NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲hölgyeim és uraim,
telex.hu/belfold/2025/03/19/sulyok-tamas-alairas-pride-betiltas
bogjosi
9 hónapja
lehet ugy mukodik, mint az agrarminiszter. ha vmit orra ala dugnak ala is irja, ugysem lenne ideje atnezni.Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲gyors volt
bogjosi
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
ha kell is az ne a momentum legyen. es ezzel tisztaban lehet a teljes belpesti ertelmiseg is.True.Ja, tényleg. Az is volt. Hát ja, ideje lenne nem kezelni a saját oldalait.Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
Ettől függetlenül olyan gyönyörűen játssza mindenki a szerepét, mintha nem lenne holnap. Mert hogy nincs. Vagyis van, és az Fidesz 5. kétharmadnak hívják.
Felháborító, amit csinál a Fidesz? Persze. Fel akarnak háborítani vele? Pontosan ez volt a tervük. Óramű pontossággal nyelte be mindenki.
Régen nem érdekli a Fideszt, hogy veszélyes dolgokkal játszik. Rájuk ez nem veszélyes. Megvernek pár buzit (elnézést)? Mi lesz? Majd hibáztatják a Momo-t a magyar közélet állapotáért.
Persze, jómagam sem tudom, mit kéne tenni, mondjuk minden bizonnyal van ennél jobb ötlet, mint hogy neki esni annak, aki kitalált valamit (igazából semmit, megnézett 600 órányi 1998-2004-es Orbán Viktor videót), és van is esélye.
Nyilván van személyes véleményem. Arcon kéne csapni néhány nácit? Persze. Szívesen arcon csapnék néhány nácit? Igen, bizony. Ha mondjuk 20 éves lennék, de nem vagyok. 20 évesen valószínűleg Belgrádban is ott lennék. Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t. És az nem az, hogy a Pride miatt majd jól átszavaznak a belpestiek a Momora.
Gyurma Pappa
De sose becsüld alá a széles értelemben vett belpest meg Buda (tisztelet a fórumon levő 13 fő kivételnek) öntökönszúró képességét. “Kell MPnek a koalíciós partner, nehogy új OV legyen, látod, _nyugati értelmében vett Fontos Ügyek mellett sem állt ki_ hajjajjaj, hujjujjj, listán Tisza egyéniben meg dk-momo-kutya” vagy fordítva, mittomén, aztán megy majd a csodálkozás, hogy hogy nyert úgy Pesten a Fidesz, ahogy előtte sose.
MC12
de milyen erdekes, hogy ha valosak a jelenlegi szamok (az, hogy minimum partiban van a Tisza a Fidesszel) akkor jelenelg ugy nez ki, hogy a Fidesz BP-en nyerne meg a valasztast. azert ez eleg kemeny.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/03/19/matolcsy-gyorgy-orban-viktor-mnb-alapitvanyok-vagyonVicc ez az egész, hogy nem ezt a témát kapja fel a Tisza, simán illik a korrupció ellenes kampányba ahelyett, hogy a hányadék Fidesz brandet és módit koppintaná folyamatosan.
9 hónapja
megszavazzák, bejelentik, bevezetik...mindezt 48 óra alatt...Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲gyors volt
bogjosi
Amadeus the Young
kérdem én, mi ez, ha nem effektív!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲Várj, lehet nem is ő írta alá, hanem A Hivatal
bogjosi
m.hvg.hu/itthon/20250319_Sulyok-Tamas-hivatala-szerint-nem-is-Sulyok-Tamas-velemenyet-kozlik
Hírcsárda-ország

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲gyors volt
bogjosi
9 hónapja
Gyorsan dolgozik az öreg.. 🥲telex.hu/belfold/2025/03/19/sulyok-tamas-alairas-pride-betiltas
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-bewww.facebook.com/pottyondyedina/posts/1113832853878788?ref=embed_post
NB2
9 hónapja
Amúgy egy kis humorérzéke van a Fidesznek, hogy Sándor napon szavaztatta meg ezt az egészet.(Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a ...)
Poloska vagyok.
9 hónapja
Aki erős annak fel van dobva, hogy évvel később akár Polgi is lehet, de ha okosan viselkedve csicskul be, nem látványosan, főleg nem túl’ hangosan, ráadásul nem is mindegyik alkalmas rá.True.Ja, tényleg. Az is volt. Hát ja, ideje lenne nem kezelni a saját oldalait.Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
Ettől függetlenül olyan gyönyörűen játssza mindenki a szerepét, mintha nem lenne holnap. Mert hogy nincs. Vagyis van, és az Fidesz 5. kétharmadnak hívják.
