Politika
64 feliratkozó
7 hónapja
Orbán konkrétan úgy fogalmazott, „mi pedig eldöntöttük, hogy se a Tiszát se a DK-t nem engedjük kormányra, mert azt akarjuk, hogy békepárti kormány legyen.”kérdés mit ért a nem engedjük alatt...
Amadeus az áttelelt poloska
7 hónapja
Orbán konkrétan úgy fogalmazott, „mi pedig eldöntöttük, hogy se a Tiszát se a DK-t nem engedjük kormányra, mert azt akarjuk, hogy békepárti kormány legyen.”
7 hónapja
Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nemA foni szerint ha most lennenk a valasztasok, hulyere vernek az ellenzeket. A nagyobb baj, hogy en elhiszem. Amig nem latom az ellenkezojet, addig nem hiszem a nagy szavakban a masik oldaltol.
Nincs több kérdésem
Wester
7 hónapja
Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nemMé' nem költözik akkor oda?
Nincs több kérdésem
Wester

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
Orbán Viktor: Az oroszokkal és a türk világgal rendben vagyunk, Brüsszellel nemNincs több kérdésem
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Digitális Polgári Körök (tipp)D(P)K!Az mi az?
r.baggio
Mikey
7 hónapja
D(P)K!Az mi az?
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.Akkor öngól mint Duricaé
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.Az RTL-es csaj ugyanezzel a lendülettel Ruszint is megkérdezhetné, hogy amikor még jól feküdt a Fidesznél, hogy használta fel a közpénzt.
Egyelőre annyit látunk, hogy a nagy politikai revolverezésben mindkét szereplő a saját verzióját mantrázza a saját híveknek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
www.atv.hu/belfold/20250725/nemzetkozi-buntetobirosag-eljaras-icc/Sejtettem,hogy ezt sem ússzuk meg....
Ha megfingatnak minket akkor vajon mivel
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
444.hu/2025/07/25/elmenekult-a-ruszin-szendi-romulusz-koltesei-irant-erdeklodo-riporter-elol-a-honvedelmi-miniszterlinket a népnek!A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.ez a csávó legalább milliárdos, azt megértem neki ez hol éri meg. a kalapos banya aki escapeli a szituból vajon hány ezüstért tartja a hátát ilyen arcoknak?
fake.id
Löfli
7 hónapja
linket a népnek!A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.ez a csávó legalább milliárdos, azt megértem neki ez hol éri meg. a kalapos banya aki escapeli a szituból vajon hány ezüstért tartja a hátát ilyen arcoknak?
fake.id

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Nagyjából teljesen mindegy, hogyan beszél és gondolkodik a másod-harmad-negyedvonal. Szurkolói mentalitás. Az is mindegy, hogy OV vagy MP mit kommunikál kifelé. Egyikük se hülye, és pontosan tudja, hogy semmi nincs lefutva, véresen kemény meccs lesz.Sajnos azaz érzêsem ,hogy jövőre is sima 2/3-ad lesz Vityáék javára......Attól kevésbé félek, hogy ők így érzik, hacsak nem valami olyan van mögötte, amit Nagy Attila Tibor mondott az ATV-ben, hogy jön egy előrehozott választás, mert a Tisza még a jelek szerint novemberig nem lesz meg a jelöltállítással, bár én ezt kétlem, szerintem simán csak nem hiszik el, hogy veszíthetnek...
El sem tudják képzelni,hogy ne ők nyerjenek.....
Nincs jó érzésem....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Én attól jobban félek, hogy már a Tiszánál is így beszélnek, hogy ők már elbukni se tudják a 2/3-ot, ez az elbizakodottság veszélyes lehet, megölheti a lendületet könnyen...
StormST
A Fidesz jó ideje pánikban van. Most azonban még csak 2025 júliusát írjuk. A választás jövő tavasszal lesz (ki tudja, milyen szabályok szerint).
7 hónapja
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.ez a csávó legalább milliárdos, azt megértem neki ez hol éri meg. a kalapos banya aki escapeli a szituból vajon hány ezüstért tartja a hátát ilyen arcoknak?
7 hónapja
Még nem elég szar az életszinvonal.mondjuk a statisztikák nem igazolják 😊A gazdasági jólétet is gyanakvással figyeli. „Ha 15 évig még ilyen jól élünk, kihalunk”transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodelljó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
Hubmeg, ez kemény. Dajcs jó cuccot vitt tusványosra.
cartman023
Negritis, a vajda
Most már értem a fidesz és nagy márton ámokfutását.
Minél rosszabbak a gazdasági mutatók, annál több magyar gyermek születik.
kittli
Negritis, a vajda
Próbálkoznak.
Előbb-utóbb összejön az.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
A honvédelmi miniszter úr direkt mészároltatta le magát az RTL-s riportercsajjal vagy tényleg ennyit sikerült improzni? Főleg a menekülés tetszett a végén.
7 hónapja
A "Nekünk Mohács kell" új értelmezéseA gazdasági jólétet is gyanakvással figyeli. „Ha 15 évig még ilyen jól élünk, kihalunk”transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodelljó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
cartman023
Negritis, a vajda
kittli
7 hónapja
Sajnos azaz érzêsem ,hogy jövőre is sima 2/3-ad lesz Vityáék javára......Attól kevésbé félek, hogy ők így érzik, hacsak nem valami olyan van mögötte, amit Nagy Attila Tibor mondott az ATV-ben, hogy jön egy előrehozott választás, mert a Tisza még a jelek szerint novemberig nem lesz meg a jelöltállítással, bár én ezt kétlem, szerintem simán csak nem hiszik el, hogy veszíthetnek...
El sem tudják képzelni,hogy ne ők nyerjenek.....
Nincs jó érzésem....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Én attól jobban félek, hogy már a Tiszánál is így beszélnek, hogy ők már elbukni se tudják a 2/3-ot, ez az elbizakodottság veszélyes lehet, megölheti a lendületet könnyen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
mondjuk a statisztikák nem igazolják 😊A gazdasági jólétet is gyanakvással figyeli. „Ha 15 évig még ilyen jól élünk, kihalunk”transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodelljó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
cartman023
Negritis, a vajda
kittli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
A gazdasági jólétet is gyanakvással figyeli. „Ha 15 évig még ilyen jól élünk, kihalunk”transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodelljó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
cartman023
Negritis, a vajda
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodelljó hát a bedő féle hulladék nagyon menő mostanában
cartman023
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
transtelex.ro/kozelet/2025/07/25/bojte-csaba-bedo-imre-tusvanyos-csaladmodellHubmeg, ez kemény. Dajcs jó cuccot vitt tusványosra.
7 hónapja
Hűha.Volt III/III-as szuverenitásvédő: Úgy tűnik, tudok valamit share.google/4rJGdlaY0U1VK4Chm
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Nem a Megafonnak, a MetánakKifizetjuk.Ki lehet játszani, de szerintem a több fals pozitív felé fog tendálni a rendszer, mert ha valami átesik, akkor azért jön a bünti az EU-tóltelex.hu/techtud/2025/07/25/facebook-instagram-politikai-tartalmu-hirdetes-leallitas-szabalyozas-europai-uniobiztos hogy "annyira" szar lesz a megafonnak?
Ez nekünk nagyon jó hír, a Megafonnak már kevésbé.
Nomac
mer ez megint egy olyan dolog amit be kell tartatni de simán megkerülhető
Negritis, a vajda
Wester
Lúdas Solymi
Lesz ez még így se!