Politika

65 feliratkozó

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 www.origo.hu/itthon/20121203-nemzeti-konzultaciot-inditana-orban-viktor-a-hajlektalansagrol.html

Remek. Vacilláltam, hogy ez vagy egy heresérv hiányzik jobban.zinedine5
A második verziót fél óra alatt megoldom, válaszd azt!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem külképviseletekről beszéltem, hanem reptérről. Arra őszintén kíváncsi vagyok, hogy hány reptéren teheti meg azt a magyar titkosszolgálat, hogy ő maga ellenőrzi a tőlünk beérkező utasokat. De ha valóban így van, akkor én kérek elnézést.Dub
Erről az a véleményem, hogy én nem félek a rendőröktől, nem is köpködöm őket, mert nincs rá okom. Nem követek el semmit, nem sértek törvényt, így nem foglalkoznak velem. Hasonlóan gondolom a reptéri ellenőrzésekre is. Tök mindegy, hogy egy Moszad ügynök vagy egy NNI-s nézi meg a táskámat, mert SEMMI olyat nem akarok átvinni, ami miatt félnem kellene. Innentől kezdve nekem tökéletesen irreleváns, hogy ki nézi meg, sőt örülök, hogy a világ legjobban képzett titkosszolgálata szűri ki, hogy kivel együtt utazok.
Gyurma Pappa
Apósom reptéren töltött fizikailag korlátozott helyzetben jó pár órát az El Al "légikisérői" jóvoltából, mert a neve hasonlított egy "terrosista" gyanuséra (Németh Ferenc 😂 ), úgy hogy egyébként egy izraeli cég vette át a magyar céget ahol a drága papa vezető beosztású élelmiszer mérnök volt(megvette az izraeli cég, minő véletlen) és ennek tárgyalására utazott volna. Majd utána mondták, hogy tévedés, alómars. Magyar állampolgárként élte ezt át. Viszont nem is robbant fel a repülő 😊 Na erről ennyit.
Megértem én az összes itt élő megélhetési rettegőt. Ez a legnagyobb gond az országban. Ma reggel is sötétek voltak az utcák, a sok kandelláberen himbállózó zsidótól, akiket a náci csürhék tegnap este akasztottak.
Ezek a pártok akik itt elhatárolódnak, fasisztáznak csak és kizárólag önös politikai céljaikat nézik ( a pár tucat zsidó képviselő kivételével Fónagy úrral az élen), dehogy törődnek ők a szegény, elnyomott, rettegő zsidósággal!(vallási, faji alapú kirekesztést nyíltan felvállaló ország ellen akarnak tüntetni, tudnék segíteni melyik nagykövetség elé menjenek). A jelen politikai helyzetben sokkal jobb ha az emberek sárga csillaggal vonulgatnak, mintha a sárga csekkeik miatt tennék ugyanezt. Meg azért ezek a tisztelt urak, hölgyek sokkal több magyar kínszenvedéséért felelős politikai rendszer kiszolgálói, elvbarátai voltak politikai örököseiként éldegélnek és énekelgetik az Internacionalet könnyes szemmel.
Elítélek minden emberiség elleni megmozdulást, arra irányuló cselekedetet, de mindkét oldalról.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 507 — Saturday Night Lights
Szegedi Csanád végül felszólalt vasárnap?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Kroos, mint embert, tisztellek. Nem ismerlek, nem ismerem a világnézeted.
Viszont a tiszteletet elvárom a részedről is. Ez nem a vallás topik, csak ezt az egyet szeretném leírni, offolva a politikai topikban - amiért előre elnézést kérek a többiektől.

Szekta: Egyik jelentése: az uralkodó egyháztól elszakadt, többnyire nem bevett vallási csoportok, a másik jelentés szerint: szorosan összetartó, azonos nézetű, a külvilágtól elkülönülő csoport; zárt csoportosulás valamely közösségen belül.

Hit Gyülekezete: A Hit Gyülekezete egy magyarországi alapítású és központú keresztény felekezet, a pünkösdi–karizmatikus mozgalom egyik jelentős képviselője. Az 1979-ben kis imacsoportból indult gyülekezet dinamikusan növekvő felekezetté vált, ma már az országhatárokon túl is vannak közösségei. A 2001. évi népszámlálás alapján a tizenkettedik legnagyobb a hazai felekezetek közül.

Mi nem vagyunk szekta. Mi egy jobb Magyarországért munkálkodunk, tetszik, nem tetszik. Lehet, hogy ez egyeseknek nem elfogadható, és szélsőséges módszer, sokaknak viszont igen.
Ott voltunk Devecseren, minden áradásnál, minden kisebb - nagyobb magyarországi katasztrófánál, az elsők között. Vért adtunk, ingyenkonyhát üzemeltettünk, ajándékokat vittünk a rászorulóknak, újjáépítettünk, cselekedtünk, tettünk emberekért, tettünk Magyarországért. Haitira, Japánba és Indonéziába segélycsomagokat küldtünk a katasztrófákkor, Magyarország hírnevét öregbítve. Mindezt nem állami pénzből (!!!) hanem a saját zsebünkből! Nem pufogtatunk üres fázisokat a vak világba, rég elmúlt időszakról és nagy Magyarországról, nem az észt osztjuk a parlamentben, aztán ülünk a meleg fotelben otthon, hanem cselekedünk.

Nem kértünk, nem erőszakoltunk rá senkit arra, hogy szimpatizáljon velünk, vagy járjon a gyülekezetünkbe. Minden egyes embernek szabad akarata van. Mindig is lesznek ellenségeink és negatív hangok, cinizmussal telített, szánalmas vergődések emberek részéről, ami mondjuk nagyon nem fog befolyásolni minket abban, hogy jobbá tegyük ezt az országot. És aki ezt nem látja, az vak. Lehet nem szeretni, lehet utálni, lehet gyűlölni, de ha igazunk van a világnézetünkkel kapcsolatban - sok más keresztény felekezethez hasonlóan - akkor ez nem szerencsés...

Kikérem magamnak a szektázást, én nem követek senkit, nem bálványozok senkit, nem áldozok állatot, nem iszok vért, nem mormogok magamban s kerülök transzba, és a többi, amit egy igazi szektás művel. A Bibliában leírtak szerint próbálok élni. Kérem, hogy tiszteljétek ezt, a vallásom, a felekezetem, mindaz ellenére, hogy itt az évek alatt sok embert magamra haragítottam a "viselkedésemmel". De mindig volt gerincem bocsánatot kérni.
Köszönöm.JC6
hitgyülis vagy?Amadeus91
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Viszont a tiszteletet elvárom a részedről is. Ez nem a vallás topik, csak ezt az egyet szeretném leírni, offolva a politikai topikban - amiért előre elnézést kérek a többiektől.

Szekta: Egyik jelentése: az uralkodó egyháztól elszakadt, többnyire nem bevett vallási csoportok, a másik jelentés szerint: szorosan összetartó, azonos nézetű, a külvilágtól elkülönülő csoport; zárt csoportosulás valamely közösségen belül.

Hit Gyülekezete: A Hit Gyülekezete egy magyarországi alapítású és központú keresztény felekezet, a pünkösdi–karizmatikus mozgalom egyik jelentős képviselője. Az 1979-ben kis imacsoportból indult gyülekezet dinamikusan növekvő felekezetté vált, ma már az országhatárokon túl is vannak közösségei. A 2001. évi népszámlálás alapján a tizenkettedik legnagyobb a hazai felekezetek közül.