Felháborító, amit csinál a Fidesz? Persze. Fel akarnak háborítani vele? Pontosan ez volt a tervük. Óramű pontossággal nyelte be mindenki.
Régen nem érdekli a Fideszt, hogy veszélyes dolgokkal játszik. Rájuk ez nem veszélyes. Megvernek pár buzit (elnézést)? Mi lesz? Majd hibáztatják a Momo-t a magyar közélet állapotáért.
Persze, jómagam sem tudom, mit kéne tenni, mondjuk minden bizonnyal van ennél jobb ötlet, mint hogy neki esni annak, aki kitalált valamit (igazából semmit, megnézett 600 órányi 1998-2004-es Orbán Viktor videót), és van is esélye.
Nyilván van személyes véleményem. Arcon kéne csapni néhány nácit? Persze. Szívesen arcon csapnék néhány nácit? Igen, bizony. Ha mondjuk 20 éves lennék, de nem vagyok. 20 évesen valószínűleg Belgrádban is ott lennék. Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t. És az nem az, hogy a Pride miatt majd jól átszavaznak a belpestiek a Momora.
Gyurma Pappa
De sose becsüld alá a széles értelemben vett belpest meg Buda (tisztelet a fórumon levő 13 fő kivételnek) öntökönszúró képességét. “Kell MPnek a koalíciós partner, nehogy új OV legyen, látod, _nyugati értelmében vett Fontos Ügyek mellett sem állt ki_ hajjajjaj, hujjujjj, listán Tisza egyéniben meg dk-momo-kutya” vagy fordítva, mittomén, aztán megy majd a csodálkozás, hogy hogy nyert úgy Pesten a Fidesz, ahogy előtte sose.
MC12
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Most azt tudom, hogy mi az egyetlen politikai realitása, hogy választáson le lehessen váltani a NER-t.Nincs realitása.
Gyurma Pappa
Autoriter vezetőt/rendszert nem lehet hagyományos, demokratikus választással leváltani.
Ellentmondás.
Az óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.Kussoljanak?
Gyurma Pappa
Valóban hasznos hülyék voltak az elmúlt két ciklusban, de jelenleg -őszintén- mégis mit tudnának tenni egy autoriter rendszerben? Ez a végjátékuk, mint politikusok, és akit nem zavar össze egy kis füst, és emiatt ijedtében még képes koordinálni a mozgását, és eltalálni három gombból azt, amelyikre gondol az ennyit tehet, kicsit kipuffogja, magát így levezetve a felháborodását, és ennyi. Megélheti úgy, hogy még bele tud nézni a tükörbe, úgy is, hogy rajta nem múlott, ő még szólt, amíg lehetett, ilyenek. Jelentősége, hatása nulla.
Szerintem már irreleváns mit csinálnak, rajtuk már az égvilágon semmi se múlik, se pro, se kontra, így már felesleges beléjük rúgni, nem róluk szól a történet, bizonyára hülyek, de már semennyire se hasznosak, teljesen máshol van a politika, a hatalmi játszmák fókusza.
9 hónapja
True.Ja, tényleg. Az is volt. Hát ja, ideje lenne nem kezelni a saját oldalait.Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
Miben kulonbozne attol ha holnap rakja ki? Vagy a heten? Akkor is a mai esemenyhez kotnek.Leleplező? Mi? Hogy dugja az asszisztensét? 😀 ez aztán a hír, most jól odavert a megafonnak.Mivel 3 hete videózták őket a leleplező riportra készülve, és ezt megelőzve gyorsan bevallották? /neki is vannak nálatok emberei/Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
Az rossz húzás volt, hogy előbb jött ki????
c’mon man
Ennél még te is komolyabb voltál régen/nemmost/
ozibozi
A rossz húzás az időzítés volt. Ez a hír holnap is ráért volna, és akkor nem tűnne érzéketlennek a napi események kapcsán. Ahogy egyébként a saját fanjai a poszt alatt ezt tematizálják, nem a boldog bejelentést.
MC12
Vagy ugy gondolod h most (vagy korabban) hirtelen meghibbantak es erre futotta nekik terelesbol vagy problema megoldasbol?
Sok penzt nem tennek ra.
Bar, ha a doktorminiszterelnokur FB-jet uzemeltetok kepesek voltak kirakni egy nemisugyettettemapoloskakathanemamugy, akkor itt barmi megtortenhet.
Hiaba na, front van. Meg nem orosz, csak hideg.
9 hónapja
Ja, tényleg. Az is volt. Hát ja, ideje lenne nem kezelni a saját oldalait.Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12

9 hónapja
A stáb valamiért megelőző bejelentést akart.Leleplező? Mi? Hogy dugja az asszisztensét? 😀 ez aztán a hír, most jól odavert a megafonnak.Mivel 3 hete videózták őket a leleplező riportra készülve, és ezt megelőzve gyorsan bevallották? /neki is vannak nálatok emberei/Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
c’mon man
ozibozi
A rossz húzás az időzítés volt. Ez a hír holnap is ráért volna, és akkor nem tűnne érzéketlennek a napi események kapcsán. Ahogy egyébként a saját fanjai a poszt alatt ezt tematizálják, nem a boldog bejelentést.
MC12
Nem csak úgy a semmiből jött, mint egy hőzöngő,
Szokásos Hétköznapi Bejegyzés.
9 hónapja
Leleplező? Mi? Hogy dugja az asszisztensét? 😀 ez aztán a hír, most jól odavert a megafonnak.Mivel 3 hete videózták őket a leleplező riportra készülve, és ezt megelőzve gyorsan bevallották? /neki is vannak nálatok emberei/Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
c’mon man
ozibozi
9 hónapja
Mivel 3 hete videózták őket a leleplező riportra készülve, és ezt megelőzve gyorsan bevallották? /neki is vannak nálatok emberei/Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
MC12
c’mon man
9 hónapja
Azért pont ma szivecskézős, “itt az új csajom” szercsi lávcsi posztot kitenni se a politikai éleslátás magas iskolája.nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2
Gyurma Pappa
9 hónapja
Ezek bármikor bárhova elmennek, de itt most komolyabb feladatok lennének Ezeknek volt majdnem 2 évtizedük, de elqrták, lehet nem kellene elbaszni még párat mellé, mert valahogy idáig ideológiailag azért csak sikerült😕"Tüncizünk", "libsik", "hőzöngés". Szép. Véletlenül se szeretnék bekavarni az elméletedbe, de a Szabadság térről kb. ötszáz balos-anarchista fiatal (átlagéletkor ránézésre 20-22 év) vonult előbb a Kossuth térre, onnan pedig a hidat lezáró többi tüntetőhöz.A Margit híd még mindig blokád alatt van.Sajna Kontraproduktív, kész ez így mert Magyar Péter szárnyai alatt legyetek bjátorodotak fel a szokásos párezer, mindig is tüncizünk libsi mag , akik mindig is megvoltak.
nagylaza, főpohárnok
csak idáig a kutyát nem érdekelték a hőzöngéseik…
Magyar miatt érdekes ugyanaz a párezer parizer/kb senki🤡
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Több szerénységet kellene tanúsítaniuk azoknak, akik azorbánt idáig segítették eljutni a kis eltartott kisujjukkal akár, akár szadeszesek voltak akár nem, de felelősségük megvolt, de még most sem kussolnak mikor kellene, csak mondják amit idáig. A Bourbonok ezekhez képest gyenge kezdők.
9 hónapja
Lánczi a k...a a...d!Úristen, ez mekkora féreg, kb. csak nem mondja ki, hogy nincs semmi adata, csak tudja, hogy egy pereléssel is csak ő nyerhet, mert lobogtathatják, hogy a mocskos brüsszeliták perelnek, aztán amikor lesz egy helyreigazítás pár év múlva, az már senkit se érdekel, meg úgyis eldugja egy blogpost alján...
NB2
Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-beAz óellenzék és a belpesti értelmiség megteszi, amit meg kell tennie. Ilyen értelemben hasznos hülyék.
NB2

9 hónapja
www.facebook.com/share/p/1CxS6An3k7/?mibextid=wwXIfrOhh, megboldogult gyerekkorom árréssapkás jegyárakkal.
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-be
9 hónapja
érdekes az is hogy MP-t ekézik, hogy miért nem áll ki. ez megintcsak egy fideszes akna. ha kiáll és a pride-on ott vonul akkor máris belekényszerült a fideszes skatulyába és lehet még egy adak aknatüzet rázúdítani.ha meg csöndben van akkor az a szavazóréteg orrol meg rá.