NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
159
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 566
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
Gondolom az, ami Descartes-nak volt, és neked is kellene legyen: a saját magad által kialakított és megalapozott vélemény.ennél sokkal "sírnivalóbb", hogy ilyen cikkekkel egyáltalán foglalkozik valakite JJ, neked akkor tulajdonképpen mi mértékadó?Amadeus91
van egy klasszikus liberális lap, mely egy külföldi ország legitim kormányfőjét úgy oszt, mintha bármilyen köze is lenne ahhoz, ami történik, nem mellesleg nyílt titok, hogy az újság szemléletben nem is állhatna messzebb a kritika tárgyától
rendkívül mértékadó és hiteles így a kép, de legalább van egy újabb felület, ahol és amin lehet szitkozódnijjncaa
Az egészséges, és mindent megkérdőjelező szkepszis.
"A kétely a bölcsesség kezdete."
Descartes
több mint 12 éve
ennél sokkal "sírnivalóbb", hogy ilyen cikkekkel egyáltalán foglalkozik valakiA Guardian védelmében (ami nem mellesleg kurva jó lap), hogy korábban azért ezt is leközölték: www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/apr/03/hungary-ignorant-nonsense?INTCMP=SRCH
van egy klasszikus liberális lap, mely egy külföldi ország legitim kormányfőjét úgy oszt, mintha bármilyen köze is lenne ahhoz, ami történik, nem mellesleg nyílt titok, hogy az újság szemléletben nem is állhatna messzebb a kritika tárgyától
rendkívül mértékadó és hiteles így a kép, de legalább van egy újabb felület, ahol és amin lehet szitkozódnijjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
A sajtó ferdít, mert az írót arrafelé fizetik. Ha nem arra ferdítene amerre a főnökei "megkérték", hogy ferdítsen, akkor egyrészt az irományait sem publikálnák, másrészt azonnal ki is rúgnák. Akinek azt a fajta ferde igazságot veszi be a gyomra, mi egy bizonyos lapnak a sajátja, annak az a mértékadó vélemény. Mert az egyértelmű, hogy a hitelesség árnyéka - érthető okokból - egyetlen mai sajtótermékre sem vetülhet... 😊Fizetett magánvéleményeken - szerintem - nem éri meg felhúznotok magatok...
több mint 12 éve
ennél sokkal "sírnivalóbb", hogy ilyen cikkekkel egyáltalán foglalkozik valakite JJ, neked akkor tulajdonképpen mi mértékadó?
több mint 12 éve
vastagbor.blog.hu/2013/07/16/a_mohacsi_onkormanyzat_csak_veletlenul_sertette_meg_a_szamviteli_torvenyt_a_nav_szerintEz nagyon szép történet, szakmailag. Ha a vállalkozó elhagyja a számlatömbjét, kiszabnak rá LAPONKÉNT 500.000 Ft büntetést, közig határozatban, fellebbezésnek csak formailag van helye, mert ugye a mulasztás megtörtént. Az alap hasonló, számviteli fegyelem megsértése, nem szándékosan. Tehát nem történik bűncselekmény.
Nem mellékesen elmentettem a cikket, mert ugyan de jure a NAV-nak nem kötelessége a korábbi határozatait figyelembe venni, de a bíróság bizony szokta szeretni ezt. Köszönjük annak, aki nyilvánosságra hozta.

több mint 12 éve
ennél sokkal "sírnivalóbb", hogy ilyen cikkekkel egyáltalán foglalkozik valakivan egy klasszikus liberális lap, mely egy külföldi ország legitim kormányfőjét úgy oszt, mintha bármilyen köze is lenne ahhoz, ami történik, nem mellesleg nyílt titok, hogy az újság szemléletben nem is állhatna messzebb a kritika tárgyától
rendkívül mértékadó és hiteles így a kép, de legalább van egy újabb felület, ahol és amin lehet szitkozódni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
www.168ora.hu/itthon/a-die-presse-orbanrol-sirnivalo-milyen-embereket-valasztanak-meg-116312.html"...a politikai elit egész Európában nyomorúságos képet mutat, de Orbán és a cseh Zeman különösen kiemelkedik a képből...."
több mint 12 éve
Gondolom a legnagyobb trafikban.Trafikozás után jöhet a kaszinózás.nincs erről egy listád? Nagyon van egy megérzésem, hogy Békéscsabán hol fog megnyílni a kaszinó, ha meg fog.Amadeus91
Tíz vidéki városban várható kaszinó nyitás.laccoo74

több mint 12 éve
www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/MNB/Sajtoszoba/Sajtoszobakozlemenyek/mnbhu_sajtokozlemeny_20130715/096_130712_Matolcsy_to_Lagarde.pdfGyuri levelet írt az IMF-nek
több mint 12 éve
Trafikozás után jöhet a kaszinózás.nincs erről egy listád? Nagyon van egy megérzésem, hogy Békéscsabán hol fog megnyílni a kaszinó, ha meg fog.
több mint 12 éve
Persze, a trafikok is, meg a népegészségügyi termékdíj is azt a célt szolgálja, hogy az istenadta nép minél fittebb, és egészségesebb legyen.
több mint 12 éve
látatlanban jobb naivnak lenni, gyűlölködésre adnak elég okotnyilván nagy biznisz, de van abban azért valami ráció is, hogy a szenvedélybetegek állami "felügyelet" alatt legyenek...jjncaaEzt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy állami szinten ez bárkit is érdekel? 😊somoskovig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Csak a tőlük befolyó adóforintok!
több mint 12 éve
nyilván nagy biznisz, de van abban azért valami ráció is, hogy a szenvedélybetegek állami "felügyelet" alatt legyenek...jjncaaEzt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy állami szinten ez bárkit is érdekel? 😊
több mint 12 éve
nyilván nagy biznisz, de van abban azért valami ráció is, hogy a szenvedélybetegek állami "felügyelet" alatt legyenek...

---
több mint 12 éve
Trafikozás után jöhet a kaszinózás.Na épp ideje volt, így is nehezebben álmodták meg, mint vártam.
Természetesen lesz még Nemzeti Kocsma is Nemzeti nyerőgéppel, nyilván a környék összes többi csehójára lakat kerül majd. Egy ilyen versenyelőny nagy álma minden igaz szívű kocsmárosnak.

több mint 12 éve
Trafikozás után jöhet a kaszinózás.Tíz vidéki városban várható kaszinó nyitás.
több mint 12 éve
Vagy testőr volt.
a jobboldali srácot azóta már agyonlőhette a TEK.Amadeus91
több mint 12 éve
Látod, már meg is van a kétharmad.Méghogy kormányváltás, hehe.
több mint 12 éve
hvg.hu/hvgfriss/2013.28/201328_egyetemistak_vilagkepe_harom_reszre_szakadv"Az Aktív Fiatalok Magyarországon (AFM) kutatócsoport 2013 áprilisában, 1300 nappali tagozatos diák megkérdezésével készült, de csak most közzétett felmérése szerint közel egyharmaduk számára bizonyos körülmények között a diktatúra jobb, mint a demokrácia. A jövendő elit politikai érettségére nézve az sem túl biztató, hogy másik közel egyharmaduk szerint teljesen mindegy, hogy diktatúra vagy demokrácia van-e."
szerencsétlenek.
több mint 12 éve
Amadeus és Sobri mindjárt megmondja, hogy a kurucinfo egy vicc és olyat nem szabad linkelni...AsbeeMint írtam korábban, én is mindig elolvasom a kuruc.info-t.
Mivel igen szórakoztató.
Vagyis linkelni adott esetben mókás is lehet, csak ha valaki komolyan veszi a poénjaikat, és hiteles forrásként hivatkozik rájuk, az valóban a vicc kategória sorolja be magát.
Valamint ha figyelmesen olvasgatnád amit más ír (pl. jómagam), akkor rájöhettél volna, hogy még senkinek se mondtam meg, hogy mit szabad és mit nem megtennie.
Csak véleményeztem, kijavítottam, pontosítottam, kiröhögtem, rávilágítottam következetlenségére, ostobaságára.
Mindenki úgy csinál magából hülyét, ahogy csak akar.
Ha azzal, hogy releváns hírforrásként tekint a kuruc.infora, akkor azzal.
És volt már korábban egy polémia az oldal betiltásáról.
Ahogy akkoris, úgy most is amellett állok ki markánsan, hogy nem a betiltás a megoldás, egy demokratikus, szabad, kapitalista országban helyük van az ilyen orgánumoknak is, ahogy egy jósnő is csak praktizáljon nyugodtad addig, amíg van olyan hülye, aki fizet neki pár ezer forintot, hogy megtudja a jövöjét.
több mint 12 éve
Vagy amíg valaki rá nem bassz oldalról a térdére egy ötkilós kalapáccsal.Van egy szép storym, he nem lennék kitiltva a gyűlölködőből akkor oda írnám:minimum egy, de ahogy a dolgok állnak, valószínűleg öt-kilenc évigslowmotion
A story főhőse egy vásárhelyi vállalkozó (három étterem/kocsma, rendezvénytermek) akinek volt 3 szép gyereke, meg egy kedves szép felesége.
Az asszonyka negyedszer is terhes lett és azt a meggondalatlan ötletet eszelte ki, hogy a vásárhelyi kórházban szüli meg a gyereket.
A feleség és a kisgyerek is meghalt szülés közben. 20óráig hagyták vajúdni, közben a 10.órától már belső vérzése volt amit nem vettek észre. Voltak más orvosi hibák is, de ezen ponton nem ez a lényeg.
Amiért a politika topikba tettem: Lázár János nagyurunk személyesen hívta fel a gyászoló férjet/apát. Na persze nem azért, hogy részvétét fejezze ki. Hanem azért, hogy megfenyegesse a vállalkozót amennyiben országos ügyet mer csinálni bezáratja mindenét és nem lesz maradása a városban...
Nem tudom, hogy meddig csinálhatja még ez a köcsög a szemétségeit, mutyijait az országban.Bazzani
több mint 12 éve
Van egy szép storym, he nem lennék kitiltva a gyűlölködőből akkor oda írnám:minimum egy, de ahogy a dolgok állnak, valószínűleg öt-kilenc évig
A story főhőse egy vásárhelyi vállalkozó (három étterem/kocsma, rendezvénytermek) akinek volt 3 szép gyereke, meg egy kedves szép felesége.
Az asszonyka negyedszer is terhes lett és azt a meggondalatlan ötletet eszelte ki, hogy a vásárhelyi kórházban szüli meg a gyereket.
A feleség és a kisgyerek is meghalt szülés közben. 20óráig hagyták vajúdni, közben a 10.órától már belső vérzése volt amit nem vettek észre. Voltak más orvosi hibák is, de ezen ponton nem ez a lényeg.
Amiért a politika topikba tettem: Lázár János nagyurunk személyesen hívta fel a gyászoló férjet/apát. Na persze nem azért, hogy részvétét fejezze ki. Hanem azért, hogy megfenyegesse a vállalkozót amennyiben országos ügyet mer csinálni bezáratja mindenét és nem lesz maradása a városban...
Nem tudom, hogy meddig csinálhatja még ez a köcsög a szemétségeit, mutyijait az országban.Bazzani
több mint 12 éve
Van egy szép storym, he nem lennék kitiltva a gyűlölködőből akkor oda írnám:A story főhőse egy vásárhelyi vállalkozó (három étterem/kocsma, rendezvénytermek) akinek volt 3 szép gyereke, meg egy kedves szép felesége.
Nem tudom, hogy meddig csinálhatja még ez a köcsög a szemétségeit, mutyijait az országban.