Mi nem vagyunk szekta. Mi egy jobb Magyarországért munkálkodunk, tetszik, nem tetszik. Lehet, hogy ez egyeseknek nem elfogadható, és szélsőséges módszer, sokaknak viszont igen.
Ott voltunk Devecseren, minden áradásnál, minden kisebb - nagyobb magyarországi katasztrófánál, az elsők között. Vért adtunk, ingyenkonyhát üzemeltettünk, ajándékokat vittünk a rászorulóknak, újjáépítettünk, cselekedtünk, tettünk emberekért, tettünk Magyarországért. Haitira, Japánba és Indonéziába segélycsomagokat küldtünk a katasztrófákkor, Magyarország hírnevét öregbítve. Mindezt nem állami pénzből (!!!) hanem a saját zsebünkből! Nem pufogtatunk üres fázisokat a vak világba, rég elmúlt időszakról és nagy Magyarországról, nem az észt osztjuk a parlamentben, aztán ülünk a meleg fotelben otthon, hanem cselekedünk.

Nem kértünk, nem erőszakoltunk rá senkit arra, hogy szimpatizáljon velünk, vagy járjon a gyülekezetünkbe. Minden egyes embernek szabad akarata van. Mindig is lesznek ellenségeink és negatív hangok, cinizmussal telített, szánalmas vergődések emberek részéről, ami mondjuk nagyon nem fog befolyásolni minket abban, hogy jobbá tegyük ezt az országot. És aki ezt nem látja, az vak. Lehet nem szeretni, lehet utálni, lehet gyűlölni, de ha igazunk van a világnézetünkkel kapcsolatban - sok más keresztény felekezethez hasonlóan - akkor ez nem szerencsés...

Kikérem magamnak a szektázást, én nem követek senkit, nem bálványozok senkit, nem áldozok állatot, nem iszok vért, nem mormogok magamban s kerülök transzba, és a többi, amit egy igazi szektás művel. A Bibliában leírtak szerint próbálok élni. Kérem, hogy tiszteljétek ezt, a vallásom, a felekezetem, mindaz ellenére, hogy itt az évek alatt sok embert magamra haragítottam a "viselkedésemmel". De mindig volt gerincem bocsánatot kérni.
Köszönöm.JC6
Ne haragudj ,de ez már annyira szép, hogy mindjárt belépek...
Érdekes hogy túlzónak találod kroos szövegét majd egy olyan "a hittgyüli a világ és magyrország legnagyobb megváltója" PR szöveget rittyentesz, hogy a könnyem kicsordul mennyire túlzó...
Én baromságnak tartom, elfogadom hogy van akinek jó,de hogy tiszeljem azt hogy a főbb hitgyülivezetés milliókat/milliárdokat lopkod összemagának miközben kiszúrja az alattuk lévő szemeit ilyen zagyvaságokkal meg kis dolgokkal amit elhisznek, Köszönöm nem!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191

Köszönöm.JC6
hitgyülis vagy?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Köszönöm.
több mint 13 éve
Erről az a véleményem, hogy én nem félek a rendőröktől, nem is köpködöm őket, mert nincs rá okom. Nem követek el semmit, nem sértek törvényt, így nem foglalkoznak velem. Hasonlóan gondolom a reptéri ellenőrzésekre is. Tök mindegy, hogy egy Moszad ügynök vagy egy NNI-s nézi meg a táskámat, mert SEMMI olyat nem akarok átvinni, ami miatt félnem kellene. Innentől kezdve nekem tökéletesen irreleváns, hogy ki nézi meg, sőt örülök, hogy a világ legjobban képzett titkosszolgálata szűri ki, hogy kivel együtt utazok.
Gyurma Pappa
Alapvetően nekem sincs, nem is tervezek olyan helyre utazni. A rendőrség kicsit más tészta, azért ott bele lehet futni rossz helyen rosszkor szituációkba, full ártatlanul. Aki rendszeresen jár pl focimeccsekre, az biztosan tud erről mesélni. Ezekre úgy általában is indokulatlanul nagy erőkkel szoktak kivonulni, míg máshol, ahol sokkal indokoltabb lenne, valahogy sose vagy csak elvétve.

Ezt az ügynökös átvizsgálás dolgot se magam miatt érzem problémásnak, nem jelentek én semmiféle nemzetbiztonsági kockázatot. Még azt is el tudom fogadni, hogy a saját országukba beutazókat még repülőre szállás előtt megnézik. De az nekem elég furcsa, hogy a tőlük beutazókat is ők nézik meg. Azt talán nem a magyar szolgálatoknak kellene? Ilyen alapon szabadon ki-be mászkálhatnak a különféle ügynökök az országba bármilyen céllal, hiszen úgy is a "sajátjaik" nézik meg őket.

Dub
amúgy is megy az egymás országába való bemászkálás.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Gyurma Pappa
Alapvetően nekem sincs, nem is tervezek olyan helyre utazni. A rendőrség kicsit más tészta, azért ott bele lehet futni rossz helyen rosszkor szituációkba, full ártatlanul. Aki rendszeresen jár pl focimeccsekre, az biztosan tud erről mesélni. Ezekre úgy általában is indokulatlanul nagy erőkkel szoktak kivonulni, míg máshol, ahol sokkal indokoltabb lenne, valahogy sose vagy csak elvétve.

Ezt az ügynökös átvizsgálás dolgot se magam miatt érzem problémásnak, nem jelentek én semmiféle nemzetbiztonsági kockázatot. Még azt is el tudom fogadni, hogy a saját országukba beutazókat még repülőre szállás előtt megnézik. De az nekem elég furcsa, hogy a tőlük beutazókat is ők nézik meg. Azt talán nem a magyar szolgálatoknak kellene? Ilyen alapon szabadon ki-be mászkálhatnak a különféle ügynökök az országba bármilyen céllal, hiszen úgy is a "sajátjaik" nézik meg őket.
Magyarországon jelenleg a legfontosabb nemzetbiztonsági (titkosszolgálati, ha úgy tetszik) kérdés ABSZOLÚTE nem kívülről jön, illetve nem elsősorban nagyhatalmak játékszerei vagyunk. A legfontosabb feladat lenne, hogy az alvilágot zilálják szét, és a szoros politikai kötődéseket, amik minden párthoz meg vannak (igen, a Jobbikhoz is), kordában tartsák. (Pl. a játékgépes üzlet első szigorítását, na kifúrta meg? A KDNP. Na, és ki a vadászcimborája az egyik legnagyobb magyar játékgépes "társaság" vezetőjének?)Gyurma Pappa
Ebben az alvilági kérdésben, pedig ennyi a lényeg. Persze úgy nehéz, hogy egy-egy kormány(gengsztergarnitúra)-váltás alkalmával maximum az alvilági érdekcsoportok köre változik meg (vagy még az sem).
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Engem már kicsit idegesít ez a nagy izraeli védés,kamu hisztéria keltés, Fideszes,Mszps,Együtt2014,Hit gyüli tüntetés( pfuuj..már elnézést aki szektás)Gyönygyösi idióta megfogalmazás amit helyesbített. nácizmus stb. vicc komolyan egy nagy elterelés a valós problémákról..És egy jó nagy meglovaglási téma minden pártnak....
"Mi magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat"!... aki zsidó nem lehet magyar amúgy, vagyis honfitárs de akkor ő is magyar ergó magát védi meg?? mert szerintem Izrael nem egyenlő zsidó vagy mi! a magyarokat ki a fene védi meg? A megélhetésről és VALÓS problémákról ne is beszéljünk.
Mondom ezt úgy hogy rosszul vagyok az összes párttól(alapjáraton inkább jobboldali beállítottságú vagyok,"hazafi",lokálpatrióta, de mind Fidesz, Jobbik stb. se jöhet szóba, bal,liberális oldal meg még 1000szer úgyse..) politikától hányingerem van, próbálom már hiradókat,hír oldalakat kerülni de ebbe bele futottam.

Dédnagyapám mondta nagyapámnak:
" 2 dologba ne lépj fiam pártba és kutyaszarba"! 😀

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 320 — zászló zászló szív
Nem külképviseletekről beszéltem, hanem reptérről. Arra őszintén kíváncsi vagyok, hogy hány reptéren teheti meg azt a magyar titkosszolgálat, hogy ő maga ellenőrzi a tőlünk beérkező utasokat. De ha valóban így van, akkor én kérek elnézést.Dub

Magyarországon jelenleg a legfontosabb nemzetbiztonsági (titkosszolgálati, ha úgy tetszik) kérdés ABSZOLÚTE nem kívülről jön, illetve nem elsősorban nagyhatalmak játékszerei vagyunk. A legfontosabb feladat lenne, hogy az alvilágot zilálják szét, és a szoros politikai kötődéseket, amik minden párthoz meg vannak (igen, a Jobbikhoz is), kordában tartsák. (Pl. a játékgépes üzlet első szigorítását, na kifúrta meg? A KDNP. Na, és ki a vadászcimborája az egyik legnagyobb magyar játékgépes "társaság" vezetőjének?)

több mint 13 éve
Az sem jelent kockázatot, hogy Ferihegy teli van Moszad ügynökkel (az izraelbe tartó és onnan érkező utasok átvizsgálását ők felügyelik), és az sem volt kockázat, amikor az izraeli kémrepülő csak úgy szabadon repkedett az ország légterében, azóta se tudni milyen célból. De természetesen mint mindig, most is a fasizmus meg a nácizmus a legnagyobb probléma. Igaz, hogy itt egyik sem volt sosem, maximum hungarizmus, de hát ilyen apró részletekre már ne adjunk. Dub
akkor mondok most neked egy megdöbbentőt, hogy még inkább habzószájjal tudjad verni a klaviatúrát.
Minden ország külképviselete azontúl, hogy ellátja az adott országban élő állampolgárai érdekképviseletét, egyben az anyaország titkosszolgálatának egy igen fontos támpontja.

Elmondom neked, hogy igen, jelen vannak Moszad ügynökök Pesten. Jelen vannak MI-6 ügynökök, jelen vannak CIA ügynökök, FSB ügynökök, BND ügynökök és így tovább. Ez egy bevett informális gyakorlat, ugyanígy jelen vannak AVH (magyar titkosszolgálat) ügynökök is a világ számos pontján. Amadeus91
valóban így van és ezen felháborodni is kár. (én momentán teljesen legitim dolognak tartom ezt)
több mint 13 éve
Az sem jelent kockázatot, hogy Ferihegy teli van Moszad ügynökkel (az izraelbe tartó és onnan érkező utasok átvizsgálását ők felügyelik), és az sem volt kockázat, amikor az izraeli kémrepülő csak úgy szabadon repkedett az ország légterében, azóta se tudni milyen célból. De természetesen mint mindig, most is a fasizmus meg a nácizmus a legnagyobb probléma. Igaz, hogy itt egyik sem volt sosem, maximum hungarizmus, de hát ilyen apró részletekre már ne adjunk. Dub
akkor mondok most neked egy megdöbbentőt, hogy még inkább habzószájjal tudjad verni a klaviatúrát.
Minden ország külképviselete azontúl, hogy ellátja az adott országban élő állampolgárai érdekképviseletét, egyben az anyaország titkosszolgálatának egy igen fontos támpontja.

Elmondom neked, hogy igen, jelen vannak Moszad ügynökök Pesten. Jelen vannak MI-6 ügynökök, jelen vannak CIA ügynökök, FSB ügynökök, BND ügynökök és így tovább. Ez egy bevett informális gyakorlat, ugyanígy jelen vannak AVH (magyar titkosszolgálat) ügynökök is a világ számos pontján. Amadeus91
Nem külképviseletekről beszéltem, hanem reptérről. Arra őszintén kíváncsi vagyok, hogy hány reptéren teheti meg azt a magyar titkosszolgálat, hogy ő maga ellenőrzi a tőlünk beérkező utasokat. De ha valóban így van, akkor én kérek elnézést.
több mint 13 éve

Elmondom neked, hogy igen, jelen vannak Moszad ügynökök Pesten. Jelen vannak MI-6 ügynökök, jelen vannak CIA ügynökök, FSB ügynökök, BND ügynökök és így tovább. Ez egy bevett informális gyakorlat, ugyanígy jelen vannak AVH (magyar titkosszolgálat) ügynökök is a világ számos pontján.
több mint 13 éve
Volt egy felvetése a jobbiknak réges-régről, hogy nézzük meg ki a kettős állampolgár a Parlamentben. Az adatvédelmi ombucman ezt közérdekű adatnak mondta.
Ehhez képest most ez az "idióta" jobbikos képviselő feláll és az ittélő zsidók listázásáról beszél.
Ezek után ki lesz aki újra előhozza az eredeti felvetést és ki támogatja majd? Vagy ki beszél a friss választási törvényről, IMF hátraarcról stb?Atari
Csak idézni tudom önmagam: Fatality! Orbán WIN!
több mint 13 éve
Dub, szerintem te lennél itt a legelső kommentelő, ha egy olyan mondat hangozna el a szlovák vagy román parlamentben, hogy "mérjük fel, listázzuk ki, hány magyar él az országban, és hány képviselőnek vannak magyar felmenői, majd fosszuk meg őket a szlovák, ill. román állampolgárságtól és utasítsuk ki őket." Ott is demokrácia van, éljen a szólásszabadság. Habzó, véres szájjal követelnél elégtétel, az asztalt verve. Eme hír után világ hungaristái egyesüljetek, és árpádsávos zászlóitokat kibontva pattanjatok tankra, majd irány Pozsony, aztán meg Bukarest, mocskos zsidók, románok, cigányok és szlovákok-at üvöltve.

Jössz itt a Mosszaddal meg kémrepülővel. Komolyan, ez a nagy baja a szélsőjobbosoknak? Ez az óriási veszély Magyarországra nézve? Ettől félnek? Mert ma vonósnégyes parlamenti felszólalásában ugyan ezek kaptak helyet.

Nekem meg az a bajom, hogy egy magyar város testvérvárosi szerződést köt egy nyíltan antiszemita, rasszista, "diktatórikus" állammal. Az a bajom, hogy egy olyan ember, mint novák előd, a parlamentben melegedhet, egy olyan tett után, mint az EU-s zászlóégetés. Magyarországon. Aki az EU tagja.
Az a bajom, hogy egy olyan eszement tömeg leszármazottai ülhetnek ma a parlamentben, nyíltan felvállalva őseik nézeteit, akik MAGYARORSZÁGON ÉLŐ, MAGYARUL BESZÉLŐ, MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT lőttek a Dunába.
Ismerős az a szó, hogy lista? Mert nekik a nevük rajta volt egy listán...

Ezért mentünk ki tegnap MAGYAR ZÁSZLÓKAT LENGETVE. Elegünk van belőlük! JC6
Ezt egyszer már írtam Amadeusnak, de akkor megismétlem: nem hangzott el, hogy vegyék el ezen képviselők állampolgárságát, még az sem, hogy ne lehessenek képviselők, pusztán annyi, hogy ezen adatok legyenek nyilvánosak.

Fogalmam sincs "vonósnégyes" ma mit mondott a parlamenti felszólalásában, annyira nem érdekel.

Ha problémás számodra, hogy egy nyíltan rasszista állam városával köt egy magyar város testvérvárosi szerződést, rendben van, ez alapján akkor felmondhatjuk az összes izaeli várossal kötött szerződést is. Javaslom tanulmányozni az izraeli bevándorlóvízum szükséges feltételeit, vagy hogy ki és milyen feltételekkel kaphat ilyen állampolgárságot. Az Izrael területén élő arab kisebbséggel szembeni egyenlő és rendkívül demokratikus eljárásokról már nem is beszélve. Igaz, ezt máregy korábbi alkalommal tisztáztuk, hogy ők mind gaz terroristák. Az Eu zászlóégetés is problémás számodra. Amikor valamelyik teljesen véletlenül zsidó "művész" csirkecombot tett valamelyik Turul-szobor szájába, az természetesen csak a művészi önkifejezés része volt. Magyarországon. Aki az EU tagja. Így Novák Előd zászlóégetése is csak pusztán művészi önkifejezés volt.

Ezen "eszement tömeg" teljesen demokratikus módon jutott be a Parlamentbe, begyűjtve majdnem 1 millió szavazatot. Ja, ilyenkor szar dolog tud lenni az a demokrácia. Egyébként igen, ismerős az a szó, hogy lista. Legutóbb éppen a Ferencváros szurkolói kártyával rendelkezőket listázták ki, mindenféle indok nélkül, a rendőrség és a terrorelhárítás részére (nem pár tucat főről van szó, hanem több mint ezerről). Szintén nem hallottam a most aggódok elhatárolódását.

...Dub
A képviselői eskü a garancia. Vagy ha neked ez nem felel meg, akkor nézzünk meg mindenkit. Hol született, kik a barátai, milyen nemű, milyen korú, milyen a bőrszíne, milyen vallású, stb., mert ezek mind befolyásolhatják, hogy kihez lesz lojális. Nem tudom, hogy érzed-e a dolog lényegi részét. Itt embereket akarnak listázni, és nem a tetteik alapján.

Egyébként titeket ott a szélsőjobbon a félelem tart össze? Mert - ahogy olvasom - mindenki a magyarok vesztét akarja széles e világon, zsidók, szlovákok, az USA, stb. Sőt, az ország határain belül is mindenki az igaz magyarok ellen van. Szóval, hogy is van ez pontosan?gdavid
Nézzünk meg akkor mindenkit. Egyébként, alapesetben, ennek most is meg kellene történnie, nagyjából pontosan ezek a kritériumok szerint, amiket felsoroltál. Ezt hívják C-típusú nemzetbiztonsági átvilágításnak. Elnézve 1-2 képviselő "úr" munkásságát, erős kételyeim vannak ezen átvilágítások komolyságával kapcsolatban is. Másrészről továbbra sem értem, ha más demokratikus országokban teljesen nyilvános adat, hogy ki kettős állampolgár, akkor miért csak nálunk ne lehetne az.

Nem, nem hiszem, hogy az egész világon mindenki a mi vesztünket akarná. Épp elég az nekünk, hogy vezetői "elitünk" akarja azt. Akiknek mindig is fontosabb volt a politikai korrektség, mint hogy kezdjenek bármit is a cigánybűnözéssel. Akiknek mindig fontosabb szomszédaink érzékenysége, mint hogy valaha bármiben karakánan kiállnának az ott élő magyar kisebbségekért. Akiknek mindig fontosabb a jó kapcsolat pl az izraeli cégekkel, mint hogy a magyar vállalkozásokat támogatnák érdemben. Akik mindig pápábbak akarnak lenni a pápánál, ha nyalni kell "szövetségeseink" felé. Akik pillanatnyi politikai érdekekből vagy csupán megfelelési kényszerből mindenféle gond nélkül telikiabálják az egész világot rasszizmussal, mocskolják a hazát. És igen, tele van a padlás az állandó holokausztozással, az állandó "bűnös nép"-ezéssel is. Sajnálatos dolog, de a ma élőknek ezekhez vajmi kevés köze van, és egyáltalában, nem is érdekel. Akit érint, emlékezzen rá, de ne tolja hetente az arcomba. Másrészről ha oly nagy itt az antiszemitizmus és a rasszizmus, miért nem mennek el valamelyik példaországukba, ahol nem kéne állandó rettegésben és ennyi gaz szélsőjobbos közt élniük nap mint nap. Még nem tudom hogyan, de talán valahogy nekünk is sikerülne a veszteséget túlélni.
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Volt egy felvetése a jobbiknak réges-régről, hogy nézzük meg ki a kettős állampolgár a Parlamentben. Az adatvédelmi ombucman ezt közérdekű adatnak mondta.
Ehhez képest most ez az "idióta" jobbikos képviselő feláll és az ittélő zsidók listázásáról beszél.
Ezek után ki lesz aki újra előhozza az eredeti felvetést és ki támogatja majd? Vagy ki beszél a friss választási törvényről, IMF hátraarcról stb?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Jézusom. Kismiska vagyok én kérem szépen. Ehhez képest én szeretem a romákat, és látens TASZ ügynök vagyok.. 😛apeszos
Van az a nézőpont, ahonnan Tel-Aviv-nak dolgozol. 😀tomi-tomi
Igen. Amint látjuk nézőpont az van bőven. Kinek a pap, kinek a ministráns, kinek ez, kinek az.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Apeszos, mint zsidó kém.. ajjaj... 😀
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jézusom. Kismiska vagyok én kérem szépen. Ehhez képest én szeretem a romákat, és látens TASZ ügynök vagyok.. 😛apeszos
Van az a nézőpont, ahonnan Tel-Aviv-nak dolgozol. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
...Dub
A képviselői eskü a garancia. Vagy ha neked ez nem felel meg, akkor nézzünk meg mindenkit. Hol született, kik a barátai, milyen nemű, milyen korú, milyen a bőrszíne, milyen vallású, stb., mert ezek mind befolyásolhatják, hogy kihez lesz lojális. Nem tudom, hogy érzed-e a dolog lényegi részét. Itt embereket akarnak listázni, és nem a tetteik alapján.

Egyébként titeket ott a szélsőjobbon a félelem tart össze? Mert - ahogy olvasom - mindenki a magyarok vesztét akarja széles e világon, zsidók, szlovákok, az USA, stb. Sőt, az ország határain belül is mindenki az igaz magyarok ellen van. Szóval, hogy is van ez pontosan?gdavid
Fatality! Orbán WIN!
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
...Dub

Egyébként titeket ott a szélsőjobbon a félelem tart össze? Mert - ahogy olvasom - mindenki a magyarok vesztét akarja széles e világon, zsidók, szlovákok, az USA, stb. Sőt, az ország határain belül is mindenki az igaz magyarok ellen van. Szóval, hogy is van ez pontosan?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Dub, szerintem te lennél itt a legelső kommentelő, ha egy olyan mondat hangozna el a szlovák vagy román parlamentben, hogy "mérjük fel, listázzuk ki, hány magyar él az országban, és hány képviselőnek vannak magyar felmenői, majd fosszuk meg őket a szlovák, ill. román állampolgárságtól és utasítsuk ki őket." Ott is demokrácia van, éljen a szólásszabadság. Habzó, véres szájjal követelnél elégtétel, az asztalt verve. Eme hír után világ hungaristái egyesüljetek, és árpádsávos zászlóitokat kibontva pattanjatok tankra, majd irány Pozsony, aztán meg Bukarest, mocskos zsidók, románok, cigányok és szlovákok-at üvöltve.

Jössz itt a Mosszaddal meg kémrepülővel. Komolyan, ez a nagy baja a szélsőjobbosoknak? Ez az óriási veszély Magyarországra nézve? Ettől félnek? Mert ma vonósnégyes parlamenti felszólalásában ugyan ezek kaptak helyet.

Nekem meg az a bajom, hogy egy magyar város testvérvárosi szerződést köt egy nyíltan antiszemita, rasszista, "diktatórikus" állammal. Az a bajom, hogy egy olyan ember, mint novák előd, a parlamentben melegedhet, egy olyan tett után, mint az EU-s zászlóégetés. Magyarországon. Aki az EU tagja.
Az a bajom, hogy egy olyan eszement tömeg leszármazottai ülhetnek ma a parlamentben, nyíltan felvállalva őseik nézeteit, akik MAGYARORSZÁGON ÉLŐ, MAGYARUL BESZÉLŐ, MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT lőttek a Dunába.
Ismerős az a szó, hogy lista? Mert nekik a nevük rajta volt egy listán...

Ezért mentünk ki tegnap MAGYAR ZÁSZLÓKAT LENGETVE. Elegünk van belőlük!
több mint 13 éve
Jézusom. Kismiska vagyok én kérem szépen. Ehhez képest én szeretem a romákat, és látens TASZ ügynök vagyok.. 😛