek ez a pökhendi tahó szimpatikus lenne és rá szavazna? Nálam legalábbis simán top 5-be van a "melyik politikust rúgnád fejbe kérdezés nélkül" listán, pedig igazán erős a felhozatal.Dub
Kiindulhatsz magadbl és a környezetedből, de a jelenlegi jelek alapján ha ma meghalna OV vagy ilyesmi, a 2014-es választások megnyerésére én egy hajszállal Lázárt látnám legesélyesebbnek. Előbb mint Bajnait vagy Mesterházyt vagy Vonát vagy bárki mást a Fideszből, mondjuk nem nagy előnnyel.Rajna
Ha a "ki lenne Orbán utódja a trónon ha ma meghalna" nevű játékot játszuk, az én befutóm:
1. Rogán
2. Kósa
3. LázárSobri Jóska
A szétesőben lévő Kósa? Százalékos Lajosunk? Nem tudom, én nem hiszem.

Pokorni egy mérsékeltebb politikával?Amadeus91
Navra. Ebben az egy esetben nem tépnék egymást darabokra. Persze az értelmiségi miniszterelnök mögé nem árt majd háttértámogatóként a Fidesz legalulértékeltebb erős embere, a párt nyugat-magyarországi feje, Molnár Ágnes.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Kiindulhatsz magadbl és a környezetedből, de a jelenlegi jelek alapján ha ma meghalna OV vagy ilyesmi, a 2014-es választások megnyerésére én egy hajszállal Lázárt látnám legesélyesebbnek. Előbb mint Bajnait vagy Mesterházyt vagy Vonát vagy bárki mást a Fideszből, mondjuk nem nagy előnnyel.Rajna
Ha a "ki lenne Orbán utódja a trónon ha ma meghalna" nevű játékot játszuk, az én befutóm:
1. Rogán
2. Kósa
3. LázárSobri Jóska
A szétesőben lévő Kósa? Százalékos Lajosunk? Nem tudom, én nem hiszem.

Pokorni egy mérsékeltebb politikával?
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Lázár valóban alkalmas a bizonytalanok megszólítására - Monacóban. Legalábbis az "amennyid van, annyit is érsz" alapján.]Dzsokijuing
Jelenleg nem a bizonytalanok nagy tömegét kell megszólítani a győzelemhez, legalábbis nem úgy tűnik. Node mindegy is, hipotetikus az egész.

A mentelmi jogáról pedig tippem szerint nem mond le. De azért vicces, hogy pont ő vagdalkozik ilyen jelzőkkel, miközben kommentelőekt perel, mert élesen kritizálták.

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 537 — Saturday Night Lights
Lázár valóban alkalmas a bizonytalanok megszólítására - Monacóban. Legalábbis az "amennyid van, annyit is érsz" alapján.

De először kiváncsi leszek, hogy hajlandó lesz-e lemondani a mentelmi jogáról, hogy megvívjon vele:

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Ugye az újságírásnak, a hírújságírásnak az az alapja, hogy az adott hír a következő kérdésekre adjon választ minimálisan:
Ki? Mit? Hol? Mikor? Hogyan? Esetleg miért?
Ebből a cikkből tulajdonképpen csak ezek nem derülnek ki:

Valamint ugye felmerül még pár olyan kérdés, hogy:
- Áprilisban?! (Augusztus van)
- Mi történt azóta?
- Letartóztatás? Börtönruha? Ujjlenyomatvétel? Ügyvéd? Egy 10 éves kislánynál, hóóóógyne.
- Az USA-ban egy 10 éves gyerek bármiért is büntethető lenne? Kötve hiszem.
- Mit csinált, amit nemi erőszaknak minősítenek?
- 1 forrásra hivatkoznak, nem legalább kettőre?!
- Új Fekete Párduc Párt? Mi a faszom?!?! Mitől releváns a vezetőjük nyilatkozata??
- Az anya nyilatkozata meg nem csak frappáns, és átgondolt, de egyben tartalmas is.

És ez egy cikk az Indexen, 2013-ban.
Jelentkezzen aki ennek elolvasása után bármivel is többet tud az "esetről" mint elötte...Sobri Jóska
Gondolom valamelyik libertárius híroldalt böngészte a szerkesztő és ezt elég bulvárosnak érezte ahhoz, hogy magyarokat is szórakoztasson vele. Ők szoktak ezzel a marginális fekete párduc baromsággal úgy foglalkozni, mintha az egész fekete közösséget képviselné (lásd a vérdíj a Zimmerman-esetben), ők fókuszálnak különösen a déli (pl. texasi) hírekre és ez keresi a botrányokat, amiket az "átlagamerikai" teljesen abnormálisnak vél és alátámasztja a konteóképzeteit. Szóval tökre passzol az egész, csak ugye kicsit késve olvasták ezt a "hírt"/hoaxot.

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Ugye az újságírásnak, a hírújságírásnak az az alapja, hogy az adott hír a következő kérdésekre adjon választ minimálisan:
Ki? Mit? Hol? Mikor? Hogyan? Esetleg miért?
Ebből a cikkből tulajdonképpen csak ezek nem derülnek ki:

Valamint ugye felmerül még pár olyan kérdés, hogy:
- Áprilisban?! (Augusztus van)
- Mi történt azóta?
- Letartóztatás? Börtönruha? Ujjlenyomatvétel? Ügyvéd? Egy 10 éves kislánynál, hóóóógyne.
- Az USA-ban egy 10 éves gyerek bármiért is büntethető lenne? Kötve hiszem.
- Mit csinált, amit nemi erőszaknak minősítenek?
- 1 forrásra hivatkoznak, nem legalább kettőre?!
- Új Fekete Párduc Párt? Mi a faszom?!?! Mitől releváns a vezetőjük nyilatkozata??
- Az anya nyilatkozata meg nem csak frappáns, és átgondolt, de egyben tartalmas is.

És ez egy cikk az Indexen, 2013-ban.
Jelentkezzen aki ennek elolvasása után bármivel is többet tud az "esetről" mint elötte...

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 171 — Bears & Illinois fan
Szerintem Lázár inkább Kövér utóda lehetne hatékonyan. Ugyanaz az elegancia, ugyanaz a stílus.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
1. Rogán
2. Kósa
3. Lázár

több mint 12 éve
Kiindulhatsz magadbl és a környezetedből, de a jelenlegi jelek alapján ha ma meghalna OV vagy ilyesmi, a 2014-es választások megnyerésére én egy hajszállal Lázárt látnám legesélyesebbnek. Előbb mint Bajnait vagy Mesterházyt vagy Vonát vagy bárki mást a Fideszből, mondjuk nem nagy előnnyel.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
 index.hu/belfold/2013/08/13/titkos_hatterhatalom_iranyitja_magyarorszagot/

i don't want to live on this planet anymoreberger90
Főleg akkor; ha veszed az adást arról, hogy a cikk azt sugalmazza: ha összefüggést vélnél felfedezni bizonyos gazdasági szereplők tevékenysége és a mindenkori aktuális kormányok gazdaságpolitikája között, akkor egy ateista, tudatlan, jobbik szavazó pribék vagy. Gondolom; ebből már gyúrható tovább a fasiszta, antiszemita, terrorista... stb. Ja... hogy ez az index 😀 ? Akkor már meg sem kérdezem, hogy "egyébként; ennek mi a p.csa a hírértéke"?

Higgy! Vagy higgy az ellenkezőjében. A lényeg, hogy higgy! 😀

több mint 12 éve
figyelj, erre a Kocsis Máté nevű... hmmm... scumbagre is van, aki be van indulva, és mindegy egyes faszbúk poszt után odaírja, hogy "a jóisten tartson meg egésségbenbékességben Mátékám, azörökvilágosság vezessen csodálatos utadon" vagy valami hasonló.
a kerítés, az nagyon alacsonyan volt, meg ugye a Lipótmezőt is bezárták, és még csak most is csak részegységként indult újra.slowmotion
igen, Kuncze is ezt mondta valamelyik nap, hogy ha volt bűne az SZDSZ-nek, akkor az az Opni bezárása volt.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
figyelj, erre a Kocsis Máté nevű... hmmm... scumbagre is van, aki be van indulva, és mindegy egyes faszbúk poszt után odaírja, hogy "a jóisten tartson meg egésségbenbékességben Mátékám, azörökvilágosság vezessen csodálatos utadon" vagy valami hasonló.
a kerítés, az nagyon alacsonyan volt, meg ugye a Lipótmezőt is bezárták, és még csak most is csak részegységként indult újra.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Némettomi lehet a Médiahatóság, vagy minek nevezik mostanában első embere!
Majka mehet pizzát sütni.
több mint 12 éve
Én azt veszem észre, hogy ez a hódmezővásárhelyi fiatalember kezd nagyon önállóskodni.Vajon pofánveri valaki, vagy pofánveri valaki?
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 index.hu/belfold/2013/08/13/titkos_hatterhatalom_iranyitja_magyarorszagot/

i don't want to live on this planet anymore

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 fn.hir24.hu/itthon/2013/08/13/csanyi-feljelenti-es-beperli-lazart/

Vajon tényleg megteszi?Vagy kap egy telefont, hogy NE?laccoo74
éppen fordítva: lázárnak fognak szólni, hogy kicsit fogja már be a pofáját, ha már lopni akar, mert ha Csányinak beszól akkor egyszerűen nem lesz mit. Vagy csak simán beszántja HMvásárhelyet, ahogy egy fórumtársunk igen frappánsan megfogalmazta nemrég...berger90
Mi az hogy beperli? Más, hatékonyabb módot nem tud a visszavágásra?? Papírkutya-e? "Hát mi folyik Gyöngyösön?!"

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

éppen fordítva: lázárnak fognak szólni, hogy kicsit fogja már be a pofáját, ha már lopni akar, mert ha Csányinak beszól akkor egyszerűen nem lesz mit. Vagy csak simán beszántja HMvásárhelyet, ahogy egy fórumtársunk igen frappánsan megfogalmazta nemrég...

Mindig jövőre
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Azért Csányi annál nagyobb kutya. Nem is értettem Lázárt igazán, mi is a célja...
több mint 12 éve

Vajon tényleg megteszi?Vagy kap egy telefont, hogy NE?
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Lázár? Van olyan épelméjű ember az országban, akinek ez a pökhendi tahó szimpatikus lenne és rá szavazna? Nálam legalábbis simán top 5-be van a "melyik politikust rúgnád fejbe kérdezés nélkül" listán, pedig igazán erős a felhozatal.
több mint 12 éve
ez lehet már a Viktor utáni Fideszben az első hatalmi harc?
(mert ezek alapján Lázár nem tűnik hülye gyereknek)Amadeus91
Nincs igazi harc még. Hogy futball hasonlattal éljek: field position battle megy még, igazából azt sem tudják, hogy kik állnak egymással szemben, mert Orbán nem engedi az önálló véleményeket kibontakozni. 2014-ben, ha nem lesz kétharmad, akkor fontosabb lesz a kompromisszum keresés, akkor igazán Orbán harcos politikája nem lesz ennyire működő képes. Ott már látszani fognak a törésvonalak.

több mint 12 éve
 444.hu/2013/08/13/lazar-berugta-a-kincstar-ajtajat/

Ezt érdemes elolvasni, tudom, 444, de nagyon jól összeszedett cikk megint. Kiemelnék egy fontos részt:

"Van, aki szerint Lázár egyébként is szereti, ha nem kizárólagos a kedvezményezettek köre különböző ügyekben. „Ő tudja, hogy nem lesz örökké kétharmad, és lesz, amikor kompromisszumokat kell kötni, akár a túloldallal is. Erre is készül, hogy addigra megjegyezzék, hogy vele lehet tárgyalni” – vélekedett egy fideszes pletykákat jól ismerő ember."
Mondtam már ezt én is, ugyebár.Gyurma Pappa
ez lehet már a Viktor utáni Fideszben az első hatalmi harc?
(mert ezek alapján Lázár nem tűnik hülye gyereknek)
több mint 12 éve
 444.hu/2013/08/13/lazar-berugta-a-kincstar-ajtajat/

Ezt érdemes elolvasni, tudom, 444, de nagyon jól összeszedett cikk megint. Kiemelnék egy fontos részt:

"Van, aki szerint Lázár egyébként is szereti, ha nem kizárólagos a kedvezményezettek köre különböző ügyekben. „Ő tudja, hogy nem lesz örökké kétharmad, és lesz, amikor kompromisszumokat kell kötni, akár a túloldallal is. Erre is készül, hogy addigra megjegyezzék, hogy vele lehet tárgyalni” – vélekedett egy fideszes pletykákat jól ismerő ember."
Mondtam már ezt én is, ugyebár.

több mint 12 éve
Én csak annyit szeretnék mondani, hogy amikor aludtunk, a románok ellopták a lovainkat.Atari
Meg az egész Hunyadi családot is einstandolták tokkal-vonóval hollóval, Jánossal, Lászlóval, Mátyással ahogy volt.