Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
nol.hu/belfold/20130601-a_hatvanezer_forint_is_lehet_alomfizetes?Ennyiből, hogy a fenébe lehet megélni?
több mint 12 éve
index.hu/kultur/2013/06/01/a_fizetesekre_sincs_mar_penz_a_nemzetiben/Gondolom, ezt Vidnyánszkyval is biztosan meg fogják csinálni.
több mint 12 éve
nyilasokból lettek a legjobb ÁVÓ-sok isAmennyire sokba került a Kádár szülinapokon ott lenni?sokba fog ez nektek kerülni egyszer még, csak legfeljebb nem egy, hanem öt vagy kilenc vagy harminc év múlvaslowmotionén fotóztam.Amadeus91hvg.hu/itthon/20130531_orban_szentmise_belvarosOtt is vagyok jobbra hátul, látod?
szentmise a királyunkért.
Amadeus91
Te?Sobri Jóska
A jó káderekre mindenféle rezsimnek szüksége van, majd átvesznek minket zökkenőmentesen, ne aggódj.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Amennyire sokba került a Kádár szülinapokon ott lenni?sokba fog ez nektek kerülni egyszer még, csak legfeljebb nem egy, hanem öt vagy kilenc vagy harminc év múlvaslowmotionén fotóztam.Amadeus91hvg.hu/itthon/20130531_orban_szentmise_belvarosOtt is vagyok jobbra hátul, látod?
Amadeus91
Te?Sobri Jóska
A jó káderekre mindenféle rezsimnek szüksége van, majd átvesznek minket zökkenőmentesen, ne aggódj.
több mint 12 éve
Ha tényleg lesznek majd nemzeti italkimérések, akkor kezdem érteni a "barackfát"!
több mint 12 éve
sokba fog ez nektek kerülni egyszer még, csak legfeljebb nem egy, hanem öt vagy kilenc vagy harminc év múlvaén fotóztam.Amadeus91hvg.hu/itthon/20130531_orban_szentmise_belvarosOtt is vagyok jobbra hátul, látod?
Amadeus91
Te?Sobri Jóska
több mint 12 éve
én fotóztam.hvg.hu/itthon/20130531_orban_szentmise_belvarosOtt is vagyok jobbra hátul, látod?
Amadeus91
Te?Sobri Jóska
több mint 12 éve
hvg.hu/itthon/20130531_orban_szentmise_belvarosOtt is vagyok jobbra hátul, látod?
Amadeus91
Te?
több mint 12 éve
Nem hiszem hogy ennek komoly hatása lenne, az eljárás alóli kikerülésnek van negatív kockázata, de pozitív hozadékai is lehetnek.ez a felháborítóEzt lehetett várni, ha kikerülünk a túlzottdeficit-eljárás. Most még nem tudja a piac, hogy mik a kormány szándékai a hirtelen jött mozgástérrel, ha jó irányba lépnek, akkor vissza fog erősödni a HUF. Persze a cikkben leírtak is közrejátszanak 😊gdavid
www.origo.hu/gazdasag/20130531-harom-nap-alatt-10-forintot-esett-az-euro-arfolyama.html
mindig mondtam, hogy a kis országok valutái mennyire ki vannak téve a nagybefektetők játszadozásainak, de azért ez már tényleg túlzásjjncaa
Arról van szó, hogy a FED azt tervezi, hogy jelentősen lassítja a bankóprést, a FED amerikai kötvénykereslete súlyosan csökkenni fog, a hozamok pedig emelkedni fognak, vagyis már a hírre emelkedtek.
A heti magyar állampapír-eladásokon is emelkedtek a hozamok ennek megfelelően, és erre is romlott a forint.
Meg ott van még a rossz első negyedéves beruházási adat, ami erősen árnyalja, vagyis inkább beárnyékolja az első negyedéves GDP-emelkedés kialakította képet.
több mint 12 éve
index.hu/kultur/2013/05/31/emmi_a_kretakor_is_kapott_100_milliot/Nah, ez az égés, nem a Reichstag. Nyilvánvaló volt, hogy a festett szőke hülye gyerekek csak azért sírnak, mert most már nem ők vannak a húsos fazék közelében. De hogy ilyen egyértelműen mutyiztak ők is, arra azért nem gondoltam. 😀
több mint 12 éve
"„A bíróság azt a nagykorú személyt zárja ki a választójogból, akinek a választójog gyakorlásához szükséges belátási képességea) pszichés állapota, szellemi fogyatkozása vagy szenvedélybetegsége miatt tartósan vagy időszakonként visszatérően nagymértékben csökkent, vagy
b) pszichés állapota vagy szellemi fogyatkozása miatt tartósan teljes mértékben hiányzik" - derül ki Cser-Palkovics Andrásnak és Gulyás Gergelynek a választási eljárási törvényhez benyújtott módosító indítványából."
aha. és az indulhat választáson, akinek van választójoga. és ha indul a választáson, akkor megválaszthatják, és akár házelnök is lehet belőle.
a fiúk szóltak Kövér Lacának, hogy veszélyben a pozíciója? már csak azt kell eldönteni, hogy az "a" vagy a "b" pont miatt legyen...
több mint 12 éve
na, ez a felháborító.Szarügy, ne hagyd magad. 😛
propeller.hu/itthon/2711233-orbanek-fogyatekosokat-szenvedelybetegeket-kizarnak-valasztasbolAmadeus91
több mint 12 éve
na, ez a felháborító."A jelentés a huszonhét uniós tagállam gyakorlatát vizsgálta a szellemi fogyatékosok és mentális problémákkal küzdők politikai részvételre vonatkozó jogait illetően. Három különböző megközelítés jellemezte az országokat: a politikai részvételből való teljes kizárás, az esetenkénti elbírálás, illetve a részvétel általános biztosítása."
propeller.hu/itthon/2711233-orbanek-fogyatekosokat-szenvedelybetegeket-kizarnak-valasztasbolAmadeus91
www.foldresz.hu/sites/default/files/foldresz-2010-3-4_pogany.pdf
több mint 12 éve
És ez se puha: www.hir24.hu/belfold/2013/05/31/meggyes-tamas-elszolta-magat/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
na, ez a felháborító.propeller.hu/itthon/2711233-orbanek-fogyatekosokat-szenvedelybetegeket-kizarnak-valasztasbol
több mint 12 éve
ez a felháborítótetszettek volna saját pénzből ugrálni.
www.origo.hu/gazdasag/20130531-harom-nap-alatt-10-forintot-esett-az-euro-arfolyama.html
mindig mondtam, hogy a kis országok valutái mennyire ki vannak téve a nagybefektetők játszadozásainak, de azért ez már tényleg túlzásjjncaa
ezért nem gondolom, hogy van értelme nemzeti szuverenitásról, illetve annak megóvásáról beszélni. egyik dandy kicsit felpörög, mert kicsit kevesebb kreatint kevertek a kokszhoz a szokásosnál, aztán akár poénból is bedöntheti az országot ha úgy tetszik.gabtsi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
ez a felháborítótetszettek volna saját pénzből ugrálni.
ezért nem gondolom, hogy van értelme nemzeti szuverenitásról, illetve annak megóvásáról beszélni. egyik dandy kicsit felpörög, mert kicsit kevesebb kreatint kevertek a kokszhoz a szokásosnál, aztán akár poénból is bedöntheti az országot ha úgy tetszik.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
ez a felháborítóEzt lehetett várni, ha kikerülünk a túlzottdeficit-eljárás. Most még nem tudja a piac, hogy mik a kormány szándékai a hirtelen jött mozgástérrel, ha jó irányba lépnek, akkor vissza fog erősödni a HUF. Persze a cikkben leírtak is közrejátszanak 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
ez a felháborítóne haragudj, nem jött át az irónia.
több mint 12 éve
Feladtuk neki a leckét! 😀 Fogadjunk, lesz egy mindent megvilágosító, logikus magyarázata. 😛tekincsük frájdi elszólásnak, most vagy holisztikus vagy hisz a legfőbb rendezőben....sutianapEz a bejegyzésed a valóság része.De, a valóság mindig teljesen logikus.Azt írtad, hogy az élet nem logikus, én erre reagáltam.jjncaaNem is.... 😀 Ok, lehet, hogy én reagáltam túl... sőt: tuti. De már mindegy.toxique
Ok-okozat.
Az, ha te, vagy más nem látja az összefüggést, kevés a releváns infója, vagy odaképzel összefüggéseket, ahol nincs is, na erről a valóság, az élet nem tehet.
Vagyis az ember nem feltétlen logikus, de a valós világ az bizony mindig az. (Kb. erről szól a fizika, a matek, és pár hasonló egzakt rendszer.)Sobri Jóska
Sikerült is rögtön cáfolnod az alaptételedet - bevallott szándékod ellenére. 😀 Előfordul a legnagyobbakkal is, hogy a tétel bizonyítása helyett a cáfolat születik meg.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
tekincsük frájdi elszólásnak, most vagy holisztikus vagy hisz a legfőbb rendezőben....Ez a bejegyzésed a valóság része.De, a valóság mindig teljesen logikus.Azt írtad, hogy az élet nem logikus, én erre reagáltam.jjncaaNem is.... 😀 Ok, lehet, hogy én reagáltam túl... sőt: tuti. De már mindegy.toxique
Ok-okozat.
Az, ha te, vagy más nem látja az összefüggést, kevés a releváns infója, vagy odaképzel összefüggéseket, ahol nincs is, na erről a valóság, az élet nem tehet.
Vagyis az ember nem feltétlen logikus, de a valós világ az bizony mindig az. (Kb. erről szól a fizika, a matek, és pár hasonló egzakt rendszer.)Sobri Jóska
Sikerült is rögtön cáfolnod az alaptételedet - bevallott szándékod ellenére. 😀 Előfordul a legnagyobbakkal is, hogy a tétel bizonyítása helyett a cáfolat születik meg.tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ez a bejegyzésed a valóság része.De, a valóság mindig teljesen logikus.Azt írtad, hogy az élet nem logikus, én erre reagáltam.jjncaaNem is.... 😀 Ok, lehet, hogy én reagáltam túl... sőt: tuti. De már mindegy.toxique
Ok-okozat.
Sikerült is rögtön cáfolnod az alaptételedet - bevallott szándékod ellenére. 😀 Előfordul a legnagyobbakkal is, hogy a tétel bizonyítása helyett a cáfolat születik meg.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ez a felháborítówww.origo.hu/gazdasag/20130531-harom-nap-alatt-10-forintot-esett-az-euro-arfolyama.html
mindig mondtam, hogy a kis országok valutái mennyire ki vannak téve a nagybefektetők játszadozásainak, de azért ez már tényleg túlzás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal