Politika

65 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 nol.hu/belfold/20130601-a_hatvanezer_forint_is_lehet_alomfizetes?

Ennyiből, hogy a fenébe lehet megélni?
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 521 — Chiefs GM
 index.hu/kultur/2013/06/01/a_fizetesekre_sincs_mar_penz_a_nemzetiben/

Gondolom, ezt Vidnyánszkyval is biztosan meg fogják csinálni.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 204
 hvg.hu/itthon/20130531_orban_szentmise_belvaros

szentmise a királyunkért.

Amadeus91
Ott is vagyok jobbra hátul, látod?
Te?Sobri Jóska
én fotóztam.Amadeus91
sokba fog ez nektek kerülni egyszer még, csak legfeljebb nem egy, hanem öt vagy kilenc vagy harminc év múlvaslowmotion
Amennyire sokba került a Kádár szülinapokon ott lenni?
A jó káderekre mindenféle rezsimnek szüksége van, majd átvesznek minket zökkenőmentesen, ne aggódj.Sobri Jóska
nyilasokból lettek a legjobb ÁVÓ-sok is
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress

Amadeus91
Te?Sobri Jóska
én fotóztam.Amadeus91
sokba fog ez nektek kerülni egyszer még, csak legfeljebb nem egy, hanem öt vagy kilenc vagy harminc év múlvaslowmotion
Amennyire sokba került a Kádár szülinapokon ott lenni?
A jó káderekre mindenféle rezsimnek szüksége van, majd átvesznek minket zökkenőmentesen, ne aggódj.

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ha tényleg lesznek majd nemzeti italkimérések, akkor kezdem érteni a "barackfát"!
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan

Amadeus91
Te?Sobri Jóska
én fotóztam.Amadeus91
sokba fog ez nektek kerülni egyszer még, csak legfeljebb nem egy, hanem öt vagy kilenc vagy harminc év múlva
több mint 12 éve

Amadeus91
Te?Sobri Jóska
én fotóztam.
több mint 12 éve

Amadeus91
Te?

több mint 12 éve

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 259 — #neverpunt
ez a felháborító
 www.origo.hu/gazdasag/20130531-harom-nap-alatt-10-forintot-esett-az-euro-arfolyama.html

mindig mondtam, hogy a kis országok valutái mennyire ki vannak téve a nagybefektetők játszadozásainak, de azért ez már tényleg túlzásjjncaa
Ezt lehetett várni, ha kikerülünk a túlzottdeficit-eljárás. Most még nem tudja a piac, hogy mik a kormány szándékai a hirtelen jött mozgástérrel, ha jó irányba lépnek, akkor vissza fog erősödni a HUF. Persze a cikkben leírtak is közrejátszanak 😊gdavid
Nem hiszem hogy ennek komoly hatása lenne, az eljárás alóli kikerülésnek van negatív kockázata, de pozitív hozadékai is lehetnek.
Arról van szó, hogy a FED azt tervezi, hogy jelentősen lassítja a bankóprést, a FED amerikai kötvénykereslete súlyosan csökkenni fog, a hozamok pedig emelkedni fognak, vagyis már a hírre emelkedtek.
A heti magyar állampapír-eladásokon is emelkedtek a hozamok ennek megfelelően, és erre is romlott a forint.
Meg ott van még a rossz első negyedéves beruházási adat, ami erősen árnyalja, vagyis inkább beárnyékolja az első negyedéves GDP-emelkedés kialakította képet.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 index.hu/kultur/2013/05/31/emmi_a_kretakor_is_kapott_100_milliot/
Nah, ez az égés, nem a Reichstag. Nyilvánvaló volt, hogy a festett szőke hülye gyerekek csak azért sírnak, mert most már nem ők vannak a húsos fazék közelében. De hogy ilyen egyértelműen mutyiztak ők is, arra azért nem gondoltam. 😀

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
"„A bíróság azt a nagykorú személyt zárja ki a választójogból, akinek a választójog gyakorlásához szükséges belátási képessége

a) pszichés állapota, szellemi fogyatkozása vagy szenvedélybetegsége miatt tartósan vagy időszakonként visszatérően nagymértékben csökkent, vagy

b) pszichés állapota vagy szellemi fogyatkozása miatt tartósan teljes mértékben hiányzik" - derül ki Cser-Palkovics Andrásnak és Gulyás Gergelynek a választási eljárási törvényhez benyújtott módosító indítványából."

aha. és az indulhat választáson, akinek van választójoga. és ha indul a választáson, akkor megválaszthatják, és akár házelnök is lehet belőle.
a fiúk szóltak Kövér Lacának, hogy veszélyben a pozíciója? már csak azt kell eldönteni, hogy az "a" vagy a "b" pont miatt legyen...
több mint 12 éve
na, ez a felháborító.

propeller.hu/itthon/2711233-orbanek-fogyatekosokat-szenvedelybetegeket-kizarnak-valasztasbolAmadeus91
Szarügy, ne hagyd magad. 😛

több mint 12 éve
cartman023 Indianapolis Colts 976
na, ez a felháborító.

propeller.hu/itthon/2711233-orbanek-fogyatekosokat-szenvedelybetegeket-kizarnak-valasztasbolAmadeus91
"A jelentés a huszonhét uniós tagállam gyakorlatát vizsgálta a szellemi fogyatékosok és mentális problémákkal küzdők politikai részvételre vonatkozó jogait illetően. Három különböző megközelítés jellemezte az országokat: a politikai részvételből való teljes kizárás, az esetenkénti elbírálás, illetve a részvétel általános biztosítása."

www.foldresz.hu/sites/default/files/foldresz-2010-3-4_pogany.pdf
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 528 — Saturday Night Lights
És ez se puha:  www.hir24.hu/belfold/2013/05/31/meggyes-tamas-elszolta-magat/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
na, ez a felháborító.

propeller.hu/itthon/2711233-orbanek-fogyatekosokat-szenvedelybetegeket-kizarnak-valasztasbol
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
ez a felháborító
 www.origo.hu/gazdasag/20130531-harom-nap-alatt-10-forintot-esett-az-euro-arfolyama.html

mindig mondtam, hogy a kis országok valutái mennyire ki vannak téve a nagybefektetők játszadozásainak, de azért ez már tényleg túlzásjjncaa
tetszettek volna saját pénzből ugrálni.

ezért nem gondolom, hogy van értelme nemzeti szuverenitásról, illetve annak megóvásáról beszélni. egyik dandy kicsit felpörög, mert kicsit kevesebb kreatint kevertek a kokszhoz a szokásosnál, aztán akár poénból is bedöntheti az országot ha úgy tetszik.gabtsi

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve

Isten éltesse a Kedves Vezért! Füle érjen bokámig!
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ez a felháborító

tetszettek volna saját pénzből ugrálni.

ezért nem gondolom, hogy van értelme nemzeti szuverenitásról, illetve annak megóvásáról beszélni. egyik dandy kicsit felpörög, mert kicsit kevesebb kreatint kevertek a kokszhoz a szokásosnál, aztán akár poénból is bedöntheti az országot ha úgy tetszik.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
ez a felháborító

Ezt lehetett várni, ha kikerülünk a túlzottdeficit-eljárás. Most még nem tudja a piac, hogy mik a kormány szándékai a hirtelen jött mozgástérrel, ha jó irányba lépnek, akkor vissza fog erősödni a HUF. Persze a cikkben leírtak is közrejátszanak 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
ez a felháborító

ne haragudj, nem jött át az irónia.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azt írtad, hogy az élet nem logikus, én erre reagáltam.jjncaa
Nem is.... 😀 Ok, lehet, hogy én reagáltam túl... sőt: tuti. De már mindegy.toxique
De, a valóság mindig teljesen logikus.
Ok-okozat.
Az, ha te, vagy más nem látja az összefüggést, kevés a releváns infója, vagy odaképzel összefüggéseket, ahol nincs is, na erről a valóság, az élet nem tehet.
Vagyis az ember nem feltétlen logikus, de a valós világ az bizony mindig az. (Kb. erről szól a fizika, a matek, és pár hasonló egzakt rendszer.)Sobri Jóska
Ez a bejegyzésed a valóság része.
Sikerült is rögtön cáfolnod az alaptételedet - bevallott szándékod ellenére. 😀 Előfordul a legnagyobbakkal is, hogy a tétel bizonyítása helyett a cáfolat születik meg.tomi-tomi
tekincsük frájdi elszólásnak, most vagy holisztikus vagy hisz a legfőbb rendezőben....sutianap
Feladtuk neki a leckét! 😀 Fogadjunk, lesz egy mindent megvilágosító, logikus magyarázata. 😛

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem is.... 😀 Ok, lehet, hogy én reagáltam túl... sőt: tuti. De már mindegy.toxique
Ok-okozat.
Az, ha te, vagy más nem látja az összefüggést, kevés a releváns infója, vagy odaképzel összefüggéseket, ahol nincs is, na erről a valóság, az élet nem tehet.
Vagyis az ember nem feltétlen logikus, de a valós világ az bizony mindig az. (Kb. erről szól a fizika, a matek, és pár hasonló egzakt rendszer.)Sobri Jóska
Sikerült is rögtön cáfolnod az alaptételedet - bevallott szándékod ellenére. 😀 Előfordul a legnagyobbakkal is, hogy a tétel bizonyítása helyett a cáfolat születik meg.tomi-tomi
tekincsük frájdi elszólásnak, most vagy holisztikus vagy hisz a legfőbb rendezőben....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ok-okozat.
Sikerült is rögtön cáfolnod az alaptételedet - bevallott szándékod ellenére. 😀 Előfordul a legnagyobbakkal is, hogy a tétel bizonyítása helyett a cáfolat születik meg.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 302 — no es importante
ez a felháborító

mindig mondtam, hogy a kis országok valutái mennyire ki vannak téve a nagybefektetők játszadozásainak, de azért ez már tényleg túlzás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal